نویز انداز فقط تو مرکز رادیویی هستش
بالای کوه ها انتنی مثل فنر ميمونه
فرستنده های دیجیتال صدا سیما یکی از شاهکارهای بچه های همین کشوره خودمون هستش
متاسفانه به جوون ها بها نمیدن
دولت قبل ماهواره مصباح رو ساختند که اجازه پرتاب تو سال 92 ندادن
نویز انداز فقط تو مرکز رادیویی هستش
بالای کوه ها انتنی مثل فنر ميمونه
فرستنده های دیجیتال صدا سیما یکی از شاهکارهای بچه های همین کشوره خودمون هستش
متاسفانه به جوون ها بها نمیدن
دولت قبل ماهواره مصباح رو ساختند که اجازه پرتاب تو سال 92 ندادن
ایران چهار تا اپراتور داره
1.همراه اول
2.ایرانسل
3.رایتل
4.ایرانیان نت(نسل چهارم)
متاسفانه دولت قبل تو سال 89اپراتور چهارم رو راه اندازی کرد پیشرفت بسیاری خوبی هم داشت اما با روی کار اومدن دولت جدید پروژه ها تعطیل شد
سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل این مجوز رو داده تا زمانی که کل کشور پوشش مطلوب نداده شده پهنای باند رو باز بزاره
نسل چهارم هم تو مراکز استان ها و بیشتر نقاط تجهیز میشه
درود
یعنی قراره بعد از پوشش مطلوب پهنای باند محدود بشه ؟
اقای کریمی عزیز اصلا شبکه موبایل همین حالت به قول شما سلولی و کم وزیاد کیفیت با ترافیک رو داره و این مطلب رو هر کسی میدونه و موصوع بحث این نیست ونیازی به تحقیق نداره و همچنین من متوجه نشدم که رابطه شما با سایتی که نامبردی اصلا در چیه اما شما اولا از نظر فنی اطلاعاتی که میگی کاملا اشباهه و همچنین زمانبندی که میکنی برای شهرها پایه درستی نداره ضمنا جنابعالی یکبار خودتو از کادکنان یک شرکت بنام موبایل پلاس معرفی کردی بعد هم از کارکنان ایرانسل به پستهای قبلی خودت اگه مراجعه کنی متوجه میشی
برادر hpolo !
واضحه جناب کریمی از شرکت پیمانکار مخابرات در اجرای پروژه ها هستند دیگه. چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟
مسیر تاپیک رو عوض نکنید. اگر جایی اطلاعات به زعم شما غلط بوده دلیل نمیشه اینجا اغتشاش کنید ! اطلاعات جناب کریمی عزیز که صبورانه پاسخگوی همه هستند غلطه؟! بسیار خب، شما بیا درستش رو بگو و سوالات بچه ها رو هم مثل ایشون جواب بده و ...
یکی که میاد وقت و انرژی صرف میکنه و کار خیر میکنه اونقدر اذیتش کنید تا مثل قبلی بندازه بره و تاپیک فقط پر بشه از اسپم
من شخصا از آقای کریمی که تابحال از اطلاعاتشون استفاده ی زیادی بردیم عذرخواهی میکنم
Last edited by HardwareMaster; 07-11-2014 at 10:56.
دوست عزیز اولا بهتر بود میزاشتی خود ایشون بیاد توضیح بده و بهتر بود که صحبت ف
سلام
اگر فکر می کنید که پستی خلاف قوانین انجمن هست باید به مدیریت گزارش دهید
پست های خلاف قوانین انجمن حذف می شوند
با تشکر
دوست عزیز اگر دقت کرده باشی من فقط میخواستم که این شتاختی که جنابعالی از ایشون داری و میگی پیمانکار ایرانسله رو من وبقیه هم پیدا کنیم وبهتر بود میزاشتی خودشون پاسخ بدن ضمنا نفر قبل با توجه به سطح اگاهی و اطلاعات دقیقی که داشتن مشخص بود که پیمانکار ایرانسله و رفتنشون هم به دلیل کارشون بود نه پرسشهای کاربران و بهتره که برای تعریف اختشاش معنی و جای بهتری پیدا کنی
اره نصف اطلاعاتش غلطه اپراتور چهارم میگه نسل چهارمه در صورتی ک اپراتور 4 واسه فیبر نوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)