مهمترین دلیل از جنبه نرم افزاری میتونه بخاطره خوده ویندوز باشه که بعد مثلا 2 ساعت برنامه ها یا سرویس هایی در حال اجرا باشن که خودشون خوب منابع سیستم رو اشغال میکنن . دلیل سخت افزاری میتونه بخاطر ضعیف بودن پاور یا افزایش بیش از حد دما باشه .
مهمترین دلیل از جنبه نرم افزاری میتونه بخاطره خوده ویندوز باشه که بعد مثلا 2 ساعت برنامه ها یا سرویس هایی در حال اجرا باشن که خودشون خوب منابع سیستم رو اشغال میکنن . دلیل سخت افزاری میتونه بخاطر ضعیف بودن پاور یا افزایش بیش از حد دما باشه .
به دلیل اینه که این نرم افزار به تغییرات هر چقد هم جزیی باشه عکس العمل نشون میده و این تو امتیاز ها مشاهده میشه ...
مطمئن باش دلیلش نرم افزاریه
ویندوز بعد از دوساعت خیلی از برنامه ها رو لود کرده(البته اگه خودت بازشون کرده باشی)
اما اگه این نباشه ایراد سخت افزاریه و بیشتر مربوط به پاوره.
چون در دو دقیقه اول داری از توان پیک پاور استفاده میکنی اما بعد از دو ساعت پاور از توان ریلش استفاده میشه.
این سیستم منه :
Mother Board : DFI P35 Dark LP
CPU : Inter 3000 1 mb Cache
Ram : 1 GB Cursair 667 MHZ
VGA : 8400 GS XFX
H.D.D : Hitachi 160 GB Sata 2.0
اینم عکس :
![]()
اینم برای سیستم من
فکر میکنم باید خیلی داغون باشه نه؟در ضمن میتونید بگید اگه مشگلی هست کدوم جز مشگل داره و باید چیکار انجام بدم؟
![]()
سلام اين مال منه:
cpu :phenom 9850
ram: ocz reaper hpc 2x2gb 1066
vga:4870 sapphire
main: asus m3a32 deluxe with wifi
hard: seagate 500gb 7200 rpm
فقط چون ويندوز ويستا نيست 3.25 گيگ از رم رو ميشناسه
نظر هم بدين!
Last edited by cheater_boy; 02-08-2008 at 02:59. دليل: نمره بهتر!
کلا ویندوز های 32 بیتی همین مقدار رم را شناسای میکنه
ولی سرویس پک یک ویستا فکر کنم 4 گیگ را شناسایی میکنه اما از هر 4 گیگ استفاده کنه یا نه نمیدونم
برای شناسایی و استفاد ه کامل از 4 گیگ رم باید از سیستم عامل های 64 بیتی استفاده کنی
ببینم کسی اینجا AMD 4800+ Or 5000+ نداره برا ما یه بنچمارک بزاره؟
کسی گرافیک 8600 داره که تست کرده با این نرم افزار.هرکی تست کرده امتیازش بنویسه و بنویسه که امتیاز خوب هست یا نه.ddr2 و ddr3 بودنش رو هم بنویسه
من گرافیک 8600gt دارم با رم 1 گیگ Ddr2 فردا برات تست میزارم اما این نرم افزار هر دفعه یک نتیجه مختلف میده به نظر من یک کمی مشکلات داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)