تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 720 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوست عزیز پلاسما رو هر کاری بکنی و هرچی هم که از لحاظ کیفیت قبولش داشته باشی و تاییدش کنی بازم نورش هیچ موقع به پای ال ای دی نمیرسه و به اصطلاح "ویر" هست و در واقع رنگ سفید رو نمیتونه کاملا سفید نشون بده و دودی رنگ نشون میده که این موضوع عذاب آوره . برو یه ال ای دی سونی بخر و خیال خودت رو راحت کن
    من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی الان آمازون انگلستان یه 55ES8000 داره که یه فروشنده بدون هزینه حمل و نقل میده 1300 پوند که نو هم هست. از من می شنوی ریفربیشد نخر که اعتباری بهش نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم دوستای عزیز...
    ولی تو همه سایت ها بهترین ها پلاسما های GT50 و VT50 و ST50 انتخاب شدن.....
    یه چیری هم که خیلی برام جالبه بیشتر جاها ST50 رتبه بالاتری نسبت به GT50 و VT50 داره
    تکنولوژی THX 3D پاناسونیک خیلی تاثیر داره؟

فکر کنم با این حساب برم سراغ ال ای دی

در مورد سامسونگ هم خودم ES7000 و ES8000 رو ترجیح میدم و متاسفاته پولم فقط به ES7000 40 اینچ میرسه.....اگر داشتم حتما رو فیلیپس و ES7000 فکر میکردم...
    تازه فروشگاه خود سونی یه آفر خوب داشت که HX9 نو رو میداد 1.100 + 2 تا عینک و webcam Skype رایگان که تقریبا 80 پونده....و پایه مخصوص سونی هم 50 پوند حساب میکرد....ولی کو پول

این سونی 46 رفرش شذش 870 پونده و نوش تقریبا 1.150 پوند..... بدون عینک....عینک پلاستیکی سونی (نرمال) یه جفتش 30 پونده......عینک تیتانیومیش هم دونه ای 70 پوند.....
    پاناسونیک GT50 سایز 42 هم 799 و سایز 50 اینج هم 999 پوند...البته با تخفیف هاشون....و با یه جفت عینک 30 پوندی مجانی(به صورت محدود)
    در مورد رفرش هم زیاد سوال کردم از خود سونی و رفرفشی که موجود دارن برگشت مشتری بوده....یعنی خرابی نبوده.....البته خب بحث مالی هم هست دیگه......
    کلا سونی UK یه سایت داره به اسم outlet.sony.co.uk که جنس های رفرش رو اونجا میفروشه........

خیلی دوست داشتم میتونسم تلویزیون Vizio بگیرم ولی متاسفانه فقط و فقط تو آمریکا موجو هست..قیمت هاش مفته..تو همه بررسی های LED ام اوله
    Last edited by d.b23; 29-12-2012 at 02:19.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنونم دوستای عزیز...
    ولی تو همه سایت ها بهترین ها پلاسما های GT50 و VT50 و ST50 انتخاب شدن.....
    یه چیری هم که خیلی برام جالبه بیشتر جاها ST50 رتبه بالاتری نسبت به GT50 و VT50 داره
    تکنولوژی THX 3D پاناسونیک خیلی تاثیر داره؟

فکر کنم با این حساب برم سراغ ال ای دی

در مورد سامسونگ هم خودم ES7000 و ES8000 رو ترجیح میدم و متاسفاته پولم فقط به ES7000 40 اینچ میرسه.....اگر داشتم حتما رو فیلیپس و ES7000 فکر میکردم...
    تازه فروشگاه خود سونی یه آفر خوب داشت که HX9 نو رو میداد 1.100 + 2 تا عینک و webcam Skype رایگان که تقریبا 80 پونده....و پایه مخصوص سونی هم 50 پوند حساب میکرد....ولی کو پول

این سونی 46 رفرش شذش 870 پونده و نوش تقریبا 1.150 پوند..... بدون عینک....عینک پلاستیکی سونی (نرمال) یه جفتش 30 پونده......عینک تیتانیومیش هم دونه ای 70 پوند.....
    پاناسونیک GT50 سایز 42 هم 799 و سایز 50 اینج هم 999 پوند...البته با تخفیف هاشون....و با یه جفت عینک 30 پوندی مجانی(به صورت محدود)
    در مورد رفرش هم زیاد سوال کردم از خود سونی و رفرفشی که موجود دارن برگشت مشتری بوده....یعنی خرابی نبوده.....البته خب بحث مالی هم هست دیگه......
    کلا سونی UK یه سایت داره به اسم outlet.sony.co.uk که جنس های رفرش رو اونجا میفروشه........

خیلی دوست داشتم میتونسم تلویزیون Vizio بگیرم ولی متاسفانه فقط و فقط تو آمریکا موجو هست..قیمت هاش مفته..تو همه بررسی های LED ام اوله
    سلام.
    شما در مورد خرابی پلاسماهای پاناسونیک با توجه به اینکه تو کشور انگلستان هستی اصلا نگران نباش چون وضعیت برق اونجا ثبات داره و مثل ایران نیست.
    در مورد استفاده توی نور اگر خونه شما پنجره آفتابگیر داره و از پرده ضخیم استفاد نمی کنی مثل تور و حریر اصلا سمت پلاسما نرو چون تصاویر رنگ و رو رفته میشه ولی توی نور معمولی تصاویر فوق العاده عالیه.

3. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان با این اوضا منی که گارانتی TVم تمومه شدیدا ترسیدم
    آخه با این وضع کی داره دیگه 3 تومن پول tv بده؟!
    به نظرتون بهتر نیست آدم خیال خودش رو راحت کنه و با 240 تومن هزینه 1 دونه از اینا بخره؟:

5. 4 کاربر از ?!...sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان با این اوضا منی که گارانتی TVم تمومه شدیدا ترسیدم
    آخه با این وضع کی داره دیگه 3 تومن پول tv بده؟!
    به نظرتون بهتر نیست آدم خیال خودش رو راحت کنه و با 240 تومن هزینه 1 دونه از اینا بخره؟:

بله مطمئنا با وجود یک استابیلایزر دیگه چنین مشکلی برای تی وی شما پیش نمیاد.

7. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

استابيلايزر چه فرقی با محافظ داره؟

یعنی 100% از خرابی TV بر اثر برق محافظت میکنه؟ مارک و مدل با کیفیتی هست که پیشنهاد بدید؟

رایان جان ، شما الآن برای محافظت از VT30تون چه کاری انجام داده اید؟

9. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام.
    شما در مورد خرابی پلاسماهای پاناسونیک با توجه به اینکه تو کشور انگلستان هستی اصلا نگران نباش چون وضعیت برق اونجا ثبات داره و مثل ایران نیست.
    در مورد استفاده توی نور اگر خونه شما پنجره آفتابگیر داره و از پرده ضخیم استفاد نمی کنی مثل تور و حریر اصلا سمت پلاسما نرو چون تصاویر رنگ و رو رفته میشه ولی توی نور معمولی تصاویر فوق العاده عالیه.
    ممنون از توضیحات خوبتون
    به نظرتون GT50 و ST50 خیلی با هم فرق میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یعنی 100% از خرابی TV بر اثر برق محافظت میکنه؟ مارک و مدل با کیفیتی هست که پیشنهاد بدید؟

همونی که لینک داده بودم فاراتل بود و به نظر بهترش تو ایران نباشه

12. 2 کاربر از ?!...sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

و ST50 خیلی با هم فرق میکنن؟
    مقایسه GT50 و ST50 طبق مشخصات اعلام شده شرکت:

1. قاب دور TV فلزی مختص GT50
    2. وضوح تصاویر متحرک (Focus Field Drive) در GT50 برابر 2500 و لی در ST50 برابر 2000 هست.
    3. پردازشگر 2هسته ای با قابلیت انجام چند کار همزمان (Multi Tasking) مختص GT50
    4. استاندارد THX در وضعیت 2D و 3D مختص GT50.

شاید تفاوتهای دیگه ای هم داشته باشن که باید در بررسیها دنبالشون بگردید، اما فیلتر ضد انعکاس نورشون یکیه که خیلی مهمه.

14. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

مقایسه GT50 و ST50 طبق مشخصات اعلام شده شرکت:

1. قاب دور TV فلزی مختص GT50
    2. وضوح تصاویر متحرک (Focus Field Drive) در GT50 برابر 2500 و لی در ST50 برابر 2000 هست.
    3. پردازشگر 2هسته ای با قابلیت انجام چند کار همزمان (Multi Tasking) مختص GT50
    4. استاندارد THX در وضعیت 2D و 3D مختص GT50.
    ممنون......
    مسئله اینه که می خوام بدونم واقعا این focous field drive تو عمل اعداد و ارقامش اتقدر تاثیر داره یا نه؟ و اینکه THX موثر هست یا نه؟ multi tasking هم که چیز مهمی نیست....
    اصلا THX Mode چیکار میکنه؟ اگه Mode نرم افزاریه که بعید میدونم چیز به درد بخوری باشه

جالبه که تو سایت پاناسونیک آمریکا زده ST50 هم 2500 FF
    Last edited by d.b23; 29-12-2012 at 17:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

استابیلایزر ولتاژ ورودی رو اگر نوسان کمی داشته باشه تثبیت می کنه و در صورت نوسان زیاد و خارج شدن از حد مجاز قطع می کنه ولی یک محافظ فقط در صورت کم شدن یا زیاد شدن ولتاژ از حد تعریف شده برق رو قطع می کنه.
    بله با استفاده از استابیلایزر با مارک خوب دیگه تی وی در اثر نوسانات برق دچار مشکل نمیشه.مدل فاراتل که دوستمون پیشنهاد دادن خوبه.
    من یه محافظ معمولی گذاشتم.اگر نلویزیونم یبار دیگه خراب بشه میکوبمش تو سر خودم خوردش می کنم.

17. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •