اقا شنیدم میشه از تو بازی پچ هارو دانلود کرد ، درسته ؟
اقا شنیدم میشه از تو بازی پچ هارو دانلود کرد ، درسته ؟
میشه یکی از دوستان یه عکس از OldTrafford بزاره؟
ممنون
لینک دانلود رپیدشر:
دارم دانلود می کنم از سلامتش 100% مطمئن نیستم. لینک منبعش اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی لینک موثق تری داره لطفا بذاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بخش ادیت خیلی جالب شده. مثلا توی Become Legend متغیر های بسیار زیادی وجود داره که میشه شکل دلخواه رو زیباتر در بیاری.
یک نکته ی دیگه اینکه شما در جام قهرمانان نمیتونید هوای بارونی رو انتخاب کنید. یک مسئله ی بدی که وجود داره اینه که هنوز خنگ بازی های داور وجود داره هر چند از دمو خیلی کمتر شده ولی هنوز اشتباهاتش تابلوست.
سلام دوستان من بازیو امروز صبح از تهران خریدم (بویز تیم)
بدون مشکل نصب شد فقط هر چی گشتم تو گیم پلن گزینه عوض کردن کاپیتانو ندیدم
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
در ضمن از هر جای بازی که میخواید بگید عکس بزارم
بهادر جان اگه میشه یه عکس از منو pause بازی بزار. ممنون
ee? تو بودی؟ یادم نبود که این بحث رو با تو می کردم چه جالب... ولی اون موقع قبول کن معنی لایسنس رو نمی دونستی اونطور که الان می دونی اون موقع من یه دردسر داشتم اونم این بود که معنی کلمه لایسنس رو برات توضیح بدم اتفاقا من هم اون موقع داشتم می گفتم که با ادیت نمیشه لایسنس گرفت فقط میشه به حالتی در آورد که با حالت لایسنس یکسان بشه ولی تو این حرف من رو قبول نمی کردی و هی می گفت نه اون دوست تو به حالت لایسنس در نمیاره بازی رو لایسنس می کنه... البته دلیلش این بود که معنی لایسنس رو اونطور که الان می دونی اون موقع شاید نمی دونستی و چون می دونستم این اصرارت در اثر فقدان اطلاعات کافی بود دیگه ادامه ندادم و حتی ناراحت هم نبودم چون می دونستم به مرور زمان خودت متوجه می شی و اگه از دوستت بپرسی بهت میگه که کارش ادیت و اصلاح هست نه گرفتن لایسنس برای ساخت تیم
موفق باشی ابوالفضل جان...
Mostafa NBA جان یعنی چی هوای بارونی نمیتونید تو جام قهرمانان انتخاب کنید اینکه خیلی بد شد
بعضی دوستان میگن که بازی دوباره آسون شده و میشه راحت گل زد....
اینطوری که خیلی بد میشه...یا این که میگن میشه با مسی یا کریس همه رو دریبل زد
من کلی به سختی بازی امسدوارم شده بودم
تو تهران بازیرو از کجا میشه پیدا کرد دوستان ؟ یکی کمک کنه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)