تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 1667 اولاول ... 8048053057057657757857958058158258358459063068010801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من با سیستم مورد نیاز بازی CRYSIS مشکل دارم
    یک سایتی که مال P30WORLD این لینکشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر میشه یکی بره تو این سایت و به من در مورد سیستم مورد نیاز و توصیه شده توضیح بده
    سوالم اینه که بخش سیستم مورد نیاز نوشته Video: NVIDIA 6800........و در قسمت سیستم مورد نیاز نوشته GRAPHICS:NVIDIA 7800..........
    اون video که هم نوشته کارت گرافیکه؟اگر کارت گرافیک پس چرا نوشته video?
    دوست عزیز! در قسمت حداقل سیستم مورد نیاز (Minimum), کارت گرافیک باید NVIDIA GeForce 6800 GT با رم 256 مگ باشه.
    و در قسمت سیستم توصیه شده (Recommended), کارت گرافیک باید NVIDIA GeForce 7800 GTX باشه که این مورد اشتباه نوشته شده.

صحیح این قسمت اینه که کارت گرافیک باید NVIDIA GeForce 8800 GTS با رم 640 مگ درج میشد.
    نکته: کارت گرافیک با کارت ویدئو هیچ فرقی نداره و در اینجا به یک معنی هستند.

سلام به همگی !!
    آقا من همین الان که میخواستم بازی splinter cell double agent رو اجرا کنم بازی crash میکنه و این پیغام رو میده :

can't spawn sam,please check if there is enough space in echelon player start

این درحالیه که تا همین دیشب بدون هیچ مشکلی داشتم بازی میکردم ...
    تو قسمت hardware detection هم تمامی گزینه ها تیک سبز خورده اند و با هیچ سخت افزاری مشکلی نداره !!
    ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید !!
    به نظر میاد قسمتی از فایلهای Save بازی خراب شده یا پاک شده... اگه این طور باشه متاسفانه هیچ گونه راهی برای این مشکل وجود نداره.

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا بازی شاهزاده ی فارس 3 رو تا آخرش رفتم
    ولی دیروز که دوباره بازی رو نصب کردم (البته از روی یه دی وی دی دیگه نصب کردم) موقع اجرا کرش میکنه
    یعنی وقتی کنترل رو نگه میدارم تا قطعات سخت افزاری رو نشون بده جلوی همه تیک زده و با هیچ کدوم مشکلی نداره ولی گزینه ی Lunch Game غیر فعاله
    مشکل از کجاس به نظر شما؟
    دیگه اینکه شاهزاده ی فارس 1 هم نصب نمیشه و این ارور رو میده:

و بعد هم وقتی yes رو میزنم بازی کرش میکنه؟!!
    جالبه اخه شاهزاده ی 2 و 3 رو قبلا اجرا کردم ولی این رو نمیتونم!!!
    آیا راهی هست که بتونم اجرا کنمش؟ (مثلا پچی یا یه چیزی تو این مایه ها)
    ممنونم

در آغاز فعالیت k2_most wanted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من یک پچ دانلود کردم به نام public betaو نصبش هم کردم ولی هنگام ورود ارر داد و یکی دیگه به نام energy 5 دانلود کردم با اون هم همین مشکل رو داشتم میشه کمکم کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    ولی دیروز که دوباره بازی رو نصب کردم (البته از روی یه دی وی دی دیگه نصب کردم) موقع اجرا کرش میکنه
    یعنی وقتی کنترل رو نگه میدارم تا قطعات سخت افزاری رو نشون بده جلوی همه تیک زده و با هیچ کدوم مشکلی نداره ولی گزینه ی Lunch Game غیر فعاله
    مشکل از کجاس به نظر شما؟
    دیگه اینکه شاهزاده ی فارس 1 هم نصب نمیشه و این ارور رو میده:

و بعد هم وقتی yes رو میزنم بازی کرش میکنه؟!!
    جالبه اخه شاهزاده ی 2 و 3 رو قبلا اجرا کردم ولی این رو نمیتونم!!!
    آیا راهی هست که بتونم اجرا کنمش؟ (مثلا پچی یا یه چیزی تو این مایه ها)
    ممنونم

دوست عزیز! معنی این پیغام انه که این کارت گرافیک (Intel 82945G Express Chipset) برای اجرای بازی مناسب نیست و هیچ گونه راهی برای اجرای بازی وجود نداره.
    من یک پچ دانلود کردم به نام public betaو نصبش هم کردم ولی هنگام ورود ارر داد و یکی دیگه به نام energy 5 دانلود کردم با اون هم همین مشکل رو داشتم میشه کمکم کنید
    خیلی دوست داشتم به شما کمکی کنم ولی چون با مود های Command & Conquer: Generals - Zero Hour آشنایی ندارم متاسفانه نمیتونم... شرمنده

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

دوست عزیز! معنی این پیغام انه که این کارت گرافیک (Intel 82945G Express Chipset) برای اجرای بازی مناسب نیست و هیچ گونه راهی برای اجرای بازی وجود نداره.
    ممنون
    پس باید بیخیال پرینس 1 بشیم
    ولی بازی پرینس 3 رو قبلا تموم کردم اما الان همون مشکلی رو که اشاره کردم دارم:
    مشکل از کجاس به نظر شما؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون
    پس باید بیخیال پرینس 1 بشیم
    ولی بازی پرینس 3 رو قبلا تموم کردم اما الان همون مشکلی رو که اشاره کردم دارم:
    مشکل از کجاس به نظر شما؟
    دوست عزیز! شما کلید Ctrl رو هنگام اجرای بازی نگه ندارید... آیا باز هم به مشکل برمیخورید؟ اگه پیغام خطایی ظاهر میشه اون رو عنوان کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

دوست عزیز! شما کلید Ctrl رو هنگام اجرای بازی نگه ندارید... آیا باز هم به مشکل برمیخورید؟ اگه پیغام خطایی ظاهر میشه اون رو عنوان کنید.
    وقتی کلید کنترل رو نگه نمیدارم بعد از نمایش صفحه ی زیر

هیچ کار خاصی انجام نمیشه!!! یعنی هیچی نشون داده نمیشه!!
    در صورتی که قبلا من تونستم این بازی رو اجرا کنم ، ولی الان نمیشه!!!

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام یه سوال قدیمی داشتم
    چرا موقعی که بازی هایی مثل halo2 kane and lynch gears of war
    یا بازی های دیگه ای که ویندوز ایکس لایو دارن می خوام بازی کنم بعد چند دقیقه ارور می ده و میاد بیرون
    و می نویسه که ویندوز xlive مشکل داره
    سیستم من
    ram2gig
    vga geforce8500 gt real
    mb:giga s seri ga-p35 ds3l
    cpu e6550 4mbch 2core 2.33ghz
    windows xp vista ایکس پی رو تا 2008 اپدیت شده روی ویستا هم همین مشکلو دارم در ضمن xp sp2 بیلد2600 ورژن 2005
    اگه کارت گرافیگ کم میاره چرا بازی هایی مثل کرای سیس رو بدون مشکل اجرا می کنه یا وگاس 2
    Last edited by mohsentanha; 20-05-2008 at 12:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

5 سلام

آقا این فایلی که گذاشتی گرفتم ولی ارور میده موقع نصب میگه ورژن فایل gta3.exe رو نمیشناسه حالا چیکار کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام یه سوال قدیمی داشتم
    چرا موقعی که بازی هایی مثل halo2 kane and lynch gears of war
    یا بازی های دیگه ای که ویندوز ایکس لایو دارن می خوام بازی کنم بعد چند دقیقه ارور می ده و میاد بیرون
    و می نویسه که ویندوز xlive مشکل داره
    سیستم من
    ram2gig
    vga geforce8500 gt real
    mb:giga s seri ga-p35 ds3l
    cpu e6550 4mbch 2core 2.33ghz
    windows xp vista ایکس پی رو تا 2008 اپدیت شده روی ویستا هم همین مشکلو دارم در ضمن xp sp2 بیلد2600 ورژن 2005
    اگه کارت گرافیگ کم میاره چرا بازی هایی مثل کرای سیس رو بدون مشکل اجرا می کنه یا وگاس 2
    دوست عزیز! xlive اگه اشتباه نکرده باشم مربوط به کنسول xbox میشه یعنی کاربرهای PC هم بتونن پا به پای کاربرهای کنسول Xbox اقدام به بازی چندنفره کنند و این موضوع ربطی به گرافیک نداره.
    آقا این فایلی که گذاشتی گرفتم ولی ارور میده موقع نصب میگه ورژن فایل gta3.exe رو نمیشناسه حالا چیکار کنم
    این پچ فقط بر روی نسخه اصلی نصب میشه... برای اطلاع عنوان میکنم که نسخه اصلی بازی شامل 2 CD هست.
    CD اول فایلهای نصب بازی و CD دوم فایلهای صوتی بازی هست که برای اجرای بازی نیاز به CD دومه.
    ... وقتی پچ نصب میشه بعدش لازمه که برای اجرا CD دوم رو بزارید... فقط همین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •