درباره ی آخرین ویدئویی که از بازی کردنhalf life 2 با استفاده از ناتال یه سری بحث هایی شده و بیشتریا میگن فیکه و میگن که مایکروسافت برای این که سر وصدا به وجود بیاره و توجه ها رو دوباره به این تکنولوژی جلب کنه داره این کار رو میکنه.
نویسنده این مقاله اول درباره اولین ویدئویی که از این تکنولوژی منتشر شد حرف میزنه. که برای اولین بار این تکنولوژی توی نمایشگاه E3 روی بازی Burn Out Paradise به نمایش در اومد و به نظر یه تکنولوژی آماده و عالی میومد که استقبال خوبی ازش میشه.
بعد درباره ویدئو های بعدی میگه. که روی بازی های Geometry Wars 2 و Half-Life 2 به نمایش در اومد. به نظر شما این ویدئو هایی که توی اینترنت پخش شده واقعیه یا مایکروسافت فقط میخواد جلب توجه کنه؟؟؟
کسی نمیدونه ولی چند تا نکته توی این ویدئو ها بوده که باعث میشه شما تعجب کنید:
مثلا به ویدئویی که یه نفر داره Half life 2 رو با ناتال بازی میکنه دقت کنید.اولین چیزی که باعث میشه ما فکر کنیم که این ویدئو فیکه اینه که اصلا هیچ گونه سنسوری(حسگر) در مقابل اون بازیکن وجود نداره !!! دستگاه باید جلوی شما باشه مانند دستگاه Wii که هنگام بازی کردن Wii sensor باید در مقابل شما قرار داشته باشه. ولی توی این ویدئو همچین چیزی مشاهده نمیشه.من این ویدئو رو بارها با دقت نگاه کردم حتی Pause ش کردم ولی نتونستم ببینم این سنسور کجا قرار داره!!! اگه شما پیداش کردید به من یه ایمیل بزنید تا متوجه بشم.( ولی بازم نمیتونم قبول کنم که فیک نباشه)
موضوع دیگری که این ویدئو رو غیر قابل اعتماد میکنه اینه که بازیکن بدون هیچ خطایی داره بازی میکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی باهاش نداره.ما هممون میدونیم که این پروژه نمیتونه اینقدر بی نقص باشه در ایتدای کارش اون هم با بازی اول شخص شوتری مثل Half life 2 . البته که نگاه کردن به این ور اون ور و بالا و پایین درست به نظر میاد. ولی تیر اندازی به اطراف و خشاب عوض کردن واقعی به نظر نمیاد.سخته که تعیین کنیم چه حرکتهایی باعث میشه که کارکتر تیر بزنه یا خشاب عوض کنه.بازیکن فقط دستاش رو تکون میده توی بیشتر قسمت ها .
در آخر نمیتونم بفهمم که چرا مایکروسافت اول ناتال رو با یه بازی تقریبا جدید Burn Out paradise نشون داد و حالا داره با بازی Half life 2 که تقریبا حدود 5 ساله که رلیز شده نشون میده به جای نشون دادن اون روی بازی هایی مثل Halo 3 یا Gears of War 2 ؟؟؟
اشتباه نکنید. منظورم این نیست که Half life 2 بازی به درد نخوریه. اتفاقا این یه بازی عالیه و کیه که دلش نخواد از یه gravity gun با سنسور حرکتی ناتال استفاده کنه.فقط این درست به نظر نمیاد که این تکنولوژی رو روی بازی امتحان کنن که قدیمیه و بعد از اینکه هر گیمری این بازی رو چند بار تموم کرد دیگه فروش نکرد.
ممکنه من اشتباه کنم و مایکروسافت فقط میخواسته از این تکنولوژی روی یه بازی رندوم با این ژانر استفاده کنه که اگه این منظورش بوده انتخاب بسیار خوبی کرده.
این ویدئو ممکنه واقعی یا فیک باشه. ما هیچ وقت نمیفهمیم.و مطمئن باشین که مایکروسافت هیچ وقت نمیاد این ویدئو رو تایید یا تکذیب کنه به خاطر اینکه از این اوضاع راضیه و دوست داره با این تکنولوژی جلب توجه کنه.
ممکنه مایکروسافت هیچ ربطی به این قضیه نداشته باشه ولی ایگه نیاد نظری در این رابطه بده هیچ دردی رو دوا نمیکنه.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامنت ها رو هم بخونید جالبه. نمیدونم چرا اینقدر به این مایکروسافت بدبخت فحش میدن؟؟!!
در ضمن متن رو جاهاییش رو که ارزش خوندن داشت رو ترجمه کردم و بعضی هاش هم ترجمه کلمه به کلمه نیست. منظور کلیش رو گفتم تا متن قابل درک تر باشه.
اگه من هر از گاهی خبر ترجمه میکنم و میذارم منظورم این نیست که ناراحتم بچه ها از سایت های دیگه خبر میذارن. فقط خبر هایی رو که برام جالب بود رو ترجمه میکنم شاید برای یه عده دیگه هم جالب باشه
شاد و موفق باشید.