تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 800 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584590630680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوتا یوزر هست و هر دو ادمین هستن ...

مشکل من اول این بود:

که رفتم به پست زیر و اون تغییرات رو انجام دادم

ولی متاسفانه الان دیگه اون یکی یوزر دیگه به هیچ کدوم از فایل ها document و....دسرسی نداره وبرای باز

کردنش ارور میده

قبل از اینکه اون یکی اکانت بالا بیاد این ارور میاد :

Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system.

DETAIL - Incorrect function.

وقتی هم وارد خود اکانت میشم چن تا ارور دیگه میاد ..

من دیگه بی خیال مشکل اکانت خودم شدم اون یکی اکانتو چیکار کنم ؟ الان من میتونم به همه فایل های اون

اکانت دسترس داشته باشم ولی اون یوزر نمیتونه وارد document شه و کلا همه چیه اکانتش به هم ریخته..

ممنون میشک راهنمایی کنید

سلام.

دوست عزیز، من درست حسابی متوجه منظورتون نشدم

در مورد سوال اولتون که در مورد Log in شدن به داخل ویندوز بود، باید بگم که تمام تغییرات رو به حالت اول برگردونید. بعدش به کنترل پنل برید و داخل یوزر اکانت بشید.

یه یوزر به نام ASP.NET ایجاد شده.

اگه اون یوزر رو پاک کنید، ویندوز به طور اتوماتیک Log in میشه. (این یوزر در اثر نصب کردن Microsoft .net 1.1 به وجود میاد)

ولی در مورد سوال دوم.

Temperory internt files جز 3 پوشه ای هست که ویندوز اجازه ورود هیچ یوزر رو به اون نمیده.

پس شما باید بیخیال این بشید.

ولی اگر خیلی اصرار دارید که وارد اون پوشه بشید باید از برنامه xyplorer استفاده کنید. (یه سرچ کنید میتونید پیداش کنید. حجمش هم کمه)

حالا اگه سوال دیگه ای دارید و من متوجه نشدم، لطفا دوباره مطرحش کنید.

موفق باشید

2. 3 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز، من درست حسابی متوجه منظورتون نشدم

در مورد سوال اولتون که در مورد Log in شدن به داخل ویندوز بود، باید بگم که تمام تغییرات رو به حالت اول برگردونید. بعدش به کنترل پنل برید و داخل یوزر اکانت بشید.

یه یوزر به نام ASP.NET ایجاد شده.

اگه اون یوزر رو پاک کنید، ویندوز به طور اتوماتیک Log in میشه. (این یوزر در اثر نصب کردن Microsoft .net 1.1 به وجود میاد)

ولی در مورد سوال دوم.

Temperory internt files جز 3 پوشه ای هست که ویندوز اجازه ورود هیچ یوزر رو به اون نمیده.

پس شما باید بیخیال این بشید.

ولی اگر خیلی اصرار دارید که وارد اون پوشه بشید باید از برنامه xyplorer استفاده کنید. (یه سرچ کنید میتونید پیداش کنید. حجمش هم کمه)

حالا اگه سوال دیگه ای دارید و من متوجه نشدم، لطفا دوباره مطرحش کنید.

موفق باشید

سلام

من مشکلی در لوگین شدن نداشتم ..تنها مشکلم اون ارور بود که عکسش رو گذاشتم ...اون ارور زمانی که تو

فولدر های عادی میرفتم می اومد مثل document خودم و... درباره internet temporary files منظورم زمانی

هست که از اینترنت اکسپلورر coockies , files رو پاک میکنم ولی چیزی ازین فولدر پاک نمیشه درحالی قبلا اینجور

نبود در ضمن قبلا میتونشتم وارد این پوشه بشم ولی الان همون اروور که عکسشو گذاشتم میاد این مشکل

بعضی اوقات برام پیش میاد نه همیشه...

برای حل این مشکل اینجا پست دادم و منو راهنمایی کردن به پست 2553:

سلام

معذرت میخوام . سعی کردم شمرده شمرده توضیح بدم .

حتما نیاز نیست که سیستم شما بیشتر از یک یوزر داشته باشه تا این مشکل پیش بیاد .

درسته شما فقط یک یوزر روی سیستمتون دارید اما ممکنه یوزرهای ناشناس این مالیکت ها را به ارث برده باشند .

برای اینکه متوجه بشید فایل سیستم درایوهای شما ntfs هست یا نه . روی درایوهایی که دچار این مشکل شدند راست کلیک کنید و سپس گزینه اخر propertise را بزنید و از پنجره باز شده در تب General در قسمت File system نوشته شده که فایل سیستم شما ntfs هست یا نه .

اگر فایل سیستم درایو شما ntfs باشه ، تغییر owner باعث بروز این مشکل شده است . در غیر این صورت ویروس عامل این کار می باشد .

بعد از اینکه مطمئن شدید فایل سیستم درایو شما ntfs هست به منوی tools در my computer برید و سپس گزینه folder option را باز کنید و سپس به سربرگ view رفته و تیک اخرین گزینه اون یعنی use sample the sharing را بردارید و سپس صفحه را ok کنید .

با این کار به سربرگ propertise درایوهای شما تبی با عنوان security اضافه خواهد شد .

روی درایوهای خود راست کلیک کنید و سپس propertis را بزنید و به تب security بروید و سپس در صفحه باز شده گزینه Advanced را بزنید و سپس از صفحه باز شده به تب owner بروید .

2 تا یوزر شما توی این صفحه می بینید . یکی یوزر شما هست و دیگری یوزر adminstrotor

شما در این صفحه یوز خودتون را انتخاب کنید و سپس در پایین صفحه تیک گزینه Replace owner on subcontainers and objects را بزنید و تمام صفحات را ok کنید .

این کار را برای درایوهایی که این اخطار را می دهند انجام دهید .

موفق باشید .
    من اینکار رو کردم و چون دو تا اکانت رو سیستم هست الان اون یکی اکانت فلج شده هیچ جوره به هیچ

فلدری دسرسی ندارم به document وprogram files اجازه ورود ندارم

و هر چی رو desktop داشتم ناپدید شده هر اکانت جدیدی هم بسازم بازم محدود شده

الان فقط از طریق اون یکی اکانت میتونم وارد documentشم..من میخوام راهی بهم نشون بدین که همه

تنظیماتی که تو پست 2553 'گفته شده بود و من از روی نا آگاهی انجام دادم به حالت اول برگرده و اکانتی که الان

دربو داغون شده مثه اولش شه... و این محدودیت برای سایر اکانت ها برداشته شده..

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین
    Last edited by V E S T A; 20-06-2010 at 22:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من مشکلی در لوگین شدن نداشتم ..تنها مشکلم اون ارور بود که عکسش رو گذاشتم ...اون ارور زمانی که تو

فولدر های عادی میرفتم می اومد مثل document خودم و... درباره internet temporary files منظورم زمانی

هست که از اینترنت اکسپلورر coockies , files رو پاک میکنم ولی چیزی ازین فولدر پاک نمیشه درحالی قبلا اینجور

نبود در ضمن قبلا میتونشتم وارد این پوشه بشم ولی الان همون اروور که عکسشو گذاشتم میاد این مشکل

بعضی اوقات برام پیش میاد نه همیشه...

برای حل این مشکل اینجا پست دادم و منو راهنمایی کردن به پست 2553:

من اینکار رو کردم و چون دو تا اکانت رو سیستم هست الان اون یکی اکانت فلج شده هیچ جوره به هیچ

فلدری دسرسی ندارم به document وprogram files اجازه ورود ندارم

و هر چی رو desktop داشتم ناپدید شده هر اکانت جدیدی هم بسازم بازم محدود شده

الان فقط از طریق اون یکی اکانت میتونم وارد documentشم..من میخوام راهی بهم نشون بدین که همه

تنظیماتی که تو پست 2553 'گفته شده بود و من از روی نا آگاهی انجام دادم به حالت اول برگرده و اکانتی که الان

دربو داغون شده مثه اولش شه... و این محدودیت برای سایر اکانت ها برداشته شده..

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

سلام مجدد.

برای شروع کارهای زیر رو انجام بدید.

ابتدا به همون مسیری که در پست 2553 گفته شد، برید و اینبار یوزر بعدی تون رو که میگید نابود شده، رو انتخاب کنید.

خب.

از استارت منو، Run رو باز کنید و تایپ کنید control userpasswords2 (به فاصله بین کلمات دقت کنید)

از پنجره ای که باز میشه، تیک گزینه نشون داده شده در تصویر زیر رو بزنید. و اگر هم تیک زده شده باشه، همه چیز رو Ok کنید و خارج بشید.

خب حالا سیستم رو ریستارت کنید.

اگه همه چیز درست شد که خوش به حالتون

ولی اگر نه باید به سوالای بیشتری جواب بدید.

اگر همه چیز درست نشد، در Run عبارت زیر رو تایپ کنید:

lusrmgr.msc

دقت کنید که در این مرحله، حتی یک اشتباه باعث میشه ویندوزتون از دست بره.

از سمت چپ برنامه باز شده، پوشه Users رو انتخاب کنید.

روی دو تا یوزری که دارید و ازشون استفاده میکنید (که یکیشون خراب شده) دوبل کلیک کنید.

دقت کنید که همه موارد باید شبیه عکسهای زیر باشه:

و در سربرگ Member Of

اگر هر یک از اینها اشکالی داشت، میتونید خودتون تغییر درش ایجاد کنید.

ولی اگر همه چیز سالم بود و هیچ مشکلی نبود، (که احتمالش کمه) باید دوباره به دستور پست 2553 برگردید. ولی اینبار وقتی میخواهید یه یوزر رو انتخاب کرده و تیک اون گزینه رو بزنید، یوزر Admin رو انتخاب کنید.

منتظر نتیجه کار شما هستم

موفق باشید

5. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

عزیز وقتی طبق پست 2553 اون یکی یوزر رو انتخاب میکنم همه محدودیت ها لغو میشه ولی دوباره اون یکی یوزر مشکل پیدا میکنه

همه کارایی که گفتین رو انجام دادم همشون درست بود بجز قسمت Member of که دو گزینه داشت یکی administrator و دیگری user

که user رو ریمور کردم ولی همه گزینه ها همونجور که توی شکل نشون دادین بود...

در ضمن هر دوتا اکانت admin هستن...
    کماکان مشکل هست..

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من دو فولدر داشتم هر هر دو به حجم 2 گیگ این رو چند وقت پیش کپی کردم در یک New folder و یکی از اون ها رو چون اطلاعات مهمی داشت پنهان کردم اما امروز همون فولدر مخفی شده رو لازم داشتم هنگامی که Show hidden کردم ان فولدر مخفیه نبود اما هنگامی که از New folder یک Properties میگری حجم New folder را 4 گیگ نشون میده حالا چکار کنم؟ در ضمن این فولدرها رو هارد اکسترنال قرار داشته.

یک موضوعی هم که الان متوجه شدم وقتی از Folder option فایل های مخفی شده رو Show میکنی و بعد Ok رو میزنی دوباره خود ویندوز Do not show میکنه!!
    Last edited by mani6606; 21-06-2010 at 07:07.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من وقتي سيستم رو روشن مي كنم. ابتدا ميره تو صفحه ي velcome و بايد كليك كني تا بره تو ويندوز. خواستم از قسمت user accounts درستش كنم ديدم fast user غير فعال شده حالا نميدونم چكار كنم.
    ويندوز هم xp است

ممنون مي شم اگه كمك كنيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

خوشبختانه مشکلم بر طرف شد

ولی اگر همه چیز سالم بود و هیچ مشکلی نبود، (که احتمالش کمه) باید دوباره به دستور پست 2553 برگردید. ولی اینبار وقتی میخواهید یه یوزر رو انتخاب کرده و تیک اون گزینه رو بزنید، یوزر Admin رو انتخاب کنید.

من این کارو رو روی هر دو تا اکانت انجام دادم(تیک بر روی administrator در سربرگ owner) و تغییری ایجاد نشد..بعد یه اکانت

جدید ساختم و از اون اکانت تغییراتی که گفتین رو انجام دادم بعد از ری استارت کردن مشکل حل شد اون ارور ها هم نیومد فقط

وقتی اکانت جدید می سازم او ارورadvanced inf install که عکسشو گذاشتم میاد..(متاسفانه مجبور شدم یکی از اکانت هارو delete کنم...)

یه سوال هم دارم

چجور میتونم بعد از ساختن اکانت جدید امکان دسترسی به محتویات فلدر ها رو برای سایر اکانت ها ببندم؟

از کمک tohidkh عزیز تشکر میکنم ..

کاش دوستان دیگه وقتی راه حلی میدن دربارش مطمئن باشن تا یه مشکل کوچیک که جوابشو نگرفتم به اینجو ر مشکلات بزگتر

تبدیل نشه.

ممنون
    Last edited by V E S T A; 21-06-2010 at 09:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

14

من ویندوز xp sp3 دارم فلش پلیر روی IE نصب نمیشه جالبه مثلا فیلم های facebook رو نمیتونه پخش کنه ولی با youtube مشکلی نداره ورژن 10.1 فلش رو هم نصب کردم اما فایده نداره باید چه کنم؟ ویندوز رو تازه عوض کردم

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من دو فولدر داشتم هر هر دو به حجم 2 گیگ این رو چند وقت پیش کپی کردم در یک New folder و یکی از اون ها رو چون اطلاعات مهمی داشت پنهان کردم اما امروز همون فولدر مخفی شده رو لازم داشتم هنگامی که Show hidden کردم ان فولدر مخفیه نبود اما هنگامی که از New folder یک Properties میگری حجم New folder را 4 گیگ نشون میده حالا چکار کنم؟ در ضمن این فولدرها رو هارد اکسترنال قرار داشته.

یک موضوعی هم که الان متوجه شدم وقتی از Folder option فایل های مخفی شده رو Show میکنی و بعد Ok رو میزنی دوباره خود ویندوز Do not show میکنه!!
    سلام

ویندوز ویروسی شده . به این تاپیک مراجعه کنید :

روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من وقتي سيستم رو روشن مي كنم. ابتدا ميره تو صفحه ي velcome و بايد كليك كني تا بره تو ويندوز. خواستم از قسمت user accounts درستش كنم ديدم fast user غير فعال شده حالا نميدونم چكار كنم.
    ويندوز هم xp است

ممنون مي شم اگه كمك كنيد.
    برو تو Run و عبارت control userpasswords2 رو تاپیک کن و Enter بزن.

در پنجره ی جدیدی که باز میشه تیک مشخص شده در تصویر زیر رو بزن :

من ویندوز xp sp3 دارم فلش پلیر روی IE نصب نمیشه جالبه مثلا فیلم های facebook رو نمیتونه پخش کنه ولی با youtube مشکلی نداره ورژن 10.1 فلش رو هم نصب کردم اما فایده نداره باید چه کنم؟ ویندوز رو تازه عوض کردم
    از کدوم ورژن IE استفاده میکنید ؟

از پ ر و ک سی یا هیلترشکن استفاده میکنید ؟

موفق باشید

12. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام
    دوستان من وقتي برنامه تبديلي نصب مي كنم كه ايجاد پرينتر مجازي مي كنند بعد از يك بار ريستارت كردن ويندوز تمامي پرينتر ها در قسمت printer and Fax پاك مي شوند و وقتي روي add printer كليك مي كنم پيغام زير ظاهر مي شه چيكار كنم؟

14. این کاربر از momo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •