تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 674 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها آخرین ورژن پچ pesedit رو میزارید؟

تمرکزش روی بوندسلیگا باید باشه ولی من رفتم ترکیب تیما رو چک کردم توی ورژن 1.3 نه نویر تو شالکه بود نه رائول نه کریمی نه فارفان
    همچنین برمن و ولفسبورگ هم یه سری بازیکنای اصلیشونو نداشتن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم اصلا راضی کننده نبود این آپدیت!!! واقعا به شکل مسخره ای قدرت بیشتر بازیکنا پایین اومده!! بایرن مونیخ شده در حد آماتورای فجر سپاسی!!! مثلا یه بازکنی مثل فیلیپ لام که توو آپدیت قبلی شده بود 91 حالا اینجا دوباره اوومده روی 81 82!! اکثر بازیکنای ذخیره هم اومدن زیره 80!!!

---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------

تمرکزش روی بوندسلیگا باید باشه ولی من رفتم ترکیب تیما رو چک کردم توی ورژن 1.3 نه نویر تو شالکه بود نه رائول نه کریمی نه فارفان

بهتره شما یه دو سه روز صبر کنی تا پچ جدید pesEdit که با DLC جدید هم سازگار باشه بیرون بیاد و بعد اونو دانلود کنی، چون الان هرچی پچ هست ماله قبل از این آپدیت امروزه..

منم منتظرم پچ جدید pesEdit میمونم...

3. 2 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

این dlc جدید واسه xbox هستش؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این dlc جدید واسه xbox هستش؟
    بله برای همه کنسول ها هست برای PC از نت برای ایکس باکس از شبکه لایو و برای پلی استیشن 3 از شبکه PSN می تونید دریافت کنید

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام،
    ترانسفراي ژانويه از پچ PESEdit 1.5 به بعد انجام شدن؛
    به هر حال دو تا ورژن آخر پچ PESEdit رو مي تونين از اينجا دانلود كنين: (1.7 و 1.6)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .........................
    البته با حرف اين دوستمون موافقم:
    بهتره شما یه دو سه روز صبر کنی تا پچ جدید pesEdit که با DLC جدید هم سازگار باشه بیرون بیاد و بعد اونو دانلود کنی، چون الان هرچی پچ هست ماله قبل از این آپدیت امروزه..

8. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

سلااااااام...
    آقا من پچ 1.6 رو دانلود کردم و نصبش کردم...
    وقتی روی pesedit.exe کلیک میکنم این ارور رو میده:

ولی وقتی که روی آیکن بازی که روی دسکتاپ هست کلیک میکنم یک ارور میده ولی وقتی اوکی میکنم وارد بازی میشه ولی همین که دوتا تیم واسه بازی انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون و پیغام زیر رو میده:

راستی این که فقط اسم تیمهارو درست کرده بود ولی لوگوها همونجوری عجیب غریب بود مثل قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

5

سلااااااام...
    آقا من پچ 1.6 رو دانلود کردم و نصبش کردم...
    وقتی روی pesedit.exe کلیک میکنم این ارور رو میده:

ولی وقتی که روی آیکن بازی که روی دسکتاپ هست کلیک میکنم یک ارور میده ولی وقتی اوکی میکنم وارد بازی میشه ولی همین که دوتا تیم واسه بازی انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون و پیغام زیر رو میده:

راستی این که فقط اسم تیمهارو درست کرده بود ولی لوگوها همونجوری عجیب غریب بود مثل قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــک
    تازه وقتی که وارد بازی شد من رفتم توی قسمت ادیت بازیکنان تا لباس تیمهارو ببینم....
    لباسها همه مثل هم و بسیار عجیب و غریب بود....ولباس تیمهای ملی هم یک لباسهای عجیبی بود که مال تیمهای باشگاهی اسپانیا بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

بله برای همه کنسول ها هست برای PC از نت برای ایکس باکس از شبکه لایو و برای پلی استیشن 3 از شبکه PSN می تونید دریافت کنید
    دوست عزیز میشه لینک بدین از کجا بگیرم؟ واسه xbox حتما باید از خود xbox دانلود کنم یا با pc دانلود کنم بعد بریزم توی xbox اجرا میشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز میشه لینک بدین از کجا بگیرم؟ واسه xbox حتما باید از خود xbox دانلود کنم یا با pc دانلود کنم بعد بریزم توی xbox اجرا میشه؟
    شما مطمئن هستید DLC رو برای ایکس باکس می خواهید؟ لینک نداره لایو عزیز دلم برای دانلود DLC عرض کردم باید به شبکه لایو وصل بشی دیسک رو میذاری داخل دستگاه بعد مودم رو به پشت دستگاه وصل می کنی به لایو متصل میشی وارد بازی میشی یه آپدیت عنوان میخواد ازت که کمه حجمش میزنی آپدیت میکنه بازی رو بعدش می ری به قسمت اکسترا اونجا میگه دی ال سی موجوده میزنی خودش دانلود می کنه از لایو از PC نمی تونی بگیری بعد بریزی مگه اینکه یکی بیاد دانلود کنه بعد همون تک فایل رو روی فلش بریزه بیاد xbox contetent رو با PC از توی فلش دربیاره و بده به شما و شما هم اون رو روی هاردت یا فلشت و یا مموری داخل دستگاه انتقال بدی اینم یه روشه ولی همون آشو همون کاسه اس فقط یکی دیگه از لایو می گیره توی نت کسی اینکارو نمی کنه و محتویات xbox که حاوی dlc باشه رو آپلود نمی کنه من که ندیدم چنین چیزی رو شما همون بهتر که از لایو مستقیم بگیری خوبیش اینه که قطع شد ریزوم داره ایکس باکس

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به پس بازان عزیز
    بالاخره DLC جدید رو بگیریم یا پچ 1.7؟؟من فقط ترنسفرا برام مهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •