برای نظام وظیفه میگم.کاری به مدرک ندارم
برای نظام وظیفه میگم.کاری به مدرک ندارم
سلام دوست عزیز فکر نمی کنم آزاد با دولتی فرقی کنه اما چیزی که من 100 بار از دانشگاه پرسیدم (دانشگاه آزاد) و به من گفتن که تاریخ آخرین درسی که ثبت شده از همون موقع زمان معافیت تحصیلی صادر میشه.
مثلآ من بهمن 92 درسام تموم شد اما پروژه رو نگه داشتم و 30/5/93 نمرم رو گرفتم و تا 30/5/94 فرصت دارم.
حالا شما میخوای بری معافیت تحصیلیت رو ثبت کنی پلیس + 10؟ منظورم اینکه موقع ثبت نام تو دانشگاه برگه ای ندادن برین پلیس + 10 ثبت کنین ؟
سلام
دوستان من الان سال چهارم کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد هستم
میخوام مجددن کنکور کارشناسی شرکت کنم، چطور میتونم برم دانشگاه دولتی کارشناسی یه رشته دیگه، امکانش هست؟
اگر انصراف از تحصیل بدم و مدرک کاردانی بگیرم میشه؟
یا اینکه باید کارشناسیمو تموم کنم حتما؟ یا اصلا نمیشه؟
من دی ماه امتحانم تموم میشه.میخوام برای اسفند برم سربازی.میخوام ببینم دانشگاه برای اول بهمن بهم برگه برای نظام وظیفه میده یا نه
شما هروقت اخرين امتحانت نمرش ثبت شد ميتوني سريع برگ لغو معافيت رو بگيري و كاراي تسويه حساب را بعدا انجام بدي
در ضمن بهتره خودت قبل از اينكارا كارنامت را براي واحد هاي پيشنياز هم نياز چك كني چون اگر بعدا مشكلي پيش بياد مثلا بگن فلان درس قبول نيست جون پيش نيازش رو نگزروندي برات درد سر فراون ميشه
ممنون
ارشدم.ازین مشکلا خداراشکر ندارم.الانم یه درس فقط مونده.پس میگین میتونم برای بهمن برم پلیس +10؟واقعا؟اطلاع دارید یا شنیده هاتونا میگین؟
سلام دوستان
من یکی از چشمام نمره ش 3 ـه + 4 شماره آستیگمات. اون یکی نمره ش 3 + 3.75 آستیگمات. جمعا میشه 13.75
الان دارم کارشناسی میخونم. اگه از دانشگاه انصراف بدم و دفترچه رو بفرستم معاف دائم میشم؟
چون از قوانین جدیدی که اومده خبر ندارم این سؤال رو پرسیدم.
سپاس![]()
خیر دوستانم گرفتن البته به دانشگاه و کارمندای اموزش هم بستگی داره که چقدر کارتون رو پیش ببرن
اگر متاهلی اسفند اعزام بشه خدمتش 18 ماه میشه؟
از فاصله ی 2 متری بیشتر با کمر خوردم زمین مهره پنجم کمر من ترک برداشت و به نوعی داغون شده
درسم تموم شده الان سربازم باید خودمو معرفی کنم
فعلا باید یک ماه استراحت کنم دوباره دکتر برم وضعیت کمرمو برسی کنه
برای راه رفتن ، نشستن و هر کاری کمربند مخصوص میبندم.
نسشتن، بلند شدن، حتی دراز کشیدن خیلی چیزا برام درد اوره و سخته
درد زیادی هم دارم
ایا راهی هست من بتونم معافی بگیرم یا به من تعلق میگیره ؟
مهره ی کمر من کامل نشکسته و ترک برداشته، درمانش استراحت طولانی مدت هست
ممنونم
Last edited by the.legend; 10-11-2014 at 13:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)