تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 91 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنتونیو کونته می گوید تمرکز خود را بر پیشرفت تیم گذاشته است.

طرفداری – چلسی در حال حاضر شرایط خوبی را تجربه نمی کند و نتایج تیم همراه با فراز و نشیب بوده است. در این میان شایعات مختلفی حول تیم کونته قرار دارد که به نظر می رسد بر این وضعیت بی تأثیر نباشند.
    به نقل از اسکای، کونته می گوید تمرکزش متوجه تیم و پیشرفت آن است و به مسائل خارج از زمین توجهی ندارد.
    وی گفت:
    نگرانی من تلاش در جهت پیشرفت بازیکنان، کار کردن با آنها، یافتن بهترین راه حل برای [مشکلات] باشگاه و دادن حس رضایت به هواداران است چرا که شایسته بهترین ها هستند.

در خصوص حضور رومن آبراموویچ مالک باشگاه در تمرینات تیم از کونته سوال شد و او پاسخ داد:
    پرسیدن چنین سوالاتی بسیار عجیب است. به نظرم این پرسش در مورد اتفاقاتی است که در گذشته در این باشگاه رخ داده است. من متفاوت هستم. من یک مربی متفاوت و یک فرد متفاوت هستم. نگران نیستم و از بابت این شرایط با خود نگرانی ندارم. به شغل و به کار خود ادامه می دهم. فکر می کنم باشگاه از کاری که انجام می دهم رضایت دارد؛ شغلی فوق العاده در باشگاه چلسی، با این حال فوتبال عجیب [و غریب] است.
    هنگامی که کار من در باشگاه تمام می شود به خانه باز می گردم، از حاصل تلاش خود در باشگاه واقعاً رضایت دارم.

چلسی بازی خود در برابر رم را واگذار کرد و کونته با اشاره به نمایش بد تیمش در نیمه دوم این مسابقه اشاره کرد:
    در طول فصل لحظات متفاوتی را تجربه می کنید، فراز و نشیب ها، با این حال باید به داشتن ثبات در یک تیم خوب امید داشته باشید. هنگامی که به این لحظات برخورد می کنید باید با یافتن نقاط قوت، بر مشکلات غلبه کنید و پس از آن با همکاری [با یکدیگر] در مسیر پیشرفت قرار بگیرید.
    وی ادامه داد:
    برای من شرایط عادی است. هر مربی باید آماده رویارویی با هر شرایطی باشد. در لیگ [برتر] امتیازاتی کسب کرده ایم که شایسته آنها بوده ایم، به صعود از گروه خود در لیگ قهرمانان بسیار نزدیک هستیم و در لیگ کاپ نیز حضور دارم. مهمترین مسئله برای من این شغل است و پس از آن با احساس رضایت از محل کار به خانه بروم.

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برگردان یادداشتی از وبسایت اسکای اسپورتس

در یکی از بازی های یک شنبه داغ لیگ برتر، منچستریونایتد در دیداری جذاب برابر چلسی قرار خواهد گرفت که مسلما اختلاف نظر قابل توجهی بین مربیان دو تیم وجود دارد.

طرفداری- ژوزه مرینیو مشهور به ایجاد جنگ های روانی با مربیان تیم‌های مقابل است و الان مدتی است آنتونیو کونته به نفراتی چون آرسن ونگر، پپ گواردیولا، رافائل بنیتز و مانوئل پیگرینی اضافه شده است.
    کونته سال گذشته چلسی درهم شکسته و افت کرده را در شرایطی تحویل گرفت که مورینیو سال قبل بعد از عدم موفقیت، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و الان هیچ چیز جذاب تر از نتیجه گیری مناسب در استمفوردبریج برای مو نیست. همین بهانه ای شده تا اسکای اسپورتس طی یادداشتی جدال های لفظی و کنایه های صادر شده از سوی دو نفر نسبت به هم طی سال های گذشته را مرور کند که تقدیم می شود:
    اکتبر ۲۰۱۶؛ مورینیو از خوشحالی تحقیرکننده کونته انتقاد می کند
    اکتبر سال گذشته مورینیو شکست سختی در بازگشتش به استمفوردبریج متحمل شد. در آن دیدار، چلسی با گل هایی از گری کیهیل، ادن هازارد، پدرو و ان گولو کانته، شیاطین سرخ را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در پایان بازی ناامیدی مورینیو در خصوص رفتار کونته در کنار زمین کاملا مشهود بود. مو احساس می کرد خوشحالی های بی حدوحصر کونته برای تحقیر او و تیم بوده است. یکی از شبکه های ایتالیا گزارش داد مورینیو در پایان بازی با عصبانیت به کونته نزدیک شده و گفته است:
    وقتی ۴ گل پیش هستی، نباید اینطور شادی کنی. اگر فقط یک گل زده بودید، مشکلی نداشت، ولی در غیر این صورت از نظر ما تحقیر آمیز است.
    ویدیوهای منتشر شده هم حاکی از آن بود که آن دست دادن طولانی نمی توانست حاوی صحبت های صمیمانه ای بوده باشد.
    نوامبر ۲۰۱۶؛ کونته نادیده گرفته شدن ویکتور موزس را زیر سوال می برد

چلسی در سال 2012، ویکتور موزس را از ویگان به خدمت گرفت، ولی مورینیو هیچ وقت اعتقاد لازم را نشان نداد و چلسی او را به طور قرضی به تیم های دیگر واگذار می کرد. ملی‌پوش نیجریه ای در جریان قهرمانی سال گذشته آبی ها درخشید و کونته از این وضعیت برای نشان دادن برجستگی کار خود را استفاده کرد و در مصاحبه با گازتا دلو اسپورت، به شکل موذیانه ای اعلام نمود سرمربی قبل از او برخی چیزها را نادیده گرفته است:
    از همان روز اول که اینجا آمدم، استعداد بالای او را دیدم. موزس ویژگی های مهمی دارد: تکنیک، قدرت بدنی و توانایی برای برای پوشش ۷۰ متر زمین از جمله آنها است. برایم عجیب است که بازیکنی با ویژگی‌های او نادیده گرفته شده است.
    فوریه 2017؛ مورینیو از چلسی به عنوان تیمی دفاعی نام می برد

مورینیو در جریان مصاحبه ای که در ماه فوریه انجام داد، چلسی را به عنوان گزینه اصلی قهرمانی نام برد، ولی صحبت هایش بی نیش و کنایه نبود. در شرایطی که چلسی صدرنشین لیگ بود، مورینیو آنها را تیمی دفاعی نامید:
    چلسی تیم دفاعی بسیار خوبی است. آنها بسیار خوب و با بازیکنان زیاد دفاع می‌کند و فکر می کنم در چنین شرایطی، یک تیم دفاعی بتواند با ضدحملات و ضربات ایستگاهی، قهرمان شود. در نهایت فکر نمی کنم آنها اجازه دهند اتفاق دیگری بیفتد، ولی فوتبال فوتبال است.
    مارس ۲۰۱۷؛ کونته ادعاهای مورینیو در خصوص کارت قرمز را بی پاسخ نمی گذارد

دو تیم باید در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی به مصاف هم می رفتند و تصمیمی بحث برانگیز از سوی مایکل اولیور برای اخراج آندر هررا، بازی را به جنجال کشاند. بعد از آنکه تک گل کانته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مورینیو گفت:
    در مورد کارت قرمز صحبت نمی‌کنم. همه می توانند از مواضع مختلف قضیه را تحلیل کنند، ولی می توانیم بازی را قبل و بعد از کارت را ببینیم و تصمیم های گرفته شده در خصوص دو کارت زرد مقایسه کنیم. فکر می‌کنم مواردی بود که کارتی از جیب داور خارج نشد.
    وقتی از کونته در خصوص صحبت‌های مو پرسیده شد، ترجیح داد در مورد انجام خطاهای مکرر روی ادن هازارد صحبت کند:
    او وارد بازی شد ولی نتوانست فوتبال بازی کند. همه این را دیدند و می توانند به راحتی قضاوت کنند.
    آوریل ۲۰۱۷؛ کونته با کنایه از هزینه‌های بالای منچستر یونایتد صحبت می کند

مورینیو در فصل نقل و انتقالات، 150 میلیون پوند خرج کرد. کونته با اعلام اینکه پول موفقیت نمی‌آورد، به شکلی کاملاً زیرکانه اقدام به انتقاد از باشگاههای منچستری کرد:
    فکر می کنم همه لازم است بفهمند کسی که بیشتر از همه خرج می کند، لزوما برنده نیست. اگر این گونه بود، قهرمان این فصل لیگ، اسمش چیزی غیر از چلسی، تاتنهام، لیوپول یا آرسنال (اشاره به سیتی و یونایتد) بود. می فهمید چه می گویم؟ البته اولین فصلی نیست که باشگاه های منچستری این قدر هزینه کرده اند. به فصول گذشته هم نگاه کنید. کاملا طبیعی است.
    جولای ۲۰۱۷؛ مورینیو در خصوص کاشت موی کونته صحبت می کند

بعد از اینکه آقای خاص صحبتهای کنایه آمیزی نسبت به کونته انجام داد، مرد ایتالیایی که در ماه جولای با بازیکنانش صحبت می کرد، گفت:
    دو فصل قبل، چلسی در لیگ به عنوان دهم رسید. این اتفاق نباید دوباره رخ دهد. همه مشکلات آن را می دانیم و نمی خواهیم مسائلی که برای مورینیو پیش آمد، دوباره پیش بیاید. سرمربیان دو تیم قهرمان قبل (لستر و چلسی) هر دو شغل شان را از دست دادند و ما تمام تلاش مان را می کنیم بهترین راه حل ها برای اجتناب از این اتفاقات را پیدا کنیم.
    سرمربی یونایتد از پاسخ مستقیم در خصوص این موارد مطرح شده خودداری کرد، ولی کنایه ای به کاشت موی سرمربی ایتالیایی و سابق یوونتوس زد:
    نمی دانم، می توانم به شکل های مختلف جواب دهم، ولی برای صحبت در خصوص آنتونیو کونته، موهای سرم را از دست نخواهم داد.
    اکتبر 2017؛ کونته از مورینیو می خواهد در کار او دخالت نکند

ماه گذشته و بعد از آنکه یونایتد، بنفیکا را در لیگ قهرمانان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مورینیو تصمیم گرفت اختلافاتش با کونته را دوباره از نو شروع کند:
    هیچ وقت در مورد مصدومیت ها صحبت نمی کنم. مربیان دیگری هستند که وقتی بازیکنی مصدوم می شود، گریه می کنند و گریه می کنند و گریه می کنند. من گریه نمی کنم. به نظرم راه حل نادیده گرفتن مصدوم ها و تمرکز روی بازیکنان در دسترس است. اگر بخواهم مثل سایرین شیون کنم و سروصدا راه بیندازم، می توانم برای 5 دقیقه گریه کنم، اما نمی کنم.
    بعدا وقتی از کونته در این خصوص پرسیده شد، هافبک سابق تیم ملی ایتالیا از مورینیو می خواهد سرش به کار خودش باشد:
    به نظرم وقتش رسیده او به تیم خودش فکر کند و به جای آنکه حواسش به بقیه باشد، به خودش نگاه کند. فکر می کنم مورینیو بیشتر وقت ها دوست دارد روی اتفاقاتی که در چلسی رخ می دهد، زوم کند. خیلی اوقات از جمله فصل پیش رخ داده است. او باید به تیم خودش فکر کند.

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طرفداری- سرمربی چلسی، آنتونیو کونته، ظهر امروز در کوبهام، در نشست مطبوعاتی حاضر شد و درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با خبرنگاران به گفتگو پرداخت.
    آنتونیو کونته درباره انگولو کانته، هافبک تیمش که تازه دوران ریکاوری مصدومیتش را پشت سرگذاشته، گفت:
    انگولو شرایطش در حال بهتر شدن است و باید فردا هم تمرینات را ببینیم و تصمیمی درباره اینکه او بازی کند یا نه، بگیریم. امّا می دانم او در حال بهتر شدن است و شرایطش رو به بهبود است و این بسیار برایم خوشحال کننده است، ما در مورد بازیکنی مهم صحبت می‌کنیم. اگر می‌خواستم در قبال او ریسک کنم، مقابل بورنموث یا چلسی او را بازی می دادم. امّا صبر کردم، من برای پیدا کردن بهترین راه حل، آدم صبوری هستم، تنها در شرایط آمادگی کامل او را از ابتدا بازی می‌دهم.
    سرمربی چلسی درباره گری کیهیل و ویکتور موزس نیز گفت:
    در مورد موزس هیچ شانسی برای بازی کردنش وجود ندارد، او دچار مصدومیت شده و باید صبور باشیم و زمان بیشتری را صرف ریکاوری او کنیم. کیهیل قطعاً بازی خواهد کرد.
    کونته درباره نمایش ضعیف تیمش در مقابل آاس رم گفت:
    صادقانه بگویم که نیمه دوم دیدار مقابل رم، از جنبه های زیادی، نمایش بسیار بدی بود، امّا این لحظات در فوتبال ممکن است رخ دهد، مهّم ترین مسئله این است که دوباره با چنین شرایطی روبرو نشوید. ما نیمه نخست نمایش خوبی داشتیم، امّا 2-0 عقب افتادیم، من زمانی که 2-1 در استمفوردبریج از آن‌ها عقب افتادیم، نگران تر از بازی رم بودم، چراکه در لندن ما کنترل بازی را در اختیار نداشتیم. به هر حال، نیمه دوم دیدار سه شنبه، بسیار منفی بود. امّا آن بازی گذشته است و ما اکنون باید خود را برای دیدار مقابل منچستریونایتد آماده کنیم و بتوانیم بهترین نمایش را از خود نشان دهیم.
    سرمربی چلسی درباره شایعات مطرح شده در خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت:
    از کار کردن با بازیکنانم بسیار خوشحالم، تعهد آن‌ها به تیم همیشه خوب بوده است، امّا در این فصل، ما مشکلات مهمی پیش رو داشته ایم و همین باعث شده که با مشکل مواجه شویم، حل کردن این مشکلات راحت نیست. امّا در این شرایط، شما می‌توانید ببینید که یک برنده هستید یا بازنده، و این بسیار مهم است. وقتی که یک برهه مثبت پشت سرگذاشته می‌شود، خوب بازی کردن و اعتماد داشتن راحت است. وقتی به مشکل می خورید، نشان دادن شخصیت، قوی بودن و روبرو شدن با مشکلات با بهترین شیوه، مهّم است. من در زندگی ام به این لحظات عادت کرده ام. در زندگی ام به عنوان بازیکن و مربی، فشار زیادی را تجربه کردم، و تاریخ این را نشان داده است.
    کونته ادامه داد:
    ما در مورد یک تیم بسیار خوب حرف می‌زنیم، تیمی که از نظر فیزیکی بسیار قدرتمند است و این بازی سختی را پیش روی ما می‌گذارد. آن‌ها تیم بسیار خوبی هستند و ما باید بسیار مراقب باشیم. ما در تلاش هستیم که با بهترین حالت برای دیدار یکشنبه آماده شویم، امّا می دانیم که منچستریونایتد یک تیم بسیار خوب است. وقتی شما مقابل منچستریونایتد، منچسترسیتی، آرسنال، لیورپول و تاتنهام بازی می‌کنید، همیشه یک بازی بزرگ است، این مدل بازی ها باید بازیکنان را هیجانی کند، چراکه اتمسفر بازی بسیار عالی است و مردم زیادی در سراسر دنیا این بازی را می بینند.
    سرمربی چلسی، در پاسخ به سوالی که آیا با همتایش در منچستریونایتد، ژوزه مورینیو دست خواهد داد، یا خیر گفت:
    رابطه ام با مورینیو مهّم نیست. روابط میان مربیان مسئله مهّمی نیست. ما باید به هر مربی احترام بگذاریم. نمی خواهم در این مورد صحبت کنم. او رقیب من است و من هم رقیب او هستم، بعد از بازی هم همین شرایط پابرجاست. من برای او احترام قائل هستم و انتظار دارم او هم به من احترام بگذارد، همین.

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازیکن سابق آرسنال معتقد است چلسی دچار مشکل شده است.

طرفداری – در ادامه رقابت های لیگ برتر انگلستان، روز یک شنبه چلسی میزبان شیاطین سرخ خواهد بود. در آستانه این دیدار ستاره سابق آرسنال در خصوص شرایط چلسی به صحبت پرداخته است.
    به گزارش میرر، چلسی در بازی های اخیر چندان پر قدرت نشان نداده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تردیدهایی متوجه تیم کونته کرده است.
    حال مارتین کیون بازیکن سابق توپچی ها ادعا می کند که بازیکنان چلسی در حال از دست دادن باور خود به کونته هستند.
    کیون اظهار داشت:
    چلسی دچار مشکل شده است. [سایر] تیمها در حال ارزیابی سیستم آنها و یافتن راهی برای تنبیه این تیم هستند. مسئله هنگامی بالا گرفت که منچسترسیتی آنها را شکست داد. آن بعد ظهر بازیکنان چلسی می دانستند که دومین تیم برتر هستند. برای بازیکنان منچسترسیتی اما سخت ترین آزمون آنها در برابر ناپولی بود و نه قهرمان انگلیس.

وی ادامه داد:
    در فصل جاری تقریباً در تمامی بازی ها به نظر می رسید که چلسی گل دریافت می کند. ممکن است در بازگشت از باخت 2-1 به واتفورد و تغییر آن به پیروزی بر این تیم، جنگیده باشند اما می شد به سادگی آن بازی را با باخت پشت سر بگذارند. آنتونیو کونته از اشتیاق و سخت کوشی صحبت کرده اما در حقیقت مسئله به باور بر می گردد. به نظر می رسد بازیکنان چلسی دیگر [به کونته] باور ندارند.

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موراتا: همکاری با کونته را به مورینیو ترجیح دادم

آلوارو موراتا، مهاجم چلسی مدعی شد که از منچستریونایتد پیشنهاداتی در اختیار داشت؛ ولی در نهایت تصمیم گرفت به چلسی بپیوندد.
    به گزارش "ورزش سه"، موراتا در تابستان از رئال جدا شد و به چلسی پیوست و تا به اینجا روزهای خوبی را در این تیم پشت سر گذاشته، هر چند که چلسی در حد و اندازه انتظارات ظاهر نشده است. با این حال موراتا مدعی شد که به خاطر حضور کونته در این تیم، راهی لندن شد و از منچستریونایتد نیز پیشنهاد داشته است.
    او گفت:" من می‌توانستم به منچستریونایتد یا تیم‌های دیگر لیگ برتر بروم. مهم ترین چیز این است که حالا عضو چلسی هستم و از این بابت خیلی خوشحالم و حالا زمان جنگیدن با پیراهن آبی است. می‌خواهم خوب بازی کنم و با این پیراهن برنده باشم. من رابطه خوبی با ژوزه دارم. او اولین مربی من در دنیای حرفه ای فوتبال بود و به من فرصت حرفه ای شدن داد. او باعث شد اولین قراردادم را ببندم. گاهی برای هم پیام ارسال می‌کنیم؛ ولی راجع به فوتبال حرف نمی‌زنیم، بیشتر راجع به شرایط زندگی و شوخی و جوک. از این بابت خوشحالم، زیرا او اولین مربی حرفه ای من بود و حالا هم رقیب من است نه دشمن."

10. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کونته فردا اخراج خواهد شد؟

به نظر می رسد جایگاه آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در این تیم به شدت در خطر است.
    به گزارش "ورزش سه"، کونته که فصل قبل و در میان خیل مدعیان موفق شد با اقتدار چلسی را قهرمان لیگ برتر کند، در فصل جاری نتایج خوبی نگرفته و شکست سنگین برابر رم در لیگ قهرمانان وضعیت او را به خطر انداخته است.
    نشیه تایمز ادعا کرد که اگر چلسی در دیدار حساس فردا عصر در لندن مقابل منچستریونایتد شکست بخورد، ممکن است رومن آبراموویچ تصمیم به اخراج کونته بگیرد. همچنین نشریه مارکا نیز از بر هم خوردن رابطه کونته و مالک روس باشگاه خبر داد و ممکن است سرنوشت مورینیو در سال 2015 که چند ماه از فتح لیگ برتر از چلسی اخراج شد برای سرمربی ایتالیایی نیز تکرار شود. اگر این اتفاق رخ دهد بسیاری از کارلو آنچلوتی که روزگاری هدایت چلسی را بر عهده داشت به عنوان گزینه اصلی هدایت این تیم نام برده اند.

- - - Updated - - -

خرافات عجیب موراتا برای پوشیدن شماره 9 چلسی!

آلوارو موراتا، ستاره اسپانیایی چلسی در مورد پوشیدن پیراهن شماره 9 این تیم در فصل جاری صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، این مهاجم گلزن فاش کرد که به علت ناکامی تورس و فالکائو با لباس شماره 9 چلسی، برخی به او توصیه کرده اند عدد دیگری را برای خود برگزیند اما او این کار را نکرده و به جای آن کارهایی کرده که نحسی شماره 9 از وی دور شود.
    موراتا گفت: "یکی از اولین نکاتی که از زمان پیوستن به چلسی به من گفته شد همین موضوع بود و حتی فرزندانم از من خواستند شماره 9 را بر تن نکنم اما من واقعا خواستار این شماره بودم. البته من کارهای کوچکی نیز برای باطل کردن طلسم این شماره و ادامه نیافتن بدشانسی آن برای خودم انجام داده ام. آیا می توانم به شما بگویم چه کاری انجام داده ام؟ قطعا شانسی وجود ندارد زیرا اگر آن را فاش کنم بدیمنی دوباره به سراغ شماره 9 خواهد آمد!"

12. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای کونته و مورینیو، فصل جاری از فردا شروع می شود؛ پس از مدت ها انتظار، حالا بار دیگر این دو تفنگدار برابر یکدیگر قرار گرفته اند.

طرفداری- تیم های چلسی و منچستریونایتد در چارچوب هفته یازدهم لیگ برتر به مصاف هم می روند.
    مشخصات بازی
    روز و تاریخ برگزاری: یکشنبه 14 آبان 1396 | 5 نوامبر 2017
    ساعت: 20:00
    ورزشگاه: استمفوردبریج
    داور: آنتونی تیلور
    ترکیب احتمالی دو تیم و پیش بازی
    آبی ها با پیروزی 4-2 برابر واتفورد خود را از دورانی سخت به ساحل آرامش رساندند و آن را پشتوانه پیروزی برابر بورنموث قرار دادند. ولی در میانه هفته بار دیگر شکست بدی را در رم متحمل شدند تا باز هم عملکردشان زیر سوال برود و روندی سینوسی پیدا کنند. پس از این بازی، سه مسابقه خارج از خانه در رقابت های مختلف در انتظار چلسی خواهد بود و از این رو اگر آن ها به دنبال بازگشت به مسیر درست هستند، این بهترین ولی نه لزوما آسان ترین مسابقه برای آن ها خواهد بود. اختلاف 9 امتیازی چلسی با صدر جدول رده بندی بیشترین اختلاف این تیم با تیم نخست لیگ برتر از زمان ورود آنتونیو کونته به لندن است. در حال حاضر تنها ویکتور موزس را می توان با قاطعیت غایب چلسی برای این بازی به دلیل مصدومیت دانست و احتمالا انگولو کانته و سزار آزپلیکوئتا مشکلی برای این بازی نخواهند داشت.
    برای منچستریونایتد، بار دیگر این یک مسابقه ای است که آن ها به پیروزی در آن نیاز دارند چرا که نباید از حریفِ همشهری که 14 بازی پیاپی در تمامی بازی ها برنده شده، عقب بمانند. خود شیاطین سرخ هم در فرم بدی نیستند و از زمان شروع لیگ برتر در فصل جاری، تنها یک بار طعم تلخ شکست را چشیده اند. همه این ها حاصل خط دفاعی است که در حال حاضر بهترین در انگلستان است. منچستر به پشتوانه دو پیروزی خانگی برابر تاتنهام و بنفیکا پا به این مسابقه می گذارد ولی این را هم باید به خاطر داشت که آقای خاص از نوامبر 2014، موفق نشده تا در خانه حریفان ملقب به «تاپ سیکس» برنده شود. مصدومیت ابراهیموویچ بلند مدت است ولی فلینی، روخو، کریک و پوگبا همگی در مسیر بازگشت و ریکاوری هستند که البته خیلی خوش بینانه خواهد بود که اگر بگوییم فردی از میان بازیکنان یاد شده، به بازی فردا می رسد. مصدومیت جسی لینگارد برابر بنفیکا اما چندان جدی نبود و احتمالا او در ترکیب 18 نفره تیمش قرار خواهد داشت.
    بهترین بازیکنان دو تیم
    تیم بهترین گلزن بیشترین پاس گل بهترین بازیکن از لحاظ نمره
    چلسی آلوارو موراتا (6) سزار آزپلیکوئتا (4) انگولو کانته (7.43)
    منچستریونایتد روملو لوکاکو (7) هنریک مخیتاریان (5) روملو لوکاکو (7.6)
    نشست خبری پیش از بازی مربیان دو تیم
    نکته های آماری

• تیم آنتونیو کونته تا بدین جای فصل به همان اندازه در دیدارهای خانگی خود شکست خورده که در تمام طول فصل 17-2016 در خانه شکست خورده بود (2 بار).
    • منچستریونایتد در لیگ برتر بیشترین شکست را از چلسی متحمل شده (17 بار) و همچنین برابر این تیم، بیش از هر تیم دیگری در تاریخ این بازی ها گل دریافت کرده است (66 گل).
    • پیروزی 2-0 منچستریونایتد در آخرین رویارویی دو تیم، نخستین پیروزی شیاطین سرخ برابر آبی پوشان لندن پس از 12 بازی بود در تمامی رقابت ها بود. منچستریونایتد آخرین بار در سپتامبر 2011 موفق شد تا طی دو بازی پیاپی چلسی را شکست دهد.
    • چلسی در 15 دیدار خانگی اخیر برابر منچستریونایتد تنها یک بار شکست خورده است (9 پیروزی و 5 تساوی). شکست یاد شده در آخرین فصل حضور سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد و با نتیجه 3-2 در اکتبر 2012 رقم خورد.
    • منچستریونایتد با به دست آوردن 7 گل و 4 پاس گل از ورود بازیکنان تعویضی خود به زمین، بیش از هر تیم دیگری در فصل جاری لیگ برتر تعویض مفید و تاثیر گذار در امر گلزنی داشته است. آنتونی مارسیال با 4 گل و 2 پاس گل، شاخص ترین بازیکن در این زمینه بوده است.
    • هیچ دروازه بانی از شروع فصل 17-2016 در پنج لیگ معتبر اروپایی بیش از داوید ده خیا کلین شیت نداشته است (22 بار).
    • 21 درصد از گل های به ثمر رسیده در فصل جاری لیگ برتر، در 10 دقیقه پایانی از راه رسیده اند. 10 گل از 47 گل به ثمر رسیده در این بازه زمانی، از سوی منچستریونایتد بوده است.
    • ژوزه مورینیو در 3 بازی از 4 بازی اخیر خارج از خانه خود برابر تیم های پیشین اش را باخته است.

پیش بینی هو اسکورد
    چلسی 0-0 منچستریونایتد

14. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در آستانه دیدار چلسی- منچستریونایتد

دعوت عجیب رومن آبراموویچ از مورینیو

شایعات در انگلیس حاکی از آن است که رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، ژوزه مورینیو را برای مذاکره، به شام دعوت کرده است.
    به گزارش "ورزش سه"، نتایج ضعیف کونته در این فصل باعث شده تا شایعات در مورد اخراج احتمالی او در صورت شکست مقابل منچستریونایتد، جدی تر از قبل شود. از سویی مورینیو برای تمدید قراردادش با منچستریونایتد، از باشگاه خواسته سه میلیون پوند به حقوق سالیانه اش اضافه کند.
    او در حال حاضر، 12 میلیون پوند در سال حقوق می‌گیرد (حقوق مویس 3.5 میلیون پوند در سال بود) و هنوز با یونایتد برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده است. حال در این میان، سر و کله آبراموویچ پیدا شده که می‌تواند تمام معادلات را به هم زده و شرایط را به کلی عوض کند. ساندی تایمز مدعی شد که رومن آبراموویچ، مورینیو را پس از بازی امشب به شام دعوت کرده تا با او درباره حضور احتمالی اش در چلسی مذاکره کند. طبق ادعای این نشریه، مشخص نیست که آیا مورینیو به دعوت او پاسخ مثبت داده یا منفی. مورینیو پیش از این در دو مقطع سرمربی چلسی بود و سه قهرمانی لیگ برتر با این تیم به دست آورده است.

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: برای بهبود شرایط به زمان نیاز دارم

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی مدعی شد که برای خروج تیمش از این وضعیت به زمان نیاز دارد.
    به گزارش "ورزش سه"، چلسی یک فصل استثنایی را با کونته سپری کرد و قهرمان لیگ برتر شد ولی در فصل دوم حضور سرمربی ایتالیایی، اوضاع خیلی خوب پیش نمی‌رود. این احتمال وجود دارد که پس از رانیری و مورینیو، کونته به سومین مربی این چند سال اخیر تبدیل شود که در فصل پس از قهرمانی لیگ برتر اخراج شده است. با این حال او مدعی شد که برای بهبود شرایط به زمان نیاز دارد.
    او گفت:" باید برای بازی با یونایتد دعا کنم. راستش را بخواهید، فکر می‌کنم مجوز حضورم در تیم را با قهرمانی فصل گذشته گرفتم. از باشگاه زمان نمی‌خواهم، می‌خواهم حقیقت را بگویم. شرایط خیلی مشخص است: مسئولیت من این است که تلاش کنم و باشگاه را در مسیر درست قرار بدهم. آیا همین کافی است؟ مشکلی نیست! کافی نیست؟ باز هم مشکلی نیست. به زندگی کردن ادامه می‌دهم. اگر فکر می‌کنیم که من با یک اشاره دستم همه چیز را درست می‌کنم، در اشتباهیم. اوضاع به این سادگی نیست. فصل گذشته یک معجزه بود. معجزه بهبود به این علت که ما با همان بازیکنان، فصل قبلش در رده دهم لیگ را به پایان رسانده بودیم. باید برای کارهای ویژه آماده باشیم. باید واقع گرا باشیم و درک کنیم که در حال ساخت چه چیزی هستیم. ما در حال پایه ریزی هستیم. برای چنین امری، باید صبور باشیم و همینطور اینکه زمان کافی در دسترسمان باشد."

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای شخص بنده این مهمترین بازی فصله به هر قیمتی شده امروز باید اون مورینیوی ملعون رو با شکست بدرقه کنیم.امیدوارم کانته سرخال و اماده باشه وگرنه نصف تیم نیست.جناب مورینیو فرموندند ما امروز برای برد به لندن میریم ولی این خرفشم مثل حرفای همیشگیش بعد بازی معلوم میشه.یه روده راست تو شکم این بشر نیست.
    هر اتفاقی بیفته من به شخصه دوست نذارم حتی یک بارم ریخت این ادمو تو تیمنون ببینم حتی ده سال بعد.
    پ ن:خدا رو شکر کانته تو ترکیبه و این دلقک بی همه چیز تو ترکیب نیست.والا خودمونیم ولی چقد اشغال تو تیممون هست.قهرمانی پارسال کونته با این بازیکنان اونم با شکستن کلی رکورد معجزه قرن بود
    Last edited by jack82; 05-11-2017 at 19:26.

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •