تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 607 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فایل پاک شده یکی دوباره آپلود کنه
    تورنتش رو تو گوگل سرچ کنید هست...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این fsx بیشتر به سی پی وی قوی نیاز داره تا کارت گرافیک.همچنین رم خیلی مهمه
    من GTS 450--Phenom ii X4 840----4gb RAM دارم توی تنظیمات مورد علاقه ی خودم 30-35 میگیرم...
    اگه میخوادی برید به سایت
    کد:
    و مشخصات رو پر کنید و فایل Fsx.cfg رو براش آپ کنید و اون به شما Twaek ُده رو میده.البته فیلت)ره ولی اگه بکشن ندارید مشخصات سیستم رو بدید تا من بقیه ی کارارو بکنم...
    آقا سلام بی زحمت برا من انجام بدید منم همین مشکل رو دارم ولی لطفا بگید که برا چی خوبه و بدرد چی میخوره و باید فایل رو چیکارش کنیم ...

CPU : Pentium (R) Dual Core CPU E5700 @ 3 GHz
    RAM : 4 GB
    VGA : 2 GB DDR3 ( MODEL RADEON HD6570 ) AMD

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بفرمایید:
    کد:
    اگه ویندوز 7 دارید توی منوی استارت این رو بزنید:
    %AppData%\Microsoft\FSX
    و بعدش فایل دانلود شده رو جایگزین کنید.
    فقط به این نکات نوجه کنید:
    توی خود سایت گفته که توی خود Fsx فریم لیلیتر رو روی Unlimited بزارید و با این نرم افزار مقدار FPS رو روی 30 تنظیم کنید تا بازی پرفرمنسش بیشتر بشه(اختیاری اگه دیدید کنده)

کد:
    -سعی کنید Anti Aliasing رو آف کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مرسی دوست عزیز اما من همه این تنظیماتی که گفتید رو میدونستم و انجام داده بودم قبلا سیستهایی که تست کردم سی پی یوهاشون e5200 و e7500 بودن و رماشون 2 گیگ... فکر نکنم اونقدر ضعیف باشن که یه بازی سال 2006 رو نتونن نرم اجرا کنن.. البته یه سیستم دیگه دارم که سی پی یوش ci5 2430 2.4 up to 3.0 turbo boost و RAM 4 GB DDR3 1333 MHz است. باید روی این تستش کنم. البته من فریم ریت 30-40 تا رو دارماااا... بیشتر منظورم اینه که بازی نرم نیست.. کنترلش یه کم تاخیر داره.. وقتی مثلا میخوام هواپیما رو به چپ و راست هدایت کنم با چند صدم یا شاید چند هزارم ثانیه تاخیر چپ و راست میشه. وگرنه خود بازی مشکل نداره.
    Last edited by The Auditor; 17-03-2012 at 23:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سیستهایی که تست کردم سی پی یوهاشون e5200 و e7500 بودن و رماشون 2 گیگ... فکر نکنم اونقدر ضعیف باشن که یه بازی سال 2006 رو نتونن نرم اجرا کنن
    اتفاقا این ها خیلی قوی نیستن
    من با Phenim II X4 840 وقتی ترافیک رو زیاد میکنم و ... نیمونه بکشه چه برسه به پسی یو 2 هسته ای...
    ممکنه مال 2006 باشه ولی سیستمی که بتونه روووون روووون اجارش کنه فقط 1 میلیون قیمت سی پی یو میشه!
    البته یه سیستم دیگه دارم که سی پی یوش ci5 2430 2.4 up to 3.0 turbo boost و RAM 4 GB DDR3 1333 MHz است. باید روی این تستش کنم.
    اگه کارت گرافیکی خوبی دشاته باشه احتمالا خوب جواب میده..

وقتی مثلا میخوام هواپیما رو به چپ و راست هدایت کنم با چند صدم یا شاید چند هزارم ثانیه تاخیر چپ و راست میشه. وگرنه خود بازی مشکل نداره.
    با چه هواپمایی؟اگه با A321 میرید که خاصیشتش چون سیستم Fly by Wire داره و شبیه ساز هم این رو شبیه سازی کرده.
    برای اینکه تست کنید King AIr رو بیارید و با اون Turn کنید ببنیدی سالمه یا نه!

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کسی لینک مستقیم یا تورنت دانلود بویینگ 707 کاپیتان سیم رو داره( دمو نباشه)؟ 2 روزه دارم میگردم، انگار اصلا توی شبکه جهانی وجود نداره!

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اتفاقا این ها خیلی قوی نیستن
    من با Phenim II X4 840 وقتی ترافیک رو زیاد میکنم و ... نیمونه بکشه چه برسه به پسی یو 2 هسته ای...
    ممکنه مال 2006 باشه ولی سیستمی که بتونه روووون روووون اجارش کنه فقط 1 میلیون قیمت سی پی یو میشه!

اگه کارت گرافیکی خوبی دشاته باشه احتمالا خوب جواب میده..

با چه هواپمایی؟اگه با A321 میرید که خاصیشتش چون سیستم Fly by Wire داره و شبیه ساز هم این رو شبیه سازی کرده.
    برای اینکه تست کنید King AIr رو بیارید و با اون Turn کنید ببنیدی سالمه یا نه!
    e5200 و e7500 (بخصوص e7500) اونقدری قوی هستن که بتونن اینو روون اجرا کنن. این بازی خودش یه کم مشکل داره. من توی تصویر اون گوشه بالا دارم میبینم فریم ریت رو 35-40 تا نشون میده اما کنترلش با تاخیره. ضمنا من معمولا با بوئینگ 747 پرواز میکنم و از fs 2002 هم همین 747 رو انتخاب میکردم واسه پرواز. اما این fsx خیلی دیر عکس العمل نشون میده. با هر هواپیمایی که انتخاب میکنم همینه. کلا جذبم نکرد این سری fsx حالا بعدا روی ci5 هم تست میکنم با گرافیک ati 6770 ... اما فکر نمیکنم تاثیری بذاره چون این بازی ذاتا مورد داره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مال من که مشکلی نداره.
    احتمالا بازی شما مشکل داره یا هرچی.
    اون سیستم سیستم خوبی باید باشه نتیجه رو حتما بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    من این نسخه رو سفارش دادم از یک فروشگاه ببینید عکس روی جلدشو بعد بهم بگین این نسخه قدیمیترینشه
    اینم لینک عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم از راهنمایی تون

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مال من هم ایرادی نداره. اون مشکل فریم ریت که صفحه پیش هم گفتمو ندارم. راحت 35 تا فریم رو دارم با همون e5200. من میگم کنترلش بیخود شده. قبلیها اینطوری نبودن. کنترلش چند صدم ثانیه تاخیر داره و واسه اینکه زودتر عمل کنه ناخودآگاه محکم فشار میدم و در نتیجه بدجور منحرف میشه یهو

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

البته از وقتی A-10C WARTHOG رو گرفتم، واقعا از FSX زده شدم. A-10 خیلی باحال و جذابه. پیشنهاد میکنم یه بار امتحانش کنید حداقل.
    تاپیکش هم چند روز پیش زدم. میتونید ببینید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

2 fsx

مال من هم ایرادی نداره. اون مشکل فریم ریت که صفحه پیش هم گفتمو ندارم. راحت 35 تا فریم رو دارم با همون e5200. من میگم کنترلش بیخود شده. قبلیها اینطوری نبودن. کنترلش چند صدم ثانیه تاخیر داره و واسه اینکه زودتر عمل کنه ناخودآگاه محکم فشار میدم و در نتیجه بدجور منحرف میشه یهو

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

البته از وقتی A-10C WARTHOG رو گرفتم، واقعا از FSX زده شدم. A-10 خیلی باحال و جذابه. پیشنهاد میکنم یه بار امتحانش کنید حداقل.
    تاپیکش هم چند روز پیش زدم. میتونید ببینید.
    این شبیه سازی که میگی هواپیما تجاری و مسافربری داره یا فقط جنگی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •