تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 3347 اولاول ... 8048053057057657757857958058158258358459063068010801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عکس شماره ۶ که آنتن پارازیته!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    نویز انداز فقط تو مرکز رادیویی هستش
    بالای کوه ها انتنی مثل فنر ميمونه
    فرستنده های دیجیتال صدا سیما یکی از شاهکارهای بچه های همین کشوره خودمون هستش
    متاسفانه به جوون ها بها نمیدن
    دولت قبل ماهواره مصباح رو ساختند که اجازه پرتاب تو سال 92 ندادن

2. این کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ایران چهار تا اپراتور داره
    1.همراه اول
    2.ایرانسل
    3.رایتل
    4.ایرانیان نت(نسل چهارم)
    متاسفانه دولت قبل تو سال 89اپراتور چهارم رو راه اندازی کرد پیشرفت بسیاری خوبی هم داشت اما با روی کار اومدن دولت جدید پروژه ها تعطیل شد

4. 2 کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شنیذم که ایرانسل سر همین سرعتهایی هم که باز گذاشته باهاش درگیرن و میخوان ببنده .
    با این حساب شما فکر میکنی سرویس های سرعت بالای 4G رو به کیا میخوان ارائه کنن ؟؟

(یا انقدر قیمتشو بالا میگیرن که 99 درصد منصرف بشن از گرفتنش !)
    سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل این مجوز رو داده تا زمانی که کل کشور پوشش مطلوب نداده شده پهنای باند رو باز بزاره
    نسل چهارم هم تو مراکز استان ها و بیشتر نقاط تجهیز میشه

6. 2 کاربر از hosseinkarimi937 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل این مجوز رو داده تا زمانی که کل کشور پوشش مطلوب نداده شده پهنای باند رو باز بزاره
    نسل چهارم هم تو مراکز استان ها و بیشتر نقاط تجهیز میشه
    درود
    یعنی قراره بعد از پوشش مطلوب پهنای باند محدود بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پس لطف کن تحقیق کن
    دکل های نسل سوم و چهارم حالت سلولی داره هرچقدر مشترک نزدیک و شبکه خلوت باشه آنتن و سرعت دیتا بالا میشه
    اگه اطلاعاتم غلط هستش با 195 یا به سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور مراجعه کنید
    یا به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجعه کنید
    اقای کریمی عزیز اصلا شبکه موبایل همین حالت به قول شما سلولی و کم وزیاد کیفیت با ترافیک رو داره و این مطلب رو هر کسی میدونه و موصوع بحث این نیست ونیازی به تحقیق نداره و همچنین من متوجه نشدم که رابطه شما با سایتی که نامبردی اصلا در چیه اما شما اولا از نظر فنی اطلاعاتی که میگی کاملا اشباهه و همچنین زمانبندی که میکنی برای شهرها پایه درستی نداره ضمنا جنابعالی یکبار خودتو از کادکنان یک شرکت بنام موبایل پلاس معرفی کردی بعد هم از کارکنان ایرانسل به پستهای قبلی خودت اگه مراجعه کنی متوجه میشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برادر hpolo !
    واضحه جناب کریمی از شرکت پیمانکار مخابرات در اجرای پروژه ها هستند دیگه. چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟
    مسیر تاپیک رو عوض نکنید. اگر جایی اطلاعات به زعم شما غلط بوده دلیل نمیشه اینجا اغتشاش کنید ! اطلاعات جناب کریمی عزیز که صبورانه پاسخگوی همه هستند غلطه؟! بسیار خب، شما بیا درستش رو بگو و سوالات بچه ها رو هم مثل ایشون جواب بده و ...

یکی که میاد وقت و انرژی صرف میکنه و کار خیر میکنه اونقدر اذیتش کنید تا مثل قبلی بندازه بره و تاپیک فقط پر بشه از اسپم

من شخصا از آقای کریمی که تابحال از اطلاعاتشون استفاده ی زیادی بردیم عذرخواهی میکنم

Last edited by HardwareMaster; 07-11-2014 at 10:56.

10. 5 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برادر hpolo !
    واضحه جناب کریمی از شرکت پیمانکار مخابرات در اجرای پروژه ها هستند دیگه. چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟
    مسیر تاپیک رو عوض نکنید. اگر جایی اطلاعات به زعم شما غلط بوده دلیل نمیشه اینجا اغتشاش کنید ! اطلاعات جناب کریمی عزیز که صبورانه پاسخگوی همه هستند غلطه؟! بسیار خب، شما بیا درستش رو بگو و سوالات بچه ها رو هم مثل ایشون جواب بده و ...

یکی که میاد وقت و انرژی صرف میکنه و کار خیر میکنه اونقدر اذیتش کنید تا مثل قبلی بندازه بره و تاپیک فقط پر بشه از اسپم

من شخصا از آقای کریمی که تابحال از اطلاعاتشون استفاده ی زیادی بردیم عذرخواهی میکنم

دوست عزیز اولا بهتر بود میزاشتی خود ایشون بیاد توضیح بده و بهتر بود که صحبت ف

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اگر فکر می کنید که پستی خلاف قوانین انجمن هست باید به مدیریت گزارش دهید
    پست های خلاف قوانین انجمن حذف می شوند
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برادر hpolo !

یکیا که میاد وقت و انرژی صرف میکنه و کار خیر میکنه اونقدر اذیتش کنید تا مثل قبلی بندازه بره و تاپیک فقط پر بشه از اسپم

دوست عزیز اگر دقت کرده باشی من فقط میخواستم که این شتاختی که جنابعالی از ایشون داری و میگی پیمانکار ایرانسله رو من وبقیه هم پیدا کنیم وبهتر بود میزاشتی خودشون پاسخ بدن ضمنا نفر قبل با توجه به سطح اگاهی و اطلاعات دقیقی که داشتن مشخص بود که پیمانکار ایرانسله و رفتنشون هم به دلیل کارشون بود نه پرسشهای کاربران و بهتره که برای تعریف اختشاش معنی و جای بهتری پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اره نصف اطلاعاتش غلطه اپراتور چهارم میگه نسل چهارمه در صورتی ک اپراتور 4 واسه فیبر نوریه

15. 6 کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •