دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
این دکمه که توی عکس پایینی با فلش مشخص کردم از کجا باید بیارمش؟...
دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
این دکمه که توی عکس پایینی با فلش مشخص کردم از کجا باید بیارمش؟...
این دکمه بصورت پیش فرض تو منوهایی که موجوده تو نرم افزار هست و نیازی به آوردنش نیست
شما چه ورژنی رو نصب کردید که این گزینه رو نداره؟
آون بالای صفحه ورد کلیک راست کن Customize Quick Access Tolbar رو بزنید و بعد از اون منوی کشویی بالا سمت چپ که نوشته Chose Comments Form گزینه Home Tab رو انتخاب کنید و اون ابزاری رو که میخواهید رو ADD کنید و OK کنید
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
منظورتون اینه که کاغد بصورت افقی چاپ بشه؟
از تب Page Layout گزینه Orientation
Last edited by Ship Storm; 12-02-2011 at 00:02.
Ctrl+Shift سمت راست رو زدید؟
در ضمن از فونت های استاندارد استفاده میکنید؟ مثل B-Nazanin ؟
منون ميشه بگين دقيقا بايد از كجا اين رو بيارم؟ مچكرم
نوشته های نستعلیق در ورد 2010 و ویندوز سون با پرینتر سامسونگ 1915 (رومیزی) ناقص چاپ (نقطه ها) می شود ولی با دستگاه کپی پرینتر آفیشیو 2035 (بورد پرینت) درست و کامل چاپ می گردد . دلیلش را کسی می داند
دوم اینکه اگر اندازه استاندارد طول ورق آ4 را که عدد 29.7 سانتی متر است تنظیم کنم و با هردو پرینتر یک سند حاشیه دار را پرینت بزنم هاشیه درست و کامل چاپ نمی گردد ولی بمحض اینکه از قسمت paper setup اندازه کاغذ را روی حالت سفارشی custom و طول آنرا از 29.7 به 29.2 تغییر می دهم با هر دو پرینتر فوق کامل چاپ می کند . علت چیست ؟
با تشکر از تمامی افراد نظردهنده و حرفه ای
با سلام
دوستان چطور می تونم در word 2010 در جدولی که کشیده ام از فرمول مثل اکسل استفاده کنم مثلا دو خانه کنار هم رو در هم ضرب کنم و حاصل در خانه سوم نوشته شود
یا جمع دو خانه کنار هم
با تشکر
نه همچین چیزی با ورد نمیشه
چرا میشه . روی table توی تب insert کلیک کنید . یک گزینه دارد به نام Excel spread... با این گزینه می توانید یک جدول اکسل مانند هر جا که می خواهید قرار دهید .
راستی دوستانی که جواب سوالشان را می گیرند حتما اطلاع بدهند تا مطمئین باشیم جواب ما درست است ؟
داخل .ذد كه متني ر. گپي مي كنم همشون به اين حالت در ميان و پرانتز ها بهم ميخوره
از همه مهم تر اعدا به اون سمت ميرن بايد چي كار كنم؟
![]()
آقا حروف لاتین فهرست چرا اوتوماتیک بزرگ میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)