تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 376 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

مجددا سلام

من با اپرا دانلود میکنم و الان زده :
    Seeds: 15, Peers: 9 (Total seeds/peers: 33/23)

ولی سرعت اپلود 8-9 و دانلودم بالاتر از 2 نمیره .
    چکار کنم ؟

داره خودمونی میشه caspian1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    MAZANDARAN

پيش فرض

سلام
    يه سوال
    من اينجا Adsl ندارم ميخواستم بپرسم ميشه با اينترنت ماهواره اي( كارت --- و ...) دانلود كرد؟ آيا كسي اينكار و كرده كه من هم برم تو نخش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها اگه کسی می خواد بگه من براش دانلود کنم
    پیغام خصوصی لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا بنده را راهنمایی فرمایید...
    در محل کار بنده ظاهرا پورتها را بسته اند و نمی توان با تورنت دانلود کرد...
    چه راهکاری وجود دارد؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطفا بنده را راهنمایی فرمایید...
    در محل کار بنده ظاهرا پورتها را بسته اند و نمی توان با تورنت دانلود کرد...
    چه راهکاری وجود دارد؟
    با تشکر
    سلام
    در مورد این موضوع بحثهای زیادی تو تاپیک وجود داره
    از همون ها میتونید استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من به تازگی از طریق یکی از دوستانم از سایت دمونوئید کد اینوایت گرفتم و عضو اونجا شدم از وقتی عضو شدم حدود 4تا 5 گیگ دانلود داشتم و حدود 2 تا 2.5 گیگ آپلود که برنامه utorrent اینطوری نشون میده مثلا من فیلم The.Last.Mimzy رو دانلود کردم حجم خودش 701 مگ هستش با کیفیت عالی و حدود 746 مگ آپ کردم همین فایلو ولی دمونوئید الان چند روزه دانلود منو 865 مگ و آپلودم رو 133 مگ نشون میده کسی میدونه مشکل من چیه میترسم منو بن کنه لطفا کسایی که میدونن قضیه چیه کمکم کنند ضمنا من اینترنت 128 دارم و قبال سرعت دانلودم چیزی بین 8 تا 16 کیلو متغیر بود و بطور متوسط 12 تا سرعت داشتم ولی این فیلم آخری رو حداکثر تا 10 کیلو دانلود داشتم نمیدونم مشکل چیه تعداد سید و پیر هم بالا بود ولی دانلود نداشتم آیا ممکنه دمونوئید سرعت منو کم کرده باشه ؛ بخاطر آپلود کم !!!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hepco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امیدوارم تکراری نباشه!باور کنید خیلی سخت بود 60 صفحه رو یکی یکی نگاه کرد!به هرحال این آموزشو میزارم اگه تکراری بود آقا امین زحمتش پاک کردنشو بکشه!

برای دانلود از این سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول باید برنامه BitTornado رو دانلود و روی کامپیوتر تون نصب کنید. آخرین ورژن این برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید

کد:
    بعد از نصب برنامه به سایت
    کد:
    رفته و در صفحه ای که باز شده نام فیلم مورد نظر رو نوشته و تیک All رو برداشته و روی Video تیک زده و رو میزنید. (مطابق شکل زیر)

مثلا من نام فیلم ارباب حلقه ها رو نوشتم و صفحه ای مشابه زیر باز شد سپس برای راحت تر پیدا کردن فیلم مورد نظر روی نوشته Size کلیک کنید

حال فیلم ها بر اساس حجم آپلود شده مرتب شده

در قسمت سمت چپ صفحه فرمت فیلم نوشته شده
    قسمت هایی که نوشته Video > Movie و حجم برای یک فیلم تقریبا 2 ساعته برابر 650 الی 750 مگابایت هست مد نظر میباشد
    بعد از انتخاب و کلیک روی نام فیلم به صفحه ای اینچنین میرسیم

معمولا در قسمت مشخصات مشخصاتی کامل تر از اینچه در تصویر میبینید نوشته میشود
    و همچنین زیر قسمن Size زبان فیلم و زبان زیر نویس(اگه داشته باشه) رو مینویسه

مد نظر ما برای یک فیلم اونهایی هستند که تعداد فایل 1 تا 3 فایل باشه و اگر بیشتر بود با Back برمیگردیم و انتخابی دیگه انجام میدیم و در آخر اینکه اگه فیلم مورد نظر رو پیدا کردیم از آدرس یه کپی برداشته و در محلی که برای Save فیلم در نظر گرفتیم آدرس رو در یک فایل TXT ذخیره میکنیم که اگه دانلود به هر علت نیمه تموم موند راحت بتونیم آدرس رو پیدا کنیم و از جایی که دانلود مونده دانلود رو ادامه بدیم

حال بعد از انتخاب فیلم روی نوشته Download This TORRENT که به رنگ سبز هست کلیک میکنیم

ابتدا فایلی با حجم کم دانلود میکنه و بصورت اتوماتیک و بلافاصله بعد از دانلود فایل کوچیک برنامه BitTornado باز شده و برای ذخیره فیلم روی هارد شما از شما مسیر میخواد

بعد از انتخاب مسیر برنامه شروع به دانلوم میکنه

حالا که دانلود شرع شد شما میتونید به مسیری که برای دانلود انتخاب کردید برید و اگه فایل ترجیحا AVI بود و همه فیلم در یک فایل اجازه دانلود بدید و اگر MP4 یا فرمت های دیگه و یا در دو قسمت بود به نظر من بهتره دانلود رو کنسل و فایل ها رو پاک کرده و برید سراغ انتخابی دیگه

در برنامه BitTornado در قسمت بالا چراغی هست که به رنگ های سیاه و زرد و سبز و آبی و قرمز روشن میشه

وقتی دانلود رو شروع کردید اول چراغ به رنگ سیاهه
    اگه برنامه فایل رو پیدا کرد اول بصورت زرد روشن میشه
    اگه دانلود موفقیت آمیز باشه رنگ سبز رو میبینید
    اگه رنگ آبی روشن شد یعنی اینکه ممکنه دانلود ارور داشته باشه البته جدی نگیرید معمولا بعد از مدتی رنگش سبز میشه و فیلم هم هیچ مشکلی نخواهد داشت
    اگه رنگ قرمز روشن شد یعنی دانلود نمیشه البته بلافاصله بعد از روشن شدن چراغ قرمز دانلود رو کنسل نکنید 4-5 دقیقه صبر کنید ممکنه چراغ زرد و سبز بشه یا اینکه کنسل کرده و دوباره همون دانلود رو چند بار تکرار کنید اگر باز هم نشد برید سراغ انتخابی دیگه

باز هم تاکید میکنم که آدرس سایتی رو که شما فیلم رو بصورت موفق تونستید از اون دانلود کنید رو در یک فایل TXT در همون مسیری که فیلم ذخیره میشه بزارید تا اگه وسط ها به هر دلیل دانلود رو قطع کردید راحت بتونید آدرس رو پیدا کرده و از همونجا دانلود کنید (این امکانات خود برنامه BitTornado هست که مثل DAP میتونید فایل رو از همون جایی که مونده دانلود کنه )

در برنامه BitTornado قسمت بالا چند نوشته هست
    Detiles , Advanced , Prefs , About

در مورد Detiles کمی توضیح میدم
    با بقیه کاری نداشته باشید

وقتی Detils ر میزنید اگه دانلود شما یک فایل باشه که مشخصات زیادی نمینویسه ولی اگه بیشتر از یک فایل باشه صفحه ای به این شکل باز میشه

که نام و حجم هر یک از فایل ها رو نوشته که شما با کلیک راست روی هرکدوم از فایل ها انتخاب هایی دارید مثلا میتونید بخواهید فایلی رو اول دانلود کنه و یا اینکه فایلی رو اصلا دانلود نکنه و دیگر انتخاب ها
    معمولا فیلم های AVI این سایت که برای فیلم 2 ساعتی حدودا 700 مگ باشه اندازش 512*390 یا 640*272 هست که کیفیت خیلی خوب و بیشتر از VCD هست و با سرعت متوسط 35 کیلو بایت در ثانیه که من دانلود میکنم هر فیلم 6 ساعت طول میکشه و فکر کنم این خیلی بهتر از سایت های راپید شیر و مگاآپلود و امثالهم که فیلم در چند قسمت میشه هست

برگرفته از سایت دی وی بی 2

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من به تازگی از طریق یکی از دوستانم از سایت دمونوئید کد اینوایت گرفتم و عضو اونجا شدم از وقتی عضو شدم حدود 4تا 5 گیگ دانلود داشتم و حدود 2 تا 2.5 گیگ آپلود که برنامه utorrent اینطوری نشون میده مثلا من فیلم The.Last.Mimzy رو دانلود کردم حجم خودش 701 مگ هستش با کیفیت عالی و حدود 746 مگ آپ کردم همین فایلو ولی دمونوئید الان چند روزه دانلود منو 865 مگ و آپلودم رو 133 مگ نشون میده کسی میدونه مشکل من چیه میترسم منو بن کنه لطفا کسایی که میدونن قضیه چیه کمکم کنند ضمنا من اینترنت 128 دارم و قبال سرعت دانلودم چیزی بین 8 تا 16 کیلو متغیر بود و بطور متوسط 12 تا سرعت داشتم ولی این فیلم آخری رو حداکثر تا 10 کیلو دانلود داشتم نمیدونم مشکل چیه تعداد سید و پیر هم بالا بود ولی دانلود نداشتم آیا ممکنه دمونوئید سرعت منو کم کرده باشه ؛ بخاطر آپلود کم !!!!!؟
    شما با پراکسی وارد سایت نمیشین؟
    اګه با پراکسی وارد میشین به احتمال زیاد مشکل همینه
    من خودم هم از پراکسی استفاده میکنم و بخاطر همین دانلود و اپلودم رو 14 ګیګ استاده و share ratio من همیشه یک هستش که برام خوبه و مشکلی با دانلود و اپلود ندارم
    اګه مشکل شما پراکسی نباشه در این صورت یه بار تورنتت رو متوقف کن و از تو سایت هم لاګ اف کن دوباره لاګین کن بعد یه فایل تورنت همینجوری دانلود کن تا سایت ای پي جدیدت دستش بیاد و بعد دوباره تو برنامه ی تورنتت شروع به دانلود تورنت کن ( این جیزی هست که خود demonoid در این مواقع می خواد انجام بدین )
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما با پراکسی وارد سایت نمیشین؟
    اګه با پراکسی وارد میشین به احتمال زیاد مشکل همینه
    من خودم هم از پراکسی استفاده میکنم و بخاطر همین دانلود و اپلودم رو 14 ګیګ استاده و share ratio من همیشه یک هستش که برام خوبه و مشکلی با دانلود و اپلود ندارم
    اګه مشکل شما پراکسی نباشه در این صورت یه بار تورنتت رو متوقف کن و از تو سایت هم لاګ اف کن دوباره لاګین کن بعد یه فایل تورنت همینجوری دانلود کن تا سایت ای پي جدیدت دستش بیاد و بعد دوباره تو برنامه ی تورنتت شروع به دانلود تورنت کن ( این جیزی هست که خود demonoid در این مواقع می خواد انجام بدین )
    موفق باشی

سلام پیمان جان ممنون از جواب خوبت درست زدی به هدف اصلا فکرم به اینجا نرسیده بود چون من چند روزه از vpn استفاده میکنم و تورنتهای چند تا فیلمو قبل از اینکه این وی پی ان رو بگیرم گرفته بودم و گذاشته بودم تو نوبت تا دانلود شون کنم واقعا ممنون از کمکت .

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

داره خودمونی میشه afaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من بيش از 30 تا فيلم از تورنت دانلود كردم از سايت isohunt.com به مشكلم برخورد نكردم چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ فيك بودنش ولي جديدن اتفاقات عجيبي مي افته مثلا من مي خوام فيلم راش هور 3 رو دانلود كنم بجاش فيلم شوتر دانلود مي شه يا يه بار ديگه دانلود كردم اين دفعه اجرا نمي شه يا مثلا فيلم superbad رو مي خواستم دانلود كنم يه فيلم ديگه دانلود شد در صورتي كه از axxo هم كه يكي از معروفترين هاست هم دانلود كردم اينجوري شد واقعا گيج شدم .

در ضمن تمام پليرها و كدك ها هم براي اجراي فايل دانلود رده استفاده كردم ولي اجرا نشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •