تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 1404 اولاول ... 814815315715775785795805815825835845855916316811081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    توي پاتاپون اون مرحله كه سربازات ميسوزن تو آتيش بايد چكار كنم تا نسوزم؟؟؟
    سلام محمد خان
    نمیدونم چرا همه توی این مرحله patapon گیر میکنند؟؟؟؟
    بفرما:
    سلام.
    همونجایی که توی بیابان هستی و نیروهات آتیش میگیرند؟
    شما وقتی که کلید مثلث را آزاد کردی باید بری توی مرحله شکار اونجا اول مرحله یک چیزی مثل درخت هست که روش علامت مثلث دایره مثلث دایره هست نزدیکش وایسا و نوشته روش را یک دور بزن بعد یک پله میاد بالا یک چرخ میزنه بعد دوباره بزن تا باز یک پله دیگه بیاد بالا 4 -5 بار باید بزنی تا از زیره ریشش یک لوح بهت بده.مرحله را تمام کن و بیا برو توی مرحله بیابان.

اونجایی که سپاهت را منظم میکنی اون ستونه که پرچمداره وایساده روش کلیک کن و لوح را انتخاب کن.و برو توی مرحله اول مرحله بهت یاد میده که چه شکلی بارون بیاد.
    اول باید به حالت فیور برسی و بعد بزنی x.xx.xx دون.دودون.دودون
    پست 5017 همین تاپیک.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط دقيق يادم نيست مثل اينکه بعد از انجام مرحله شکار به اون شکلى که گفتم رد کردى يک مرحله جديد باز ميشه اونم بايد انجام بدى.
    Last edited by choory; 11-09-2008 at 08:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

سونی در نمایشگاه Leipzig مدل جدید پلی استیشن قابل حمل یعنی (PlayStation Portable (PSP را با نام PSP-3000 معرفی کرد. قبل از هر چیز باید گفت که تمامی خصوصیات نرم افزاری و قابلیتهای نسخه قدیم در این نسخه وجود دارند. پشتیبانی از فرمتهای مختلف فایلهای صوتی و تصویری و بازیهای قابل اجرا فرقی با نسخه های پیشین نمی کند. این نشان میدهد که سونی هنوز از کنسول قابل حمل خود راضی نیست و به جای ارتقاء پردازشی و سطح کیفیت بازیها، ترجیح میدهد فعلاً روی بهینه سازی اولین مدل کار کند.

اولین تغییری که در PSP-3000 قابل توجه است، مرتفع شدن کیفیت نمایشگر LCD این مدل جدید است. نمایشگر جدیدی که برای PSP-3000 طراحی و در آن تعبیه شده است دارای همان وضوح تصویر (Resolution) قبل است اما با طیف رنگی بیشتر و خاصیت Anti-reflection تصویری واضحتر را به کاربر نشان میدهد. علاوه بر این، نمایشگر جدید با کنتراست رنگی بالاتر و سرعت دو برابر پاسخگویی پیکسلها به تصویر، دقت بیشتری ارائه میدهد که هم رنگهایی زنده تر نمایش میدهد و هم از ایجاد صحنه های محو و مبهم در تصاویر سریع هنگام اجرای بازی یا نمایش فیلم جلوگیری میکند. در نمایشگاه، John Koller مدیر فروش سخت افزار سونی گفت که نمایشگر جدید تا 20 دقیقه عمر باطری را کاهش میدهد اما دیروز (87.6.13) سونی اعلام داشت که این اشکال مرتفع شده است و با وجود اینکه نمایشگر جدید برق بیشتری مصرف میکند، مهندسان این کمپانی با انجام محاسباتی در ایجاد تعادل نیرو بین قطعات موفق شدند کاری کنند که مقدار عمر باطری PSP-3000 به اندازه استاندارد قبل باشد.

تدبیر دیگری که سونی به منظور بهینه شدن کنسول برای استفاده کاربران اندیشیده است ایجاد خروجی ویدئویی با قابلیت پشتیبانی از کابلهای Composite معمولی (همان کابل AV خودمان) میباشد. همانطور که میدانیم مدل قبل PSP تنها از کابلهای Progressive Scan ( کابلهای دیجیتال مخصوص نمایشگرهای HD ) پشتیبانی میکردند. حالا کسانی هم که تلویزیون معمولی دارند میتوانند با خیال راحت PSP-3000 را تهیه کنند و با اتصال آن به تلویزیون لذت ببرند.
    در رابطه با ساختمان ظاهری کنسول تغییر عمده ای صورت نگرفته است و چیدمان دکمه ها و جزئیات اصلی دستکاری نشده اند. تغییرات کوچکی از قبیل جابجایی آرم سونی از گوشه سمت راست بالا به چپ و جابجایی مارک پلی استیشن از سمت چپ بالا به پشت LCD صورت گرفته اند. همچنین لبه های کنسول در کناره ها نرمتر و در گوشه ها تیز تر شده اند. جنس سطحی PSP-3000 مشکی مانند مدلهای قبل است ولی مدل نقره ای با وجود لایه ای محافظ، در مقابل ایجاد اثر انگشتان روی آن مقاومتر شده است.

مدل PSP-3000 از وسائل جانبی پیشین پشتیبانی میکند و تنها موردی که توسط John Koller اعلام شده است قابل استفاده نبودن آداپتور PSP-3000 برای مدلهای قبل است.
    ابتدا PSP-3000 نقره ای در تاریخ 14 اکتبر 2008 ( 23 مهر 87 ) در پکیجی به نام Ratchet & Clank Entertainment Pack عرضه خواهد شد که شامل یک PSP-3000 نقره ای، یک نسخه از بازی Ratchet & Clank: Size Matters و یک نسخه از فیلم گنجینه ملی 2 بر روی UMD ، یک سند اعتبار برای دانلود از Echochrome و یک حافظه 1 گیگابایتی میباشد که قیمت آن 199 دلار خواهد بود. در ماه نوامبر 2008 ( آبانماه 87 ) یک پکیج دیگر با نام PSP 4GB Memory Entertainment Pack عرضه خواهد شد که شامل یک PSP-3000 مشکی و یک حافظه 4 گیگابایتی و سند اعتبار برای دانلود از Everyday Shooter میباشد و قیمت آن هم 199 دلار خواهد بود. در انتهای سال میلادی مدل مشکی PSP-3000 به صورت پکیجی بدون متعلقات عرضه خواهد شد و قیمت آن 169 دلار خواهد بود.

منبع :
    کد:
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 11-09-2008 at 16:06.

3. 2 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من PSP Slim خریدم یه چندتا سوال دارم
    1-چه طوری کرک خورش کنم
    2-بازی چه طوری بریزم توش؟
    3-توی پکش چی باید باشه؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من PSP Slim خریدم یه چندتا سوال دارم
    1-چه طوری کرک خورش کنم
    2-بازی چه طوری بریزم توش؟
    3-توی پکش چی باید باشه؟
    سلام.مبارکت باشه.
    برای کپی خور کردن به تاپیک زیر سر بزن.
    کد:
    نتونستی هم بیار خودم برات کپی خور میکنم.از کجای خریدی که کپی خور نیست؟؟؟؟
    بازی هم اگه کنسولت کپی خور باشه با کابل usb وصل میکنی به pc بعد بازی ها که به صورت فایل iso یا cso هست را میریزی داخل پوشه iso توی مموری.
    بستگی به پک داره.پک سادش فقط psp شارژر باطری و چندتا دفترچه.

Rohallah_tavakoli بابت اطلاعات ممنون.
    اما بیشترش توی صفحات قبل هست.
    به نظر من هم فعلا تا قبل از توضیع این مدل بحث نشه بهتره چون باعث سر درگمی دوستانی میشه که میخواهند psp بخرن.
    Last edited by choory; 11-09-2008 at 17:13.

6. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    همونجایی که توی بیابان هستی و نیروهات آتیش میگیرند؟
    شما وقتی که کلید مثلث را آزاد کردی باید بری توی مرحله شکار اونجا اول مرحله یک چیزی مثل درخت هست که روش علامت مثلث دایره مثلث دایره هست نزدیکش وایسا و نوشته روش را یک دور بزن بعد یک پله میاد بالا یک چرخ میزنه بعد دوباره بزن تا باز یک پله دیگه بیاد بالا 4 -5 بار باید بزنی تا از زیره ریشش یک لوح بهت بده.مرحله را تمام کن و بیا برو توی مرحله بیابان.

اونجایی که سپاهت را منظم میکنی اون ستونه که پرچمداره وایساده روش کلیک کن و لوح را انتخاب کن.و برو توی مرحله اول مرحله بهت یاد میده که چه شکلی بارون بیاد.
    اول باید به حالت فیور برسی و بعد بزنی x.xx.xx دون.دودون.دودون
    اوپس...پس من اشتباه گفتم؟آخه مدتیه بازیش نکردم...

داره خودمونی میشه mike6787's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش دنبال یه برنامه برای PSP میگشتم که بتونه تو PSP فایل های AVIو...... اجرا کنه من تو سایتPARSPSP همچین برنامه ای پیداکردم. به نامه PSPlayerMT اما برای فت هستش . ایا راهی وجود داره که بتونم برنامه های فت را روی slim اجراش کنم.
    کد:
    Last edited by mike6787; 12-09-2008 at 13:49.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش دنبال یه برنامه برای PSP میگشتم که بتونه تو PSP فایل های AVIو...... اجرا کنه من تو سایتPARSPSP همچین برنامه ای پیداکردم. به نامه PSPlayerMT اما برای فت هستش . ایا راهی وجود داره که بتونم برنامه های فت را روی slim اجراش کنم.
    نمیشه فقط در صورتی میشه که یا اون برنامه ورژن دیگه ای هم داشته باشه که نیازی به کرنل 1.50 نداشته باشه یا باید time machine رو نصب کنید

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان این بازی N+ رو بازی کردید؟
    جالبه !
    میگم این قسمت Unlockables به چه دردی میخوره؟ دکوریه؟ هر مرحله یک چیز هایی unlock میشن اما نمیدونم استفاده ای دارند یا نه.

مثلا این Red Ninja و ...

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه یک psp دسته دوم بخوام بگیرم باید چجوری تستش کنم که سالم باشه؟

فقط دکمه هاش رو امتحان کنم؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    دوستان اگه یک psp دسته دوم بخوام بگیرم باید چجوری تستش کنم که سالم باشه؟

فقط دکمه هاش رو امتحان کنم؟
    اولا بهتره دست دوم نگیرین اصلا پیشنهاد نمیشه
    LCD رو نگاه کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه
    باتری دستگاه رو در بیار بعد ببین برچسب زیرش کنده نشده باشه یا اینکه اثری از کنده شدن روش نباشه
    دکمه ها رو تست کن با آنالوگ
    و از این جور کارا ولی بازم پیشنهاد نمیکنم که دست دوم بگیرین

13. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •