اگه چیزی هست تو پیام خصوصی بگو
حالا میخوای از کجا نت بگیری ؟
من که جای بهتر سراغ ندارم!
منطقه ما هم 3G ایرانسل آنتن نمیده وگرنه میگرفتم
وسط شهر هم که آنتن میده تست کردم سرعت دانلودش 12 کیلوبایت بود
نمیدونم چطوریه بعضی جاها سرعت 900 میده
اگه چیزی هست تو پیام خصوصی بگو
حالا میخوای از کجا نت بگیری ؟
من که جای بهتر سراغ ندارم!
منطقه ما هم 3G ایرانسل آنتن نمیده وگرنه میگرفتم
وسط شهر هم که آنتن میده تست کردم سرعت دانلودش 12 کیلوبایت بود
نمیدونم چطوریه بعضی جاها سرعت 900 میده
شما همینجا بگیری به نفعته چون تو این مسخره بازی شرکت های adsl فعلا فن آوا بهتره از بقیه ، ولی برای کسی که دانلود زیاد داره اون محدودیت سرعت شبانه اذیت میکنه
فعلا چند جا فرم پر کردم ببینم کدومشون پورتشون خالی میشه بگیرم ، تو هفته آینده بازم شرکت های دیگه رو تست میکنم اگه بهتر گیر نیارم بر میگردم فن آوا هر سه خطم رو از اینجا میگیرم میکس میکنم حداقل بتونم شبی ۱۲ گیگ دانلود کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دمت گرممنم چند سال پیش پارس آنلاین داشتم هنوز سرعت شبانه ها محدود نشده بود خیلی دانلود کردم یادش بخیر
شبی 12 گیگ چی دانلود کنی ؟![]()
من مثلا الان چند تا بازی اومده دارم شبانه میزارم وگرنه یه ماه بود اصلا شبا دانلود نمیکردم
سلام دوستان عزیز
من اینترنت صبانت دارم تا چند روز دیگه زمان سرویسم تموم می شه، می خوام فن آوا بگیرم. لطفا راهنمایی کنید که اینترنت حجمی بگیرم یا نامحدود ؟
دانلود شبانه برام اهمیت زیادی داره. البته سرعت روزانه هم مهم است.
چه سرویسی بگیرم که که هم شبانه دانلود مناسبی داشته باشه (شبی حدود 4، 5 گیگ) و هم در طول روز سرعت بالا باشه. ضمنا قیمت هم مناسب باشه. ماهی حدود 50 تا 60 هزار تومان
ممنون
همچین سرویس محدودی ندارهبا 50 60 شبی 4 گیگ به زور میشه گرفت ! مگر اینکه بیشتر هزینه کنی
یعنی سرویس نامحدود بگیرم (DP-1024-BU) رو بگیرم ؟ سرویس های محدود شبانه شبی تا چند گیگ می شه دانلود کرد ؟ (مثلا سرویس DP-1024-6G-NF)
ممنون
اگر نامحدود بگیری چرا که ولی شب نمی شه روز هم باید دانلود کنه تا 5 6 گیگ بشه که این سرویس بهتر از محدود هست
در مورد سرویس محدودی که گفتید اگر مشکلی نباشه ، سروری که دانلود میکنید عالی باشه 4 تا 4.5 گیگ دانلود میکنه ! که تا الان بیشتر از 4 گیگ هیشکی نتونسته![]()
ممنون از راهنمایی دوست عزیز ...
بین ساعات ۶-۷ عصر تا ۱ شب فن آوا یعنی داغون میشه!
پینگ میشه ۵۰۰-۶۰۰
حتی سرور ایران هم بالای ۱۵۰ میده
من نمیفهمم واقعا یعنی چی!
اره دقیقا بدون استثنا عصر ب بعد پینگ خیلی داغون میشه عملا گیم انلاین و... تعطیل میشه تو این ساعتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)