تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 2376 اولاول ... 8148153157157757857958058158258358458559163168110811581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پورحیدری در گفتگو با مهر:
    امثال من به درد هیئت مدیره استقلال نمی خورند/ زریبافان رانمی شناسم

عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران برکناری فتح الله زاده از سمت مدیرعاملی باشگاه با این توجیه که تیم نتیجه نگرفته است را بی انصافی در حق وی عنوان کرد.

منصورپورحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر به بیان نقطه نظرات خود در خصوص شرایط جاری این باشگاه پرداخت و دلایل برکناری خود و علی فتح الله زاده را از عضویت در هیئت مدیره باشگاه استقلال بیان کرد. ماحصل گفتگوی خبرنگار مهر با پورحیدری را در زیر می خوانید:

خبرگزاری مهر: چند ماه در هیئت مدیره باشگاه استقلال حضور داشتید؟

- منصور پورحیدری: تیرماه سال گذشته بود. پیش از آغاز فصل 87-86 لیگ برتر من به همراه آقایان فتح الله زاده، دانشجو، نفریه و علیان برای عضویت در هیئت مدیره باشگاه استقلال انتخاب شدم. ما به دنبال تغییر و تحولاتی که در هیئت مدیره باشگاه استقلال به وجود آمده بود، انتخاب شدیم که در میانه راه آقای علیان از عضویت در هیئت مدیره باشگاه استعفا داد.

* ارزیابی شما از حضور یکساله‌تان در جمع مدیران این باشگاه چگونه است؟ آیا فکر می کنید در این مدت توانسته‌اید مهره‌ای مثمرثمر برای هیئت مدیره باشگاه استقلال باشید؟

- فکر می کنم امثال من در شرایط فعلی نمی توانند برای باشگاهی چون استقلال هیچ کاری انجام بدهند. درست است که مدیریت فقط پول نیست اما پول که نباشد حتی مدیریت هم نمی توان کرد. برای مدیریت کردن حداقل‌هایی نیاز است، متاسفانه امروز در باشگاه استقلال آن حداقل‌ها نیز دیده نمی شود. برای باشگاه استقلال دغدغه اصلی مدیریت کسب درآمد و صرف هزینه برای تامین امکانات است. در جلسات هیئت مدیره غالبا بحث‌ها روی مسائل مالی متمرکز بود و فرصت نمی شد که روی موارد دیگری کار کنیم. اهمیت این مسائل فرصت فرک کردن روی موارد دیگر را نمی داد.

* در این شرایط چاره چیست؟

- باید افرادی به عضویت هیئت مدیره باشگاه استقلال و یا پرسپولیس در آینده که بتوانند هزینه کنند یا اینکه راهکاری برای تامین درآمد داشته باشند. در هر فصل سازمان تربیت بدنی به عنوان متولی استقلال و پرسپولیس بیش از 5/1 میلیارد تومان برای هر کدام از این دو باشگاه هزینه می کند اما این کمک کافی نیست. باید از راه‌های مختلف باقی هزینه‌های تیم که قطعا بیش از 5/1 میلیارد تومان است، تامین شود.

* از حرف‌های شما این نکته استنباط می شود که در مقطع زمانی فعلی برای هیئت مدیره باشگاه استقلال فردی که توان اقتصادی قوی داشته باشد به مراتب بهتر از پیشکسوت این باشگاه است.

- معتقدم افرادی که توان مالی قوی دارند باید عضوت هیئت مدیره استقلال شوند. فردی که بتواند هزینه کند، متاسفانه من نه سرمایه کافی برای هزینه کردن داشتم و نه می توانستم افرادی که توان مالی بالایی داشتند را به باشگاه وصل کنم. امروز باشگاه پرسپولیس فردی را در هیئت مدیره خود دارد که از نظر اقتصادی در سطح بالایی است. افرادی چون او می توانند در لحظات حساس و جاهایی که باشگاه در تنگنا گرفتار می شود هزینه کنند کما اینکه در آینده رقمی که هزینه کرده اند را از هیئت مدیره باشگاه دریافت کنند. مهم این است که تیم و باشگاه از بن بست خارج شوند که با اقدامات این چنین مشکلات بصورت مقطعی برطرف می شود. این روزها می شنوم که چک بازیکنان استقلال برگشت خورده است. شاید اگر فردی در هیئت مدیره باشگاه بود که می توانست در موقع لزوم هزینه کند این مشکل پیش نمی آمد.

* اما هزینه کردن این چنینی هم درست نیست. شاید در یک مقطع زمانی نتیجه بخش باشد اما سرانجامی ندارد. باید این مشکل ریشه ای برطرف شود.

- این بحثی که مطرح کردید درست است. همیشه نمی توان با درمان‌های مقطعی مشکلات را حل کرد اما می توان مضرات آن را به حداقل رساند. باید مشکلات باشگاه بصورت مقطعی برطرف شود و در عین حال به فکر یک راه حل اساسی بود.

* فکر می کنید در شرایط فعلی برکناری علی فتح الله زاده منطقی بود؟

- مدتی که من در هیئت مدیره باشگاه بودم می دیدم که وی تمام فکر و ذکرش برای تامین هزینه‌های باشگاه و به حداقل رساندن مشکلات بود. فتح الله زاده همیشه دنبال بودجه برای باشگاه بود و نمی توانست برای کارهای دیگر وقت بگذارد. به جرات می توان گفت او تلاش زیادی برای موفقیت باشگاه داشت اما نمی توانست در رقابت با باشگاه‌های که بودجه و امکاناتی مشخص دارند به توفیق آنچنانی دست پیدا کند. او در شرایط زیر صفر و با بدهی‌های فراوان باشگاه استقلال را تحویل گرفت. فتح الله زاده با دست خالی باشگاه را اداره کرد و فکر می کنم بد کار نکرد.

* برکناری مدیرعامل باشگاه با این توجیه که تیم در مسابقات لیگ ناکام بوده است، توجیه منطقی دارد؟

- اینکه تیم می تواند نتیجه بگیرد یا خیر ماحصل یک کارگروهی است. از هیئت مدیره و مدیرعامل تا مربیان و بازیکنان دست به دست هم می دهند تا یک تیم به نتیجه برسد. در استقلال یک مدیرعامل با دست خالی سعی کرد تیمی را ساخته و پرداخته و راهی مسابقات کند اما بنابه دلایل مختلف تیم نتیجه نگرفت. با این شرایط اگر با این توجیه که تیم به بن بست خورده مدیرعامل برکنار شود من این نوع نگاه را بی انصافی می دانم که آقای زریبافان در حق فتح الله زاده کرد.

اما یکی از دلایل برکناری فتح الله زاده از سوی زریبافان همین مسائل عنوان شده است.

- فکر می کنم درحق فتح الله زاده بی انصافی شده است. من تا پیش از انتصاب آقای زریبافان در جلسات هیئت مدیره حضوری پررنگ نداشتم اما در جلسات اخیر حاضر بودم. در این جلسات بیشتر روی مسائل مالی صحبت می شد اما ایشان حضور نداشتند. من تا به امروز آقای زریبافان را ندیده‌ام و چهره‌شان را نمی شناسم. من فکر می کنم در برکناری فتح الله زاده مسائلی به غیر از نتایج تیم نقش داشته است.

* چه مسائلی؟

- بخش عمده ای از دلایل برکناری فتح الله‌زاده به مسائل سیاسی ربط دارد. در این خصوص حرف زیاد است اما من نمی خواهم در این باره اظهارنظری داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آشتياني" فردا از تمرين استقلال ديدن نمي‌كند

مديرعامل باشگاه استقلال تهران فردا (يكشنبه) در تمرينات اين تيم حضور نخواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه برخي از سايت‌هاي خبري خبر از حضور مديرعامل استقلال بر سر تمرينات اين تيم در روز يكشنبه داده بودند، اميررضا واعظي آشتياني پس از برگزاري مراسم توديع و معارفه به صورت رسمي كار خود را در باشگاه استقلال تهران آغاز مي‌كند و پيش از آن در تمرينات تيم استقلال حاضر نخواهد شد.

واعظي آشتياني كه رياست فدراسيون دوچرخه سواري را نيز بر عهده دارد روز چهارشنبه عازم ايتاليا مي‌شود تا در نشستي يك هفته‌اي فدراسيون جهاني دوچرخه سواري شركت كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اعضاي مجمع باشگاه استقلال با "علي‌آبادي" ديدار كردند

نخستين ديدار اعضاي مجمع باشگاه استقلال تهران پس از تحولات مديريتي اخير با رييس سازمان تربيت بدني امروز انجام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "مسعود زريبافان" نماينده‌ي تام‌الاختيار رييس سازمان تربيت بدني در باشگاه استقلال به همراه اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل و عضو هيات مديره باشگاه استقلال و همچنين سعيد نفريه، اميدوار رضايي، خسرو دانشجو و علي انصاري ديگر اعضاي هيات مديره‌ي باشگاه استقلال بعدازظهر امروز با محمد علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني در محل اين سازمان ديدار و گفت‌وگو كردند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز صورت گرفت ؛
    آشتی مرفاوی و ورمرزیار در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال / سوء تفاهم بود!

صادق ورمرزیار و صمد مرفاوی امروز با حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به تشریح دلایل درگیری لفظی در دیدار استقلال و صباباتری پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از درگیری لفظی که در دیدار تیم های فوتبال استقلال و صباباتری قم بین صمد مرفاوی و صادق ورمرزیار بوجود آمد و منجر به اخراج این دو یار قدیمی از روی نیمکت شد، جلسه کمیته انضباطی برای رسیدگی به تخلفات این دو امروز در محل کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تشکیل شد.

در این نشست نظری جوبیاری ، صمد مرفاوی و صادق ورمرزیار حضور داشتند و پس از تشریح دلایل این درگیری، با یکدیگر آشتی کردند.

شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز از این دو بازیکن پیشین استقلال خواست دیگر چنین رفتارهایی را در میادین ورزشی تکرار نکنند.

مرفاوی و ورمرزیار نیز پس از پایان این نشست در گفتگو با خبرنگاران عنوان کردند تنها یک سوء تفاهم باعث بوجود آمدن این مشکل شد و دیگر اختلافی بین آنها وجود ندارد.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

راستي پيش بيني ام رو هم بذارم تا يادم نرفته
    علیرضا شده مسؤل ثبت پیش بینی ها. مطمئناً پیش بینیت رو ثبت میکنه..
    راستي تو چند تا پست تو تاپيكه استقلال دادي(من الان نگاه كردم تا داده بودم تو هم برو نگاه كن بگو)
    تو چند تا ؟!!!
    شاید خودستایی بشه.. بهت پ.خ. میدم..
    واسه همین قضیه ی خود ستاییه که پست ها تو این انجمن حساب نمیشن دیگه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام اونی. تو هنوز نیومده، خبرهات رو شروع کردیا..
    مرسی بابت اخباری که میذاری..
    راستي اون پروزت چي شد به سرانجام رسيد
    اونا آره، ولی هنوز دو تا دیگه پروژه دارم که باید تا یکی دو هفته دیگه تحویل بدم..

اونی اومد اخبارش رو گذاشت و رفت..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

رومن زیاد حساب نکنید یه هو قطع میشه کانکتم و میرم پی کارم پرچم دست عمادباشه بیتره
    یعنی چی ؟ من از 2 ساعت پیش میخواستم برم ویندوز عوض کنم، چون هادی (تازه اسمش رو یاد گرفتم ) تنها بود موندم..
    مگه ADSL نداشتی ؟!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو چند تا ؟!!!
    شاید خودستایی بشه.. بهت پ.خ. میدم..
    واسه همین قضیه ی خود ستاییه که پست ها تو این انجمن حساب نمیشن دیگه
    پسر توام تركونديا منم پستم رو اماده كرده بودم برم نگاه كنم توش بنويسم
    يهو هول شدم قبلش پستو فرستادم
    من شرمنده ام همش 120 تا فرستادم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی چی ؟ من از 2 ساعت پیش میخواستم برم ویندوز عوض کنم، چون هادی (تازه اسمش رو یاد گرفتم ) تنها بود موندم..
    مگه ADSL نداشتی ؟!
    الان ندارم اما به زودی تمدیدش میکنم
    -----------------------------------------
    ورود بازرسی کل کشور به ماجرای تیم استقلال
    یک منبع آگاه از ورود سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای استقلال خبر می دهد.
    برنا: یک منبع آگاه از ورود سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای استقلال خبر می دهد.
    این منبع خبری آگاه می گوید: "سازمان بازرسی کل کشور به دو دلیل تصمیمات اخیر را مغایر با روح قانون می داند. اول: آقای علی آبادی نمی توانسته کلیه اختیارات خود را به آقای زریبافان تفویض کند. ثانیاً: طبق اساسنامه باشگاه استقلال، در صورتی که رئیس مجمع قصد تغییرات در هیات مدیره را داشته باشد در وهله نخست باید در یک روزنامه رسمی کشور -روزنامه مجمع باشگاه استقلال کیهان است- اطلاعیه بدهد و اعضا را برای حضور در مجمع دعوت کند، سپس رای گیری صورت گرفته و تغییرات مورد نظر انجام شود."
    اما پشت پرده برکناری مدیر عامل استقلال چیست ؟
    مدیرعامل باشگاه همان لحظه که گوشی تلفن را گذاشت، متوجه شد که زلزله‌ای در راه است. وی از مدتها قبل منتظر این روز بود و می دانست که کنتاکت های پنهانش با مسعود زریبافان روزی به اوج خواهد رسید.
    خبری کوتاه با این مضمون که؛ علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شده است، روی خروجی یکی از خبرگزاری ها قرار گرفت. خبر به همان اندازه که عجیب بود سرو صدا به پا کرد طوریکه جلسه هیئت مدیره این باشگاه که قرار بود محورهای دیگری داشته باشد را تحت تاثیر قرار داد.
    ریشه یابی خبر فوق به اینجا رسید که مسعود زریبافان مشاور رئیس جمهوری و رئیس مجمع باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار سیاسی یک خبرگزاری از تصمیمی پرده برداشته که حتی اعضای هیئت مدیره این باشگاه از آن مطلع نبوده اند.
    اولین و تنها مصاحبه زریبافان پیرامون برکناری علی فتح الله زاده و شدتی که وی در استفاده از واژه ها به کار برد،نمایانگر عمق اختلاف میان وی و فتح الله زاده بود.
    کنار گذاشتن فتح الله زاده و پورحیدری از هیئت مدیره باشگاه استقلال منجر به استعفای فتح الله زاده از مدیرعاملی این باشگاه شد و تلاش اعضای هیئت مدیره برای راضی کردن وی (فتح الله زاده) به ماندن روی صندلی مدیرعاملی فایده ای نداشت و حتی تماس تلفنی خسرو دانشجو با علی آبادی در خلال همان جلسه و تاکید رییس سازمان به ماندگاری فتح الله زاده نیز افاقه نکرد تا اتوماتیک وار راه ورود واعظ آشتیانی به اتاق مدیر عاملی باشگاه آبی هموار شود.
    ریشه ماجرا کجاست؟
    … و اما ریشه ماجرا کجاست؟ مصاحبه های آتشین زریبافان و فتح الله زاده و مضامینی چون:"وی صلاحیت ندارد و …"، "بزودی افشا می کنم و …" از چه اتفاق پشت پرده ای ریشه می گرفت؟
    یک منبع آگاه به خبرنگار ورزشی برنا می گوید:"ریشه تصمیمات زریبافان تماس تلفنی‌ای بود که فتح الله زاده 24 ساعت پیش از برکناری اش با وی گرفت."
    این منبع خبری می افزاید:"فتح الله زاده از زریبافان طلب پول می کند تا از دست طلبکاران باشگاه راحت شده و بحران مالی پیش روی خود را پشت سر بگذارد اما پاسخ زریبافان به خواسته مدیرعامل، به مذاق وی خوش نمی آید و خیلی زود لحن طرفین تغییر می کند، طوریکه درگیری لفظی این دو نفر از حد متعارف عبور می کند."
    زریبافان خطاب به فتح الله زاده می گوید:"چرا اینطوری صحبت می کنی؟" فتح الله زاده پاسخ می دهد:"چون شما مسئولیت دارید و باید پول بیاورید." زریبافان می گوید:"رئیس منم، ... می کنم؟" فتح الله زاده پاسخ می دهد:"تو ...!"
    مسعود زریبافان که چند ماه قبل رئیس سازمان تربیت بدنی تمام اختیارات خود به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال را به وی تفویض کرده بود،از قدرت خود استفاده کرد و با یک تصمیم چکشی رای به برکناری فتح الله زاده از هیئت مدیره داد؛ تصمیمی که حتی اعضای این هیئت را شوکه کرد.
    خسرو دانشجو رئیس هیئت مدیره استقلال به برنا می گوید: "اگر دنبال دلایل برکناری آقایان فتح الله زاده و پورحیدری می گردید سراغ بنده نیایید، چون پاسخی ندارم، باید از آقای زریبافان بپرسید که چه اتفاقاتی افتاده است."
    منصور پورحیدری نیز معتقد است که هیئت مدیره باشگاه از این تصمیم اطلاع نداشته اند.
    وی می گوید: "صبح روز چهارشنبه با من تماس گرفتند و گفتند هیئت مدیره جلسه دارد و هر طور که شده خودم را به تهران برسانم؛ لذا اگر می دانستند که بنده برکنار شده ام تماس نمی گرفتند و برای حضور در جلسه ظهر چهارشنبه دعوتم نمی کردند."
    شواهد و قرائن حاکی از این است که زریبافان بسیار ناگهانی اقدام به صدور حکم برای دو عضو تازه هیئت مدیره باشگاه استقلال نموده است.
    البته خسرو دانشجو بی خبری علی آبادی را رد می کند و می گوید: "آقای علی آبادی قطعاً در جریان اتفاقات بوده است."
    علی فتح الله زاده سکوت اختیار کرده است. وی گفت: "فعلاً به صلاح استقلال نیست که صحبت کنم، همه حرفهایم بماند برای بعد از دربی."
    پورحیدری نیز سعی دارد برکناری خود از هیئت مدیره استقلال را اتفاقی عادی تلقی کند.
    اما حکایت استقلال ظاهراً قرار است وارد فاز جدیدی شود، فازی که نقش اول آن را سازمان بازرسی کل کشور بازی خواهد کرد.

حاصل یک اختلاف عمیق
    آنچه که مسلم است تغییرات اخیر در هیئت مدیره باشگاه استقلال و جدایی علی فتح الله زاده خویی از این مجموعه ریشه در اختلافات عمیق زریبافان با وی دارد، هر چند گروهی بر این عقیده اند که جلسه چند روز پیش مدیرعامل استقلال با محمد باقر قالیباف شهردار تهران و کش مکش های پیرامون این جلسه در ایجاد زلزله اخیر باشگاه استقلال بی تاثیر نبوده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عماد برو به كارت برس من اينجا هستم كم و بيش با دست شكسته پرچمو نگه ميدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •