تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 4105 اولاول ... 8048053057057657757857958058158258358459063068010801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی از دوستام اموزشیش رو تموم کرده و الان داره تو کرمانشاه خدمت میکنه اونجا کارای انتقالیش رو انجام داده که بیاد شیراز.
    من چجوری میتونم براش جایگزین پیدا کنم ؟؟؟
    اگرم که کسی رو سراغ دارید که بخواد بره کرمانشاه لطفا بهم معرفیش کنید.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    اینم ایمیلم:jeams.jessy@yahoo.com
    به چه طریق داره انتقالی میگیره؟
    باید برین تو شهرتون بگردین یه نفر رو که حاضره با ایشون جابجا بشه رو پیدا کنید به شرطی که هم پایه باشن

بعد از طریق نیروی انسانی یه درخواست مینوسیه که قصد جابجایی با فلانی را دارم و بقیه مراحل....

2. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان من بارها گفتم انتقالی فقط ا طریق پیدا کردن جایگزین نیست.
    میتونید یه استشهاد نامه درست کنید و درخواست انتقالی رو به شورای پادگان بدید و استشهاد هم بدید.تو کمیسیون بررسی میکنند و معمولا 50% افراد انتقالیشون جور میشه.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

به نام خدا

سلام

اسم من علي هست

تاريخ اعزام 1390/9/19 شنبه

از پارك مشروطه ي تبريز

محل اعزام گفته آزاد

لطفا اگه كسي اطلاعاتي در مورد اين آزاد داره به من بگه

و اگه كسي در ايت تاريخ اعزام ميشه يا احيانه از پارك مشروطه يازم به من بگه

تا نرفته دوست پيدا كنيم

آزاد نداریم که.
    احتمالا نوشته مازاد.
    یعنی نیروی که روز اعزام معلوم میشه کجا باید بری و خداخدا کن جای مناسبی بیوفتی.

4. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

عزیزان من بارها گفتم انتقالی فقط ا طریق پیدا کردن جایگزین نیست.
    میتونید یه استشهاد نامه درست کنید و درخواست انتقالی رو به شورای پادگان بدید و استشهاد هم بدید.تو کمیسیون بررسی میکنند و معمولا 50% افراد انتقالیشون جور میشه.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

آزاد نداریم که.
    احتمالا نوشته مازاد.
    یعنی نیروی که روز اعزام معلوم میشه کجا باید بری و خداخدا کن جای مناسبی بیوفتی.
    یادش بخیر یادمه من هم سرباز مازاد بودم
    وقتی رفتم نظام وظیفه ساعت 6 صبح همه رو که مشخص کردن به من و چند نفر که سرباز مازاد بودیم گفتن بریید ساعت 3 بعد از ظهر بیاین ما رو میگی همه شاکی شدیم گفتیم یعنی مگی ما مسخره شماییم که بریم ساعت 15 بیایم هیچی دیگه اون سروان شاکی شد هممون رو انداخت 05 کرمان همیچی همه مات مبهوت مانده بودیم قراره تو 05 کرمان پدرمون در بیاد تا این که یکی پیداش که گفت دیگه اون 05 کرمان دیگه فرق کرده حسابی هتل شده
    دیگه اونقدر سخت گیر نستن.
    اما بدوون خدمت با تمام سختی هاش و کادری های عوضیش و نامردش اما باز هم شیرین ترین لحضات رو برات به ارمغان میاره فقط خودتو مجبور کن 2هفته اول آموزشی رو تحمل کن همین بقیش دیگه رفیق بازی هست و خنده.

6. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام بچه ها
    من سال 85 رفتم سربازی با مدرک دیپلم. بعد 8 ماه خدمت در نیروی انتظامی در یگان ویژه دانشگاه قبول شدم و الان کارشناسیمو گرفتم. میخواستم ببینم اگه دفترچه پست کنم باز هم میفتم نیرو انتظامی یگان ویژه یا مشخص نیست؟
    و آیا دوباره باید برم آموزشی یانه؟

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    من اعزامی 9/19 هستم محل اموزشم امام رضا(ع) کازرون هست ولی برگ کفایت از اموزش دارم کسی می دونه ما را چند روز نگه می دارند؟راه پادگان چقدر است از شهر؟چطور جایی است؟
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    من سال 85 رفتم سربازی با مدرک دیپلم. بعد 8 ماه خدمت در نیروی انتظامی در یگان ویژه دانشگاه قبول شدم و الان کارشناسیمو گرفتم. میخواستم ببینم اگه دفترچه پست کنم باز هم میفتم نیرو انتظامی یگان ویژه یا مشخص نیست؟
    و آیا دوباره باید برم آموزشی یانه؟
    سلام
    من اعزامی 9/19 هستم محل اموزشم امام رضا(ع) کازرون هست ولی برگ کفایت از اموزش دارم کسی می دونه ما را چند روز نگه می دارند؟راه پادگان چقدر است از شهر؟چطور جایی است؟
    باتشکر
    جدیدا یه قانون امده که میگن دقیقا همون یگان قبلی نمی افتی ولی هیچ تضمینی هم نیست که همون جا بیوفتی.خود من هم مثل شما بودم و به جای تهران افتادم جهنم بندرعباس.
    ------------------------------

شما هم که کفایتی(خدمت قبلی) بودید بستگی به نیروتون داره.ما که نیرو دریایی ارتش بودیم دیگه اموزشی نداشتیم و بعد از 20 روز یگانمون رو مشخص کردن که بریم.ولی ظاهرا نیرو انتظامی چند روزی دوباره کفایتی رو به اموزش میگیره.

10. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

[/COLOR][QUOTE=shazdeh23;6666120]
    جدیدا یه قانون امده که میگن دقیقا همون یگان قبلی نمی افتی ولی هیچ تضمینی هم نیست که همون جا بیوفتی.خود من هم مثل شما بودم و به جای تهران افتادم جهنم بندرعباس.

شما آموزشی دوباره رفتی؟

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره ما هم در شرف سرباز شدن هستیم ، تازه دفترچه رو فرستادم و یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید می خواستم بپرسم:
    زمان اقدام برای گرفتن امریه بعد از آموزشی هست؟ یا قبل از آموزشی یا زمان دیگه ای باید اقدام کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=shazdeh23;6666120][/COLOR]

شما آموزشی دوباره رفتی؟
    خیر.20 روز به ما مرخصی دادند و بعدش یگانمون مشخص شد.

---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------

سلام
    دوستان بالاخره ما هم در شرف سرباز شدن هستیم ، تازه دفترچه رو فرستادم و یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید می خواستم بپرسم:
    زمان اقدام برای گرفتن امریه بعد از آموزشی هست؟ یا قبل از آموزشی یا زمان دیگه ای باید اقدام کنم
    هر چه زودتر برای امریه اقدام کنی بهتره.همین فردا بیوفت دنبالش تا دیر نشده.
    اگر کد بخوری دیگه با بند پ هم به سختی بشه کاری کرد چه برسه به اموزشی که دیگه کن فیکون میشه برنامه زندگیت.

14. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان،
    من مشکل چاقی دارم و لباس به سختی اندازم می‌شه. امکان داره قبل از آموزشی لباس رو خودم تهیه کنم و ببرم پادگان؟ گیر نمی‌دن؟ لباس ارگان‌های مختلف چه تفاوت‌هایی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •