قسمت گلستان پوشش خوبی نداره
شهرک رزمندگان هم که کلا پوشش نداره
چون مودم قبلی رو دادم به یکی از اقوام بره تست کنه کلا 1 چراغ آنتن هم روشن نشده بوده![]()
قسمت گلستان پوشش خوبی نداره
شهرک رزمندگان هم که کلا پوشش نداره
چون مودم قبلی رو دادم به یکی از اقوام بره تست کنه کلا 1 چراغ آنتن هم روشن نشده بوده![]()
اهواز طرفای سه راه خرمشهر کسی وایمکس داره لطفا اعلام وضعیت کنه؟
سلام دوستان. به این لینک یک سری بزنید و مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روزه شما هم نوسان داشتید ؟
Last edited by T_E_X_A_S; 12-11-2011 at 02:15.
سلام. من مودم FBR-105 که وای فای دارد، دارم. که توسط کابل LAN به کامپیوتر متصل کرده ام.
آیا روشی وجود دارد که بتوانم یک لپ تاپ را که مجهز به Wi Fi است با این کامپیوتر شبکه کنم؟ برای تبادل فایل مثلاً.
----------------------------------
در واقع میخواهم لپ تاپ و کامپیوتر را از طریق شبکهی بیسیم Wi Fi بهم وصل کنم.
همین الان هم شبکه شدن
فقط باید تنظیمات ویندوز و فایروال رو انجام بدین و فولدر مورد نظر رو share کنید
البته سرعت انتقال خیلی بالا نیست (بین 3 تا 4 مگابایت در ثانیه)
دلم می خواد اپراتورای ایرانسل رو ...رررررششششوووونننننننن بببدددددمممم!!!!!
خداااااااااااااااااا!
lucky_luke عزیز. مرسی از جواب. اما...
یعنی چی؟ متوجه نشدم. من که هنوز لپ تاپ رو کاری باهاش نکردم.
با لپ تاپ نمیخوام به اینترنت وایمکس وصل بشم.
فقط میخوام به روش وای فای وصل بشم به کامپیوتری که از طریق LAN وصل شده به مودم FBR-105. فقط واسه دسترسی به هارد و فایلهای موجود در کامپیوتر.
یعنی بدون خریدن سخت افزار خاصی میتونم این کارو بکنم؟
من الان سرعتم 2روزه که دائم روی 66 الی 68 هست ولی سایت روب از میکنم باید چند بار Refresh کنم تا بیاد . چرا اینطوریه؟؟؟ در صورتی که سایت رو هم سریع باز میی کرد. نباید اینجوری باشه که؟؟؟ چون مخابارت هم همینطور بود. ولی سرویس 512 نباید اینجور ی باشه؟؟
کار خاصی لازم نیست انجام بدین(تمامی تنظیمات آی پی ، گت وی و ساب نت بصورت اتوماتیک انجام میشه)
لپتاپ رو با wifi به مودم وصل میکنی و pc رو هم با لن
حالا مودم مثل یک روتور معمولی عمل میکنی یعنی هر اطلاعاتی که میخوای بین این دو مبادله بشه اول به مودم فرستاده میشه و بعد به مقصد میرسه(فایل ها از طریق مودم ارسال میشن نه اینترنت پس از حجم اینترنتتون کم نمیشه)
فقط یه موردی که ممکنه ایجاد مشکل بکنه تنظیمات فایروال هست چون اکثرا بصورت پیشفرض اجازه دسترسی به فایل های share شده رو به سایر کامپیوتر های شبکه نمیدن و باید تنظیمات فایروال رو خودتون اصلاح کنید و یا اینکه فایروال موقتا غیرفعال کنید.
حالا هر فولدری که share کرده باشید رو میتونید توی شبکه بهش دسترسی داشته باشید.
ممنون میشم اگه بعد اتصال این دو به هم سرعت انتقال فایل رو بهم اطلاع بدین چون من قبلا از همین کار رو کردم ولی سرعت انتقال فایل پایین بود (3 تا 4 مگ) حالا میخوام ببینم مشکل از مودمه یا از وایرلس لپتاپ
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)