نه آقا جاوید اون که الانم هست که! این منظورش اینه که برا بازی آفلاین هم یه کد بدن که مثلا جلوی کرایه و خرید و فروش دست دوم رو بگیرن!
نه آقا جاوید اون که الانم هست که! این منظورش اینه که برا بازی آفلاین هم یه کد بدن که مثلا جلوی کرایه و خرید و فروش دست دوم رو بگیرن!
ninja gaiden sigma 1 هم بسیار راحت با GAIA اجرا شد.
خرید و فروش بازی های دست دوم و کرایه بازی های اوریج یک بحث غیر قانونی نیست و در قوانین تجارتی اروپا تضمین شده ، اگر سونی این کار رو بکنه در حقیقت خلاف قوانین اتحادیه اروپا رفتار کده و عملا بازار اینجا رو به خاطر نقض قوانین از دست میده ، همین طور پشتیبانی و ساپورت GameStop رو که بزرگترین توضیع کننده بازی و کنسول در سرتاسر جهان هست و توی هر کوچه خیابونی میری یک شعبه داره رو هم از دست میده ، همچین ضرر بزرگی به خاطر چی ؟
کسانی که این شایعه هارو پخش میکنند معمولا از قوانین تجاری آگاهی ندارند و البته هرگز فکر نمیکنند که اگر یک شرکتی این کار رو بکنه چه اتفاق هایی ممکنه بیوفته - برای همین من یکی که جدی نمیگیرمش .
سلام دوستان
من یه هارد وسترن دیجیتال 500 GB اکسترنال از مدل my passport USB 3 دارم اینجور که خوندم ps3 با اینا مشکل داره رفتم پسش بدم یارو نگرفت اعصابم خرد شده
یعنی هیچ راهی نداره ؟![]()
بچه ها
اين روش بدون دانگل بدون مشكل بازي ها رو اجرا ميكنه؟
يا توي بعضي ار بازي ها مشكل داره؟
كلا" هر اطلاعاتي در موردش داريد بگيد لطفا"
اين كه به فريمور كنسول بستگي داره يا .....
بعد اين روش بهتره يا با دانگل كپي كنيم!؟
مرسی که کسی جواب نداد
خودم به عنوان اولین نفر تونستم هارد اکسترنال Western Digital My passport 500GB USB 3 رو به ps3 وصل کنم
الانم دارم استفاده میکنم
هیچ کار خاصی انجام ندادی؟
مال من که 3.5 اینچی usb 3.0 بود و نشناخت.
-------------------------------
دوستان GT5 کپی رو میشه با CFW از هارد اکسترنال بازی کرد؟
میشه بگید چیکار کردین که Config شد ؟
آره مشکلی نداره
هارد های wd رو مثل اینکه یک مدلش با ps3 سازگاره این رو پشتیبانی فنیش به هم گفت اما اکثر مدل هاش نیست و وقتی هم نباشه هیچ کاریش نمیشه کرد بهترین راه خرید سیگیت هست که ارزون ترو هست و تمام مدل هاش سازگاره
من با acronis پارتیشن هارد رو بطور کامل پاک کردم بعدش با همین نرم افزار پارتیشن بندیش کردم Fat 32
نکته ای که بهش فقط برخورد کردم این بود که سیم رو وقتی به هارد وصل میکردم (usb به ps3 نه ها) این طرفش یعنی خود پورت که به هارد وصل میشه
وقتی میزدم تو نمیشناخت ولی وقتی آروم پورت رو وصل میکنم که کامل تو نره سر پورت هم میدم بالا ps3 میشناسه در کل روش عجیبیه ولی جواب داد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)