تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 585 اولاول ... 80480530570576577578579580581582583584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیر یه سری تفاوت جزئی بین برندهای ATI هست بله سیستم خنک کننده که خیلی مهمه!

سلام

تقلبی!؟فکر نمی کنم!شما می تونید از نمایندگی های شرکتهای معتبری که این کارتها رو روی برندهای مختلف گارانتی کردن بخرید

سلام مسعود جان

زیادم اینطور نیست درسته که از نظر قیمت برندهای ATI تفاوت چندانی با هم ندارن ولی چند تا اختلاف هست که مهم ترینشون سیستم های خنک کننده هست که برای 4870 و 4850(مخصوصا 4850) خیلی مهمه!
    الان سری جدید برند HIS دارای خنک کننده IceQ هست و خیلی بهتره از سری قبلی خودش یا Sapphire .برند Power Color هم که همیشه بهترین کیفیت رو برای کارتهای ATI داشته و می تونه انتخاب خوبی باشه
    گذشته از اینها محتویات برندها با هم فرق می کنه (دی وی دی های نرم افزار-بازی ها-کابل ها و تبدیل کننده ها-مموری 2 گیگ-......) فقط بعضی از اینها مشترکه و باقیش مختص به یه برند هست و دیگری اونو نداره.
    و در آخر اعتبار و مدت زمان گارانتی یه شرکت که اون کارت رو وارد کرده هم می تونه خیلی مهم باشه
    سلام آقا کیا !!!
    ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

خیر یه سری تفاوت جزئی بین برندهای ATI هست بله سیستم خنک کننده که خیلی مهمه!

سلام

تقلبی!؟فکر نمی کنم!شما می تونید از نمایندگی های شرکتهای معتبری که این کارتها رو روی برندهای مختلف گارانتی کردن بخرید

سلام مسعود جان

زیادم اینطور نیست درسته که از نظر قیمت برندهای ATI تفاوت چندانی با هم ندارن ولی چند تا اختلاف هست که مهم ترینشون سیستم های خنک کننده هست که برای 4870 و 4850(مخصوصا 4850) خیلی مهمه!
    الان سری جدید برند HIS دارای خنک کننده IceQ هست و خیلی بهتره از سری قبلی خودش یا Sapphire .برند Power Color هم که همیشه بهترین کیفیت رو برای کارتهای ATI داشته و می تونه انتخاب خوبی باشه
    گذشته از اینها محتویات برندها با هم فرق می کنه (دی وی دی های نرم افزار-بازی ها-کابل ها و تبدیل کننده ها-مموری 2 گیگ-......) فقط بعضی از اینها مشترکه و باقیش مختص به یه برند هست و دیگری اونو نداره.
    و در آخر اعتبار و مدت زمان گارانتی یه شرکت که اون کارت رو وارد کرده هم می تونه خیلی مهم باشه
    حالا که جواب پی ام تو یاهو رو نمیدی ....
    کدوم برند رو پیشنهاد میدی ؟ با چه گارانتی ؟ نمایدگیش کجاست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جوابش خیلی سخته . با این پیشرفت بازیها من نمیتونم جواب این سوال رو بدم . شاید بتونه 3 سال بازیها رو اجرا کنه. البته باید رم شما هم قوی باشه تا اگه دچار کمبود مموری شد از رم قرض بگیره .
    3 سال؟؟!! البته شاید منظورت فقط اجرا بازی ها بوده؟ با کیفیت بالا فکر نمی کنم!!

عمر مفید یه قطعه برای کیفیت بالا 1 سال هست و در بهترین شرایط و با سایر قطعات مناسب کارت 4850 می تونه یک سال و نیم کیفیت بالا داشته باشه بعد از اون دیگه از رده خارج میشه تازه با این سرعت پیشرفت فناوری ساخت قطعات کامپیوتری و بازی ها اصلا معلوم نیست که 2-3 سال دیگه چه اتفاقی برای این صنعت بیفته و چه محصولات جدید و تکنولوزی های برتری وارد بشن!؟
    اینهایی که من میگم فقط حدس زدنه ولی کراس فایر کردن بعد از حداکثر دو سال می تونه بهترین کار باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

3 سال؟؟!! البته شاید منظورت فقط اجرا بازی ها بوده؟ با کیفیت بالا فکر نمی کنم!!

عمر مفید یه قطعه برای کیفیت بالا 1 سال هست و در بهترین شرایط و با سایر قطعات مناسب کارت 4850 می تونه یک سال و نیم کیفیت بالا داشته باشه بعد از اون دیگه از رده خارج میشه تازه با این سرعت پیشرفت فناوری ساخت قطعات کامپیوتری و بازی ها اصلا معلوم نیست که 2-3 سال دیگه چه اتفاقی برای این صنعت بیفته و چه محصولات جدید و تکنولوزی های برتری وارد بشن!؟
    اینهایی که من میگم فقط حدس زدنه ولی کراس فایر کردن بعد از حداکثر دو سال می تونه بهترین کار باشه
    کاملا درسته . من فقط اوردن بازی مد نظرم بود. راستی این پاورکلر اومده ایران یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARASH BAHAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جنوب کرمانشاه

13

به نظر من هرکسی که pc میخره و یه نیم نگاهی به بازی ها داره همیشه باید بدونه که بعد از یه مدتی باید سیستمشو tune کنه تا بتونه ازش لذت ببره!!!
    مثل کنسول هل نیست که با بتونی با 1 کنسول 6-7 سالو سر کنی!!
    مثلا اگه الان ول خرجی کنی و یه 9800gx2 بخری 2 اتفاق ممکنه بیفته:
    2 سال اوی سیستمت high range باشه
    2 سال دوم mid range باشه
    بعدشم بیفته تو low range ها!!

ولی اصلا ممکنه که 2 سال دیگه directx 11 بیاد و مجبور بشی به خاطر بازی های جدید بازم خرج بیفته روی دستت!

ولی اگه خودتو تو mid range ثابت نگه داری هم کمتر خرج میکنی هم به خوبی از بازی ها لذ ت میبری !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام آقا کیا !!!
    ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟
    برند پاور کالر مطمئن نیستم الان تو بازار ما باشه یا نه؟؟
    ولی قیمت جهانیش اینه:

Power Color 4850:177$-194$

Power Color 4870:245$-285$

شما تبدیلش کن به قیمت بازار ایران!!

7. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من هرکسی که pc میخره و یه نیم نگاهی به بازی ها داره همیشه باید بدونه که بعد از یه مدتی باید سیستمشو tune کنه تا بتونه ازش لذت ببره!!!
    مثل کنسول هل نیست که با بتونی با 1 کنسول 6-7 سالو سر کنی!!
    مثلا اگه الان ول خرجی کنی و یه 9800gx2 بخری 2 اتفاق ممکنه بیفته:
    2 سال اوی سیستمت high range باشه
    2 سال دوم mid range باشه
    بعدشم بیفته تو low range ها!!

ولی اصلا ممکنه که 2 سال دیگه directx 11 بیاد و مجبور بشی به خاطر بازی های جدید بازم خرج بیفته روی دستت!

ولی اگه خودتو تو mid range ثابت نگه داری هم کمتر خرج میکنی هم به خوبی از بازی ها لذ ت میبری !
    با شما موافق هستم.البته فکر کردن به بیشتر از 2-3 سال غیر منطقی هست چون معلوم نیست چی پیش بیاد!
    تبلیغات کنسول ممنوع!

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
    کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=zadis;2877249]من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
    کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره

نه ، این برد قابلیت کراسفایر نداره.

11. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[QUOTE=Professor Massoud;2877324]
    من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش

نه ، این برد قابلیت کراسفایر نداره.
    پس چرا دو تا جا برای کارت گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قابلیت ایمن مین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    SLI , کراس فایر . که میگی نیست . پس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •