تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 959 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض MW 2، هفت هفته متوالی در صدر فروش جزیره!

با گذشت هفت هفته از انتشار MW 2، این عنوان همچنان درصدر پرفروش‌ترین بازی‌های کشور انگلستان قرار دارد.
    در هفته قبل MW 2، با رشد 17 درصدی فروش نسبت به زمان مشابه در دو هفته گذشته، همچنان مقام اول فروش بازی‌ها در کشور انگلستان را حفظ کرد. فیفا10، اصلی‌ترین رقیب MW 2، با رشد 18 درصدی فروش تنها 2000 نسخه کمتر از رتبه نخست فروخت تا به جایگاهی بهتر از مقام دوم دست پیدا نکند. همچنین بازیAC 2 با رشد 5 درصدی فروش نسبت به زمان مشابه در دو هفته گذشته توانست از جایگاه پنجم به مقام سوم صعود کند.
    بازی سوپر ماریو بروز جدید با وجود کاهش 9 درصدی فروش نسبت به هفته پیشین بار دیگر مقام هفتم جدول فروش انگلستان را از آن خود کرد. در لیست زیر 20 بازی برتر کشور انگلستان از نظر فروش به‌ترتیب قرار گرفته‌اند:

1. Modern Warfar 2
    2. فیفا10
    3. AC 2
    4. Wii Sports Resort
    5. Mario & Sonic at the Olympic Games
    6. Wii Fit Plus
    7. سوپر ماریو بروز جدید
    8. James Cameron’s Avatar: The Game
    9. Mario Kart Wii
    10. Forza Motorsport 3
    11. LEGO Batman: The Videogame
    12. Just Dance
    13. Left 4 Dead 2
    14. Need for Speed: Shift
    15. Pure
    16. Professor Layton and Pandora’s Box
    17. Wii Play
    18. Call of Duty 4: Modern Warfare
    19. Dr Kawashima’s Brain Training
    20. Grand Theft Auto Episodes — Liberty City

محتوای مخفی: منابع: 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 11 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

6 شماره بعدی بازی GTA، در E3 سال آینده میلادی

آقای Jesse Divnich، مدیر بخش سرویس‌های تحلیلی کمپانی EEDAR (شبکه تحقیق و تولید سرگرمی‌های الکترونیکی) معتقد است در نمایشگاه E3 سال آینده میلادی که در ماه ژوئن برگزار می‌شود، از قسمت بعدی مجموعه بازی‌های GTA رونمایی خواهد شد.
    Divnich در مصاحبه‌ای اختصاصی با سایت رسمی مجله گیم‌اینفورمر اذعان داشت: "فکر می‌کنم چیزهایی در مورد شماره جدید GTA خواهیم شنید، البته بعید می‌دانم نسخه قابل بازی‌ای درکار باشد. شخصا معتقدم بازی با حداکثر یک تیزر معرفی خواهد شد، زیرا برطبق تحلیل‌های انجام شده در سال 2011 میلادی شاهد نسخه جدید مجموعه بازی‌های GTA خواهیم بود."
    هنگامی که از Divnich در خصوص احتمال تلاش‌ مایکروسافت و سونی در جهت کسب امتیازات انحصاری این بازی سوال شد، وی پاسخ داد: "فکر نمی‌کنم سونی ویا مایکروسافت قصد کسب امتیازات انحصاری این عنوان را داشته باشند. مایکروسافت پیشتر امتیاز انحصاری بسته‌های قابل دانلود GTA IV را از آن خود کرد، اما نتیجه کار برای کنسول ایکس‌باکس360 آن‌چنان مطلوب نبود. بدون شک در سال 2004 میلادی GTA به‌عنوان یک بازی بسیار بزرگ شناخته میشد و اکنون پس از گذشت پنج سال همانطور که GTA رشد محسوسی داشته است، سایر عناوین نیز توانسته‌اند به رشد مطلب و قابل‌قبولی دست پیدا کنند. عناوینی همچون گیتارهرو و Call of Duty. پس اگر حتی سونی قصد کسب امتیازات انحصاری این عنوان را در سر داشته باشد، در رقابت با مایکروسافت برگ برنده‌ای بدست نخواهد آورد."

کد:
    Last edited by MAHDIAGENT47; 31-12-2009 at 15:01.

4. 3 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

6 انتشار بازی جومونگ در ایران

در راستای جذب خانواده‌های ایرانی به بازی‌های رایانه‌ای، بازی جومونگ برای پلتفرم‌های Pc و PS2 منتشر شد. این بازی که در میدان امام خمینی تهران (یا همان توپ‌خانه‌ی سابق) ساخته و تهیه شده است، پس از رایزنی مغازه‌داران محترم راسته‌ی مذکور طی روزهای پایانی هفته‌ی گذشته به تولید انبوه رسیده است. مسئولان بخش تبلیغات این بازی پس از انتشار گسترده‌ی آن به سرعت دست به کار شده و اعلامیه‌هایی را در سرتاسر بازار پخش کرده‌اند که نمونه‌ای از آن را در عکس فوق مشاهده می‌کنید. این اعلامیه‌ها که با استناد به دانش وسیعی از علم تبلیغات طراحی شده‌اند، مخاطبین بسیاری را به خود جذب کرده و به خرید بازی جومونگ ترغیب می‌کنند.

پس از تحقیق و بررسی چندین ساعته در بازار بازی‌های رایانه‌ای و ویدیویی میدان توپ‌خانه، تیم دنیای بازی به این نتیجه رسیدند که بازی جومونگ همان بازی Warriors Orochi است که در سال 2008 توسط Omega Force ساخته و منتشر شده است، بدون اندکی تغییر و فقط با تغییر نام!

مراقب باشید که کسی بازی‌های سری Starwars را با عنوان بازی "مسافران"، Gun را با عنوان "پزشک دهکده" یا سری Nancy drew را با عنوان بازی "رستگاران" به شما (خدای نکرده) قالب نکند.

وقتي ميريد توپ خونه به چشم هاي خودتون هم اعتماد نكنيد واقعا اين همه كلاه سر هم گذاشتن فقط تو ايران عزيز ما وجود داره
    تاسف........
    منبع
    کد:

6. 10 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Rumor !

Sony PS4 might use multi-core CPU not Cell

بله همونطور که تا الان متوجه شدید این شایعه وجود داره که در PS4 بجای تکنولوژی فعلی Cell از یک CPU چند هسته ای (چیزی شبیه CPU های PC) یا ترکیبی از Cell&Intel Larrabee باشه ... در هر صورت پس از بررسی گزارشاتی مبنی بر اینکه مشکلات طراحی بازیها برای این کنسول از حد معمول کمی بیشتر است سونی احتمالا دست به کار شده و قصد داره بیشتر ساختمان سی پی یو های کنسولاشو به PC نزدیک کنه تا طراحی ساده تر بشه و همچنان سازندگان بیشتری رو به این سری کنسول ها بیارن ...
    البته ذکر شده که از سی پی یو های مین استریم و رده های میانی تکنولوژی CPUها استفاده خواهد شد (که براشون احتمالا قیمت/قدرت بسیار مهمتر از قدرت محض بوده!) ...
    و حتی احتمال استفاده از یه Synergistic Processor Unit تغییر یافته نیز میره ... همچنین PCwatch حدس میزنه که کنسول جدید سونی که احتمالا PS4 نامیده خواهد شد در اواخر سال 2012 یا اوایل 2013 روانه بازار خواهد شد .

منبع :
    کد:

8. 5 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

2 صحبت هایی در باره آخرین ویدئو منتشر شده درباره ناتال

درباره ی آخرین ویدئویی که از بازی کردنhalf life 2 با استفاده از ناتال یه سری بحث هایی شده و بیشتریا میگن فیکه و میگن که مایکروسافت برای این که سر وصدا به وجود بیاره و توجه ها رو دوباره به این تکنولوژی جلب کنه داره این کار رو میکنه.
    نویسنده این مقاله اول درباره اولین ویدئویی که از این تکنولوژی منتشر شد حرف میزنه. که برای اولین بار این تکنولوژی توی نمایشگاه E3 روی بازی Burn Out Paradise به نمایش در اومد و به نظر یه تکنولوژی آماده و عالی میومد که استقبال خوبی ازش میشه.
    بعد درباره ویدئو های بعدی میگه. که روی بازی های Geometry Wars 2 و Half-Life 2 به نمایش در اومد. به نظر شما این ویدئو هایی که توی اینترنت پخش شده واقعیه یا مایکروسافت فقط میخواد جلب توجه کنه؟؟؟
    کسی نمیدونه ولی چند تا نکته توی این ویدئو ها بوده که باعث میشه شما تعجب کنید:
    مثلا به ویدئویی که یه نفر داره Half life 2 رو با ناتال بازی میکنه دقت کنید.اولین چیزی که باعث میشه ما فکر کنیم که این ویدئو فیکه اینه که اصلا هیچ گونه سنسوری(حسگر) در مقابل اون بازیکن وجود نداره !!! دستگاه باید جلوی شما باشه مانند دستگاه Wii که هنگام بازی کردن Wii sensor باید در مقابل شما قرار داشته باشه. ولی توی این ویدئو همچین چیزی مشاهده نمیشه.من این ویدئو رو بارها با دقت نگاه کردم حتی Pause ش کردم ولی نتونستم ببینم این سنسور کجا قرار داره!!! اگه شما پیداش کردید به من یه ایمیل بزنید تا متوجه بشم.( ولی بازم نمیتونم قبول کنم که فیک نباشه)
    موضوع دیگری که این ویدئو رو غیر قابل اعتماد میکنه اینه که بازیکن بدون هیچ خطایی داره بازی میکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی باهاش نداره.ما هممون میدونیم که این پروژه نمیتونه اینقدر بی نقص باشه در ایتدای کارش اون هم با بازی اول شخص شوتری مثل Half life 2 . البته که نگاه کردن به این ور اون ور و بالا و پایین درست به نظر میاد. ولی تیر اندازی به اطراف و خشاب عوض کردن واقعی به نظر نمیاد.سخته که تعیین کنیم چه حرکتهایی باعث میشه که کارکتر تیر بزنه یا خشاب عوض کنه.بازیکن فقط دستاش رو تکون میده توی بیشتر قسمت ها .

در آخر نمیتونم بفهمم که چرا مایکروسافت اول ناتال رو با یه بازی تقریبا جدید Burn Out paradise نشون داد و حالا داره با بازی Half life 2 که تقریبا حدود 5 ساله که رلیز شده نشون میده به جای نشون دادن اون روی بازی هایی مثل Halo 3 یا Gears of War 2 ؟؟؟
    اشتباه نکنید. منظورم این نیست که Half life 2 بازی به درد نخوریه. اتفاقا این یه بازی عالیه و کیه که دلش نخواد از یه gravity gun با سنسور حرکتی ناتال استفاده کنه.فقط این درست به نظر نمیاد که این تکنولوژی رو روی بازی امتحان کنن که قدیمیه و بعد از اینکه هر گیمری این بازی رو چند بار تموم کرد دیگه فروش نکرد.
    ممکنه من اشتباه کنم و مایکروسافت فقط میخواسته از این تکنولوژی روی یه بازی رندوم با این ژانر استفاده کنه که اگه این منظورش بوده انتخاب بسیار خوبی کرده.

این ویدئو ممکنه واقعی یا فیک باشه. ما هیچ وقت نمیفهمیم.و مطمئن باشین که مایکروسافت هیچ وقت نمیاد این ویدئو رو تایید یا تکذیب کنه به خاطر اینکه از این اوضاع راضیه و دوست داره با این تکنولوژی جلب توجه کنه.
    ممکنه مایکروسافت هیچ ربطی به این قضیه نداشته باشه ولی ایگه نیاد نظری در این رابطه بده هیچ دردی رو دوا نمیکنه.

منبع:
    کد:
    کد:
    کامنت ها رو هم بخونید جالبه. نمیدونم چرا اینقدر به این مایکروسافت بدبخت فحش میدن؟؟!!
    در ضمن متن رو جاهاییش رو که ارزش خوندن داشت رو ترجمه کردم و بعضی هاش هم ترجمه کلمه به کلمه نیست. منظور کلیش رو گفتم تا متن قابل درک تر باشه.
      محتوای مخفی: در ضمن 

اگه من هر از گاهی خبر ترجمه میکنم و میذارم منظورم این نیست که ناراحتم بچه ها از سایت های دیگه خبر میذارن. فقط خبر هایی رو که برام جالب بود رو ترجمه میکنم شاید برای یه عده دیگه هم جالب باشه

شاد و موفق باشید.
    Last edited by aghamajid1369; 31-12-2009 at 18:42.

10. 10 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در آخر نمیتونم بفهمم که چرا مایکروسافت اول ناتال رو با یه بازی تقریبا جدید Burn Out paradise نشون داد و حالا داره با بازی Half life 2 که تقریبا حدود 10 ساله که رلیز شده نشون میده به جای نشون دادن اون روی بازی هایی مثل Halo 3 یا Gears of War 2 ؟؟؟
    نميدونم چرا من هر چي حساب مي كنم مي بينم فقط 5 سال از عرضه hl2 گذشته ............

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در راستای جذب خانواده‌های ایرانی به بازی‌های رایانه‌ای، بازی جومونگ برای پلتفرم‌های Pc و PS2 منتشر شد. این بازی که در میدان امام خمینی تهران (یا همان توپ‌خانه‌ی سابق) ساخته و تهیه شده است، پس از رایزنی مغازه‌داران محترم راسته‌ی مذکور طی روزهای پایانی هفته‌ی گذشته به تولید انبوه رسیده است. مسئولان بخش تبلیغات این بازی پس از انتشار گسترده‌ی آن به سرعت دست به کار شده و اعلامیه‌هایی را در سرتاسر بازار پخش کرده‌اند که نمونه‌ای از آن را در عکس فوق مشاهده می‌کنید. این اعلامیه‌ها که با استناد به دانش وسیعی از علم تبلیغات طراحی شده‌اند، مخاطبین بسیاری را به خود جذب کرده و به خرید بازی جومونگ ترغیب می‌کنند.

پس از تحقیق و بررسی چندین ساعته در بازار بازی‌های رایانه‌ای و ویدیویی میدان توپ‌خانه، تیم دنیای بازی به این نتیجه رسیدند که بازی جومونگ همان بازی Warriors Orochi است که در سال 2008 توسط Omega Force ساخته و منتشر شده است، بدون اندکی تغییر و فقط با تغییر نام!

مراقب باشید که کسی بازی‌های سری Starwars را با عنوان بازی "مسافران"، Gun را با عنوان "پزشک دهکده" یا سری Nancy drew را با عنوان بازی "رستگاران" به شما (خدای نکرده) قالب نکند.

وقتي ميريد توپ خونه به چشم هاي خودتون هم اعتماد نكنيد واقعا اين همه كلاه سر هم گذاشتن فقط تو ايران عزيز ما وجود داره
    تاسف........
    منبع
    کد:
    آره من اینو دیدم البته چند ماه پیش بچه یکی از آشناها گرفته بود خیلی هم از بازی شاد بود و فکر میکرد اون یارو جومونگه منم گذاشتم از دنیا لذتش رو ببره چون نمیخواستم با بچه 6-7 ساله وارد مجادله بر سره جومونگ نبودن شخصیت بازی بکنم، قیافه یارو تابلو بود ولی پسرک همچی رو از دریچه چمای جومونگ گونش می‌دید، خنگ .

نه! چیزهای بیشتری هم مشخصه. به حرکات دست یارو دقت کنید که چگونه Gordon Freeman رو هدایت می کنه.
    به نظر من که Fake هست اصلاً هیچ‌چیز معلوم نیست حرکت دست‌های طرفم که بازم هیچ‌چیز رو نمیتونه نشون بده و معلوم اصلاً چی‌به‌چیه. بر فرض درست بودن هم من اصلاً نمیدونم چطوری میشه با این روش بازی کرد به نظر من که بسی خسته کنندست و شاید یه ساعت بشه فقط اینطوری مداوم بازی کرد.

14. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

نميدونم چرا من هر چي حساب مي كنم مي بينم فقط 5 سال از عرضه hl2 گذشته ............
    آخ آخ ببخشید. اشتباه از من بوده مراد جون.
    nearly half a decade
    نصف دهه منظورش بوده که من ندیدم اون Half رو.
    بازم شرمنده.مترجم گند زده :43:
    Last edited by aghamajid1369; 31-12-2009 at 18:44.

16. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اگر کار نکرد به این لینک برو djmd.fileave.com و لیست فایلها که اومد اون فایل leaked footage of رو بزن باید دانلود شه ... ?!
    بازم نشد Dj Majid جان
    اینجا اپ کنی خیلیی عالیه :
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازم نشد Dj Majid جان
    اینجا اپ کنی خیلیی عالیه :
    کد:
    از اینجا میتونی ببینی .. 1.5 مگابایت ...
    کد:

19. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •