تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 209 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2082

نام تاپيک: *** بچه های خوزستان (خونگرم)****

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    من به خاطر همه بچه هاي گل خوزستان برگشتم. هرچند من در اندازه اي نيستم كه درباره رفت و برگشتم پست داده بشه اما چيزي كه خيلي برام جالب بود رفتار دوستام بود درباره اصرار به برگشت ومن از همينجا ميگم مخلص همشون هستم و به خاطر يه نفر كه خودش ميدونه منظورم باهاشه دوباره فعاليتم رو توي تاپيك شروع ميكنم.
    از مسعود هم مي خوام دوباره برگرده چون ما به كمك و همفكري هاي اون نياز داريم.
    در آخر من مخلص همتون هم هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY AHWAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

اي ول به Only Ahwaz

حالو هوا رو عوض كردي داداش و دمت گرم.

ولي ابراهيم ميرزاپور كه ماله لرستان هست و از هنرمندا هم علي اسيوند رو يادت رفت.

ولي بازم اي ول.
    بله حق با شماست استاد علي اسيوند رو يادم رفت هم چنين استاد داريوش فرهنگ رو که من در بست نوکر همشون هستم
    در ضمن خواننده هارو يادم رفت استاد نعمت الله اغاسي که اولين کسي بود که اهنگ هاي شاد تو تو ايران اجرا مي کرد که وقتي ميخوند همه فقط به اون توجه مي کردند و حتي مغازه دارا مغازه رو مي بستند و اولين کسي بود که در صحنه حرکت مي کرد و راه را براي همه ي اونايي که به فرض خودشون خوانندن باز کرد هم چنين استاد علي نظري که واقعن اينا بودن که به موسيقي ايران روح دادن و خدمتي بزرگ به اين موسيقي عرضه داشتند
    در ضمن بچه ها يه چيز خيلي مهم رو يادم رفت که بگم استاد حبيب زرگر پور که يک فرد ابادانيه جلوه هاي تصويري فيلم هايي هم چون نشانه ها و طوفان و جنگ هاي ستاره اي:تهديد شبه و جومانجي و ماسک و کينگ کونگ (KING KONG)
    افسانه ي نارنيا و خيلي فيلم هاي ديگر هاليوودي رو جلوه هاي تصويريه اون رو کارگرداني کرده
    در ضمن اون به عنوان استاد مايا (نرافزار پايه ي جلوه هاي تصويري رايانه اي) به EA کمک کرده اونم براي بازي NEED FOR SPEED
    ايا واقعن براي ما غرور افرين نيست که چنين کساني رو در جهان داريم ميدونين تا حالا چند تا اسکار برده
    ميدونين جرج لوکاس چقدر بهش اعتماد داره که مي ده جلوه هاي رايانه اي فيلمشو بسپاره به اون
    بچه ها من براي شروع اگه شد براتون بيوگرافيه کاملش رو مي زارم
    ديگه بايد به بقيه بفهمونيم که ما تو استانمون چقدر مشاهير داريم پس ديگه اين جنگ و دعواهارو ول کنيد
    مخلصيم با اجازه
    Last edited by ONLY AHWAZ; 06-09-2007 at 03:48.

داره خودمونی میشه (FOROUGH)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله حق با شماست استاد علي اسيوند رو يادم رفت هم چنين استاد داريوش فرهنگ رو که من در بست نوکر همشون هستم
    در ضمن خواننده هارو يادم رفت استاد نعمت الله اغاسي که اولين کسي بود که اهنگ هاي شاد تو تو ايران اجرا مي کرد که وقتي ميخوند همه فقط به اون توجه مي کردند و حتي مغازه دارا مغازه رو مي بستند و اولين کسي بود که در صحنه حرکت مي کرد و راه را براي همه ي اونايي که به فرض خودشون خوانندن باز کرد هم چنين استاد علي نظري که واقعن اينا بودن که به موسيقي ايران روح دادن و خدمتي بزرگ به اين موسيقي عرضه داشتند
    در ضمن بچه ها يه چيز خيلي مهم رو يادم رفت که بگم استاد حبيب زرگر پور که يک فرد ابادانيه جلوه هاي تصويري فيلم هايي هم چون نشانه ها و طوفان و جنگ هاي ستاره اي:تهديد شبه و جومانجي و ماسک و کينگ کونگ (KING KONG)
    افسانه ي نارنيا و خيلي فيلم هاي ديگر هاليوودي رو جلوه هاي تصويريه اون رو کارگرداني کرده
    در ضمن اون به عنوان استاد مايا (نرافزار پايه ي جلوه هاي تصويري رايانه اي) به EA کمک کرده اونم براي بازي NEED FOR SPEED
    ايا واقعن براي ما غرور افرين نيست که چنين کساني رو در جهان داريم ميدونين تا حالا چند تا اسکار برده
    ميدونين جرج لوکاس چقدر بهش اعتماد داره که مي ده جلوه هاي رايانه اي فيلمشو بسپاره به اون
    بچه ها من براي شروع اگه شد براتون بيوگرافيه کاملش رو مي زارم
    ديگه بايد به بقيه بفهمونيم که ما تو استانمون چقدر مشاهير داريم پس ديگه اين جنگ و دعواهارو ول کنيد
    مخلصيم با اجازه
    zaheran shoma in dava ha ro vel nemikonin
    chon agha reza ke kootah oomadan & posteshoon ro mishe ye joorayi atash bas doonest

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

سلام بچه ها
    من به خاطر همه بچه هاي گل خوزستان برگشتم. هرچند من در اندازه اي نيستم كه درباره رفت و برگشتم پست داده بشه اما چيزي كه خيلي برام جالب بود رفتار دوستام بود درباره اصرار به برگشت ومن از همينجا ميگم مخلص همشون هستم و به خاطر يه نفر كه خودش ميدونه منظورم باهاشه دوباره فعاليتم رو توي تاپيك شروع ميكنم.
    از مسعود هم مي خوام دوباره برگرده چون ما به كمك و همفكري هاي اون نياز داريم.
    در آخر من مخلص همتون هم هستم.
    خوش اومدی......رضا جان این حرفا چیه میزنی..pillx فدات شهبگزریم..
    میگم شیطون مشکوک میزنی.!!اون یه نفر (.....)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوش اومدی......رضا جان این حرفا چیه میزنی..pillx فدات شهبگزریم..
    میگم شیطون مشکوک میزنی.!!اون یه نفر (.....)
    من دربست نوكرتم!
    خيلي آقايي!
    مسعود سرور ماست و يه سوتفاهمي بود كه حل شد!
    آره بدجور مشكوك ميزنم اما طرف خودش ميدونه كيه!
    خوب بچه ها بياين يه موضوع جالب رو مورد بحث قرار بديم.(اين طرح رو فروغ خانم مطرحش كرد)
    ما از امروز توي اين تاپيك يه قسمت داريم به اسم صندلي داغ.البته انجمن هم يه همچين برنامه اي داره اما خودتون بهتر ميدونيد به علت زياد بودن كاربر حالا حالاها نوبت به ما نمي رسه و درثاني اين تاپيك مخصوص همه بچه هاي خوزستانه و اينجوري نوبت به همه ميرسه و فكر كنم بخش جالبي بشه.
    نظر شما چيه؟
    خوب اولين نفر كي باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بچه ها اين امضا خوبه؟
    اگه اشكال داره بگيد تا درستش كنم.
    البته من زياد فتوشاپ سرم نميشه! اما در حد بخور نمير حاليمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    خوبيد ببين چند روزي كه نبودم چه خبر شده
    خوب آقا من صحبت كم كنم و به آقاي ONLY Ahwaz كه نمي دونم اسمش چيه يه خسته نباشيد و يه دمت گرمي بگيم با اين اطلاعاتي كه دادي منم سره ذوق اومدم
    كه مي خواهم چند تا از اين بيو گرافيايي خفن از ايرانيها و بخصوص خوزستانيها براتون بزارم.
    من شنبه از مسافرت ميام و شروع به كار مي كنم تا اون روز ONLY Ahwaz خودت بچرخون تا منم بيام
    راستي اگه ميشه اسمتو بگو(ONLY Ahwaz)

بعد به آقا رضا بگم،بابا ما موضوع كم داشتيم حالا كه موضوع دارم دوتا، دوتا داريم عزيزم بزار اين موضوعي كه ONLY Ahwaz گفتش رو تموم كنيم بعد سر فرصت موضوع شما هم دنبال مي كنيم

قربان شما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من که پستمو ویرایش کردم....از همه هم معذرت میخوام

ولی این دعوا خوب حال شما رو جا اورد ها.....یهو همه اومدیدو پست دادید!!!! تا حالا کجا بودید ها؟؟؟

من سوالای خودمو واسه صندلی داغمون طرح کردم & یه سری قانون واسه صندلی داغمون

حالا نفر اول کیه؟؟؟
    Last edited by kont_prince; 06-09-2007 at 16:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

من يكي رو معاف كنيد ناراحتي قلبي دارم!
    فروغ خانم بسم الله!

داره خودمونی میشه reza_sunset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سربندر & خوزستان

پيش فرض

سلام.
    من چند روزی هست که اومدم. دیدم این تاپیک زیاد داغ نیست. گفتم یه تنش کوچیک ایجاد کنم. پس 90% آتیشا زیر سر منه. اعتراف میکنم. ولی هر تنشی یه کرنش داره. خوشبختانه من احساس میکنم کرنشی که میخواستم همون شلوغ تر شدن این تاپیکه. پس اول از همتون عذر خواهی مکنک اگه نظرم باعث دلخوری کسی شده.......... دمتون گرم. حالا که همه جمع شدن از قضیه امضا شروع کنیم. من یه کم فتوشاپم خوبه ولی طرح خاصی ندارم. در ضمن Rjoun اگه ناراحت نمیشی باید بگم یه کم این طرحت بی روحه.. ولی بازم دمت گرم که زحمت کشیدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •