تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 848 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از وقتی که های وب خریدشون پارس آنلاین رو حالت IDGAF هست.
    خیلی خوب بود lol
    تو پنل منم بالای ۴نیومده فردا زنگ میزنم ببینم چی میشه
    من ۲هفته دیگه سرویسم تموم‌میشه ۵۱۲ نامحدود داشتم حدوداً ماهی ۶۰ تا ۱۲۰ گیگ مصرف داشتند الان با این تعرفه های جدید اگر از اون میزان مصرف رد بشم سرعت میشه ۱۲۸!! حداقل قبلاً سرعتم به مقدار پایه ۵۱۲ بر میگشت.
    الان سایت zoomitرو چک کردم مخابرات تعرفه هاش را اصلاح کرده الان تعرفه‌های مخابرات حتی نسبت به شاتل بسیار ارزان طرح ۳۵۰ گیگ (یعنی۱۷۵ گیگ اینترنت واقعی!! ) رو میده ۸۰. دیگه مقایسه می با پارس بماند!!
    Last edited by new.operations; 05-12-2017 at 18:18.

2. این کاربر از new.operations بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

یه سوالی تو پنل کاربری.
    الان من چقدر ترافیک دارم ؟
    29 گیگ یا سه گیگ ؟؟//
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی بلد نیست ؟/////////////

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حدود ۲۳گیگ؟سرویس شما یک ساله بود؟
    من چرا ایموجی نمیتونم بفرستم؟

5. این کاربر از new.operations بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

6 گیگ از قراردادت با قی مونده به اضافه 23 گیگی که خریدی که همون 29 گیگ میشه

7. این کاربر از behnamlider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

حدود ۲۳گیگ؟سرویس شما یک ساله بود؟
    من چرا ایموجی نمیتونم بفرستم؟
    اره یک ساله بود .
    ایموجی رو نمیدونم سمت چپ که تایپ میکنی اونجاست.
    ولی فکر کنم 3 گیگ ترافیک دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

6 گیگ از قراردادت با قی مونده به اضافه 23 گیگی که خریدی که همون 29 گیگ میشه
    نگا کن 192 گیگ مصرف کردما

10. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نگا کن 192 گیگ مصرف کردما

تازه دیدم این چرا اینجوریه با اینحال بالای 25 گیگو داری....

اون 23 گیگو مگه تو جشنواره نخریدی

12. این کاربر از behnamlider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

با داخلی 192 گیگ مصرف کردی بعد اومده تو باقی مانده اون مقدار که داخلی بوده رو نصف حساب کرده شده 29 گیگ

14. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام

می شه کمی بیشتر توضیح بدید که چه سرویسی دریافت کردید سرعت دانلودتون چقدر هست و پینگتون حدودا چقدر؟
    شما کدوم شهر هستین؟
    یعنی دیده بان از تجهیزات پبشگامان استفاده میکنه؟

پینگتون چقدر بود و الان چقدره

آخه مهمترین چیز واسه من پینگ و تایم و اوت هست واسه بازی

من شهر رفسنجان هستم نزدیک کرمان -
    زمانی که خواستم وصل کنم دوتا گزینه برای من امد که کدام شرکت را به عنوان پروایدر می خواهید .که وصل شود اسیاتک یا پیشگامان که من پیشگامان رو انتخاب کردم . دیده بانت مثل اینکه از این دو شرکت استفاده می کند .تازه مرکز ما پیشگامان هم نبود از سوییچ و هاب اسیاتک استفاده کرد خود پیشگامان .
    پشتیبانی هاشون نسبت به پارس کمترن و مقداری هم گیج تر ولی کار ادم رو راه می ندازن من حدود 20 دقیقه با یکیشون صحبت کردم که نسبت نویز رو به یه حدی تونستم برسونم که پینگ هم درست بشه .
    پینگم در پارس با لوگزامبورگ(سرور گیمینگ استیم -غرب اروپا)105 بود که البته پاکت لاست کمی داشتم و بیشتر مواقع هم نداشتم . اما در این سرویس دیده بانت اولا بهم گفتن ما کلا زیر 200 رو تضمین می کنیم که برای من قابل قبول نبود خلاصه با کم و زیاد کردن اپ استریم و نویز پینگ رو به میزان 135 تا 140 با سرور لوگزامبورگ استیم رسونیدم که مقداری قابل بازی شد .
    در مورد استریم در یوتوب هم روی 1080 می تونین خیلی راحت تماشا کنین مشکلی نداره اما در توییچ دقیقا مثل پارس انلاین عمل می کنه و تا حدود 720 می تونین تماشا کنین .
    خط من در پارس انلاین 9 مگ کشش داشت اینجا تا 10 مگ هم کشیدن ولی خوب در ساعات مختلف نویز خط من بالا و پایین میره که خط الان به 9 مگ رسیده .....سرعت دانلود تا نهایت دان استریم بهتون داده میشه چه از لینک های خارجی چه داخلی از این نظر خیالتون راحت باشه ....دانلود شبانه نزده برام که احتمالا نداره و البته منم دانلود شبانه ندارم کلا مگه اینکه گیم بخوام بگیرم که میشه از سایت داخلی دانلود ها استفاده کرد . سرویس من 16 مگ 240 گیگه ....بهم گفتن بهتر بیای روی 8 مگ گفتم نه همین 16 مگ رو بخاطر حجمش می خوام که گفتن مشکلی نیست . (خودتون انتخاب می کنین )برای بازی pubg تقریبا مشابه پارس پینگ میده . استفاده از چیز پی ان ها خیلی خوب و مناسبه مشکلی نداره کلا . اگه یه حالت استیبل درست کنین با کمک پشتیبانی می تونین قطعی های حاصل از نویز هم از بینن ببرین .
    نمی خوام بگم خیلی عالیه نه اصلا اینطور نیست ولی ناجور هم نیست ...مشابه پارسه با همون کیفیت ولی با این شرایط پینگ البته پاکت لاست هم در استیم داشتم (حدس می زنم بخاطر نویزه) .1 ماه دارم تست می کنم دقیقا ببینم چطوره .سرعتش هم در شب تست می کنم . راستی یسری بسته فشفشه در پنل من هست که تقریبا مشابه های وبه .... ولی خوب فکر نکنم فعلا بکارم بیاد . کارشناسش که به من گفت تضمین می کنیم تمام سرعت رو تا الان هم مشکلی نبوده ...حالا ببینیم بعدا چی میشه !!!!
    بعد بر عکس پارس که کلا محدودیت بالا بردن دان استریم هست اینجا هیچ محدودیتی نیست بعد پلکه کانی با نظر خودتون دان استریم رو می تونین بگین عوض کنن مثلا بزارن 7 مگ یا 8 مگ یا 10 مگ یا 9 مگ ...همش دست خودتونه !!!!!!!!
    پارس هم روز اول درخواست تخلیه دادم گفت 72 ساعت این حرفا ...شکایت دادم 195 از 0800 پارس بهم زنگ زدن و کلی هم حرف زد که اره 4 روز طول می کشه ....ولی خوب 2 ساعت بعدش قطع شد . دیده بانت هم انقدر پی گیری کردم حتی رفتم دفتر ام دی اف مرکز مخابراتمون که ساعت 2 امروز وصل شد خطم ......

16. 4 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

من شهر رفسنجان هستم نزدیک کرمان -
    زمانی که خواستم وصل کنم دوتا گزینه برای من امد که کدام شرکت را به عنوان پروایدر می خواهید .که وصل شود اسیاتک یا پیشگامان که من پیشگامان رو انتخاب کردم . دیده بانت مثل اینکه از این دو شرکت استفاده می کند .تازه مرکز ما پیشگامان هم نبود از سوییچ و هاب اسیاتک استفاده کرد خود پیشگامان .
    پشتیبانی هاشون نسبت به پارس کمترن و مقداری هم گیج تر ولی کار ادم رو راه می ندازن من حدود 20 دقیقه با یکیشون صحبت کردم که نسبت نویز رو به یه حدی تونستم برسونم که پینگ هم درست بشه .
    پینگم در پارس با لوگزامبورگ(سرور گیمینگ استیم -غرب اروپا)105 بود که البته پاکت لاست کمی داشتم و بیشتر مواقع هم نداشتم . اما در این سرویس دیده بانت اولا بهم گفتن ما کلا زیر 200 رو تضمین می کنیم که برای من قابل قبول نبود خلاصه با کم و زیاد کردن اپ استریم و نویز پینگ رو به میزان 135 تا 140 با سرور لوگزامبورگ استیم رسونیدم که مقداری قابل بازی شد .
    در مورد استریم در یوتوب هم روی 1080 می تونین خیلی راحت تماشا کنین مشکلی نداره اما در توییچ دقیقا مثل پارس انلاین عمل می کنه و تا حدود 720 می تونین تماشا کنین .
    خط من در پارس انلاین 9 مگ کشش داشت اینجا تا 10 مگ هم کشیدن ولی خوب در ساعات مختلف نویز خط من بالا و پایین میره که خط الان به 9 مگ رسیده .....سرعت دانلود تا نهایت دان استریم بهتون داده میشه چه از لینک های خارجی چه داخلی از این نظر خیالتون راحت باشه ....دانلود شبانه نزده برام که احتمالا نداره و البته منم دانلود شبانه ندارم کلا مگه اینکه گیم بخوام بگیرم که میشه از سایت داخلی دانلود ها استفاده کرد . سرویس من 16 مگ 240 گیگه ....بهم گفتن بهتر بیای روی 8 مگ گفتم نه همین 16 مگ رو بخاطر حجمش می خوام که گفتن مشکلی نیست . (خودتون انتخاب می کنین )برای بازی pubg تقریبا مشابه پارس پینگ میده . استفاده از چیز پی ان ها خیلی خوب و مناسبه مشکلی نداره کلا . اگه یه حالت استیبل درست کنین با کمک پشتیبانی می تونین قطعی های حاصل از نویز هم از بینن ببرین .
    نمی خوام بگم خیلی عالیه نه اصلا اینطور نیست ولی ناجور هم نیست ...مشابه پارسه با همون کیفیت ولی با این شرایط پینگ البته پاکت لاست هم در استیم داشتم (حدس می زنم بخاطر نویزه) .1 ماه دارم تست می کنم دقیقا ببینم چطوره .سرعتش هم در شب تست می کنم . راستی یسری بسته فشفشه در پنل من هست که تقریبا مشابه های وبه .... ولی خوب فکر نکنم فعلا بکارم بیاد . کارشناسش که به من گفت تضمین می کنیم تمام سرعت رو تا الان هم مشکلی نبوده ...حالا ببینیم بعدا چی میشه !!!!
    بعد بر عکس پارس که کلا محدودیت بالا بردن دان استریم هست اینجا هیچ محدودیتی نیست بعد پلکه کانی با نظر خودتون دان استریم رو می تونین بگین عوض کنن مثلا بزارن 7 مگ یا 8 مگ یا 10 مگ یا 9 مگ ...همش دست خودتونه !!!!!!!!
    پارس هم روز اول درخواست تخلیه دادم گفت 72 ساعت این حرفا ...شکایت دادم 195 از 0800 پارس بهم زنگ زدن و کلی هم حرف زد که اره 4 روز طول می کشه ....ولی خوب 2 ساعت بعدش قطع شد . دیده بانت هم انقدر پی گیری کردم حتی رفتم دفتر ام دی اف مرکز مخابراتمون که ساعت 2 امروز وصل شد خطم ......
    الان سرعتتون به کیلوبایت به چند میرسه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •