تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 1298 اولاول ... 804805305705765775785795805815825835845906306801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این شرکت ها اگه میدونستن شبانه رایگان چقدر به بالاتر رفتن علم کاربرا اضافه میکنه همیشه میذاشتن باشه !

۱-خودم فیلم دانلود میکنم سینمایی
    ۲-موزیک
    ۳-مستند
    ۴- حتی فیلم های **** ! مطمئنن کسی که تو خونه ارضا بشه بیرون کمتر ناهنجاری داره . هرچند دانلود کردن این فیلم ها با سرعت شبانه یعنی ۱۰ کیلوبایت پر سکند
    ۵-جدیدترین فیلم های اموزش نرم افزاری
    ۶-جدیدترین برنامه ها گوشی و .. !!
    ۷-بازی ها و....

خوب اینا همش سطح کلاس اینترنت ایران را میبره بالا همانطور که تورنت تونست دنیا را متحول کنه ! خیلی زشته بگن ایران تو تورنت جایگاهی نداره ! مثه اینه که میگن ایران کمترین سرعت اینترنت را داره.
    ایران اگه در زمینه ی اشتراک گذاری اطلاعات ضعیف عمل کنه مطمئن باشید هیچ شرکت بزرگی هیچ شخص ارشیو داری حاضر به تبادل اطلاعات به ایران نیست ! مگه مغز خر خورده باشه که اطلاعاتشا به یه کشوری بده که عملا اون کشور هیچ سودی نمیتونه داشته باشه براش.

ولی خوب شرکت های ایرانی به جا اینکه به فکر اسایش مردم باشن به فکر اینن چطوری بیشتر پول مردم را بچاپن !‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب مخابرات برای چاپیدن مردم قدم های خیلی خوبی رو برداشته!

اول اینکه خط ها رو dlc کرده

بعد اینکه وقتی پرت واگذار می کنه هیچ اطلاع رسانی در این مورد نمی کنه که ی نفر که واقعا کار با اینترنت واسش ضروری هست مطلع بشه

بعد توی این امر پارتی بازی می کنه ، یعنی اونایی که خط dlc دارن اگه پارتی داشته باشن خیلی خوش شانس هستن چرا که یکسری از افراد انصراف می دن و می تونن از پورت اونا استفاده کنن

مورد بعد اینکه یک طرح بیش تر نداره و همچنین دانلود رایگان شبانه و...

و همچنین اینکه طرح هایی که می ذاره اولا همیشگی نیست ، جالبه یک چیزی که همه ی شرکت ها دارن ، یعنی سرویس های مختلف که کاربرا بتونن هر کدوم را خواستن انتخاب کنن ، و این ی چیز عادی هستن ، اینا اومدن و تحت عنوان طرح کمپین و... اینو ارائه می کنن!!

توجه داشته باشید که واسه یک چیزی که عادی هست اینا اومدن و طرح می ذارن با مدت کوتاه و تازه منت هم می ذارن سر کاربرا!

و در آخر اینکه برای گرفتن سودهای هنگفت بیش تر ، پول این طرح ها رو به صورت ماهیانه نمی گیره و می گه باید هزینه های حداقل شیش ماه رو بدید.

خب الان شما از هر شرکتی می تونید هر سرعتی رو بگیرید و اونو تست کنید و اگه رازی نبودید ماه بعد ی سرویس دیگه بگیرید ولی اینا با این کارشون هم سود بیش تر گیرشون میاد چون یکدفعه پول 6 ماه رو دست کم می گیرن و هم اینکه مثلا سرویس های دانلود نامحدود رو می فروشن که خدا می دونه سرعت اینا چیه...

3. 2 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

مخابرات جدیدا غیر از شارژ ماهیانه برای رفاه حال!هر وقت دلش بخاد شارژ میکنه

Last edited by meshkiposh2200; 17-10-2013 at 23:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سرعت باز کردن صفحات به پینگ مربوط میشه و ربطی به سرعت دانلود نداره.
    مثلا پارس آنلاین سرعت دانلود واقعا توپی داره ولی پینگش تعریف چندانی نداره

6. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تقصبر خودتون هست بیخودی به مخابرات گیر ندید
    وقتی خودتون همت نمیکنید و هیچ اعتراضی نمیکنید طرف پیغمبر خدا هم باشه یواش یواش همینجوری میشه حالا چه برسه که یه مشت ادم ... هستن
    من چند بار اینجا گفتم دسته جمعی باید اعتراض بشه و یه دست صدا نداره من خودم اقدام کردم تنهایی ولی فایده نداشت حتی یه بار هم بهم زنگ زدن از و سوالاتی کردن ولی بعدش تموم شد ولی وقتی مثلا 50 نفر اعتراض کنن پیگیری میکنن اینو مطمئن باشید
    تا وقتی خدتون تنبل بازی مکیند همین منوال خواهد بود
    خوبه یه بار اعتراض شد و بچه ها نتیجش رو دیدن ولی همه یادشون رفته فقط اعتراض دسته جمعی بکنید پیگیری میشه اونم نه برا همیشه یه مدت خوب میشه دوباره همینجوری پس باید برا حفظ همیشه اماده بود که اگه برگشت دوباره اعتراض بشه
    این تایپیک با این همه یوزر مطمئن هستم اگه بخواهیم نفر جمع کنیم دو رقمی نمیشه پس بیخیال بشید به قول معروف با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نیمشه
    با تشکر

8. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خب مخابرات برای چاپیدن مردم قدم های خیلی خوبی رو برداشته!

اول اینکه خط ها رو dlc کرده

بعد اینکه وقتی پرت واگذار می کنه هیچ اطلاع رسانی در این مورد نمی کنه که ی نفر که واقعا کار با اینترنت واسش ضروری هست مطلع بشه

بعد توی این امر پارتی بازی می کنه ، یعنی اونایی که خط dlc دارن اگه پارتی داشته باشن خیلی خوش شانس هستن چرا که یکسری از افراد انصراف می دن و می تونن از پورت اونا استفاده کنن

مورد بعد اینکه یک طرح بیش تر نداره و همچنین دانلود رایگان شبانه و...

و همچنین اینکه طرح هایی که می ذاره اولا همیشگی نیست ، جالبه یک چیزی که همه ی شرکت ها دارن ، یعنی سرویس های مختلف که کاربرا بتونن هر کدوم را خواستن انتخاب کنن ، و این ی چیز عادی هستن ، اینا اومدن و تحت عنوان طرح کمپین و... اینو ارائه می کنن!!

توجه داشته باشید که واسه یک چیزی که عادی هست اینا اومدن و طرح می ذارن با مدت کوتاه و تازه منت هم می ذارن سر کاربرا!

و در آخر اینکه برای گرفتن سودهای هنگفت بیش تر ، پول این طرح ها رو به صورت ماهیانه نمی گیره و می گه باید هزینه های حداقل شیش ماه رو بدید.

خب الان شما از هر شرکتی می تونید هر سرعتی رو بگیرید و اونو تست کنید و اگه رازی نبودید ماه بعد ی سرویس دیگه بگیرید ولی اینا با این کارشون هم سود بیش تر گیرشون میاد چون یکدفعه پول 6 ماه رو دست کم می گیرن و هم اینکه مثلا سرویس های دانلود نامحدود رو می فروشن که خدا می دونه سرعت اینا چیه...
    البته من زنگ زدم گفتن هزینه طرح کمپین روی قبض تلفن میاد!!! حالا من نمی دونم پس حتما یک مبلغی را برای قرداد شش ماه یا یکساله می گیرند و بقیش روی قبض شاید بیاد...

10. این کاربر از yunes-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

تقصبر خودتون هست بیخودی به مخابرات گیر ندید
    وقتی خودتون همت نمیکنید و هیچ اعتراضی نمیکنید طرف پیغمبر خدا هم باشه یواش یواش همینجوری میشه حالا چه برسه که یه مشت ادم ... هستن
    من چند بار اینجا گفتم دسته جمعی باید اعتراض بشه و یه دست صدا نداره من خودم اقدام کردم تنهایی ولی فایده نداشت حتی یه بار هم بهم زنگ زدن از و سوالاتی کردن ولی بعدش تموم شد ولی وقتی مثلا 50 نفر اعتراض کنن پیگیری میکنن اینو مطمئن باشید
    تا وقتی خدتون تنبل بازی مکیند همین منوال خواهد بود
    خوبه یه بار اعتراض شد و بچه ها نتیجش رو دیدن ولی همه یادشون رفته فقط اعتراض دسته جمعی بکنید پیگیری میشه اونم نه برا همیشه یه مدت خوب میشه دوباره همینجوری پس باید برا حفظ همیشه اماده بود که اگه برگشت دوباره اعتراض بشه
    این تایپیک با این همه یوزر مطمئن هستم اگه بخواهیم نفر جمع کنیم دو رقمی نمیشه پس بیخیال بشید به قول معروف با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نیمشه
    با تشکر
    پس چکار کنیم؟
    اگه به اعتراض کردن هست من آمادم.
    ناگفته نماند که تلفنی فایده نداره و باید به صورت حضوری بریم ی حالی به رییس مرکز مربوطه بدیم

ولی راه کار دیگه ای که داره تحریم هست ، اونایی که خط هاشون dlc نیست از مخابرات سرویس نگیرن و همچنین ما هم که dlc داریم مثل من بریم سراغ ی شرکت مثل شبکیه و انقد پول به حلق مخابرات نریزیم

سرعت باز کردن صفحات به پینگ مربوط میشه و ربطی به سرعت دانلود نداره.
    مثلا پارس آنلاین سرعت دانلود واقعا توپی داره ولی پینگش تعریف چندانی نداره
    یعنی ممکنه یکسری شرکت ها به خاطر پینگ بالا سرعت دانلودشون خوب باشه ولی سرعت باز کردن صفحات پایین باشه؟
    پس با این حساب پینگ چیز خیلی مهمی هست
    Last edited by علی 254; 18-10-2013 at 15:11.

12. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان سایت مخابرات آدرسش عوض شده؟ طرح های جدید رو کجا زده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

15. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یعنی ممکنه یکسری شرکت ها به خاطر پینگ بالا سرعت دانلودشون خوب باشه ولی سرعت باز کردن صفحات پایین باشه؟
    پس با این حساب پینگ چیز خیلی مهمی هست

یکی از دوستان به من جواب داد

منظورش این بود که:

مثلا شما روی یه لینک کلیک میکنی یعد 300 میلی ثانیه شروع به لود میکنه که احساس نمیشه

ولی توی بازی آنلاین کاملا احساس میشه

ولی من می خوام دقیق بفهمم این به جز بازی آنلاین کجا تاثیر میزاره؟؟؟

17. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •