سلام من یه نسخه kaspersky internet security (ترجیحا 2009) نیاز دارم که رو win 2003 server نصب شه کسی از دوستان یه لینک واسه دانلود سراغ نداره با تشکر![]()
سلام من یه نسخه kaspersky internet security (ترجیحا 2009) نیاز دارم که رو win 2003 server نصب شه کسی از دوستان یه لینک واسه دانلود سراغ نداره با تشکر![]()
سلام دوستان
من تازه ویندوز نصب کردم و کسپرسکی رو ریختم
بعد گزاشتم برای داونلود ( با adsl 512 ) خیلی خیلی طول میکشه ( قبلا اینطور نبود )
چکار کنم که زود تر کپی کنه ؟ ! راستی من اون گزینه ای که فایل های آپدیت رو به فولدری که شما میخواید کپی میکنه رو فعال کردم ممکنه این باعث کند شدن شده باشه ؟!
ممنون
ورژن کاسپرسکی تون رو نفرمودید؟
ورژن 2009 حدودا 50-40 مگ آپدیت داره.
در ضمن شما با فعال کردن اون قسمت باعث شدید که آپدیت رو از اول انجام بده.
سلام به دوستان عزیز.من میخوام که اجازه ی دسترسی یک برنامه رو به اینترنت بگیرم.ولی هر چی با KIS2010 ور رفتم نتونستم که راهی پیدا کنم.لطفا منو راهنمایی کنید
مرسی
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی بفرمایند:
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم. به نظر شما قابلیت های ورژن های جدیدتر و دسترسی به کلید های فعالسازی برای اونها آنقدر هست که ارزشش رو داشته باشه از ورژن جدیدتر استفاده کنم؟ دو ماه پیش آخرین ورژن رو نصب کردم ولی بعد فهمیدم که ایرادات اساسی داره و سیستم هنگ می کرد و دوباره برگشتم به ورژن 7 با کلی دردسر برای آپدیتش... لطفا اگه جوابتون مثبت هست بهترین و مطمئن ترین ورژن رو معرفی کنید که فعالسازی و آپدیتش پردردسر نباشه...
سایت kavkiskey.com بعضی کیهاش کار می کنن ولی من خودم معمولا از انجمن warez-bb.org میگیرم که باید اول عضو بشی.
برای من 2010 هستش نه من با 40-50 مگ مشکلی ندارم مشکل من اینه که مثل dial up با سرعت 4-5 داونلود میکنه
اون قسمتی رو هم که bold کردم
اگه اون تیک رو بردارم میتونم بعدا از توی فولدر ها فایل ها رو بردارم ؟؟!
ممنون
Last edited by hassan_magic2000; 28-09-2009 at 21:34.
چی شد؟؟با سلام...من ورژن 2010 این کسپر رو دان کردم...اما نمیدونم چطوری با key فعال میشه؟با تشکر...
راستی ورژنش رو نمیدونم دقیقا![]()
سلام .....
کسی میدونه اوون پستی که برادر x_2007 زده بود در مورد اکتیو کردن بتای کسپر کجاست من هرچی میگردم پیدانمیکنم !
ممنون ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)