تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 946 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

با سلام
    برای تست ویروسها با کومود علاوه بر تنظیمات اول تایپیک باید حتما این تنظیمات رو هم داشته باشیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی دونم چرا همزمان با سایر مطالب توی صفحه اول تایپیک قرار نگرفت خودم دو روز بود داشتم دنبالش می گشتم
    از مدیران می خوام حتما به صفحه اول اضافه کنن

منو یاد این جواب دکتر dr hanlbal به خودم انداخت شاید شبیه به هم باشن

در هر صورت توی این نمونه دکتر هم چون اون تنظیمی که دکتر گفتن و توی پستی که براتون گذاشتم هم هست می بینیم که سند بوکس نمی تونه خوب عمل کنه

فیلم و عکس احتمالا پاک شدن که مهم نیست . فقط تنظیمات رو نشون میده دور زدن سند بوکس رو
    با تشکر

سلام

میزارم پای کنجکاوی شما !

بعد از این تست ها به میگید چیکار بکنم !

تست ما فقط باگه سندباکس چه اتو چه رانش به صورت دستی !

من میگم باگ داره سندباکسش / شما تنظیمات به من میدید !

بزار ببنم سندباکس یعنی سیستم مجازی ! مخرب درش ران بشه چرا باید سیستم اصلی را هدف بگیره ؟؟؟؟

حالا من تنظیماتم پیشفرض باشه یا حرفه ای ؟

برید خوب فکر بکنید و بعدا پاسخ خوب بدهید !!!

وقتی من مخربی را در سندباکسیس ران میکنم اگر سوییتی هم نداشته باشم باز مخرب نباید به سیستم اصلی حمله ببره ولی در کومودو برعکسه !

سعی نکنید بحث را با کشاندن یک تنظیم ، دور بزنید !
    Last edited by Karkas20; 08-04-2012 at 15:36.

2. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

سوال من از شما نبود که امدین پاسخ دادین !

میزارم پای کنجکاوی شما !

بعد از این تست ها به میگید چیکار بکنم !

تست ما فقط باگه سندباکس چه اتو چه رانش به صورت دستی !

من میگم باگ داره سندباکسش / شما تنظیمات به من میدید !

بزار ببنم سندباکس یعنی سیستم مجازی ! مخرب درش ران بشه چرا باید سیستم اصلی را هدف بگیره ؟؟؟؟

حالا من تنظیماتم پیشفرض باشه یا حرفه ای ؟

برید خوب فکر بکنید و بعدا پاسخ خوب بدهید !!!

وقتی من مخربی را در سندباکسیس ران میکنم اگر سوییتی هم نداشته باشم باز مخرب نباید به سیستم اصلی حمله ببره ولی در کومودو برعکسه !

سعی نکنید بحث را با کشاندن یک تنظیم ، دور بزنید !
    با سلام
    سوال من از شما نبود که امدین پاسخ دادین
    خودتون توی اون پست هم دیدید که تنظیمات رو علی گفتن پس میشه نتیجه گرفت که تنظیمات خودش هم هست . من هم نخواستم به جای علی جواب بدم . فقط تنظیمات ایشون رو براتون گذاشتم

من میگم باگ داره سندباکسش / شما تنظیمات به من میدید
    در مورد باگ سند بوکس اون نقل قول از دکتر هم همین رو میگه . قبل از اضافه کردن کد
    کد:
    سند بوکس به راحتی دور زده میشه اما بعد از اضافه کردن این کد مشکلش برطرف میشه . این موضوع برمی گرده به قبلا . الان این باگ جدید که شما میگین رو نمی دونم برطرف میشه یا نه
    فقط اشاره ای به همچین باگی در قبل کردم نه ادعای حل اونو

سعی نکنید بحث را با کشاندن یک تنظیم ، دور بزنید
    من هیچ تعصبی روی کومودو یا محصول دیگه ای ندارم که بخوام بحث رو عوض کنم یا عیب و ایرادی رو بپوشونم
    خودتون اشاره کردین تنظیماتی غیر از تنظیمات مهران اعمال نکردین و از قول علی یادم هست که گفته بودن با تنظیمات مهران الان ویروسهایی هستن که به راحتی می تونن کومودو رو دور بزنن و اون چند تنظیم مهم رو گفتن . به همبن خاطر گفتم شاید مشکل از اعمال نکردن اون چند تنظیم هست به همین خاطر لینک دادم
    دیگه ترجیح میدم در این بحث شما شرکت نکنم
    موفق باشید

4. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

خودتون توی اون پست هم دیدید که تنظیمات رو علی گفتن پس میشه نتیجه گرفت که تنظیمات خودش هم هست . من هم نخواستم به جای علی جواب بدم . فقط تنظیمات ایشون رو براتون گذاشتم

در مورد باگ سند بوکس اون نقل قول از دکتر هم همین رو میگه . قبل از اضافه کردن کد
    کد:
    سند بوکس به راحتی دور زده میشه اما بعد از اضافه کردن این کد مشکلش برطرف میشه . این موضوع برمی گرده به قبلا . الان این باگ جدید که شما میگین رو نمی دونم برطرف میشه یا نه
    فقط اشاره ای به همچین باگی در قبل کردم نه ادعای حل اونو

من هیچ تعصبی روی کومودو یا محصول دیگه ای ندارم که بخوام بحث رو عوض کنم یا عیب و ایرادی رو بپوشونم
    خودتون اشاره کردین تنظیماتی غیر از تنظیمات مهران اعمال نکردین و از قول علی یادم هست که گفته بودن با تنظیمات مهران الان ویروسهایی هستن که به راحتی می تونن کومودو رو دور بزنن و اون چند تنظیم مهم رو گفتن . به همبن خاطر گفتم شاید مشکل از اعمال نکردن اون چند تنظیم هست به همین خاطر لینک دادم
    دیگه ترجیح میدم در این بحث شما شرکت نکنم
    موفق باشید

سلام

من باری اینکه به شما برنخورم پستما ادیت کردم !

بحث من تنظیمات نیست ! بحث من سندباکس هست !

که حتی در زمان اجرا کردن مخرب و زدن بلاک باز مخرب به راحتی میتونه کارش را انجام بده و یعنی سوال پرسیدن از کاربره کشکه !

این کد هم برای کسپر کارایی داره *.* ولی وقتی کومودو با تنظیمات پیشفرضش نتونه جلو مخربی را بگیر ؟ جواب کاربر چی میشه ؟

تنظیمات من بروی لیمیت اگر باشه باز ویروس میتونه رد کنه سندباکس را یا نه ؟

تنظیمات هرچی هم سختگیرانه باشند ولی سندباکس باگ داشته باشه اصلا فایده ای نداره !

تست من با نسخه 5.8 بود والان الان اطلاعی ندارم که در نسخه 5.10 باز باگ هست یا خیر ؟

تستی که داده بشه و بدون سندباکس باشه فقط خوبیش اینه که قدرت کومودو را بدون سندباکس نشون میده ولی سندباکس اگر گذاشته شده چرا باز مخرب از اون رد میشه ؟؟

اگر این باگ در نسخه جدید باشه چی؟ شایدم نباشه !

اگر باشه که شرکت کومودو واقعا خراب کرده ! و اگر رفع شده باشه واقعا بهش تبریک میگم !

ولی شرکتی که سوییتی را برای کاربری میزنه ! باید خودش تاحدودی رفع باگ کنه نه اینکه کاربر دم به ساعت گزارش بده !

شما که کاربرکومودو هستید به نظر من قدرت کومودو بی اتوسندباکس بیشتره !

تو فیلم مهران مخرب ران شد و اتوسندباکس شد ولی چرا در سیتم اصلی پوشه ساخت؟

مگر سندباکس یعنی سیستم مجازی نیست ؟ پس چرا؟؟؟؟؟

شما هم موفق باشید !
    Last edited by Karkas20; 08-04-2012 at 16:00.

6. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

من اگر الان وارد بحث شدم فقط بخاطر این است که مطالبی عرض کنم که به درد کاربران کمودو بخوره، وگرنه بحث کردن بیهوده را قبول ندارم و اصلا هم دلم نمیخواد حرفم و نظرم را اینجا بر کسی اعمال کنم. چون اصلا فایده ای نداره و آنچه که به عنوان هدف بنده در این فروم است را تحت پوشش قرار نمیده. چون هدف من کمک به دوستان کمودویی است تا آنجایی که بدونم و بتونم و در کنارش هم از اساتید کسب فیض میکنم چون فروم جای یاد گرفتن است برای من. بنابراین اگر الان دارم گفتگو میکنم دلم میخواد نکاتی را بگم که کاربران کمودو بدونند. و محور بحث من هم سندباکس کمودو است. چون دارم میبینم که دوستانی در مورد اتوسدباکس کمودو در اشتباه کامل هستند و هر چی هم به نظرشون بیاد را باگ!! میدونند برای کمودو!!

برای اینکه در مورد سندباکس کمودو صحبت بکنیم و بگیم که سندباکس کمودو باگ داره! ابتدا باید بدونم سندباکس کمودو چیه. و چیکار میکنه و اگر بعد عملکردی غیر از آنچه باید داشته باشه، از سندباکس کمودو دیدیم بعد میشه اسم باگ را روی آن گذاشت.

تو فیلم مهران مخرب ران شد و اتوسندباکس شد ولی چرا در سیتم اصلی پوشه ساخت؟
    مگر سندباکس یعنی سیستم مجازی نیست ؟ پس چرا؟؟؟؟؟
    آنچه که من قابل ذکر بدونم در مورد این اظهار نظر ها اینه که دوستم / دوستانم هنوز اتوسندباکس کمودو را نشناختند.

ساده و مستقیم اصل مطلب:

برای من هم شاید هنوز ابهاماتی در مورد اتوسندباکس کمودو وجود داره

اما:

اتوسندباکس کمودو اصلا سندباکس (به اون معنی که شما فکر میکنید) نیست.

اتوسندباکس کمودو فقط یک نوع Auto HIPS هست با شرایط خاص و لِوِلهای مختلف.

امیر جان امیدورام جواب سوالت را گرفته باشی. بنابراین مقایسه اتوسندباکس کمودو با نرم افزار Sandboxie کاملا اشتباه و از روی نا آگاهی شما است.

نکته: این مورد مطلب جدیدی نیست که الان من بخوام عرض کنم. من قبلا هم در پستهام بارها اشاره کردم به این موضوع. برای نمونه در این پست که برمیگرده به یکسال و دو ماه پیش من یک توضیحی در مورد اتوسندباکس کمودو دارم، ولی مثل اینکه خونده نشده!

کد:

خوب اگر هم فایل در لیست سفید HIPS نباشه اونوقت( من کومودو را توضیح میدم): اولین کاری که میکنه اینه که اونو اوتو سندباکس میکنه در واقع محدود میکنه و اجازه نمیده که فایل هر کاری که دلش خواست تو سیستم بکنه

حالا فرض کنید این قابلیت اوتو سندباکس نباشه فرقش اینه که ما پیغامهای بیشتری از +Defense شاهدیم.در واقع قابلیت اوتو سندباکس خودش اوتوماتیک دسترسی مخرب رو به بخشهای از پیش تعیین شده دفع میکنه و دیگه از ما نظری نمیخواد.

نکته: من در سندباکس کمودو با توجه به مطالبی که گفتم باگی نمیبینم. شما اگر باگی میبینید اینجا بفرمایید تا ما هم به عنوان کاربر کمودو از باگ! مطلع بشویم.(البته با تشکر)

نکنه: اعمال تنظیمات در جهت تقویت سندباکس با باگ فرق داره. شما هم میتونید HIPS کسپر یا اصلا هر آنتی ویروس دیگری را تنظیم بکنی و بهینه ترش بکنی و بعد با آن تست بکنی!!

آیا زمانی که شما دارید تنطیمات کسپر را بهینه منیکنید، کسپر باگ داره؟؟

اصلا وجود این قابلیت در آنتی ویروس که دست کاربر برای تنظیمات مختلف باز باشه یک پوئن مثبت برای آن محصول است که میتونه طیف وسیعی از کاربران از آماتوری مثل من گرفته تا کاربران حرفه این را ارضا بکنه.

بازم میگم هر کاربری میتونه هر تنظیمی که دوست داره روی آنتی ویروسش اعمال کنه. البته اگر تنظیمات خاصی بشه اعمال کرد!!

============

من پارسال هم گفتم که اگر دوستانی با سندباکس روس لیمیت این نمونه را تست کردند و برخی فایلهاشون پاک شده، در تستشون اشتباه نکردند و من تست را قبول دارم( اگر فکر میکنید دروغ میگم برید پستهای پارسال منو بخونید، دلیلش هم اینه که در لولهای مختلف سندباکس کمودو با توجه به مقدار محدودیتهایی که سندباکس برای فایل در نظر میگیره قدرت سندباکس متفاوت است. و کمودو این سطحای مختلف را قرا داده تا دست کاربران باز باشه و هر طور که خودشون دوست داشتند سندباکس کمودو را انتخاب بکنند. لولهای مختلف سندباکس هم اینه از ضعیف به قوی:

Partilly Limited
    Limited
    Restricted
    Untrusted
    Blocked

خوب به سطهای مختلف سندباکس دقت کنید!!

اگر مخربی از سطح Partilly Limited یا Limited رد بشه این تست سندباکس در سطح Partilly Limited یا Limited میشه و لاغیر. نه اینکه مخرب از کمودو رد میشه.(متوجه شدید)

نکته: قویترین حالت هم Blocked است. اینو نوشتم تا این سطح را هم ببینیم؛؛ سندباکس را روی این سطح بزارید و ویروس تست کنید و بعد بدونید آیا سندباکس کمودو باگ داره!!: د ی !!

8. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام علی چان

منم تازه عصر بود که به این نتیجه رسیدم !

اتوسندباکس کمودو اصلا سندباکس (به اون معنی که شما فکر میکنید) نیست.

اتوسندباکس کمودو فقط یک نوع Auto HIPS هست با شرایط خاص و لِوِلهای مختلف.
    که باز شما بازگو کردید !

نکته: من در سندباکس کمودو با توجه به مطالبی که گفتم باگی نمیبینم. شما اگر باگی میبینید اینجا بفرمایید تا ما هم به عنوان کاربر کمودو از باگ! مطلع بشویم.(البته با تشکر)
    اون هم بوقتش ! تست حتی درسندباکس کومودو هم هست نه اتوسندباکس !

نکنه: اعمال تنظیمات در جهت تقویت سندباکس با باگ فرق داره. شما هم میتونید HIPS کسپر یا اصلا هر آنتی ویروس دیگری را تنظیم بکنی و بهینه ترش بکنی و بعد با آن تست بکنی!!

تنظیمات باید پیش فرض باشه و طبق تنظیماتی که مهران گفتند !

و در این تست هم انجام شده !

آیا زمانی که شما دارید تنطیمات کسپر را بهینه منیکنید، کسپر باگ داره؟؟
    حرفی از کسپر زده نشد ، تست ما یک چیز هست و بهینه شدن تنظیمات فقط قدرت نسبی یک سوییت را بالا میبره ولی تست من برای سندباکس هست نه سوالات و جواب و دستورات کومودو !

بازم میگم هر کاربری میتونه هر تنظیمی که دوست داره روی آنتی ویروسش اعمال کنه. البته اگر تنظیمات خاصی بشه اعمال کرد!!
    درسته ولی این نباشه که تنظیمات یکی فرق بکنه و در انجام تست عدالت برقرار نشه !

من پارسال هم گفتم که اگر دوستانی با سندباکس روس لیمیت این نمونه را تست کردند و برخی فایلهاشون پاک شده، در تستشون اشتباه نکردند و من تست را قبول دارم( اگر فکر میکنید دروغ میگم برید پستهای پارسال منو بخونید، دلیلش هم اینه که در لولهای مختلف سندباکس کمودو با توجه به مقدار محدودیتهایی که سندباکس برای فایل در نظر میگیره قدرت سندباکس متفاوت است. و کمودو این سطحای مختلف را قرا داده تا دست کاربران باز باشه و هر طور که خودشون دوست داشتند
    حتی تست سندباکس در حالت ریستریکت هم شکست میخوره !!

اگر مخربی از سطح Partilly Limited یا Limited رد بشه این تست سندباکس در سطح Partilly Limited یا Limited میشه و لاغیر. نه اینکه مخرب از کمودو رد میشه.(متوجه شدید)
    مخرب از دست تنظیمات رد میشه ، تنظیماتی که یک کاربر را نمیتونه محافظت بکنه !
    نکته: قویترین حالت هم Blocked است. اینو نوشتم تا این سطح را هم ببینیم؛؛ سندباکس را روی این سطح بزارید و ویروس تست کنید و بعد بدونید آیا سندباکس کمودو باگ داره!!: د ی !!
    اگر تست بود که ران نمیکردیم !

سندباکس کومودو مشکل داره و چیزی هست که در فروم کومودو یک نفر ذکر کرده ! حدود چندماه پیش !

اتو سندباکس یعنی اتو hips

سندباکس خالی یعنی چی؟ : دی

اگر روی بلاک بزاریم که مخرب ران نمیشه و ما متوجه نمیشیم که اصلا کومودو میتونه جلوشا بگیره یا نه !!!

اگر روی بلوک بزاریم که اصلا مخرب ران نمیشه و مشکل ناپدید میشه !!

سندباکس کومودو را روی blocked بزاری و تست بکنی ، هنری نیست !

قویترین حالت هست ولی اصلا فایده نداره !
    Last edited by Karkas20; 08-04-2012 at 22:27.

10. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

سلام علی چان

منم تازه عصر بود که به این نتیجه رسیدم !

خدا رو شکر که امروز عصر به این نتیجه رسیدید!!!

==================

اون هم بوقتش ! تست حتی درسندباکس کومودو هم هست نه اتوسندباکس !
    به وقتش!!!! یعنی چی!!

بازم عیبی نداره. من دلم میخواد بهترین تنظیمات کمودو را پیدا کنم، همین!

تست دیشب من را هم که دیدی.

تنظیمات باید پیش فرض باشه و طبق تنظیماتی که مهران گفتند !
    پیش فرض باشه!؟ من متوجه نشدم.

در این صورت اگر مخرب X بتونه از سویت Y رد بشه، آنوقت میگن تنظیمات پیشفرض آنتی ویروس Y برای مقابله با این نمونه کفایت نمیکنه. همین.

بخونید:

سلام علیکم

و بعدی:

در مورد تست قبلی باید این را هم اضافه کنم که متاسفانه تنظیمات Default کاسپرسکی برای محیط های پر خطر و انجام چنین تستهایی مناسب نیست و خیلی از بدافزارها از زیر دست آن در می‌روند برای همین اگر قصد مقایسه با آنتی‌ویروس دیگری در کار نیست (که در این حالت اصولا باید تنظیمات هر دو طرف یکسان باشد) بهتر است قبل از تست بعضی از تنظیمات تغییر یابد تا بهترین نتیجه حاصل شود.
    همینطور که مشاهده میکنید نباید به تنظیمات پیشفرض آنتی ویروسها تکیه کرد! من حرفم اینه.

دلم نمیخواد وارد مقایسه بشوم چون سودی به حال من نداره و الکی وقت تلف کردن برای خودم میدونم. من فقط میخوام همیشه به بهترین تنظیمات برسم، (برای این مورد وقت میزارم و در این صورت وقتم را مرده حساب نمیکنم)

همیشه هم سعی میکنم با بهترین تنظیماتی که بلدم تست بکنم، به خودم میگم وقتی آنتی ویروس این امکان را به من میدهد که هر جوری که دوست دارم آن را تنظیم بکنم، چرا از این قابلیت استفاده نکنم.

من در زندگی روزمره همیشه بهترین تنظیمات را دارم. وقتی میبینم که با تنظیمات پیش فرض نمیشه روی قویترین محصولات و آنتی ویروسها حساب کرد بنابراین عقل سلیم حکم میکنه برای خودم بهترین تنظیمات را اعمال کنم و اگر ببینم محصولی حتی با بهترین تنظیمات نیازهای من را برآورده نمیکند؛ آنوقت تغییرش میدم.

........ و طبق تنظیماتی که مهران گفتند !
    مهران!!

مهران رفته امیر جان.

چرا من باید تنظیمات مهران را داشته باشم؟

به من میگن علی؛ و تنظیمات خودم را دارم.

من اصلا کاری به این نمونه ندارم ولی:

گفتم که همه میتونند برن و هر جوری که دوست دارند آنتی ویروسهاشون را تنظیم بکنند. چه ارتباطی به من داره.

و در این تست هم انجام شده !
    خب شده که شده، ارتباطی به من پیدا نمیکنه. و نمیشه گفت و جار زد که از کمودو رد میشه، تست دیشب منو ببین. در واقع از آنجایی که گفتم من همیشه بدنبال پیدا کردن بهترین تنظیمات هستم، الان هیچ دلیلی نمیبینم برای این نمونه تنظیمات خودم را عوض بکنم، چون کاملا جواب گوی این نمونه است. بنابراین برای این نمونه من الان دنبال چیزی و تنظیمی نمیگردم. حالا شما میخواهید با تنظیمات پیش فرض تست کنید، خب تست کنید، چه ربطی به کمودوی من داره؟ چه خطری من را تهدید میکنه؟

حرفی از کسپر زده نشد ، تست ما یک چیز هست و بهینه شدن تنظیمات فقط قدرت نسبی یک سوییت را بالا میبره ولی تست من برای سندباکس هست نه سوالات و جواب و دستورات کومودو !
    کسپر فقط مثال بود.

تست من برای سندباکس هست
    حتی تست سندباکس در حالت ریستریکت هم شکست میخوره !!
    از سطحهای مختلف تست بزار.

نه سوالات و جواب و دستورات کومودو !
    اما تست من خودِ کمودو است. نه سندباکس و نه سوال و جواب. تستی که مخرب نمیتونه کاری انجام بده. بقیه هم بیان و بگن که آنتی ویروس ما هم جلوشو گرفته. من هم میگم آفرین. ولی نمیگم چرا تنظیماتت پیش فرض نبود!

بزار آب پاکی را بریزم روی دستت:

این نمونه از کمودو رد نمیشه

درسته ولی این نباشه که تنظیمات یکی فرق بکنه و در انجام تست عدالت برقرار نشه !
    بله این حرف درستیه، ولی که چی؟ مگه من گفتم فقط کمودو میتونه جلوشو بگیره؟
    من که از همون اولش(پریشب) گفتم که قصد مقایسه ندارم. آنتی ویروسهای دیگه به من ارتباطی پیدا نمیکنه.

سندباکس کومودو مشکل داره و چیزی هست که در فروم کومودو یک نفر ذکر کرده ! حدود چندماه پیش !
    Automatic Sandbox
    Manual Sandbox
    الان ما در کمودو 2 سندباکس داریم. اولی را توضیح دادم. اما در مورد سندباکس اصلی (با محیط مجازی)شاید هم ایرادی وجود داشته باشه مثل همه سندباکسهای دیگه. من هم دنبال همین اشکالات هستم دیگه.

اتو سندباکس یعنی اتو hips

سندباکس خالی یعنی چی؟ : دی
    متوجه منظورتون نشدم!

اگر روی بلاک بزاریم که مخرب ران نمیشه و ما متوجه نمیشیم که اصلا کومودو میتونه جلوشا بگیره یا نه !!!

اگر روی بلوک بزاریم که اصلا مخرب ران نمیشه و مشکل ناپدید میشه !!
    البته Untrusted هم خیلی قویه، ولی blocked از همه قویتره.

سندباکس کومودو را روی blocked بزاری و تست بکنی ، هنری نیست !
    هنر!!!

کسی اینجا قصد هنر نمایی نداره. من لولهای مختلف سندباکس را گفتم همین. یک مورد هم blocked است. مشکلی هست؟؟

قویترین حالت هست ولی اصلا فایده نداره !

باشه پس به کمودو میگم حالت blocked به درد نمیخوره و فایده ای نداره، برش دارین: د ی

======

نکته آخر: یک نمونه قرار داده شده که من دیشب تست کردم و قرار دادم، و اعلام کردم که از کمودو رد نمیشه. والسلام.

12. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بحث سر چیه ؟ یکی منو توجیه کنه
    قبلا هم این بحث شده و جوابش مشخصه این مخرب از اتو سندباکس رد میشه ولی نمیتونه منوئل سندباکس رو دور بزنه برای تست مخرب هم قطعا باید بر روی فایل کلیک راست کرد و در سندباکس اجرا کرد
    البته این مخرب طبق تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سوال و جواب کمودو یا همون HIPS نمیتونه رد شه
    یکی به من بگه مشکل چیه ؟
    شاید بتونم از بحث شما اطلاعاتم رو بیشتر کنم الان هر چی میخونم حرف هایی هست که چند بار زده شده

14. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خدا رو شکر که امروز عصر به این نتیجه رسیدید!!!
    هیچوقت دروغ نمیگم ! شاهد هم دارم که داشتم باهتش بحث میکردم علی جان ولی حرف شما مطمئنم کرد !

فعلا نمیتونم اسمشا بگم ولی حرف من با ایشون این بود که کومودو اتوسندباکس نداره بلکه طبق محدودیت ها ، مخرب که اجرا میشه را جلو دسترسیش را میگیره !

که شما شک من را علی جان کامل برطرف کردید !

اگر بتونیم به دیگران دروغ بگیم ولی خودما که نمیتونم گول بزنم و پیشه وجدانم بدهکارم !

به وقتش!!!! یعنی چی!!

بازم عیبی نداره. من دلم میخواد بهترین تنظیمات کمودو را پیدا کنم، همین!

تست دیشب من را هم که دیدی.
    اهان پس تنظیمات مهران پوچه دیگه ! حالا که من تنظیمات مهران را انجام دادم و تست شد ! و ازش رد شد مخرب ! الان به درد نمیخوره ؟؟؟

پیش فرض باشه!؟ من متوجه نشدم.

در این صورت اگر مخرب X بتونه از سویت Y رد بشه، آنوقت میگن تنظیمات پیشفرض آنتی ویروس Y برای مقابله با این نمونه کفایت نمیکنه. همین.

تنظیمات خوده کومودو / و تنظیمات مهران ار اعمال کردیم ولی باز مخرب رد شد !!

همینطور که مشاهده میکنید نباید به تنظیمات پیشفرض آنتی ویروسها تکیه کرد! من حرفم اینه.

دلم نمیخواد وارد مقایسه بشوم چون سودی به حال من نداره و الکی وقت تلف کردن برای خودم میدونم. من فقط میخوام همیشه به بهترین تنظیمات برسم، (برای این مورد وقت میزارم و در این صورت وقتم را مرده حساب نمیکنم)

همیشه هم سعی میکنم با بهترین تنظیماتی که بلدم تست بکنم، به خودم میگم وقتی آنتی ویروس این امکان را به من میدهد که هر جوری که دوست دارم آن را تنظیم بکنم، چرا از این قابلیت استفاده نکنم.

من در زندگی روزمره همیشه بهترین تنظیمات را دارم. وقتی میبینم که با تنظیمات پیش فرض نمیشه روی قویترین محصولات و آنتی ویروسها حساب کرد بنابراین عقل سلیم حکم میکنه برای خودم بهترین تنظیمات را اعمال کنم و اگر ببینم محصولی حتی با بهترین تنظیمات نیازهای من را برآورده نمیکند؛ آنوقت تغییرش میدم.

منم هم عقیدم با شما و خوشحالم که به تنظیمات پیش فرض تکیه نمیکنید ولی بحث من تنظیمات دیفنس نیست ، بلکه مشکل سندباکس هست !

کسپر فقط مثال بود.

ایرادی نداره ! : دی

اما تست من خودِ کمودو است. نه سندباکس و نه سوال و جواب. تستی که مخرب نمیتونه کاری انجام بده. بقیه هم بیان و بگن که آنتی ویروس ما هم جلوشو گرفته. من هم میگم آفرین. ولی نمیگم چرا تنظیماتت پیش فرض نبود!

بزار آب پاکی را بریزم روی دستت:

این نمونه از کمودو رد نمیشه

میدونم خوده کومودوست ! کور که نبودم ، تست شما هم تا اخرش دیدم ، قوت کومودو در برابر یک مخرب فقط و فقط در قبال دیزیبل بودن سندباکس هست ، سندباکسی که نتونه جلو مخرب را بگیر اصلا گذاشتنش اشتباهه ! تو تست که انجام شد مخرب بعد از اجرا کومودو هشدار داد که اجازه بدم یا بلاک یا سندباکس بکنم ، زده شد سندباکس ولی در سندباکس هم نتونست جلو مخربا بگیره !!

Automatic Sandbox
    Manual Sandbox
    الان ما در کمودو 2 سندباکس داریم. اولی را توضیح دادم. اما در مورد سندباکس اصلی (با محیط مجازی)شاید هم ایرادی وجود داشته باشه مثل همه سندباکسهای دیگه. من هم دنبال همین اشکالات هستم دیگه.

اتوماتیکش که شد اتو hips

ولی اونی که موقع اجرا شدن کومودو میگه سندباکس بکن چی؟؟؟ اون هم حتما اتوسندباکسه ؟؟؟!!

متوجه منظورتون نشدم!

خط بالا توضیح دادم

لبته Untrusted هم خیلی قویه، ولی blocked از همه قویتره.

فکر بکنم untrusted هم رد بشه !!

هنر!!!

کسی اینجا قصد هنر نمایی نداره. من لولهای مختلف سندباکس را گفتم همین. یک مورد هم blocked است. مشکلی هست؟؟

بله هنری نیست !!

نه شما میگید قویترینش blocked هست ، من میگه تست با بلوک که هنر نیست ، چون تا موقع کلیک اصلا مخرب اجرا نمیشه !

باشه پس به کمودو میگم حالت blocked به درد نمیخوره و فایده ای نداره، برش دارین: د ی

نه نیازی نیست به کومودو بگید ، حتما سودی بوده که گذاشتن : ))))

بهشون بگید اگر کسی امد تو انجمن ذکر کرد که سندباکس ایراد داره ، بجای دادن ورژن جدید ، مشکلات را رفع بکنید ، اون کسی که در انجمن کومودو ذکر کردهب اید یکی از دوستان خودمون باشه !!!!!!

نکته آخر: یک نمونه قرار داده شده که من دیشب تست کردم و قرار دادم، و اعلام کردم که از کمودو رد نمیشه. والسلام.
    اکی ،

ولی من میگم کاربری که مبتدی باشه و کومودو امده براش در اتوسندباکس محدودیت هایی گذاشته از این قبیل :

Partilly Limited
    Limited
    Restricted
    Untrusted
    Blocked
    چرا تا تنظیمات Restricted باید شکست بخوره و شاید در تست بعدی هم شکست بخوره در حالت untrusted !!!

شما کاربران کومودو تازمانی کومودو از شما سوال و جواب میکنه و تنظیماتی که اعمال کردید ، از شما سوال میشه که اتوسندباکس دیزیبل بشود !

منم کسپر داشتم ولی الان ریمو کردم و تنظیماتی براش اعمال کردم که تا امتیاز قابل قبولی بگیره !

ولی من دارم میگم تنظیمات پیشفرض که خوده کومودو داره یا تنظیماتی که جناب مهران گفتن تا حدودی شاید بتونه جلو مخرب را بگیره ، همین ! اتوسندباکس فقط یک سپره ! که بسیار سسته !
    Last edited by Karkas20; 09-04-2012 at 08:44.

16. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بحث سر چیه ؟ یکی منو توجیه کنه
    قبلا هم این بحث شده و جوابش مشخصه این مخرب از اتو سندباکس رد میشه ولی نمیتونه منوئل سندباکس رو دور بزنه برای تست مخرب هم قطعا باید بر روی فایل کلیک راست کرد و در سندباکس اجرا کرد
    البته این مخرب طبق تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سوال و جواب کمودو یا همون HIPS نمیتونه رد شه
    یکی به من بگه مشکل چیه ؟
    شاید بتونم از بحث شما اطلاعاتم رو بیشتر کنم الان هر چی میخونم حرف هایی هست که چند بار زده شده
    سلام 3نوع سندباکس هست :

1- سندباکس کلیک راست

2- سندباکسی که موقع اجرا شدن کومودو میگه sandbox / allow / block

3-خوده اتوسندباکسه

من نمیدونم دوتا اولی هم سندباکس دستی هست یا نه ؟؟؟

چیزی که هست اینه : نسخه که تست شد نمیدونم 5.8 بود یا 5.5 که در انجمن کومودو یکی از کاربرا گزارش دادن !!! نمیدونم کی بوده : دی

ولی جالبه باز با بودن مشکل ، تنظیمات و محدودیت های گروه سندباکس تغییر نکرده !!!!

بحث سندباکس مختومه نشده بود بلکه ارشیو شده بود ، باز الان باز شده !

بزار اخرین تست هم بکنم روی حالت untrusted امیدوارم از این حالت در نره !

18. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

این هم نتیجه تست مخرب مسعود خان با کومودو در دوحالت ریستریک و انترست !

که در دوحالت کومودو شکست میخوره !

تست ما برای خراب کردن چهره کومودو نبود بلکه نشان دادن ضعف تنظیمات در حالت ریستریک یا انترست و به تبع ان تنظیمات پیشفرض .

که یک کاربر که حرفه ای باشه میتواند با تنظیمات خاص خود این مشکلات را رفع بکنه و به بهترین شکل ممکن ، قدرت را توسط کومودو به ارمغان بیاورد !

لینک های دانلود:

Untrusted

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Restricted

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم دوستان با دیدن این فیلم فقط و فقط برای رفع این مشکل تنظیمات خود را تغییر داده و نهایت امنیت را استفاده بکنند !!

موفق باشید
    Last edited by Karkas20; 14-04-2012 at 14:44.

20. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •