والا Me885 رو ما با قیمت 99 میدیم . کدوم مدل رو 120 میدن؟
والا Me885 رو ما با قیمت 99 میدیم . کدوم مدل رو 120 میدن؟
salam gheymat chand?
مدلشو یادم نیست![]()
فوریییییییییییییییی
سلام
دوستان یه توضیحی در مورد دستگاه بلوری شارپ که روی تلویزیون شارپ میدن میفرمایید؟مدلش HP25SA هستش.
می خواستم ببینم زیرنویس ساپورت میکنه؟ فیلم VCD چی؟ توو سایتش زده CD R/RW نمیخونه ولی روش شده دیسک کامپک ساپورت میکنه. من بازش نکردم میخوام ببینم اگه ضعیفه بدم بره یه سینما خانگی بگیرم جاش.
لطفا مزایا و معایبش رو بفرمایید .فووووووووووری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه زير نويس فارسي اكثرا مشكل دارن! باز شارپ نميدونم
اگر خواستي بفروشي قيمت بگيد لطفا
زیرنویس SRT نمیخونه ولی زیرنویس sub-idxرو میخونه.
اگه پس نگرفتن خدمتتون اعلام میکنم. قیمتش 300 هستش.
باتوجه به اینکه به پوند خریداری شده و پول گمرک و dhl یه چیزی در حدود دو میلیون و نیم. رفقا این کلا دستکاه کرون قیمتیه یه وقت نگین تی قیمت رو پرونده، منم میدونم به کار هر کسی نمیاد. گفتم حالا شاید کسی بخواد.
ای بابا دوست عزیز من خودم یه dvbt 333 ایکس ویژن دارم که همه چی هم پخش میکنه mkv ، divx و ...
تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم . شما دعا کن dvbt های ایکس ویژن توی بازار پیدا بشه چون چند تا از اقواممون یه مدته دنبالشن و نیست . تا جائیکه من میدونم فراسو و ایکس ویژن جزء dvbt های خوب بازارن و امکانات خوب و کاملی دارن .
دوست عزیز با تشکر از نظر شما ولی منظور من مدل هایی مثل 131 XVISION بود نه 333 . کلا ایکس ویژن تنوع قیمتی اش بهتره نسبت به بقیه ی برند ها . چون دوست مون فرموده بودن ارزون قیمت من گفتم ایکس ویژن ولی از ذکر مدل خاص خودداری کردم . ایکس ویژن مارک خوبی هست ولی از اون بهتر هم کم نیست . خواستید بفرمایید معرفی کنم . البته با ذکر دقیق مدل اش .
مدل 201 ه اش که جایگزین 131 ه اشه جدید اومده . خیلی کمه . معدود فروشگاههایی هستند و دارند.
/
جهت اطلاع دوستان مارشال هم یک کاهش قیمت داشته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)