تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 1138 اولاول ... 804805305705765775785795805815825835845906306801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله بايد گاردان باز بشه، اتومات باشه يا دستي.
    البته قبلش اون كاسه نمد رو بخريد و آماده داشته باشيد تا جا بزنين، قبل از سوار كردن، كمي چسب واشر ساز يا دوقلو دور اون( قسمت فلزي كه با پوسته گيربكس در تماس هست) بزنين و با ضربات‌ آرام چكش به روي بخشهاي فلزي اون و متناسب در همه محيط كاسه نمد، اون رو سوار كنين.
    انجام اين كار بدون استفاده از چاله تعميرات مشكله.

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعويض ديسك و صفحه كلاچ( كيت كلاچ) شورلت نوا
    ديروز عصر براي رفع ايرادات كلاچ، به تعميرگاه دوستم رفتم، و ماشين رو روي چاله برده و آچارها رو آماده كرده، لباس كار پوشيده و دست به كار شدم!
    مشكلات كلاچ عبارت بود از لرزش بسيار زياد، در هنگام شروع حركت در دنده يك( بخصوص زمان گرم شدن مجموعه كلاچ) و شتاب كم ماشين و مرده بودن حركت اوليه.
    در مورد كيت كلاچي كه روي ماشين سوار كرده بودم، اين كيت قبلا دو روز روي يك نوا ديگه بسته شده بود، و بعدا به قصد اتوماتيك كردن اون رو درآورده بود.مارك ديسك اونهم چمپيون بود كه قوطيهاي زرد رنگي داره، و صفحه مارك سي ان سي .
    با توجه به نو بودن قطعه، من از اون استفاده كردم( هرچند كه در طي همان دو روز هم درست كار نكرده بود).
    لرزش داشتن در كيتهاي كلاچ شورلت تقريبا يك مشكل قديميه( كه البته علت اون رو متوجه شدم)، اما چون شتاب لازم رو هم نميتونست بوجود بياره، ناچارا ديگه تصميم به تعويض اون گرفتم.
    براي اينكه بازهم اين مشكل رو در كيت جديد نداشته باشم، ناچارا تمام نمونه هاي موجود در بازار رو چك كردم، با چند تعميركار ديسك و صفحه كلاچ صحبت كردم و مشكل رو در ميان گذاشتم و البته گاهي جوابهاي ضد و نقيضي هم ميشنيدم.
    در نهايت نمونه اي كه چند وقت قبل عكس اون رو گذاشتم(ديسك ساچ) با صفحه ( سي ان سي) رو انتخاب كردم، كه بر اساس گفته هاي فروشنده و البته يكي كه روي نوا سوار كرده بود و كاملا راضي بود، خريداري كردم( سال گذشته 140.000 تومان بود و الان 210.000 تومان شده، كه البته تا اين لحظه هم بيشتر شده بود اما به همان قيمت سابق خريداري شد)
    اين تصاوير ديسك و صفحه اول، در زمان بستن موتور بود كه داراي لرزش و شتاب كم ماشين شده بود.
    به محلهاي سايش ديسك و صفحه كه تقريبا نيمي از سطح اونها رو شامل شده، دقت كنين.
    اين وضعيت نشون ميده كه در ماشين قبلي هم اين ديسك و صفحه درست عمل نميكرده( كه من حدس ميزدم از خرابي فلايويل اون باشه) اما خود كيت هم مشكل داشته و با اين سطح تماس كم مسلما شتاب كمي رو هم باعث ميشده و البته ايراد لرزش هم به جاي خودش باقي بود.

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من قبلا هم گفتم گیربکس ماشینم تو دنده عقب با مکس ۴ یا۵ثانیه ای حرکت میکنه البته الان که هواسرده صبحها مکثش بیشتر میشه وبرای حرکت جلو هم این اتفاق میا فته روغن وفیلتر گیربکس را عوض کردم ولی فرقی نکرد حتی تو روغن قبلیش براده آهن وجود داشتبه نظر شما عیب از کجاست؟چقدر خرجشه؟

6. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در اين تصويرها دوباره همان ديسك و صفحه و فلايويل رو ميبينين كه ديروز باز شده( نمونه روي ماشين) و با توجه به اين چند ماه كار كرد، بخش سائيده شده رو ميتونين ببينين كه هنوز نهايتا نيمي از كل سطح رو شامل شده و نشون ميده كه عيب اصلي در خود همين ديسك و صفحه است ( با توجه به سالم بودن فلايويل ماشين من) و البته سطح فلايويل هم نشون ميده كه درگيري و سطح تماس كامل نبوده( دليل كم بودن شتاب)
    از طرفي دو بخش در سطح ديسك و فلايويل ديده ميشه كه در سمت مقابل هم بيشترين سائيدگي رو داشتند و لكه هاي مشكي نشان از فشار زياد و حرارت داره كه نشان ميده ديسك تاب داشته و بصورت نامتوازن و كج بر سطح صفحه كلاچ فشار وارد ميكرده و همين هم يكي ديگه از دلايل شتاب كم و البته لرزش زياد بوده.سعي كردم با عكسهاي زيادي كه گرفتم، وضعيت رو كامل نشون بدم.

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان من قبلا هم گفتم گیربکس ماشینم تو دنده عقب با مکس ۴ یا۵ثانیه ای حرکت میکنه البته الان که هواسرده صبحها مکثش بیشتر میشه وبرای حرکت جلو هم این اتفاق میا فته روغن وفیلتر گیربکس را عوض کردم ولی فرقی نکرد حتی تو روغن قبلیش براده آهن وجود داشتبه نظر شما عیب از کجاست؟چقدر خرجشه؟
    شما احتمال خیلی زیاد صفحات گیربکس ضعیف شده و چاره ای نداری که کیت عوض کنی.
    الان قیمت کیت 350 400 تومنه
    200 تومن هم مزد مکانیکه
    120-30 تومن هم روغن
    40-50 تومن هم خورده ریزهای دیگه میخوای.

اگر هم یه گشت کوچولو بزنی میتونی گیربکس 350 به شرط پیدا کنی با 300 تا 500 تومن.ولی تعمیر کنی خیالت راحتتره.

10. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين مجموعه ديسك و صفحه كلاچ شورلت هست كه ديروز خريدم، به قيمت 210.000 تومان كه البته الان بيشتر هم شده. اين نمونه مستقيما از كويت وارد شده و چون در ايران هنوز از نمونه هاي شورلت دنده دستي وجود داره، بازار خريد اين مدلها هم هست.
    با توجه به جستجوها و تحقيقاتي كه در نت و جاهاي ديگه كردم، متوجه شدم بهترين جواب رو داده.
    ديسك مارك ساچ ساخت مكزيك و صفحه ساخت چين با مارك سي ان سي .شركت ساچ در واقع يك كمپاني آلماني است كه در سالها پيش من كيت كلاچ پيكان اون رو ميفروختم و خيلي هم خوب جواب ميداد.
    صفحه قبلي ماشين هم سي ان سي بود كه در كل هنوز سالمه و ميشه ازش استفاده كرد ولي من ترجيح دادم عوض بشه.
    تعداد فنرهاي صفحه قديم و جديد فرق داره، قديمي 5 تا و جديد 6 تا، البته داخل اون فنرها باز يك فنر ديگه قرار داره كه در كل تعداد رو به دوبرابر ميرسونه.
    Last edited by camaro lt; 18-12-2012 at 13:07.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون از شما جناب حجازی .راستی کسی سپر عقب نوا سراغ داره چند قیمته؟لوازم فروشها که خیلی گرون میگن

14. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سپر نوا لوازم فروشها حدود 40-50 سالمش رو میدن و اگر اروزنتر میخوای یه سر به اوراقچی محمودیان(نجف آباد)بزن شاید ارزانتر هم داشت.
    ا

16. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوبت سوار كردن كيت جديد رسيد و تقريبا مثل روش قبلي، اول فلايويل بسته و پيچهاي اون خوب محكم شد، بعد صفحه (از طرف مسطح) روي فلايويل قرار ميگيره و بعد ديسك رو روي اون ميگذاريم و با دست نگه ميداريم( اگر كمك داشته باشيد بهتره) و چند تا از پيچها رو بصورت موقت ميبنديم تا كل مجموعه جاي خودش بيايسته.
    يك شافت راهنما از هزار خاري صفحه عبور ميديم تا كيت بصورت متناسبي در جاي خودش قرار بگيره و براي ورود شافت گيربكس آماده باشه.
    بقيه پيچها رو هم بسته و بخوبي سفت ميكنيم، گلداني رو هم بسته، دوشاخه و بلبرينگ كلاچ را هم سوار ميكنيم و گيربكس را جا زده و تمام متعلقات رو ميبنديم.
    بعد از سوار كردن كامل و بستن تمامي پيچها و اتصال لينكها و رگلاژ كردن و ...نوبت به آزمايش كلاچ جديد رسيد كه ببينم بازهم لرزش و تكان شديد داره؟ و شتاب ماشين هنوز هم كم بود يا نه؟
    خوشبختانه تمام موارد برطرف شده بود...
    لرزش بكلي رفع شده و ديگه هيچ اثري از اون وجود نداشت، چندين كيلومتر رانندگي كردم تا كل مجموعه كلاچ گرم بشه و مرتبا در دنده يك نيم كلاچ حركت كردم، اما اثري از لرزشهاي شديد قبلي نبود.
    و در مورد شتاب، بسيار خوب عمل كرده و شتاب خيلي بالاتر رفته بود، بخصوص براي تست، با شتاب و تخته گاز حركت كردم و ماشين بخوبي خودش رو از جا كند و با بكسواد شديد حركت كرد، در حاليكه در قبل خيلي بسختي شتاب ميگرفت.
    البته هنوز بايد چند مدتي بگذره تا كيت جديد كاملا آب بندي بشه و از طرفي حس ميكنم هنوز كمي جا براي بهتر شدن هست كه اينو ديگه بايد به پاي كيفيت بد بنزينها و توان كمتري كه براي موتور ايجاد ميشه گذاشت.

حالا برميگرديم سر مشكل اصلي كه لرزش بود و اينكه بفهميم دقيقا كجاي سيستم ايراد داشته كه چنين موردي رو سبب شده؟
    بيشترين تقصير ها معمولا به گردن ديسك ميافته چون بايد بالاترين سطح تماس رو با بيشترين هماهنگي و تراز ايجاد بكنه و اگر كمي در اين وضعيت ناهماهنگي و عدم توازن وجود داشته باشه، باعث لرزش و شتاب كم خواهد شد.
    در آزمايشي كه چند بار انجام دادم، با استفاده از يك خط كش يا وسيله اي كاملا صاف ، و قرار دادن بر روي دو سطح بالاي بدنه ديسك، و اندازه گيري فاصله لبه اون تراز با سطح ديسك بوسيله يك شاخص، مقدار نامتوازن بودن ديسك نسبت به بدنه اون رو چك كردم.
    اين كار رو در تمام سطح انجام دادم( هر دو محل پيچ كردن به سطح فلايويل در روبروي هم) و جالب اينجا بود كه در همان دو نقطه مورد نظر كه بيشترين مقدار فشار وارد شده بود، بيشترين كجي و انحراف هم وجود داشت.

با استفاده از اين روش مقدار تفاوت رو متوجه شدم و بر روي شاخص علامت زم كه چيزي حدود يك ميليمتر بود و اين مقدار كج بودن بر روي كار و زمان گرفتن كلاچ و فشار زياد وارد شده از سمت فنرهاي خورشيدي، ميتونه مشكلات زيادي مثل همان لرزش بوجود بياره.

با استفاده از يك گونيا مقوايي ساده، اين آزمايش رو تكرار كردم و باز هم همين مشكل رو در ديسك متوجه شدم،و كاملا مشخص شد كه عيب اصلي از اين قطعه بوده.
    گاهي اوقات با بستن قطعه روي دستگاه تراشكاري و چرخش اون با سرعت بالا( مشابه وضعيت بسته شدن روي فلايويل و چرخش موتور) ميشه اين مشكل رو متوجه شد اما همين روش هم به سادگي ميتونه كيفيت بد و پايين قطعه رو نشون بده.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من قبلا این مشکل لرزش رو داشتم (زمانی که ماشینم دنده ای بود) خلاصه حل نشد تا اینکه اتوماتش کردم.ولی 6 سیلندر دنده ای یه چیز دیگست.
    راستی وقت کردید یه تست شتاب بگیرید.

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •