تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 581 از 1635 اولاول ... 8148153157157757857958058158258358458559163168110811581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

دوربینهای پاناسونیک به خصوص این دو مدلی که اشاره کردید جزء بهترین دوربینهای کامپکت محسوب میشند
    ولی نمیدونم چرا قیمتهای بالاتری نسبت به مدلهای هم رده خود از برندهای دیگه دارند
    مثلآ پاناسونیک tz7 حدود 380 است ولی هم رده اون کانون sx200 حدود 320 و
    پاناسونیک tz10 حدود 480 ولی هو رده ئاون کانون sx210 حدود 380
    البته مدلهای فوق تقریبآ کارایهای مشابه دارند
    ولی به دلیل قیمت مناسبتر کانون یا حتی مارکهای دیگه اکثرآ ترجیح میدند اونارو بگیرند

راستش خودم نظرم روي Sx200 هست اما بيشتر ريويو هايي كه مطالعه كردم همه بالا بودن فلش اون موقع روشن شدن را يه عيب بزرگ ميدونند و ميگن احتمال آسيب ديدن زياده .خيلي خوشم از Sx210 نيومده. اما اين دو مدل پاناسونيك هم تا حالا از نزديك لمسشون نكردم و درباره كارايي و قابليت هاي اون خيلي كسي نديدم كه داشته باشه و ازش سوال كنم

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من الان sx200 دارم البته حدود 3 ماه خریدم واقعآ ازش راضیم البته بین tz7 و اون به خاطر قیمت مناسبتر و به قول بعضی ها حتی کارایی بهتر کانون رو گرفتم و با فلاشش هم هیچ مشکلی ندارم البته دو سه روز اول برام غیر عادی بود ولی الان نه
    البته اگر بخوام دوباره دوربین بگیرم مطمئنآ از بین sx210 و tz10 کانون رو میگیرم
    نه اینکه پاناسونیک کیفییت پایینی داره بلکه به خاطر قیمت بالایی که بیخودی داره البته تو. ایران
    چون تو سایتهای خارجی نگاه میکردم اختلافشون حدود 20 تا 30 دلار بود ولی تو ایران نمیدونم چرا بالای 100 تومن گرونتره

3. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بهترین دوربین تا رنج 400 تومن چه خوبه؟ اگه عکسشم بگذارین خیلی خوب میشه!!

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    بچه ها میشه چندتا عکس با زوم و بدون زوم با دوربین fz35 بذارین ؟ منظورم اینه که مثلا یه عکس معمولی و بدون زوم از ماه یا یه سوژه دیگه بگیرین و بعد روی اون سوژه زوم کنید و عکس بگیرید و دو تا عکسو بذارین اینجا واسه دیدن یا لینکشون کنید. البته بازم منظورم اینه که خودتون با دوربین خودتون عکس بگیرین ، عکسای توی سایتای مختلفو نذارین چون میخوام ببینم ببینم خودم تا چه حد میتونم با این دوربین عکس بگیرم.
    ممنون میشم

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهترین دوربین تا رنج 400 تومن چه خوبه؟ اگه عکسشم بگذارین خیلی خوب میشه!!
    اگه 50 بیشتر کنی FZ35 عالی هست

reallovegach عزیز بزودی اپ میکنم

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها میشه چندتا عکس با زوم و بدون زوم با دوربین fz35 بذارین ؟ منظورم اینه که مثلا یه عکس معمولی و بدون زوم از ماه یا یه سوژه دیگه بگیرین و بعد روی اون سوژه زوم کنید و عکس بگیرید و دو تا عکسو بذارین اینجا واسه دیدن یا لینکشون کنید. البته بازم منظورم اینه که خودتون با دوربین خودتون عکس بگیرین ، عکسای توی سایتای مختلفو نذارین چون میخوام ببینم ببینم خودم تا چه حد میتونم با این دوربین عکس بگیرم.
    ممنون میشم
    یک عکس بدون زوم :

اندازه اصلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم با زوم 18X :

اندازه اصلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

8. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ...
    من خودم تو رنج 200 تا 300 فقط sx120 خرید میکنم قیمت 220. البته sx120 از سری پاورشات کانن است که بیشتر در این سری به امکانات توجه شده تا شکل ظاهری و ظرافت دوربین .
    اما میشه تو این رنج به دوربین های سری ایکسوز کانن هم فکر کرد که در این سری ظرافت اولویت داره به امکانات مثلا ixus 110 یا معادلش ixy510 است قیمت 240 .
    ixy930 هم میتونی بهش فکر کنی قیمت 265 .
    توی نیکون l100 , L110 هم هست اما کانن بهتر جواب داده .
    توی سونی w350 , تا w390 هست که میشه روشون فکر کرد . (توصیه نمی کنم )

امیدوارم برات مفید بوده باشه و بیشتر سردرگمت نکرده باشم

نه دوست من سردرگم نكردي كه خيلي هم راهنمايي كردي.
    ممنون

اما من خودم يه سرچي كردم چون قابليت فيلمبرداري برام مهمه كيفيت فيلمبرداري SX120 چيه؟ فكر كنم VGA باشه درسته؟

اما SX200 , SX210 قابليت HD دارند.

حالا چندتا سوال:
    اولا كيفيت DV چيه؟ و چه تفاوتي با HD ميكنه؟
    دوما براي من كه فيلمبرداري و عكسبرداري ه دو مهمه ولي نه در حد حرفه اي شما از بين 200 و 210 و SX20 كدومو پيشنهاد مي كنيد و به چه علت؟
    سوما: اين دوربينها همه عكسبرداري هستند و فيلمبرداري قابليت اضافه هست با اين تفاسير حافظه جانبي چقدر دارن يا بهتره بگم تا چند گيگ تو بازار ميشه براش خريد؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگی من قصد خرید canon ixus 200 is دارم البته در مورد همه دوربین های کانون ایسوز تحقیق کردم سرانجام با توجه به بودجه ام و قابلیتهای این دوربین تصمیم گرفتم اینو رو بخرم. فروشنده مغازه به من توصیه کردFujifilm FinePix S2000HD تهیه کن گرچه از نظر قیمت مشابه ان(تا حدودی) اما از ایسوز 200 بهتره .از دوستان می خوام اگر میتونن به من در باره این دو گزینه و ارجحیت هرکدوم کمک بدن ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

[=arreh;5039265]نه دوست من سردرگم نكردي كه خيلي هم راهنمايي كردي.
    ممنون
    سلام . قابلی نداشت ، خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم

اما من خودم يه سرچي كردم چون قابليت فيلمبرداري برام مهمه كيفيت فيلمبرداري SX120 چيه؟ فكر كنم VGA باشه درسته؟

اما SX200 , SX210 قابليت HD دارند.
    کیفیت VGA کیفیت پایینی نیست . تمام دوربین های فیلم برداری زیر 600 هزار تومان ما این کیفیت را دارند . اصلا بریدگی و افت کیفیت ندارند .
    اما کیفیت HD . زمانی که تعداد پیکسل های ذخیره بر روی کارت حافظه دوربین به 720 پیکسل در یک اینچ برسد به کیفیت بالای HD به اصطلاح میرسند و اگه به 1080 برسه این پیکسل ها به کیفیت Full HD می رسه .
    اما خوب این کیفیت بالا برابر میشه با اشغال حجم بالایی از حافظه دوربینتون میزان کمتری فیلم برداری میکنه . مثلا با حافظه 8 گیگ شما میتونید 40 دقیقه با کیفیت HD فیلم ذخیره کنید .
    اگه شما ال سی دارید در منزل و یا لپ تاپی که کیفیت مانیتورش HD باشه میتونید از کیفیت اون استفاده کنید . در غیر اینصورت شاید فرقی از لحاظ کیفیت HD با VGA نداشته باشید .
    من خودم با VGA دوربین sx120 کار کردم . فوق العاده بود . و همینطور HD دوربین sx200 اونم همینطور ، جزئیات هم میتونید ببینید و تفکیک کنید .

اما این دو تا دوربین به جز قابلیت فیلم برداری که با هم تفاوت دارند در موارد دیگری هم تفاوت دارند . که شاید خیلی مهمتر از فیلم برداریشون باشه .
    اگه شما به عکاسی در حالت ماکرو علاقه مندی باید sx200 بخری . حتی محدوده عمق میدان Sxx200 بیشتر از Sx120 است .
    ( خسته شدم از بس تایپ کردم وگرنه بیشتر توضیح میدادم . )

حالا چندتا سوال:
    اولا كيفيت DV چيه؟ و چه تفاوتي با HD ميكنه؟
    اینا بالا توضیح دادم .

دوما براي من كه فيلمبرداري و عكسبرداري ه دو مهمه ولي نه در حد حرفه اي شما از بين 200 و 210 و SX20 كدومو پيشنهاد مي كنيد و به چه علت؟
    خوب پسر خوب معلومه اگه بتونم sx20 بخرم که حتما می خرمش .
    از لحاظ رده بندی sx200 , sx210 جزء دوربین های نیمه حرفه ای ساده حساب میشند
    اما sx20 در رده نیمه حرفه پیشرفته قرار داره . نویز عکاسی بسیار پایین . قابلیت زوم اپتیکال فیلم برداری ( که البته sx210 هم داره ) قابلیت نصب فلش حرفه ایی . زوم اپتیکال 20X و .... کلا بخر و حالش را ببر در صورتی که با اندازه اش و وزنش مشکلی نداشته باشی

سوما: اين دوربينها همه عكسبرداري هستند و فيلمبرداري قابليت اضافه هست با اين تفاسير حافظه جانبي چقدر دارن يا بهتره بگم تا چند گيگ تو بازار ميشه براش خريد؟
    این دوربین های تا 32 گیگا بایت حافظه ساپورت میکنند

ممنون
    خواهش میکنم قابلی نداشت سوالی داشتی ما در خدمتیم
    Last edited by mm45; 09-06-2010 at 18:01.

12. 3 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همه

بچه ها این دوره های NIIT که تبلیغات بنری شکل آن تو سایت هست . دوره های خیلی خوبه ها . مخصوصا برای کسایی که حدود 4 میلیون پول داره و نمیدونه باهاش چکار کنه

تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال غرفه داشتیم که غرفه روبرومون NIIT را تبلیغ میکرد . یه نفر هم از هندوستان امده بود اونجا . خلاصه واسه همین یکم آشنام . شعار میدادندکه اگه این دوره را طی کنی کار می دود به دنبالت !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •