فک نکنم چون چیزی نگفت فقط گفت سرعتش بالای 50 هست
فک نکنم چون چیزی نگفت فقط گفت سرعتش بالای 50 هست
منم رو 2 مگ بسته شده کلا بری 2 مگ بگیری که اگه مثل قبل باشه سرعت تا 300 کیلوبایت میره. البته الان خراب شده معلومم نیست کی درست میکنند از من میشنوی الان از مخابرات نگیر بزار خوب بشه بعد بگیر الان خیلی ها رفتند مگه شانس داشته باشی الان یه شب خوب باشه
دیشب 3 گیگ دانلود کردم بعد از 12 روز
الان تست کردم 30 کیلوبایت بود 2 مگ نامحدود
Last edited by aligool21; 05-01-2013 at 16:48.
الان چون مخابرات خرابه بیشتر کسای که مخابراتت میانند کامنت میزارند .
ممنون از جوابت-اگه روی 2 مگ بسته شده چه جوری تا 300 میره-از نظر تئوری باید تا 256 تا بره-من قبلا که یک مگ داشتم و پورتم روی 2 مگ بسته شده بود تا 220 تا میرفت--فکر کنم با آی پی هایی که با 46 شروع شده باشد سرعت خوب باشه--کلا الان ارزش نداره برا مخابرات پول اضافه بدیم
فکر نکنم، چیه دیگه!!! دارم میگم اون 512 ویژس تو پارس انلاین که 80 تومنه! تا 67 گیگ رو دو مگه....
512 عادیش همون 24 تومنه
دوستان تو صفحه تبریز یکی این گذاشته بود واسه تست من امتحان کردم 300 تا 350 تا میرفت ولی از سرور خارج میگیرم تا 30 تا بیشتر نمیره شما هم یه تست کنیدد ببینید واسه شما هم همینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ساپورت شیفت شب، ساعت 6، شیفتو با ساپورت روز عوض نمیکرد؟
برای انتخاب اپراتور ADSL یا Wimax میشه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر زد در این سایت اطلاعات تمامی شرکتها وجود داره و قیمتها قابل مقایسه هست در ضمن میشه فهمید در هر مرکز مخابراتی چه شرکتهایی سرویس می دن
قیمت اکثر سرویس ها غلطه!
در مورد اینکه چه شرکت هایی سرویس میدن، کرمانشاه حدود 7-8 تا بیشتر نیست که!
ویرایش:
جدیدا چرا موقع دانلود یا باز کردن صفحات سنگین پینگ میره روی 1000-2000 ؟ قبلا که سرویس ها نامحدود بود این مشکل رو نداشتم!
Last edited by 5ajad; 05-01-2013 at 22:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)