سلام خوبید من یه مشکل دارم در بازی مدال افتخار در مرحله اول که من بازی میکنم تانک وقتی میاد نمیتونم کاری بکنم راه حل بزارید جلوی پام حیاطی است
سلام خوبید من یه مشکل دارم در بازی مدال افتخار در مرحله اول که من بازی میکنم تانک وقتی میاد نمیتونم کاری بکنم راه حل بزارید جلوی پام حیاطی است
دوستان من رو دریابین!!!
وقتی پرینس 3 رو نصب میکنم و بازی رو اجرا میکنم و کنترل رو نگه میدارم این صفخه میاد
همونطور که میینید جلوی همه ی گزینه ها تیک خورده ولی گزینه ی lunch game غیر فعاله!
مشکل از گرافیکم نیس چون قبلا نصبش کردم و بازیش کردم (البته از روی یک دی وی دی دیگه)
اگه هم کنترل رو نگه ندارم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
لطفا کمک کنید
ممنونم
سلام دوستان
من بازي world in conflict را نصب كردم ولي وقتي اجراش مي كنم پيام زير را ميده.
this application has failed to start because d3dx9_33.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم((((((((فوري))))))))
ممنون
سلام دوستان
من فایلهای
princeofpersia.exe
pop3.exe (کرک شده)
از بازی شاهزاده ی فارس 3 رو میخواستم
لطفا در صورت امکان کمکم کنید
خیلی نیاز دارم
ممنون![]()
سلالم دوستان
من بازی فوتبال p.e.s 6 که همراه با گزارش فارسی و جام ملتهای اسیا 2007 هست را هر کاری می کنم روی سیستم اجرا نمیشه.....خواهش می کنم کمک کنین کلافه شدم ..جند بار وینذوز عوض کردم
گرافیکم هم 256 هست در حالیکه گرافیک 64 کافیه برای اجرای بازی ...
ضمنا بازی نصب میشخه اجرا هم میشه تیم هم انتخاب میکنی ولی موقعی که لیست بازیکنای حریف رو داره نشون میده و بازی می خواد بره به ورزشگاه برای شروع بازی ....(یهو بازی و محیط بازی از رو صفخه مونیتور حذف میشه ...... ای خدا رو سی دی هم نوشته easy setup
خواهشا نظز تکراری ندین من خودم واردم به کامپیوتر .. اگه واقعا کسی نصب کرده و جواب داده به من بگه باید چی کار کنم P.E.S 6 asian cup 2007
[quote=havas_1980;2424054]دوست عزیز! xlive اگه اشتباه نکرده باشم مربوط به کنسول xbox میشه یعنی کاربرهای PC هم بتونن پا به پای کاربرهای کنسول Xbox اقدام به بازی چندنفره کنند و این موضوع ربطی به گرافیک نداره.
منظورم رو شاید متوجه نشدی سوالم رو دوباره می پرسم
چرا xlive ارور میده ؟
تازه از بازی هم می پره بیرون برای این بود که گفتم شاید گرافیک کم میاره
دوستان كسي جواب ما را نمي ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز! کدوم بازی مد نظرتون هست؟ (نام بازی رو به انگلیسی و کامل بیان کنید)
همچنین اگه شما در نصب و اجرای بازیها مشکل ندارید باید اون سوال رو تو تاپیک مخصوص بازی عنوان کنید.
ممکن این ایراد از کرک بازی باشه. میتونید کرک بازی رو از این آدرس دریافت کنید (امیدوارم مفید واقع بشه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل d3dx9_33.dll رو از این آدرس دریافت کنید:
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
آقاي havas_1980 در مورد بازي world in conflict ممنون از كمكتون مشكلم تقريبا حل شد و ديگه اون پيام را نميده ولي وقتي بازي را اجرا مي كنم ميره تو بازي و بلافاصله مياد بيرون بدون اينكه پيامي بده اگه ميشه در مورد با اين يكي هم كمكم كنيد.
ممنون
برای راهنمایی بهتر مشخصات سیستمتون (سی پی یو - کارت گرافیک - رم) کامل و دقیق عنوان کنید.
ورژن درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز رو هم عنوان کنید... این بازی رو سیستم دیگه هم امتحان کردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)