راستی من به پیشنهاد شما عمل کردم و یه تاپیک زدم. برای دفاع از ایرانسل دریغ نکنید.
راستی من به پیشنهاد شما عمل کردم و یه تاپیک زدم. برای دفاع از ایرانسل دریغ نکنید.
Ir-tci بره بوق بزنه !!!!
فقط ايرانسل ... عقب افتادگي ما از نظر شبكه ي تلفن همراه رو ايرانسل رفع كرد ... حالا بريد به Ir-tci راي بديد ...
مدل گوشیت چی هست؟
مثلاً با اینکه من راحت با گوشی بابام (نوکیا 6100) ام ام اس می فرستم، و ام ام اس های متنی رو می گیرم، ولی چون خود گوشی تمام رنگی نیست (به قولی چهار رنگه) ام ام اس هایی رو که تمام رنگی هستن بصورت اس ام اس براش میاد.
متوجه منظورم میشی؟
ولی گوشی خودم همه ام ام اس ها درست میاد و باز هم میشه.
سلام
من کل این 500 تا پست رو خوندم
اول نظرمو میگم ... ایرانسل بهترینه![]()
آخه چرا نمی خواید قبول کنید که ایرانسل موجب پیشرفت ما شده ؟
همه ما میریم از 200 هزار تومن تا 600-700 هزار تومن پول میدیمگوشی میگیریم که به قول خودمون کلاس گذاشته باشیم . ولی چه فایده ؟ وقتی نمیشه از امکانات گوشی استفاده کرد یعنی پولمون رو ریختیم تو جوب آب ...
![]()
من خودم W850 دارم . تا قبل از اینکه ایرانسل بگیرم یه سری امکاناتش به دردم نمی خورد اما الان خیلی هاش رو میتونم استفاده کنم .
ایرانسل ( که الهی قربونش برم) اومده یه کاری کرده که ما بتونیم از همه امکانات گوشیمون استفاده کنیم .
من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل . هر دوشون خوبن .
کی میگه کیفیت آنتن دهی و sms ایرانسل و تالیا بده ؟ والا ما همه جا IR-TCI - تالیا و ایرانسل رو امتحان کردیم .
خیلی جاها ایرانسل بهتر بود خیلی جاها هم تالیا خیلی جاها هم IR-TCI .
این اپراتورها همشون به نوبه خودشون خوبن . هرکدوم مخصوص یه سری از آدم هاست .
ما نباید تعصب داشته باشیم . تا زمانیکه بعضیهامون بیایم سر هیچ و پوج دعوا کنیم به هیچ جا نمیرسیم .![]()
ما میگیم چرا 300 تا 600 هزارتومن پول سیم کارتی رو مبدیم که نمیتونه خواسته های ما رو تحقق ببخشه ؟![]()
اگه ما از ایرانسل و تالیا طرفداری میکنیم فقط به خاطر بهتر بودنش نسبت به IR-TCI هست ... وگرنه قصدی نداریم![]()
کسی هم که این تاپیک رو ایجاد کرده قصدش نه توهین به کاربرا بوده نه به اپراتور ها . قصد فقط مقایسه اپراتورها و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت آنهاست . همین
حالا قضاوت با خودتونه
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگیتون
آرزو![]()
Last edited by miliomid; 11-03-2007 at 03:05.
خانم آرزو، یه اپراتور باعث پیشرفت نمیشه. ولی در کل حرف شما کاملا درسته. هر اپراتور یه خوبی داره یه بدی. هرکسی هم طبق نیازش یکی رو انتخاب میکنه. اونی که اصلا احساس نیاز به MMS نمیکنه براش مهم در دسترس بودنه و مسلما TCI رو انتخاب میکنه که پوشش بیشتری داره. ولی اکثر کسایی که تو این تاپیک مینویسن، از دودره بازیهای TCI مینالن. به نظر اکثریت این افراد باید از اپراتور خصوصی ایرانسل حمایت بشه. ( بماند که ایرانسل هم 51 درصدش مال همونایی که دستشون تو TCI و Taliya هم هست)
چرا از دیشب کسی به اینجا سر نزده؟
سلام
کسی میدونه ایرانسل کی مترو تهران را پوشش میده ؟ متاسفانه داخل مترو اصلا آنتن نداره و بعلت تعداد زیاد مسافرین مترو , فکر کنم این یک مشکلیه که خیلیها منتظر حل شدنش هستند
دوست عزيز سوال رو اينجا بپرس دوستان جواب مي دن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ایرانسل تو مترو هم ترکونده
منظورتون چیه؟
توی مترو که آنتن نمیده. فقط متروی تهران - کرج آنتن میده. اصل کاری متروی زیرزمینی تهرانه.
من که همین امروز ایستگاه آزادی رو دیدم که هنوزم فعال نبود.
ما رو باش که فکر می کردیم دیگه نهایتش تا آخر امسال مترو هم راه میوفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)