یه برنامه هست به اسم Office pack که میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی
![]()
یه برنامه هست به اسم Office pack که میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی
![]()
یعنی باید مموری رو از گوشی در آورد یا از داخل گوشی هم میشه فایلی را به کامپیوتر جابجا کرد ..یعنی کلا میتونه مثل یه فلش مموری عمل کنه واسه تبادل فایلها و مموری موبایل رو بعنوان یک درایو بشناسه ؟
با مموری یه گیگ حداکثر زمان فیلمبرداری n70 چه مدت هست ؟
سلام به همگی امروز یه کمی از بالای جوی استیک موبایلم پریده یعنی رنگش رفته رنگ استیل رو میگم پیشنهاد میکنید چه کارش کنم برم قاب جدید بگیرم یا بزارم داغون تر بشه بعدش برم یه قاب اصلی بگیرم راستی قیمت قاب اصلی تهرون چنده آیه راحت گیر میاد
ببین دوست عزیز شما با نصب Pc Cuite و اتصال گوشی با کابل USB به کامپیوتر از ادرس زیر میتونی به اطلاعات مموری دست پیدا کنی
my computer>nokia phone browser>N70>memory
بعد هر فایلی که میخوای میتونی جابجا کنی.
Last edited by amir2011; 08-05-2007 at 20:54.
میتونی براش قاب بگیری
الان n70 تقریبا بیشترین تنوع قاب رو در بازار بین همه گوشی ها داره!با قیمتهای 4 هزار تومان به بالا
یعنی یه ساعت خیلیه یه دوستی دارم به اندازه من باهاش کار میکنه بیشتر از 60 ساعت شارژ نگه میداره اون وقت شما میگین یه ساعت زیاده
یعنی یه ساعت خیلیه یه دوستی دارم به اندازه من باهاش کار میکنه بیشتر از 60 ساعت شارژ نگه میداره اون وقت شما میگین یه ساعت زیاده
بله یک ساعت کارکردن شما با یک ساعت کار کردن دوستت حتما خیلی فرق داره .....
دوست عزيز تاپيك بالا تاييد مي شه و اينم قبول كنيم كه ان70 از لحاظ باتري كمي ضعيفه ولي نه به اون ضعيفي كه شما فكرشو مي كنين نسبت به ساير گوشي ها و بخصوص گوشي هاي سوني اريكسون ضعيفه
هر گوشی تو مایه خودش بهترین شارژ رو داره ولی با مقایسه با گوشی های دیگه ظرفیت نگهداری باطری کم یا زیاد میشه من خودم ان 70 داره با گنجایش خوبه هر 2 تا 3روز یک بار شارژمیکنم![]()
![]()
970mlA
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)