تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 602 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی لطف کردی
    جنس پد ها چرمیه کیفیت خوبی دارد؟
    یکم تاپیک معرفی هدفون ها تو همین فروم است خوندم.
    اینکه هدفون باز یا نیمه باز صداش بهتره ربطی نداره؟
    یچیزی این هدفن معرفی کردید باید امپ داشته باشیم؟ burn in نیاز داره؟
    میخاستم به لپتاپ و اسپیکر که اگه گاهی با کنسول گیم زدیم استفاده کنم.
    از اون هدفون ها سبک منظورم مثل هدفون امینم تو ویدیو کلیپ 8 mile تو اتوبوس بود رو گوشش بود از این ها که قسمت نگه دارنده هدفن فنر نازک هست یا کلا یچیز دم دستی هست چیز خوبی گیر میاد از این ها ؟

فعلا امپ نگرفتم غیر از مدلی که گفتید چیز بهتری هم هست که ارزش خریدش بیشتر از این مدل باشه ؟ چون زود زود عوض نمیکنم. صدای فلت میگن دیگه یچیزی که صدای خود موزیک دست کاری نکنه. فکر میکنم هدفونی که فلت باشه صداش بهتر باشه و اینه اخه تجربه و مثل شما حرفه ای نیستم که بدونم چه هدفون و جنس صدایی بهتره بنظر خودتون هر کدوم بهتره بفرمایید .
    ببخش پراکنده سوال کردم
    ممنونم
    فکر کنم چرمیه.
    به صورت کلی نمی شه گفت هر بازی از هر بسته ایی بهتر هست. عوامل متغیر زیادن. ولی تفاوت اصلی توی نشست و نفوذ صداست که پست قبل گفتم.

آمپ نمی خواد. پلیر معقولی داشته باشید کافیه.

من کلیپ امینم یادم نیست ولی از اون نازک ها که روی سر قرار می گیرن (به اصطلاح پرتابل هستن)، محصول مناسبی که می شناسم سنهایزر px200II هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صدای فلت کامل به درد کسی می خوره که کامل آگاهی داشته باشه به اینکه قراره چی دستش بیاد. وگرنه عموماً صدای گرم می پسندن. این دو مدل هدفونی که معرفی کردم، کامل طبیعی نیستن، ولی گرم هم نیستن. برای همین بالانس خوبی دارن از نظر صدا. صدای با بیس قوی و کوبنده، همون AIAIAI TMA-1
    توجه داشته باشین هدفون بیتس که اینقدر فراگیره، بیس بسیار زیاد و صدای خیلی گرمی داره. اون هدفون های نازکی که شما مد نظرته، در همین حد قیمت هستن. بالاتر از این واقعاً بهتره بری سراغ فول سایزها که دور و بر 500 تومن باشن. بعد اون ها دک/آمپ هم می خوان. برای همین حدود 1200 خرج میزاره و صرفاً توی خونه هم می تونی استفاده کنی.

اگر با بزرگ بودن مشکلی نداری، این رو بگیر و آمپ هم نمی خواد:

ولی اگر اصرار بر پرتابل داری و می خوایی زیاد خرج کنی، حتماً برو ایران هدفون و این ها رو تست کن:

Last edited by rave-87; 18-10-2015 at 23:41.

2. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مرسی
    یعنی همین مدل اولی معرفی کردید نسبت به بسته ها صدا خوب به گوش نمیرسه باس و صدا نشت میشه به بیرون؟
    گرون تر بهتره ولی با لپتاپ بخام موزیک گوش بدم تا چه قیمتی ارزش داره ؟
    همین مارک ا ک جی اتریشیه؟ خوبه؟

هدفون که گفتم فکر کنم باید باز باشه این فیلیپس sh390 چطوره خوبه برای پادکست و ... ؟
    فکر کنم تا همین قیمت ا کا جی فرمودید فعلا بگیرم ولی اگه گرونتر چیزی هست که ارزشش از این مدل k99 بیشتره بفرمایید.
    صحبت هاتون درسته فهمیدم ولی بازم نمیدونم بین باز و بسته چی برای موزیک خوبه ؟ ولی هر چی معرفی میکنید این بالانس بودن تو صدا داشته باشه مثل مدل 99 کا.
    پدشم چرم باشه بهتره درسته عمرش و کیفیت راحت بودنش منطورمه؟
    بعد اینکه سیم فقط با یک پد وصله مشکلی نداره ؟
    سایت معتبر برای خرید پخ میکنید تهران نیستم و حصوری نمیتونم برای همین زیاد میپرسم چون تست نمیتونم کنم.
    خود شما چه صدایی میگید خوبه برای موزیک ؟
    بدی دارم تو خرید انتخاب برام سخته بخصوص که تجربه ندارم تو این چیزا

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی
    یعنی همین مدل اولی معرفی کردید نسبت به بسته ها صدا خوب به گوش نمیرسه باس و صدا نشت میشه به بیرون؟
    گرون تر بهتره ولی با لپتاپ بخام موزیک گوش بدم تا چه قیمتی ارزش داره ؟
    همین مارک ا ک جی اتریشیه؟ خوبه؟

هدفون که گفتم فکر کنم باید باز باشه این فیلیپس sh390 چطوره خوبه برای پادکست و ... ؟
    فکر کنم تا همین قیمت ا کا جی فرمودید فعلا بگیرم ولی اگه گرونتر چیزی هست که ارزشش از این مدل k99 بیشتره بفرمایید.
    صحبت هاتون درسته فهمیدم ولی بازم نمیدونم بین باز و بسته چی برای موزیک خوبه ؟ ولی هر چی معرفی میکنید این بالانس بودن تو صدا داشته باشه مثل مدل 99 کا.
    پدشم چرم باشه بهتره درسته عمرش و کیفیت راحت بودنش منطورمه؟
    بعد اینکه سیم فقط با یک پد وصله مشکلی نداره ؟
    سایت معتبر برای خرید پخ میکنید تهران نیستم و حصوری نمیتونم برای همین زیاد میپرسم چون تست نمیتونم کنم.
    خود شما چه صدایی میگید خوبه برای موزیک ؟
    بدی دارم تو خرید انتخاب برام سخته بخصوص که تجربه ندارم تو این چیزا
    هدفون باز بیشتر از نیمه باز صدا به بیرون نشت می کنه. نیمه باز بیشتر از بسته صدا به بیرون نشت می کنه.
    اینکه کدوم برای موزیک خوبه، دو بار عرض کردم خدمتتون، قانون کلی نداره. هدفون بسته 2 هزار دلاری داریم، 1000 دلاری داریم و... که برای گوش دادن به موزیک هستن.

اون k99 رو حواستون باشه که مقداری بزرگه و به اصطلاح فول سایز هست. از اون کوچیک ها بخواین همون سنهایزر px200

اینکه بالاتر از این ارزش خرید داره یا نه. به خودتون بستگی داره. اون هدفون هایی که معرفی کردم و گرونتر بودن، اگر پلیر مناسبی داشته باشین، یعنی مثلاً از اسمارت فون های معروف و خوب داشته باشین، خب خوبه هزینه کردن براشون. ولی اینکه ارزش داره، یک مسئله شخصی هست. من به صورت میانگین می تونم بگم که برای اکثریت افراد، 200 تا 250 تومن حدودی هست که ارزش خرید خوبی براشون داره. بالاتر از اون رو توصیه می کنم حتماً تست کنید.

پد چرمی ایزولیشنش کمی بهتره از معادل های غیر چرمی. ولی غیر چرمی ها معمولاً راحت تر هستن.

سایت فروش که اینهمه لینک گذاشتم از سایت فروش بودن دیگه. ایران هدفون. حالا شما قیمت فروشگاه تهران ملودی هم چک کنید.

چه صدایی برای موزیک می گم مناسبه؟ من می گم سلیقه افراد مهمن. اونایی که عمومی توصیه می کنن، درک خاصی از تفاوت های سبک صدای بین هدفون ها ندارن و کل هدفون ها و اسپیکرهای دنیا رو به دو دسته تقسیم می کنن، هدفون های استودیو (میکس و مستر) و هدفون های موزیک. این لینک توی امضای من رو بخونید. 8 نکته ضروری

اینکه شما می گید هرچی معرفی می کنم بالانس باشه. واقعیت اینه که من این سوال رو از شما می پرسم، شما از کجا می دونید صدای بالانس مناسبتونه؟ اینکه صرفاً ما حس خوبی نصبت به واژه بالانس یا طبیعی یا حرفه ایی داریم، دلیل نمی شه اون محصول مناسب ما باشه. همینطور که وقتی بازار رو نگاه کنید، پر فروش ترین هدفون ها، هدفون های با بیس خیلی زیاد (بیتس) هستن.

5. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    خیلی ممنون
    منظورم این بود دو تا هدفون بگیرم یکی برای پادکست و فیلم و گیم و ...
    یکی هم برای موزیک.
    اول دنبال یچیز دم دست بودم ولی بعد راستش یک سونی xd100 دارم درسته جالب نیس ولی پدش پاره شده رروکشش فوم هست پوستی هستش شما هم این k99 معرفی کردی گفتم یچیز بگیرم برای موزیک .
    فعلا فقط لپتاپ هست همین akg که گرونم نیست با این سورس ما صدای خوبی میده؟
    حس میکنم چیزی که تغییر نکنه بهتره دیگه صدای موزیک باشه.تو فروم خوندم هر هدفونی برای یک سبک موزیک خوبه اخه نمیتونم چندتا باهم بگیرم هم متال هم راک یا پاپ خوب کلا هر چیز تاپ گوش میدیدم دیگه ولی اینا که متوسطی هستن فکر کنم سبک موزیک فرقی نداشته باشه درسته؟ و اخه حضوری نمیتونم برم تست کنم که.
    این akg به اسمارت فونم وصل بشه درایو میشه؟
    پدش فرمودید چرمیه ؟
    چقد عمر میکنن؟
    بیتس از چه قیمتی چیز متوسطی که برای ما خوب باشه داره؟
    شایدم برند بیتس اسم در کرده
    شما خودتون چه صدایی دوس دارید؟
    فکر کنم باید تو مرور زمان چندتا بگیرم تا صدا بدونم چی دوست دارم درسته؟
    سایتی هست ریویو معتبر بده؟
    مرسی باز با سوالای زیاد اومدم
    درسته فقط میخواستم بدونم این سایت اورجینال و آک میده دیگه [emoji2] بازار میدونید که چطوره.

لطف کردید

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود
    خیلی ممنون
    منظورم این بود دو تا هدفون بگیرم یکی برای پادکست و فیلم و گیم و ...
    یکی هم برای موزیک.
    اول دنبال یچیز دم دست بودم ولی بعد راستش یک سونی xd100 دارم درسته جالب نیس ولی پدش پاره شده رروکشش فوم هست پوستی هستش شما هم این k99 معرفی کردی گفتم یچیز بگیرم برای موزیک .
    فعلا فقط لپتاپ هست همین akg که گرونم نیست با این سورس ما صدای خوبی میده؟
    حس میکنم چیزی که تغییر نکنه بهتره دیگه صدای موزیک باشه.تو فروم خوندم هر هدفونی برای یک سبک موزیک خوبه اخه نمیتونم چندتا باهم بگیرم هم متال هم راک یا پاپ خوب کلا هر چیز تاپ گوش میدیدم دیگه ولی اینا که متوسطی هستن فکر کنم سبک موزیک فرقی نداشته باشه درسته؟ و اخه حضوری نمیتونم برم تست کنم که.
    این akg به اسمارت فونم وصل بشه درایو میشه؟
    پدش فرمودید چرمیه ؟
    چقد عمر میکنن؟
    بیتس از چه قیمتی چیز متوسطی که برای ما خوب باشه داره؟
    شایدم برند بیتس اسم در کرده
    شما خودتون چه صدایی دوس دارید؟
    فکر کنم باید تو مرور زمان چندتا بگیرم تا صدا بدونم چی دوست دارم درسته؟
    سایتی هست ریویو معتبر بده؟
    مرسی باز با سوالای زیاد اومدم
    درسته فقط میخواستم بدونم این سایت اورجینال و آک میده دیگه [emoji2] بازار میدونید که چطوره.

لطف کردید
    هدفونی که برای موزیک بگیرید، برای پادکست هم می شه استفاده کرد. پادکست هدفون گرونی نیاز نداره. هرچی بود استفاده کنید.

میزان عمر این محصولات متفاوته. ولی akg رو ممکنه توی استودیو ها ببینید که سال هاست داره استفاده می شه.
    همین هدفون خودم هم هست. سونی z1000. که هدفون کاملاً حرفه ایی هست و از لحاظ صدا و کیفیت قطعات کلاً در سطح بالاتری هست. پرتابل هم هست. البته نه به پرتابی سنهایزر px200. ولی از k99 پرتابل تر هست. البته قیمتشم خیلی بیشتره.

بیتس هیچکدوم از محصولاتش در مقابل قیمتشون صدای مناسبی نمی دن.

سایت برای ریویو head-fi.org کاربرهای خیلی زیادی داره.

8. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    ممنون
    راستش تو فروم نکات آقای رضا امیدو و شما و .... خوندم
    بازم نمیدونم چه صدایی بهتره کلا تو مرور زمان و خرید هدفون های زیاد ممکن میشه؟
    مثلا برند اپل با کیفیته. تو هدفونم اینطوریه؟ میشه بگید کدوم برند ها بهترن یا نمیشه گفت؟
    اودیوتکنیکا هم چیزی داره تو این قیمت مثل ویژگی کا 99 ؟
    اصلا هر جنس صدایی که شما گفتید قبوله چون وقتی نمیدونم چیزی بگم الکیه .
    پس چیزی که بدون امپ و داک درایو بشه باید تو همین رنج بخرم یا گرونترم چیزی هست بدون نیاز به امپ و ...؟
    ببخش کلا نظرم برگشت هدفون پرتابل هر چی شد بعد میگیرم با سنهایزر که گفتید.
    الان میخوام هدفون برای موزیک بگیرم کا 99 گفتید قبوله فقط میخام مطمعن بشم چیز دیگه ای بهتر تو این قیمت گیر میاد یا نه.
    دوباره بگم صدا نمیدونم چی خوشم میاد.
    حجم صدا هدفون و کیفیتش صدا باس و ... و جنس ساخت خوب باشه
    پدش چرمی باشه بهتره عمرش و راحتیش ؟
    دوباره بگم اینکه بسته و یا باز باشه فرق نداره فقط جوری نباشه که صدا و باس هدفون هدر بره یعنی بجای اینکه بشنوم بره بیرون نشت کنه. یعنی باید بسته بگیرم؟
    یکی هم اینکه گوش اذیت نکنه خسته کنه.
    بازم کا 99 شما گفتید بالانس هست فکر کنم خوبه برای من حالا دوباره نظرتون بپرسم تا دیگه انتخاب کنم.
    ممنون
    ببخش مسج دادن منم داستانیه درهم میشه شرمنده
    Last edited by fk_u; 24-10-2015 at 20:01.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درود
    ممنون
    راستش تو فروم نکات آقای رضا امیدو و شما و .... خوندم
    بازم نمیدونم چه صدایی بهتره کلا تو مرور زمان و خرید هدفون های زیاد ممکن میشه؟
    مثلا برند اپل با کیفیته. تو هدفونم اینطوریه؟ میشه بگید کدوم برند ها بهترن یا نمیشه گفت؟
    اودیوتکنیکا هم چیزی داره تو این قیمت مثل ویژگی کا 99 ؟
    اصلا هر جنس صدایی که شما گفتید قبوله چون وقتی نمیدونم چیزی بگم الکیه .
    پس چیزی که بدون امپ و داک درایو بشه باید تو همین رنج بخرم یا گرونترم چیزی هست بدون نیاز به امپ و ...؟
    ببخش کلا نظرم برگشت هدفون پرتابل هر چی شد بعد میگیرم با سنهایزر که گفتید.
    الان میخوام هدفون برای موزیک بگیرم کا 99 گفتید قبوله فقط میخام مطمعن بشم چیز دیگه ای بهتر تو این قیمت گیر میاد یا نه.
    دوباره بگم صدا نمیدونم چی خوشم میاد.
    حجم صدا هدفون و کیفیتش صدا باس و ... و جنس ساخت خوب باشه
    پدش چرمی باشه بهتره عمرش و راحتیش ؟
    دوباره بگم اینکه بسته و یا باز باشه فرق نداره فقط جوری نباشه که صدا و باس هدفون هدر بره یعنی بجای اینکه بشنوم بره بیرون نشت کنه. یعنی باید بسته بگیرم؟
    یکی هم اینکه گوش اذیت نکنه خسته کنه.
    بازم کا 99 شما گفتید بالانس هست فکر کنم خوبه برای من حالا دوباره نظرتون بپرسم تا دیگه انتخاب کنم.
    ممنون
    ببخش مسج دادن منم داستانیه درهم میشه شرمنده
    اپل هدفونی نداره که. فقط همین هایی که روی گوشی های موبایلشن.
    حتی یک برند هم همه محصولاتش خوب نیست. بستگی به بازه قیمتی داره.

شما همون صدای طبیعی مایل به گرم مناسبه. سبک صدای عاقبت اندیشانه ایی هست. توی این صدا، akg k99 توی اون قیمت هست و بعدش همین z1000 که کلاً در سطح بالاتری هست از همه لحاظ. توی قیمت k99 من چیز بهتری نمی شناسم. k99 کیفیت بدنش در حد همون هدفون های در همون ردست. پدش هم جزء مناسب هاست. ده بار گفتم بسته و باز به میزان بیس ربط مستقیم نداره. شما ببینید می خواید صدا رو ایزوله کنه یا نه. بیس دار بودن یا نبودن با چیزهای دیگه عوض می شه براحتی. با همین کامپیوتر و گوشی ها هم درایو می شن.

11. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مثال زدم مثلا دیوایس های اپل با کیفیت هستن.
    پس همین میگیرم
    یعنی یکم بیشتر مثلا 300 400 500 چیزی نیست بهتر باشه ؟ حتی تو akg چیزی نیس؟
    من که نمیشناسم هدفون ها بدنش یعنی متوسطه؟ پلاستیکه؟
    کا 99 حجم بلندی صدا و کیفیتش خوبه؟
    درسته متوجه هستم.
    ایزوله کنه بهتر درسته ؟ صدا مزاحم نمیشنویم.
    صدا مزاحم بزاریم کنار هدفون باز وقتی نشت داره یعنی همه حجم صدا و باس به گوش منتقل نمیشه دیگه به نسبت هدفون بسته ؟ اشتباه میگم ؟
    منظورتون با اکولایزر عوض میشه بیس و ... ؟ بلد نیستم با اکولایزر کار کنم اخه.
    حتما همین k99 برای شروع خوبه
    یچیزی هدفون بسته گوش گرم میکنن و کلافه میکنن درسته؟ این هدفون چطوره رو گوش بمونه ؟
    ممنون از راهنماییاتون مرسی
    Last edited by fk_u; 25-10-2015 at 01:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه!
    گوشی من Sony Xperia SP هست و دنبال یه هندزفری توگوشی صرفا برای گوش دادن به موسیقی در محیطهای شلوغ هستم. میخواستم بدونم کدوم محصول سونی مناسب گوشی و استفاده من هست؟
    ممنون!
    Last edited by John Haughm; 26-10-2015 at 07:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم هدفون
    Xiaomi Piston 3 کجای تهران میتونم پیدا کنم و با چه گارانتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •