سلام
اولین کسی رو می بینم که از گاج خوشش بیاد شاید زبان مولف که گفته برات راحت باشه
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
به نظر شما همگامان برای دینی خوبه امروز میخوام برم بخرم ؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
اولین کسی رو می بینم که از گاج خوشش بیاد شاید زبان مولف که گفته برات راحت باشه
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
به نظر شما همگامان برای دینی خوبه امروز میخوام برم بخرم ؟؟؟؟؟؟؟![]()
اولین کسی نیست.به نظر منم خوبه.ایرادش کجاشه؟
گاج سفید دینی کتابی نیست که بشه با این کتاب دینی را بالا زد
همگامان خیلی سر تره
ولی ایات و نکات گاج خیلی خوبه
به نظر من که گاج رو قبلا خوندم و الان انرژی اتمی گرفتم ... واقعا انرژی اتمی خیلی خیلی بهتر هست و من گاج
رو کنار گذاشتم . البته دوستان میگن همگامان هم خوبه ولی من تجربه ش رو ندارم .
اینجور نمیشه گفت.امسال دینی رو دوستم 90 زد.با همین کتاب گاج.شاید واسه شما خوب نیست.نه اینکه کتاب خوبی نیست
من خودم دینی رو 70 زدم با اینکه خیلی نخونده بودم واسه معارف. ولی کنکور نسبت به سال قبل سوالاش
سخت تر بود . در کل به نظر من نکته ها و تست هاش پائین تر از کنکوره . و اگه
دنبال کتاب خوبی هستین گاج گزینه آنچنان خوبی نیست . مگر اینکه مولفش یِ فکری براش کرده باشه !!
براي دين و زندگي بهترين كار اينه :
همگامان + آيات و نكات گاج
آیات و نکات اسم کتاب هست ؟؟؟
من کتاب خیلی سبز را دارم
خوبه یا همگامان بخرم ؟؟؟
گاج يه كتاب به اسم دين و زندگي ميكروطبقه بندي داره و يه كتاب كوچيك هم به ام آيات و نكات
توي كتاب آيات و نكات فقط آيات و احايث و ابيات كتاب هاي درسي دوم و سوم و پيش گنانده شده با معني و مفهوم و نكات لازم به همراه تعدادي تست
براي دين و زندگي يه كتاب باي داشته باشيد كه همه تست هاي متن كتاب درسي رو شامل بشه كافيه . ( گاج ميكروطقه بندي و نشر الگو و مخصوصا همگامان خوب هستند )
اين گاج آيات و نكات براي كسايي هست كه ميخوان درصد خوبي در دين و زندگي بيارن و تسلط بيشتري به آيات و احاديث داشته باشن
خيلي سبز به همگامان نميرسه
سلام
واسه تحلیلی چه بگیرم ؟ که اولا مفهومی باشه دوما تست کنکور هم زیاد داشته باشه
واسه ترجمه و درک کطلب عربی چی بیگیرم ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)