تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 581 از 1667 اولاول ... 8148153157157757857958058158258358458559163168110811581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,801 به 5,810 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خوبید من یه مشکل دارم در بازی مدال افتخار در مرحله اول که من بازی میکنم تانک وقتی میاد نمیتونم کاری بکنم راه حل بزارید جلوی پام حیاطی است

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

دوستان من رو دریابین!!!
    وقتی پرینس 3 رو نصب میکنم و بازی رو اجرا میکنم و کنترل رو نگه میدارم این صفخه میاد

همونطور که میینید جلوی همه ی گزینه ها تیک خورده ولی گزینه ی lunch game غیر فعاله!
    مشکل از گرافیکم نیس چون قبلا نصبش کردم و بازیش کردم (البته از روی یک دی وی دی دیگه)
    اگه هم کنترل رو نگه ندارم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
    لطفا کمک کنید
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alishahvali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

5 اجراي بازي world in conflict

سلام دوستان
    من بازي world in conflict را نصب كردم ولي وقتي اجراش مي كنم پيام زير را ميده.
    this application has failed to start because d3dx9_33.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
    اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم((((((((فوري))))))))
    ممنون

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام دوستان
    من فایلهای
    princeofpersia.exe
    pop3.exe (کرک شده)
    از بازی شاهزاده ی فارس 3 رو میخواستم
    لطفا در صورت امکان کمکم کنید
    خیلی نیاز دارم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلالم دوستان

من بازی فوتبال p.e.s 6 که همراه با گزارش فارسی و جام ملتهای اسیا 2007 هست را هر کاری می کنم روی سیستم اجرا نمیشه.....خواهش می کنم کمک کنین کلافه شدم ..جند بار وینذوز عوض کردم

گرافیکم هم 256 هست در حالیکه گرافیک 64 کافیه برای اجرای بازی ...
    ضمنا بازی نصب میشخه اجرا هم میشه تیم هم انتخاب میکنی ولی موقعی که لیست بازیکنای حریف رو داره نشون میده و بازی می خواد بره به ورزشگاه برای شروع بازی ....(یهو بازی و محیط بازی از رو صفخه مونیتور حذف میشه ...... ای خدا رو سی دی هم نوشته easy setup

خواهشا نظز تکراری ندین من خودم واردم به کامپیوتر .. اگه واقعا کسی نصب کرده و جواب داده به من بگه باید چی کار کنم P.E.S 6 asian cup 2007

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

[quote=havas_1980;2424054]دوست عزیز! xlive اگه اشتباه نکرده باشم مربوط به کنسول xbox میشه یعنی کاربرهای PC هم بتونن پا به پای کاربرهای کنسول Xbox اقدام به بازی چندنفره کنند و این موضوع ربطی به گرافیک نداره.
    منظورم رو شاید متوجه نشدی سوالم رو دوباره می پرسم
    چرا xlive ارور میده ؟
    تازه از بازی هم می پره بیرون برای این بود که گفتم شاید گرافیک کم میاره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

سلام دوستان
    this application has failed to start because d3dx9_33.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
    ممنون
    دوستان كسي جواب ما را نمي ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خوبید من یه مشکل دارم در بازی مدال افتخار در مرحله اول که من بازی میکنم تانک وقتی میاد نمیتونم کاری بکنم راه حل بزارید جلوی پام حیاطی است
    دوست عزیز! کدوم بازی مد نظرتون هست؟ (نام بازی رو به انگلیسی و کامل بیان کنید)
    همچنین اگه شما در نصب و اجرای بازیها مشکل ندارید باید اون سوال رو تو تاپیک مخصوص بازی عنوان کنید.
    دوستان من رو دریابین!!!
    وقتی پرینس 3 رو نصب میکنم و بازی رو اجرا میکنم و کنترل رو نگه میدارم این صفخه میاد

همونطور که میینید جلوی همه ی گزینه ها تیک خورده ولی گزینه ی lunch game غیر فعاله!
    مشکل از گرافیکم نیس چون قبلا نصبش کردم و بازیش کردم (البته از روی یک دی وی دی دیگه)
    اگه هم کنترل رو نگه ندارم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
    لطفا کمک کنید
    ممنونم
    ممکن این ایراد از کرک بازی باشه. میتونید کرک بازی رو از این آدرس دریافت کنید (امیدوارم مفید واقع بشه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان
    ممنون
    فایل d3dx9_33.dll رو از این آدرس دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

دوستان سلام
    آقاي havas_1980 در مورد بازي world in conflict ممنون از كمكتون مشكلم تقريبا حل شد و ديگه اون پيام را نميده ولي وقتي بازي را اجرا مي كنم ميره تو بازي و بلافاصله مياد بيرون بدون اينكه پيامي بده اگه ميشه در مورد با اين يكي هم كمكم كنيد.
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سلام
    آقاي havas_1980 در مورد بازي world in conflict ممنون از كمكتون مشكلم تقريبا حل شد و ديگه اون پيام را نميده ولي وقتي بازي را اجرا مي كنم ميره تو بازي و بلافاصله مياد بيرون بدون اينكه پيامي بده اگه ميشه در مورد با اين يكي هم كمكم كنيد.
    ممنون
    برای راهنمایی بهتر مشخصات سیستمتون (سی پی یو - کارت گرافیک - رم) کامل و دقیق عنوان کنید.
    ورژن درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز رو هم عنوان کنید... این بازی رو سیستم دیگه هم امتحان کردید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •