سیستمت رو با سی دی پارسیکس بوت کن و خروجی دستور زیر رو اینجا بگذار ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستمت رو با سی دی پارسیکس بوت کن و خروجی دستور زیر رو اینجا بگذار ...
خروجی دستور این بود
این جدول که نشون میده شما تمام پارتیشن هات ntfs هستن! فدورا روی این ها نصب نیست. این دستور رو هم میشه اجرا کنین:
اره
اخه من فکر کردم جوابی که شمادادید مربوط به اتصال اینترنت باپارسیکسه وخودمم تعجب کردم چرا اینجا جواب دادید
شرمنده
من فدوراروباید دوباره نصب کنم وخروجی این دوتا دستور رو دوباره بعدازنصب ویندوز میزارم اینجا
ولی توروخدا راه اتصال به اینترنت با پارسیکس رو بهم بگید توتایپیک مودم نوشتم تا شماره گیری میره ولی خطا می ده
کسی جواب نداده
Last edited by P A R M I S; 31-07-2008 at 12:00.
خانم پارمیس
با توجه به این که دیسک زنده ی پارسیکس پکیج ntfs 3g رو داره ، قاعدتا باید بتونید با دستور های :
mount /dev/sda0
و
mount /dev/sda1
و
mount /dev/sda5
و
mount /dev/sda6
و
mount /dev/sda7
و
mount /dev/sda8
محتویات اون پارتیشن ها رو ببینید .
نکنه انتظار دارین که فدورا رو روی ntfs نصب کرده باشن؟
نه گرامی
منظورم این بود که این دستورات را با دیسک زنده پارسیکس اجرا کنند .
نتایج این دستورهابادیسک زنده پارسیکس بعدازنصب فدورا
ومشکل من به طورمختصربرای اونهایی که می خوان لطف کنند ومشکل من روحل کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ابتدا پارتیش g رواز روی هارد ازبین می برم یعنی delete وبدون هیچ فرمتی
بعدفدورای 7یا9رووری اون پارتیشن بادستور استفاده از فضای خالی وبدون پاک کرده دیگر پارتیشن ها نصب می کنم فدورا بالامیاد ولی توقسمت اول که سیستم روشن می شه ونوع سیستم عاملهاروانتخاب می کنم 2تا گزینه داره یکی فدورا ودیگری other زمانی که گزینه other روانتخاب می کنم ویندوز بالانیماد ولی تمام اطلاعات ویندوز دست نخورده روی هارد هست
باید فدورارو اول با پارتیشن مجیک پاک کنم بعد یه ویندوز دیگه نصب کنم تابتونم با ویندوز قبلی بالا بیام
قبلا با فدوراهای قدیمی تر از7این مشکل رونداشتم ولی مشکلم بافدوراهای قبلی نبودن صدابود
شرمنده اگه طولانی شد
Last edited by P A R M I S; 31-07-2008 at 15:09.
در موقع پارتیشن بندی اون گزینه استفاده از فضای خالی رو نزن
خودت بیا توی فضای خالی یه پارتیشن به اندازه ۲برابر رم سیستمت درست کن و در قسمت فرمت swap رو انتخاب کن بعد بقیه فضای خالی رو خودت با فرمت ext3 درست کن و بعد نصب رو ادامه بده
بعد اینکه حتما یه راهنمای نصب رو بخون و همراه با راهنما کار نصب رو انجام بده
شما اول باید سیستم عامل رو درست نصب کنی تا بعد بقیه کارها رو بتونی انجام بدی
حالا اگر ویندوز توی منوی گراب نیومد می تونی تعمیرش کنی و احتیاج به نصب مجدد ویندوز نیست و ما دوباره برمی گردیم به خونه اول
سلام میشه لینک دانلود لینکوس رو بدین
یه لینوکس میخوام که بیشتر اینترنت و شبکه باشه
ممنون از همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)