تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 940 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنم
    سلام دوست من. مشکلم هنوز برطرف نشده همون مشکل Don't Send که تو قسمت Training Match بخش B.A.L بهم میداد و مود تمرینی در منوی اصلی بازی گفتم شاید با دست کاری فایلهایی که مربوط میشه به بخش Training بشه کاری کرد چون من فقط توی این قسمت مشکل دارم . یه سوال ایمیج cv06.img چه نوع فایلهایی رو تو خودش داره ؟ که حجم حدود 1.66 GB داره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من. مشکلم هنوز برطرف نشده همون مشکل Don't Send که تو قسمت Training Match بخش B.A.L بهم میداد و مود تمرینی در منوی اصلی بازی گفتم شاید با دست کاری فایلهایی که مربوط میشه به بخش Training بشه کاری کرد چون من فقط توی این قسمت مشکل دارم . یه سوال ایمیج cv06.img چه نوع فایلهایی رو تو خودش داره ؟ که حجم حدود 1.66 GB داره
    نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن اونا هر گونه مشکل Dont Send مربوط به کرک بازی و نا هماهنگی ورژن با کرک میشه شما اگه از Patche 1.20 استفاده نکنی نباید از کرک 26.8 مگی استفاده کنی کلا 3 نوع فایل PES2009.EXE کرک شده داریم یکی برای بدون اپدیت که فک کنم 40 مگ اینا بود حجمش یکی برای آپدیت 1.10 کرک شد و یکی هم برای 1.20 شما همون کاری که من میگم بکن آپدیت 1.20 رو نصب کن کرک 26.8 مگی رو استفاده کن بارها و بارها لینک های این 2 تا فایل رو خودم تو همین تاپیک گذاشتم. توی گیم کپی هم بری میتونی گیر بیاریشون

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ایناور دانلود کردم فقط یه سری عکس هستن با فرمت .png باید چه کارشون کنم؟
    کسی جواب این سوالو بلد نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی جواب این سوالو بلد نیست؟
    والا منم از گوگل جان پرسیدم چیزی نگفت

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

نه عزیز هیچ ربطی به هم ندارن اونا هر گونه مشکل Dont Send مربوط به کرک بازی و نا هماهنگی ورژن با کرک میشه شما اگه از Patche 1.20 استفاده نکنی نباید از کرک 26.8 مگی استفاده کنی کلا 3 نوع فایل PES2009.EXE کرک شده داریم یکی برای بدون اپدیت که فک کنم 40 مگ اینا بود حجمش یکی برای آپدیت 1.10 کرک شد و یکی هم برای 1.20 شما همون کاری که من میگم بکن آپدیت 1.20 رو نصب کن کرک 26.8 مگی رو استفاده کن بارها و بارها لینک های این 2 تا فایل رو خودم تو همین تاپیک گذاشتم. توی گیم کپی هم بری میتونی گیر بیاریشون
    من پچ 1.2 رو ریختم مال سایت gamingaccess که حجمش 178 مگ بود وقتی اون پچ ریخته بشه تو آدرس بازی آیکن GCP2009 میاد که مربوط میشه به آپدیت بازی با حجم 27.484 مگ و باید از طریق این آیکن وارد بازی شد که آپدیتها توی بازی فعال باشه و اگه از اون کرکهای 1.1 و 1.2 وارد بازی بشم مثل قبل از ریختن آپدیت میشه .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من پچ 1.2 رو ریختم مال سایت gamingaccess که حجمش 178 مگ بود وقتی اون پچ ریخته بشه تو آدرس بازی آیکن GCP2009 میاد که مربوط میشه به آپدیت بازی با حجم 27.484 مگ و باید از طریق این آیکن وارد بازی شد که آپدیتها توی بازی فعال باشه و اگه از اون کرکهای 1.1 و 1.2 وارد بازی بشم مثل قبل از ریختن آپدیت میشه .
    منظور krauser عزیز این نیست که شما بازیو با کرک 1.2 اجرا کنی . ایشون میگه کرک 1.2 رو که حدود 26 مگه (توی اون سی دی ارسال شده هست ) جایگزین کرک اصلی بازی بکن اما بازیو با gacp2009 اجرا کن .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنم
    همه چی می تونم وارد کنم، نصبم شده فقط ورزشگاه، برای pes 2008 یه پوشه studium توی GDB درست می کردی بعد یه پوشه درست می کردی با نام ورزشگاه مورد نظر، bin. میریختی تو این پوشه بعدم یه map.txt درست می کردی شماره تیمو می نوشتی بعدم اسم پوشه بعد تو بازی وقتی با اون تیم میزبان بودی خودش این ورزشگاه می آورد.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

منظور krauser عزیز این نیست که شما بازیو با کرک 1.2 اجرا کنی . ایشون میگه کرک 1.2 رو که حدود 26 مگه (توی اون سی دی ارسال شده هست ) جایگزین کرک اصلی بازی بکن اما بازیو با gacp2009 اجرا کن .
    سلام 4039 .
    همه این کارها رو انجام دادم ولی مشکلی حل نشد . مثل اینکه هیچ راهی واسه رفع این مشکل وجود نداره . از شما ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام 4039 .
    همه این کارها رو انجام دادم ولی مشکلی حل نشد . مثل اینکه هیچ راهی واسه رفع این مشکل وجود نداره . از شما ممنونم.
    موضوع اینه که شما منظور ما رو تحویل نگرفتی دوست عزیز وگرنه حل می شد تا الان شما گیمینگ اگزس رو ول کن من یه حرف ساده می زنم کونامی یه آپدیت رسمی ارائه کرده به نام Update Patch 1.20 که 21 مگ حجمش هست و یک فایل PES2009.EXE که 26.8 مگ هست شما از این 2 تا استفاده می کنی بقیه رو فراموش کن وقتی فایل کرک PES2009.EXE که 26.8 مگ حجمش هست می ریزی Update Patch 1.20 رو اجرا می کنی بازیت اپدیت میشه مثلا اون موقع می تونی از توی خود بازی آپدیت های جدیدی که برای دیتا بیس بازی میاد دانلود کنی و مهمتر از همه دیگه Dont Send نمیده بهت نه توی BAL نه توی Master league و نه UCL

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مود bal کاملا بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیی شده هست. الان یه جا رسیدم که بازی یوه و سامپدوریا هست و من نیمکت نشین هستم من 12 بار لود کردم ولی توی این 12 بار تا قبل از اومدنم به زمین یوه حتی یک شوت هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا بزنه خیلی عجیبه واقعا از این جا میشه فهمید سناریو بازی بر این اساس هست که توی این بازی یوه تا قبل اومدن من به زمین به گل نرسه و این کاملا ثابت می کنه بازی بر اساس سناریو و نتیجه از پیش تعیین شده هست و حتی یوه به لطف داشتن بازیکنان بزرگ هم نمیتونه به دروازه سامپدوریا حتی نزدیک بشه حتی وارد محوطه جریمه هم نمی تونن بشن اونم در 12 بازی مختلف و متفاوت. والبته این رو هم اضافه کنم یوه میزبان هست با این حال شاید 10 برابر ضعیف تر از سامپدوریا کار میکنه و این سناریویی هست که برای این بازی در نظر گرفته شده

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •