تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 580 از 1135 اولاول ... 804805305705765775785795805815825835845906306801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی،آیا شما با تهران هم این موضوع رو در میان گذاشتید؟آیا با سامان تنظیم مقرارات نیز در میان گذاشتید؟شرکت همیار که من پیشتر داشتم شاید سرعت وب کمی کند می شد اما نه سرعت دریافت و نه پینگ هیچ تغییری در شبانه و روزانه نداشت!!
    یک بار در پی تماس من با نهران به من گفته شد که در مرکز مخابراتی مشکل داریم ،من هم گفتم آیا شرکت شما(یا ارمنت)یک سری کار هارا تنها برای بهره برداری از افزارها انجام می دهید و سپس به کیفیت می اندیشید یا اینکه از همان نخست در پی ارائه یک کار با کیفیت و تمام عیار هستید که ایشان هم در پاسخ گفتند گزینه 2!
    به هر روی من اگر فردا زمان داشته باشم حتمن به سازمان تنظیم مقرارات تماس می گیرم(یا حضوری میرم)
    از دوستان دیگر خواهشمندم حتمن با آوای مشتری شرکت آسیاتک تماس بگیرند!!من سرعت روزانه ام هم نیم شده!!از 60 به 20 30 رسیده!!تام اوت هم که زیاده!

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

با دروود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی،آیا شما با تهران هم این موضوع رو در میان گذاشتید؟آیا با سامان تنظیم مقرارات نیز در میان گذاشتید؟شرکت همیار که من پیشتر داشتم شاید سرعت وب کمی کند می شد اما نه سرعت دریافت و نه پینگ هیچ تغییری در شبانه و روزانه نداشت!!
    یک بار در پی تماس من با نهران به من گفته شد که در مرکز مخابراتی مشکل داریم ،من هم گفتم آیا شرکت شما(یا ارمنت)یک سری کار هارا تنها برای بهره برداری از افزارها انجام می دهید و سپس به کیفیت می اندیشید یا اینکه از همان نخست در پی ارائه یک کار با کیفیت و تمام عیار هستید که ایشان هم در پاسخ گفتند گزینه 2!
    به هر روی من اگر فردا زمان داشته باشم حتمن به سازمان تنظیم مقرارات تماس می گیرم(یا حضوری میرم)
    از دوستان دیگر خواهشمندم حتمن با آوای مشتری شرکت آسیاتک تماس بگیرند!!من سرعت روزانه ام هم نیم شده!!از 60 به 20 30 رسیده!!تام اوت هم که زیاده!
    درود... نه من با تهران یا سازمان تنظیم مقررات تماس نگرفتم ولی از خود شرکت پیگیر بودم که نتیجه ای در بر نداشته...

داره خودمونی میشه lllpixielll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان سرعت ها چرا اینقدر پایینه؟؟

4. این کاربر از lllpixielll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ارم نت که سرعتش خیلی پایینه زنگگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از مخابراته حل میشه

6. این کاربر از ali7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M@htab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوباره کوسه ها حمله کردن؟ آخه این چه وضعیه؟ ما چه گناهی کردیم که بابت یه اینترنت ساده باید این همه زجر بکشیم؟هر روز یه مصیبت ... هر روز یه دروغ ... هر روز یه کلاهبرداری جدید ... همش زور ... زور و زور ...

8. 4 کاربر از M@htab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مشکل سراسری بوده... چون هم ماتریکس مشکل داشت و هم ارم نت...

10. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

وايرلس با حجم كم مثلا ٢ گيگ ماهي فقط براي oovoo و كي بازي آنلاين كه تايم اوت نده و پينگش نپوكه چي بگيرم؟!؟ دستغيب ام.
    كلا هزينش چه طوريه؟ميخوام كنار اين adsl بگيرم. زياد نشه.

12. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان یک هفته ای هست که سرعت دانلود شبانه افتضاحه، درسته؟ مشترک آسیا تک هستم. . . .

14. این کاربر از hellfire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با درود
    به دوستانی که دربراه سرعت آسیاتک پرسیده بودند باید عرض کنم که در رویه های پیشین در مورد سرعت های افتضاح به ویژه سرویس های شبانه آسایاتک(ارم نت در فارس)صحبت شد و بنا شد تا دوستان از راه شرکت مرکزی آسیاتک و آوای مشتری به شماره 02182144271 پیگیر این مسئله باشند.
    من شکایت خودم را در سامانه آسایاتک ثبت کردم و هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده برای بررسی این موضوع!
    متاسفانه در این چند روز نتوانستم مراتب را از سازمان تنظیم مقرارت پیگیری نمایم و آن هم به سبب نگرفتن شماره ای که از این سازمان داشتم،بود.
    امیدوارم دگر دوستان هم یاری فرمایند و این مسئله را پیگیری نایند.
    اما دریروز پریروز هم همیار پیامی مبنی بر مشکل در خروجی پهنای باند ایران را به مشتراکان خودش اعلام کرد که گمانم امروز حل شده باشد!!اما ارمنت همچنان سرعت در حدود 20 30 روزانه و 10 20 شبانه می چرخد!

16. 3 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

وايرلس با حجم كم مثلا ٢ گيگ ماهي فقط براي oovoo و كي بازي آنلاين كه تايم اوت نده و پينگش نپوكه چي بگيرم؟!؟ دستغيب ام.
    كلا هزينش چه طوريه؟ميخوام كنار اين adsl بگيرم. زياد نشه.
    تا اونجایی که خبر دارم وایرلسای ایرانی هم مثل adsl اشو میمونن... اونا هم تایم اوت زیاد دارن... مخصوصا روزای بارونی و مرطوب...adsl سپنتا یکی از دوستام توو اصفهان داره هیچ وقت تایم اوت نداره مگر روزایی که مشکل مخابرات باشه... هر وقتم میاد وویس چت سرعتش خیلی خوبه...

18. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •