تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 752 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با تشکر.
    دوست عزیز با عرض معذرت منظورم Sennheiser cx980 بود و اشتباه کردم.
    میشه راجع به اینم یه مختصر ریویو بدین؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب از کجا؟! ممنون میشم اگه یه سایت معتبر بهم معرفی کنید, دیجی کالا زده بود ناموجود
    توی بازارچه ی پی تی (پرشین تولز) نماینده ی نامداران یه تاپیک زده و با گارانتی نامداران میفروشه میتونین از اونجا بخرین

3. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود بر تمامی عزیزان این تاپیک.
    چشم رضا جان.

5.دسته آخری که فکر کنم تنها دسته آمپ های موجود در ایران است ؛ آمپ های چند کاناله ای هستند که در استودیو ها مورد استفاده قرار میگیرد و ابزارهای موسیقی به آنها وصل میشود و کارهای گوناگونی با آنها میشود انجام داد مانند: (تمام مدلهای زیر در ایران موجود میباشد)

M-Audio Fast Track Pro 250$
    M-Audio Fast Track 110$
    M-Audio MobilePre mk II 140$

آیا با این دسته آخری که با دلار 1100 تومان در ایران موجود است میشود کار آمپ را کرد؟یا به عبارتی میشود موزیک را به ورودی آنها داد و خروجی ای مانند آمپ های هدفون ار آنها گرفت؟
    با توجه به اینکه بچه های فروم هیچکدام stax sr009 یا ultrastone edition 9 ندارند و نهایت هدفون مورد استفاده HD800 و ایرفون ie40 و ex1000 هست,آمپ های اند برای ما چه مدلهایی پیشنهاد میشود؟و تا چقدر ارزش دارد که پول آمپ بدهیم؟
    رضا تو یه پست یه نسبت تقریبی افزایش کیفیت هدفون به قیمت زده بود .اگه ممکنه واسه آمپ یه همچین جدولی ارائه بدید ممنون میشم.
    کلا میخوام ببینم از نظر کیفیت به یر داینامیک 850 دلاری با NUFORCE یا GRADO که حدود نصف قیمت BEYER هستند چند درصد تفاوت کیفیت دارند؟ با FiiO E9 90 دلاری چقدر؟

با سپاس پیشاپیش از عزیزانی که در این بحث شرکت میکنند.
    درود بر شما
    چشمتون روشن
    تشکر ویژه از شما و همه دوستانی که تاپیک رو به پیغام خصوصی Rezaomido ترجیح دادند

متاسفانه هیچکدام از آمپهای M-Audio مناسب کاربرد ما نیستند که دلایل مختلفی داره ولی مهمترینش اینه که هیچ تاکیدی بر کیفیت خروجی هدفون در این آمپ ها در مقایسه با آمپهای تخصصی در این کاربرد ، ندارند
    انتخاب آمپ مناسب برای یک هدفون خاص چندان ساده نیست اما هیچ دلیلی وجود نداره که لزومآ باید 009 داشت که بتونیم راحت آمپ High end رو با بقیه مقایسه کنیم اما اگه یک موضع رو همیشه به خاطر داشته باشیم هیچ وقت سوالی درباره ارزش آمپ در یک Setup خاص پیش نخواهد آمد و آن اینکه آمپ صرفآ یک ابزار واسط و راه انداز برای یک هدفون هست نه بیشتر که چیزی به خصوصیات صوتی هدفون اضافه کنه

آمپ های High End در سطح متوسط حرفه ای هم قابل استفاده هستند اما تنها عاملی که باعث میشه پیشنهادی برای استفاده اونها در این سطح نداشته باشیم اینه که نسبت کیفیت به قیمت یک Setup با این چیدمان بسیار پایین تر از تصور ما خواهد بود مگر اینکه عامل قیمت رو از تمامی شرایط مقایسه به طور کلی حذف شده در نظر بگیرم مثلآ آمپ رو حداکثر هم قیمت هدفون در نظر بگیریم که باز غیر منطقی به نظر میرسه اما راه حال بسیار بهتری سراغ ندارم که سر خودمون کلاه بزاریم
    قیمت شاید برای هر کاربرد تعیین کننده نباشه اما من نوعی نمیتونم اون و ندید بگیرم چون ترجیح میدم یک Setup تمام متوسط داشته باشم تا یک Setup ی که از اول تا انتهای اون تمام ابزارها با هم اختلاف سطح داشته باشند مثلآ:
    فرمت ورودی نهایتآ میشه MP3 و پلیر میشه پرتابل و آمپ میشه یک آمپ 200 تومنی و یک هدفون 200 تومنی
    و یا
    فرمت ورودی نهایتآ میشه MP3 و پلیر میشه پرتابل و آمپ میشه یک آمپ 1 تومنی و یک هدفون 500 تومنی
    و . . .
    مطمئنن از بین این دو Setup اولی رو انتخاب میکنم البته در کاربرد مناسب اون ازش استفاده می کنم مثلآ Setup اول رو برای سبک الکترونیک عالی جواب میده و نیازی نیست یک Setup میلیونی برای اون داشته باشیم چون واقعآ ارزشی بیشتر از این نخواهد چه کیفی چه کمی

به طور کلی قانونی برای انتخاب آمپ نوشته نشده چون آمپ رو باید یک جعبه سیاه در نظر گرفت که اطلاعات بدست آمده از اون تقریبآ صفر هست حالا فرض کنید که برای انتخاب هدفون ما نهایتآ به گرافهای پاسخ فرکانسی هدفون رجوع می کردیم اما برای آمپ بحث بسیار تخصصی تر از این گرافها هست که بشه دو آمپ رو با هم مقایسه کرد تا مناسبترین رو برای کاربرد خودمون انتخاب کنیم.
    شاید دلیل اصلی عدم اطلاع از جزییات آمپ این باشه که برندها لزومی نمی بینند که کاربر(مشتری از نظر اونها) رو با لیستی بلند از پارامترهای آمپ گیج کنند و هدف فروش هست نه چیز دیگه ای و از طرف دیگه به خاطر رقابت با هم معمولآ برندها اطلاعی از نوع سخت افزار داخلی آمپ به ما به عنوان کاربر نخواهند داد مگر یک سری پارامترهایی که به نظر اونها ممکنه برتری اون آمپ در مقابل سایر مدلهای مشابه یا هم رده باشه

تمام این مسائل در سطح بالای حرفه ای به بعد وجود داره و هر چه سطح بالاتر میره انتخاب ها محدودتر و بسیار سخت تر خواهند شد ولی برعکس اون اینه که تا دلتون بخاد آمپ رد سطح پایین تر از حرفه ای با انواع قیمتها گاهی بسیار ارزان در حد 10 دلار هم وجود داره تا حتی چند صد دلار البته چون کاربر اونها آماتور هست صرفا از روی قیمت و نهایتآ ظاهر آمپ انتخاب میکنه و ممکنه همیشه بهترین انتخاب برای Setup نه چندان حرفه ای اون حتی زمانی که آمپ انتخابی برای همه بهترین هم بوده ، نباشه و نتیجه دلخواه و چیزی که در نظر داشته بدست نیاره

متاسفانه جدولی براساس قیمت برای آمپ وجود خارجی نداره و چند تا از دلایل اون گفته شد اما این کاربرد و Setup ما هست که تعیین می کنه آمپ چه قیمت و چه مدلی مناسب هست

مقایسه آمپها چندان کار ساده ای نیست مگر اینکه ما حداقل چند هدفون هم رده و چند آمپ هم رده رو با هم و در شرایط مساوی با هم مقایسه کنیم و نتیجه نهایی هم چیزی جزء تقریب نخواهد بود مثلآ ممکنه از بین اون 3 هدفونی که در این مقایسه ازشون استفاده شده بدترین کیفیت رو با بهترین آمپ این مقایسه بدست بیاد که این برای کاربر توجیح کننده نخواهد بود

در آخر آمپ رو باید براساس کاربرد و Setup انتخاب کرد البته با در نظر گرفتن هزینه و بهتره حداقل برای این لیست جواب مفصلی پیدا کنید:
    1. سورس چه توانی داره (ایا توان اون به اندازه کافی برای راه اندازی هدفون شما هست؟)
    2. کیفیت سورس چطوره؟ (بهترین و معمول ترین نوع فرمتی که برای سورس تراک استفاده میکنید چی هست؟)
    3. نوع سبک مورد استفاده شما؟ (سبک مورد استفاده شما از نظر صوتی در چه سطحی قرار داره؟)
    4. هدفون انتخابی شما؟ (هدفون شما چه مشخصات و خصوصیات صوتی داره؟)
    5. نوع کاربرد شما؟ (استفاده شما چی هست و برای کجا؟)
    6. جنس صدای تمام Setup شما البته بدون در نظر گرفتن آمپ؟
    7. هزینه در نظر گرفته شده برای آمپ؟
    8. و خیلی سوالهای دیگه که در بین اونها بعید میدونم حتی آمپ فرضی مورد تحلیل قرار بگیره چون ما قصد اضافه کردن داریم نه تست کردن با سعی و خطا چون به راحتی می شه این رو کشف کرد که یک آمپ ممکنه از بین 3 هدفون فقط بهترین کیفیت رو با یکی از اونها داشته باشه و حتی باعث افت کیفیت اون دو هدفون دیگه هم بشه اما برای اینکه کار شما رو سخت نکرده باشم به نظرم بهترین انتخاب برای آمپ مدلهای مطرح اونهاست البته با در نظر تمام مسائل مرتبط و خودتون رو زیاد خسته برای خرید یک آمپ 200 تومنی نکنید چون ارزشی جز افزایش صدا نداره چون یک آمپ به طور خیلی ساده باید مثل یک دوربین بسیار با کیفیت باشه که اونچه که در دوردست هست رو با همون جزییات و کیفیت واقعی برای ما طوری قابل نمایش کنه که احساس کنیم که در نزدیک شئی هستیم نه اینکه اون رو طوری نشون بده که انگار کاریکاتوری از شئی رو داریم نگاه می کنیم ، این واقعیت در آمپ و کاربرد ما که هدفون باشه هم صادق هست مثلآ صدا بدون کمترین تغییرات همانطور که هست باید با توان دلخواه ما که هر چند حتی در High end ها هم اینطور نیست (معمولآ در یک درجه خاص از توان بهترین کیفیت رو دارند) به گوش ما برسه

شما هم موفق باشید.

5. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ريووي SONY MDR EX1000 بعد از 100 ساعت BURN IN
    شايد عجيب ترين ديوايس صوتي كه ديده ام همين EX1000 باشه.
    در چند ساعت اول BURN IN يك تغيير محسوس كوچولو در بيس و كم شدن هارش و نويز ميد و هاي اون پديدار شد و بعد از اون هيچ. تا ساعات پاياني BURN IN كه واقعا صداش از اين رو به اون رو شد.البته به نظر من BURN IN اين ايرفون بيش از 100 ساعت است و حالا حالاها جاي براي تغيير دارد.مهمترين تغيير در ساعات پاياني از بين رفتن هارش و نويز گوش خراش و كسل كننده در هاي و بخصوص ميد و هاي ميد آن بود.البته بيس آن به وضوح عميق تر و متناسب تر شد ولي انتظار من از درايو 16 ميليمتري آن ؛ بيسي به مراتب بيش از اين بود.بيس آن اصلا كوبشي و پانچي نيست و فقط ميتوان گفت كه بيس عميقي دارد.كوچكترين صداي درام در آن به وضوح قابل تفكيك و شفاف است و بهترين تعريف بيس آن به نظرم بيس عميق و متناسب و فلت است.
    كلا بهترين تعريف اين ايرفون صداي واضح و فلت و با وضوح بالا بدون از دست دادن كوچكترين جزئيات يك ركورد است.به طوريكه وقتي شما اكولايزر را روي فلت ميگذاريد ؛ كمترين تمايل براي تغيير اكولايزر داريد.به نظرتان همه چيز عالي است و نبايد اكولايزر آن را دست كاري كرد.من نمودار و گرافي از اين ايرفون پيدا نكردم ولي بدون شك فلت ترين ايرفوني است كه تا به حال شنيده ام.صداي مانيتور آن در حاليكه بسيار حرفه اي است‌؛ بسيار دلنشين هم هست(كه در ساعات اوليه اصلا دلنشين نبود).واقعا هيچ هدفوني را نديده ها كه BURN IN روي آن اينقدر تاثير گذار باشد.فقط يك جمله ميتوانم بگويم كه از دادن 600 هزار تومان بابت EX1000 اصلا پشيمان نيستم.صدايي ترد و واضح و شفاف با بيسي عميق و ساند استيج بسيار بالا.به طوري كه ميتوانيد محل هر كدام از آلات موسيقي را در اطراف سرتان مشخص كنيد.
    صداي آن آنقدر دلنشين شده كه وقتي در محل كارم هستم دلم براي صدايش تنگ ميشود و دوست دارم زودتر ه خانه برسم و موزيك گوش كنم.
    و در مرحله آخر اين ريويو فقط يك توصيه به كساني كه قصد خريد دارند ؛ ميكنم:
    اگر شما آمپ هدفون داريد؛ 100 % آن را خريداري كنيد و اگر آمپ نداريد 100 % از خريد آن چشم پوشي كنيد.چون بدون آمپ صداي آن را نخواهيد فهميد.يعني بهتر بگويم:هيچ چيز از آن نخواهيد فهميد.من وقتي كه آن را به FiiO E10 متصل كردم؛ تازه فهميدم جريان از چه قرار است.صدايي بسيار ترد و بسيار گوشنواز با هاي و ميد و مخصوصا هاي ميد مثال زدني.صدايي مانند كريستال واضح و شفاف و بيسي متناسب و فلت .
    من چون آمپ پروتابل هنوز تهيه نكرده ام؛ مجبورم كه آن را فقط در خانه با FiiO گوش كنم و براي هدفون پروتابل؛ كليپس را انتخاب كرده ام.البته نه براي مكانهاي شلوغ و پر سر و صدا كه در آنصورت گزينه ام تغيير خواهد كرد.
    خلاصه به كساني كه آمپ ندارند ؛ خريد آن اصلا توصيه نميشود.و به كساني كه آمپ دارند؛ فقط و فقط يك گزينه براي خريد ايرفون توصيه ميشود: SONY MDR EX1000
    از دوستان خواهشمندم كه در بحث آمپ هدفون شركت كنند.راستي يك گزينه براي آمپ يادم رفت:
    آمپ هاي استريو.در جلوي بيشتر اين آمپ ها خروجي هدفون دارد.آيا صدايي كه از يك آمپ مخصوص هدفون ميشنويد؛ از آمپ هاي استريو هم ميتوان شنيد يا اينكه اين آمپ ها مخصوص باند و مانيتور هاي استريو طراحي شده اند و خروجي هدفون آن كارايي يك آمپ مخصوص هدفون را ندارد؟
    در آخر از رضا بسيار ممنونم كه من را به سمت خريد اين محصول دوست داشتني هدايت كرد.

7. 8 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

میخواستم راجب هدست سوال کنم

یه هدست میخوام و تنها چیزیش که مهم هست برام بلندگو خوب و قوی ای داشته باشه ( تا 25 ت )

ممنون

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

shure se315 به دستم رسید..خیلی خوب و عالیه ممنون از راهنماییاتون

10. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ريووي SONY MDR EX1000 بعد از 100 ساعت BURN IN
    شايد عجيب ترين ديوايس صوتي كه ديده ام همين EX1000 باشه.
    در چند ساعت اول BURN IN يك تغيير محسوس كوچولو در بيس و كم شدن هارش و نويز ميد و هاي اون پديدار شد و بعد از اون هيچ. تا ساعات پاياني BURN IN كه واقعا صداش از اين رو به اون رو شد.البته به نظر من BURN IN اين ايرفون بيش از 100 ساعت است و حالا حالاها جاي براي تغيير دارد.مهمترين تغيير در ساعات پاياني از بين رفتن هارش و نويز گوش خراش و كسل كننده در هاي و بخصوص ميد و هاي ميد آن بود.البته بيس آن به وضوح عميق تر و متناسب تر شد ولي انتظار من از درايو 16 ميليمتري آن ؛ بيسي به مراتب بيش از اين بود.بيس آن اصلا كوبشي و پانچي نيست و فقط ميتوان گفت كه بيس عميقي دارد.كوچكترين صداي درام در آن به وضوح قابل تفكيك و شفاف است و بهترين تعريف بيس آن به نظرم بيس عميق و متناسب و فلت است.
    كلا بهترين تعريف اين ايرفون صداي واضح و فلت و با وضوح بالا بدون از دست دادن كوچكترين جزئيات يك ركورد است.به طوريكه وقتي شما اكولايزر را روي فلت ميگذاريد ؛ كمترين تمايل براي تغيير اكولايزر داريد.به نظرتان همه چيز عالي است و نبايد اكولايزر آن را دست كاري كرد.من نمودار و گرافي از اين ايرفون پيدا نكردم ولي بدون شك فلت ترين ايرفوني است كه تا به حال شنيده ام.صداي مانيتور آن در حاليكه بسيار حرفه اي است‌؛ بسيار دلنشين هم هست(كه در ساعات اوليه اصلا دلنشين نبود).واقعا هيچ هدفوني را نديده ها كه BURN IN روي آن اينقدر تاثير گذار باشد.فقط يك جمله ميتوانم بگويم كه از دادن 600 هزار تومان بابت EX1000 اصلا پشيمان نيستم.صدايي ترد و واضح و شفاف با بيسي عميق و ساند استيج بسيار بالا.به طوري كه ميتوانيد محل هر كدام از آلات موسيقي را در اطراف سرتان مشخص كنيد.
    صداي آن آنقدر دلنشين شده كه وقتي در محل كارم هستم دلم براي صدايش تنگ ميشود و دوست دارم زودتر ه خانه برسم و موزيك گوش كنم.
    و در مرحله آخر اين ريويو فقط يك توصيه به كساني كه قصد خريد دارند ؛ ميكنم:
    اگر شما آمپ هدفون داريد؛ 100 % آن را خريداري كنيد و اگر آمپ نداريد 100 % از خريد آن چشم پوشي كنيد.چون بدون آمپ صداي آن را نخواهيد فهميد.يعني بهتر بگويم:هيچ چيز از آن نخواهيد فهميد.من وقتي كه آن را به FiiO E10 متصل كردم؛ تازه فهميدم جريان از چه قرار است.صدايي بسيار ترد و بسيار گوشنواز با هاي و ميد و مخصوصا هاي ميد مثال زدني.صدايي مانند كريستال واضح و شفاف و بيسي متناسب و فلت .
    من چون آمپ پروتابل هنوز تهيه نكرده ام؛ مجبورم كه آن را فقط در خانه با FiiO گوش كنم و براي هدفون پروتابل؛ كليپس را انتخاب كرده ام.البته نه براي مكانهاي شلوغ و پر سر و صدا كه در آنصورت گزينه ام تغيير خواهد كرد.
    خلاصه به كساني كه آمپ ندارند ؛ خريد آن اصلا توصيه نميشود.و به كساني كه آمپ دارند؛ فقط و فقط يك گزينه براي خريد ايرفون توصيه ميشود: SONY MDR EX1000
    از دوستان خواهشمندم كه در بحث آمپ هدفون شركت كنند.راستي يك گزينه براي آمپ يادم رفت:
    آمپ هاي استريو.در جلوي بيشتر اين آمپ ها خروجي هدفون دارد.آيا صدايي كه از يك آمپ مخصوص هدفون ميشنويد؛ از آمپ هاي استريو هم ميتوان شنيد يا اينكه اين آمپ ها مخصوص باند و مانيتور هاي استريو طراحي شده اند و خروجي هدفون آن كارايي يك آمپ مخصوص هدفون را ندارد؟
    در آخر از رضا بسيار ممنونم كه من را به سمت خريد اين محصول دوست داشتني هدايت كرد.
    ممنون از نوشتتون
    ایشالله که همیشه راضی و خوشحال باشین، سوالی برام پیش اومده

به نظر شما، برای کسی که قراره توی خونه از یک هدفون استفاده کنه، بهتر نیست هدفون فول سایز استفاده کنه؟ فول سایزها ارزش (نسبت کیفیت به بها) بیشتری ندارند؟(مگر موقعی که طرف چند تا فول سایز مناسب توی خونه داشته باشه و هوس کنه ... )
    از طرفی، چونکه یک فاکتور اساسی استفاده از هدفون های داخل گوشی، پرتابل بودنشون هست ؛ در نتیجه ایزولیشن صداشون جزء فاکتورهای بحرانی موفقیتشون باید باشه، پس وقتی اومدیم و هدفون توی گوشی تهیه کردیم که قابلیت نویز گیریش ضعیف بود، یعنی نمی تونیم از قابلیت پرتابل بودنش استفاده کنیم. درسته؟
    Last edited by rave-87; 30-01-2012 at 17:03.

12. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام یه هدفون بخرم نهایتش50
    از قیمت پیداس که اصلا برای کار حرفه ای نمیخوام

خصوصیاتی که میخوام داشته باشه ( این خصوصیات که میگم منظورم در حد همون 50هست ، نگید کشته خودشو میخواد 50 پول بده بعد میخواد هدفونش پرواز هم بکنه )

اول از همه برای موسیقی میخوام ، بیشتر هم پاپ گوش میدم
    نوع هدفون هم اصلا برام مهم نیست ( تو گوشی باشه ، بزرگ باشه ، کوچیک باشه و ... )
    اکثر مواقع هم ساکن هستم و برای حرکت نمیخوام
    بلندی صدا برام مهم نیست ولی شفافیتش برام مهمه
    کیفیت ساخت در حد قابل قبول
    یه نکته هم اینکه مدل تقلبیش زیاد نباشه یا تشخیص اصل بودنش راحت باشه

در کل مبتدیانه برای من بگید چی بخرم
    پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از نوشتتون

به نظر شما، برای کسی که قراره توی خونه از یک هدفون استفاده کنه، بهتر نیست هدفون فول سایز استفاده کنه؟ فول سایزها ارزش (نسبت کیفیت به بها) بیشتری ندارند؟(مگر موقعی که طرف چند تا فول سایز مناسب توی خونه داشته باشه و هوس کنه ... )
    از طرفی، چونکه یک فاکتور اساسی استفاده از هدفون های داخل گوشی، پرتابل بودنشون هست ؛ در نتیجه ایزولیشن صداشون جزء فاکتورهای بحرانی موفقیتشون باید باشه، پس وقتی اومدیم و هدفون توی گوشی تهیه کردیم که قابلیت نویز گیریش ضعیف بود، یعنی نمی تونیم از قابلیت پرتابل بودنش استفاده کنیم. درسته؟
    با درود.
    اولا یکی مثل من پیدا میشه که حتی 10 دقیقه هم نمیتوانم از فول سایز استفاده کنم.مثلا یه روز رفتم یه K99 برای موزیک و یه XB500 برای دیدن فیلم خریدم.این دو هدفون من حتی Burn in هم نشده اند.روی هم رفته از این دو تا مجموعا یک ساعت استفاده هم نکردم.هدفون های دیگری هم در مکان های مختلف تست کردم که راحت ترینش 598 بود که یک ربع دوام نیاوردم.و به دلیل شکل خاص لاله گوش؛هیچ چیزی جز ایرفون داخل گوش من استقرار پیدا نمی کند.
    در آدمهای عادی!!! هم خیلی ها مثل من عادت دارند روی تخت دراز بکشند و با لپ تاپ فیلم ببینند و یا کار کنند و وقتی سر شما روی بالش باشد ؛راحت ترین هدفون؛ ایرفون خواهد بود.
    به هر حال این یک انتخاب شخصی است و من با ایرفون ها حال میکنم.

15. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از نوشتتون

بله من هم با نظر شما کاملا موافقم
    اگر قرار باشه فقط جایه ثابتی از هدفون استفاده کنیم حتما هدفون فول سایز از همه لحاظ سر تر از هدفون داخل گوشی هست.چون حتی بهترین بهترین بهترین داخل گوشی ها بسختی به پایه فول سایز های نیمه حرفه ای برسند(مثل jh audio jh16)
    هدفونهای in ear زمانی که مجبور باشیم ازشون استفاده میکنیم و بخاطر این اجبار هم باید از خیلی از فاکتور هایه ایده ال مون از هدفون رو قربانی کنیم.
    مثلا فرض کنید با یه هدفون فول سایز تو همین ایران برین بیرون .چه متلک ها و چه نگاههای رو باید تحمل کنید.ولی خوشبختانه در مورد in ear ها تقریبا افکار توجیه شدن که 15 سال پیش همون in ear با فول سایز فرقی نمیکرد و حکمش مفسد فی الارض بود .
    فکر کنم 15 سال بعد بتونیم از فول سایز تو خیابون های ایران استفاده کنیم البته اگه مشکل شرعی نداشته باشه

17. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •