کی میان ترم ها باز شد ؟
کی میان ترم ها باز شد ؟
من به این نتیجه رسیدم که موقع خریدن کتاب باید کتاب با حجم کمتر بخری یعنی اگه میبینی کتاب درسی 400 صفحست ولی کمک درسی 300 صفحه کمک درسی بخر چون هم نوضیحش یه کم بهتره هم حجمش کمتره و هم نمونه سوال داره (ولی مواظب باشید همه مطالب کتابو داشته باشه من سر درس مدیریت مالی 2 نقره داغ شدم )
بعدشم من زمان زیادی که میزارم واسه خوندن حداکثر 5 روز قبل امتحاناست نمره هامم که دیدین درسته زیاد نیست ولی همین که قبول میشم و مشروط نمیشم واسم کافیه
به نطر من 70 درصد کتابایی که باید بخونیم به دردنخوره و فقط باید یه جوری پاسش کنی و بس
مخالفم
دوستم این ترم کتاب استادی درس اقتصاد کلان رو گرفت
نصف مطلب های مهم کتاب رو حذف کرده بودن سر امتحان فهمید چه اشتباه بزرگی کرده
پیام نور فقط و فقط کتاب رو باید خوند
نه جزوه استاد ب کار میاد آنچنان نه کتاب های دیگه
4 ترمه دانشجوی پیام نورم سر امتحان هیچ ترسی نداشتم چون همش کتاب رو خوندم
بعد از امتحانات بود و نمرات هم فکر کنم همشون اومده بودن ... تاریخ دقیقش رو هم یادم نمیاد
از يكي از مسئولين اموزشمون شنيده شده كه قراره نمرات ميان ترم 2-3 روز دوباره باز بشن ولي زمانشو نگفتن...احتمالا بعد از تاييد نهايي نمرات باشه.بعد از امتحانات بود و نمرات هم فکر کنم همشون اومده بودن ... تاریخ دقیقش رو هم یادم نمیاد
اينم كارنامه اين ترم من :دي
![]()
Last edited by sansi; 17-07-2012 at 08:57.
خب پس دوستانی که نمره میخوان امیدوار باشن . . . میان ترم ها قراره باز شه
من ترم 4 IT هستم
61 واحد پاس کردم
برای ترم تابستون چه دروسی رو پیشنهاد می کنید؟
نمرات میان ترم واسه دروسی که امتحانشون تمام تستی هم بوده باز میشه ؟ یه استاد بهم 3 داده میان ترم رو . من هم از 14 نمره ی تستی 6.07 گرفتم . رد شدم ولی نمره هنوز " اعلام نشده " هست . ممکنه باز بشه از اُستاد بخوام بهم نمره بده ؟ چجوری ؟
آره میدونم به خاطر همینم گفتم مطمئن بشید کل مطالب کتابو داشته باشه مدیریت مالی 2 من به این مشکل خوردم اما قبول کن یه سری کتابای پر حجم پیام نور مثل مبانی مدیریت واقعا دانشجوها رو بیچاره میکنه 400 صفحه متاب که میشه از خط به خطش سوال دراورد اونم که خودخوان
فقط امیدوارم این ترم رو باز کنن واگرنه من خودکشی میکنمآخه به خاطر نیم نمره خدایی انصاف نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)