بله حق با شماست استاد علي اسيوند رو يادم رفت هم چنين استاد داريوش فرهنگ رو که من در بست نوکر همشون هستم
در ضمن خواننده هارو يادم رفت استاد نعمت الله اغاسي که اولين کسي بود که اهنگ هاي شاد تو تو ايران اجرا مي کرد که وقتي ميخوند همه فقط به اون توجه مي کردند و حتي مغازه دارا مغازه رو مي بستند و اولين کسي بود که در صحنه حرکت مي کرد و راه را براي همه ي اونايي که به فرض خودشون خوانندن باز کرد هم چنين استاد علي نظري که واقعن اينا بودن که به موسيقي ايران روح دادن و خدمتي بزرگ به اين موسيقي عرضه داشتند
در ضمن بچه ها يه چيز خيلي مهم رو يادم رفت که بگم استاد حبيب زرگر پور که يک فرد ابادانيه جلوه هاي تصويري فيلم هايي هم چون نشانه ها و طوفان و جنگ هاي ستاره اي:تهديد شبه و جومانجي و ماسک و کينگ کونگ (KING KONG)
افسانه ي نارنيا و خيلي فيلم هاي ديگر هاليوودي رو جلوه هاي تصويريه اون رو کارگرداني کرده
.gif)
.gif)
در ضمن اون به عنوان استاد مايا (نرافزار پايه ي جلوه هاي تصويري رايانه اي) به EA کمک کرده اونم براي بازي NEED FOR SPEED
ايا واقعن براي ما غرور افرين نيست که چنين کساني رو در جهان داريم ميدونين تا حالا چند تا اسکار برده
ميدونين جرج لوکاس چقدر بهش اعتماد داره که مي ده جلوه هاي رايانه اي فيلمشو بسپاره به اون
بچه ها من براي شروع اگه شد براتون بيوگرافيه کاملش رو مي زارم
ديگه بايد به بقيه بفهمونيم که ما تو استانمون چقدر مشاهير داريم پس ديگه اين جنگ و دعواهارو ول کنيد
مخلصيم با اجازه
.gif)
.gif)