پیشنهاد خوبیه:
روزای زوج: مرکز های 2و4و5و7
روز های فرد و جمعه: مرکز 3![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پیشنهاد خوبیه:
روزای زوج: مرکز های 2و4و5و7
روز های فرد و جمعه: مرکز 3![]()
ایول خوبه
موافقم![]()
من داشتم مافیا رو دانلود میکردم اینا رو نوشته بود.
شما 2 3 هفته دایل اپ کار کن
به 30 قانع میشیبابا بیخیال شید. همین حرف ها رو میزنید که این وضع اینترنتمونهاینو راس میگییکم وضعیت اینترنتمون رو با کشورهای همسایه (ترکیه و... آمریکا و کشورهای فوق پیشرفته هم, پیشکش) مقایسه کنید
یک مقاله خونده بودم (احتمالآ تو کلیک) که طرف گفته بود ملاک سنجیدن دسترسی کاربرا به اینترنت, اینترنت پرسرعته, بعد ما اینجا هنوز داریم از دایال آپ صحبت و خیلی ها هم استفاده میکنند
![]()
سرعت متوسط 64
پینگ رو هم که من آی پی 4.2.2.2 رو میدم، بهم 244ms میده.
خط 3 هستم
فکر نکنم از لحاظ سرعت art فرقی با eco بکنه. بهتره از خودشون بپرسی
ببین اینتر پر سرعت ینی همون دایالاپ دیگه
محتوای مخفی: اما
ببین اینتر نت ینی 128 و اینم ینی 16 تازه شما که بخاطر نویز نمیتونی از 100 درصد پهنای باند استفاده کنی میشه 14 کیلو باید فاصله و ترافیک رو هم در نظر بگیری میشه 8
من با دایلاپ 10 کیلو دانلود میکردم
ببین دوست من
مودم دایل اپ حداکثر 56 کیلوبیت توانایی داره
که معادل 7 کیلو بایته
شما بگو چجوری 10 تا دانلود داری؟
از Speedtest.net (فقط همین سایت) یه تست بزار
منم با نظر دوستمون موافقم مودم حداکثر 56 کیلو بیته ولی منم یادمه یه روز نمیدونم مبعث بود یا میلاد پیامبر با دایل آپ 12 سرعتم شده بود کف خودم برید!حتی از صفحه idm عکس گرفتم به بچه هام نشون دادم![]()
خدمت دوست عزیر آقای Mailer
عضو افتخاری شرکت اندیشه سبز خزر
یادمه چند روز پیش فرمودین که احتمالا مشکلات توی این هفته حل می شه . جالبه پس همش بهانه بود
آخرشم دیدن نمی تونن کاری کنن دارن سرعتا رو کم می کنن . این سیاست خوبی نیست . همش دروغ پشت سر هم
تازه امروز با خبر شدم شاتل به همه مشترکینش تو ایران 3 گیگ ترافیک رایگان داده . این یعنی احترام به مشترک . تا اونجائی که بهم گفتن تاحالا اصلا سرویسش قطعی نداشته . پینگش هم که خیلی عالیه
اگه سرعت اندیشه اومده پائین دیگه به نظرت به چیش بنازیم خودت بگو
احتمالا اگه بخواد کاربر جدید هم بگیره سرعتش بازم کمتر می شه چون همون ترافیک رو واسه همشون Share می کنه
تو روزهای سخت باید کسایی که ادعا می کنن بزرگن رو تجربه کرد انگار کم کم داره پنچر می شه
منم می خوام برم شاتل رو یه بار حداقل تجربه کنم
ما اینجا داریم سر 60 کیلوبایت بحث میکنیم !!! حالا فوقش سرعت دانلود بشه 120 که اونم میشه 1mbps سرعت نت ... اونوقت این لیست رو نگاه کن !!! :
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
البته این آمار 100% خیلی زیاده ! ... کاربرای DialUp که نمیان تو این سایت تست سرعت بدن !!!![]()
اونا رو هم حساب کنی سرعت منفی میشه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)