تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 91 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاهرودی: طارمی باید انتقادپذیر باشد/ اوکراینی‌ها فقط به دلال‌ها سود رساندند

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید بازیکنان اوکراینی این تیم فقط به دلال‌ها سود رساندند.
    رضا شاهرودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره داربی ۸۴ اظهار کرد: بازی زیبا و جذابی را شاهد بودیم. پرسپولیس هم خیلی خوب ظاهر شد اما پس از اینکه گل اول را زد بازیکنان کمی مغرور شدند و همین غرور باعث شد در ادامه بازی را از دست بدهند و سه گل را دریافت کنند. من فکر می‌کنم در این شرایط بهترین کار این است که این شکست را فراموش کنند تا تیم با آرامش کامل به دیدارهای بعدی در لیگ فکر کند. نباید فراموش کنیم پرسپولیس کماکان تیم صدرنشین جدول است. او درباره عملکرد مهدی طارمی در این دیدار هم گفت: من مهدی را واقعا دوست دارم. او بازیکن بسیار خوبی است که وقتی انفرادی کار می‌کند، هم فرصت گلزنی به دست می‌آورد و هم گلزنی می‌کند اما گاهی اوقات فرصت‌هایش به گل تبدیل نمی‌شود. بهتر است تمرکزش را بالا ببرد و سعی کند عصبانی نباشد. درست است که در یک بازی شکست باعث ناراحتی بازیکنان می‌شود اما او باید خودش را کنترل کند تا کارهایی همچون درگیری با محسن مسلمان به وجود نیاید. البته طارمی باید انتقادپذیر باشد و با هر انتقادی سریع از کوره در نرود. پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره جدایی بازیکنان اوکراینی پرسپولیس هم گفت: از همان ابتدا هم معلوم بود که این بازیکنان کیفیت لازم را ندارند و با دلالی به پرسپولیس آمده‌اند. الان هم فقط دلال‌ها به یک نان و نوایی رسیدند. پرسپولیس که پول از دست داده اما از آن بدتر این است که به جای این دو بازیکن بازیکن دیگری هم نمی‌تواند بگیرد. بهتر بود زودتر قرارداد این بازیکنان را فسخ می‌کردند تا به جای آن‌ها بازیکنان تاثیرگذار جذب می‌شد و در لیگ قهرمانان آسیا به تیم کمک می‌شد.

2. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهروز رهبری فرد در مورد دربی و شکست قرمزپوشان مقابل استقلال حرف های جالبی زده است. صحبت های مدافع و کاپیتان سابق پرسپولیس را با هم می خوانیم؛
    -دربی 84 چطور بود؟
    برای ما پرسپولیسی ها که بازی را واگذار کردیم، قطعا دربی خوبی نبوده است. پرسپولیس بازی را خوب شروع کرد اما به دلیل اشتباهات فردی و غرور بیجا بازی را از دست داد.
    -قبل از این مسابقه بسیاری از تحلیلگران آفت پرسپولیس را غرور بیجا تلقی کرده بودند.
    اتفاقی که رخ داد. به هرحال کار تحلیلگر، تحلیل این مسایل است و مربی برنده خواهد بود که از تحلیل همگان بهره ببرد. لجبازی در فوتبال به جایی نخواهد رسید. پرسپولیس در 10 دقیقه ابتدایی مسابقه عملکرد خوبی داشت اما در نهایت استقلال توانست خودش را به این تیم دیکته کند. پرسپولیسی ها در نیمه دوم کاملا بر توپ و میدان احاطه داشتند اما نتوانستند از موقعیت هایشان استفاده کنند. مطمئن باشید اگر مهدی طارمی در همان دقایق ابتدایی توپ را تبدیل به گل می کرد، نتیجه وحشتناک دیگری رقم می خورد.
    -یعنی شما هم معتقدید توپ مهدی طارمی می توانست جریان بازی را عوض کند؟
    قطعا همین طور است. پرسپولیس در 15 دقیقه ابتدا به دو گل می رسید و تیم جوان منصوریان از هم می پاشید. اما زمانی که طارمی با بی دقتی توپ را به اوت زد، استقلال خونسرد که برای خود من هم جالب بود چقدر راحت به توپ ضربه می زنند، از شوک درآمد و توانست خط به خط خودش را به پرسپولیس دیکته کند.
    -تحلیل های زیادی شد، مبنی بر اینکه منصوریان به برانکو درس فوتبال داده است؟
    اتفاقا این مطلب را خواندم. اما به هیچ وجه به آن اعتقاد ندارم. منصوریان در ابتدای راه مربیگری است و برانکو که خود من هم منتقد او هستم، سال ها تجربه دارد. برد و باخت در دربی پیش می آید. بارها پیش آمده که ما به مراتب بهتر از استقلال بوده ایم، اما از آنها شکست خورده ایم یا برعکس. با یک تک بازی نمی توان داشته ها و تجربه را زیر سوال برد. منصوریان هنوز خیلی کار دارد تا به برانکو برسد.
    -از مهدی طارمی صحبت شد. خبر دارید که چه اظهارنظری کرده است؟
    بله. باید بگویم که حالا میزان اینکه بهروز رهبری فرد، فرشاد پیوس و خیلی های دیگر پرسپولیسی هستند یا نه را باید مهدی طارمی مشخص کند. البته تقصیر او نیست، مشکل این است که پرسپولیس بزرگتر ندارد. برانکو که کلا در این فضا نیست و کریم باقری را هم که دیگر همه می شناسیم. مربی که فقط می خواهد باشد و کاری ندارد سرمربی حرفش را گوش می دهد یا نه. پرسپولیس بی بزرگتر ثمره اش می شود، مهدی طارمی و بازیکنانی که بعد از باخت در صفحات مجازی جولان می دهند. خدا شاهد است ما در پرسپولیس حق نداشتیم کسی را که از ما بزرگتر است را بدون لفظ آقا صدا کنیم.
    -این موضوعی است که بسیاری از پیشکسوتان به آن اشاره کرده اند. چون واقعیت دارد.
    من هنوز به آقای استیلی می گویم حمیدخان. یادم می آید در تمرین پرسپولیس بارها من روی بازیکن جوان تکل می زدم و تقصیر من بود و بازیکن وقتی بلند می شد و اعتراض می کرد، علی پروین او را از تمرین بیرون می گذاشت و می گفت باید به بزرگترت احترام بگذاری.
    -اتفاقا این صحبت های طارمی نیز در فضای مجازی بوده است.
    خدا شاهد است بعد از باخت از خانه بیرون نیامدم. درحالی که اصلا به من ربطی ندارد، نه در این دربی بازیکن بودم، نه مربی. اما رویم نمی شود بیرون بیایم تا جواب اطرافیان را بدهم. اما آقایان 24 ساعت از باختشان نگذشته، در اینستاگرام و فضاهای مجازی پست می گذارند و برای دیگران خط مشی تعیین می کنند. به هرحال برای کسی که روز مسابقه موهایش را به آن شکل آرایش می کند و به زمین می رود، چه حرف دیگری می توانم داشته باشم.
    -در مورد تعویض رامین رضاییان چه نظری داری؟
    نظر فنی نمی توانم بدهم چون تصمیم گیرنده سرمربی است. اما حرکت رضاییان به هنگام تعویض حرکت خوبی نبود. این بازیکنان باید بدانند که تصمیم فنی بر عهده سرمربی است و وظیفه آنها در قبال پولی که می گیرند فقط تمرین کردن است و وقتی که به میدان می روند، باید بدرخشند. رامین رضاییان نباید چنین حرکتی را انجام می داد.
    -بهروز رهبری فرد آیا به هنگام تعویض هایش آیا تاکنون چنین حرکاتی را انجام داده؟
    خدا شاهد است یادم نمی آید تعویض شده باشم، فقط یک بار تعویض شدم آن هم به خاطر اینکه ترقوه ام شکسته بود. وگرنه من بازیکنی نبودم که کسی بخواهد تعویضم کند. اما اگر تعویض هم می شدم جرات نداشتم وقتی کسی مثل علی پروین روی نیمکت نشسته یا بزرگانی چون عابدزاده، استیلی، پیروانی، شاهرودی و... در زمین حاضر بودند، بخواهم اعتراضی بکنم.
    -پرسپولیس می تواند قهرمان شود؟ بازی با سپاهان وضعیت قهرمان را مشخص می کند.
    اگر پرسپولیس، سپاهان را ببرد، می تواند با جمع و جور کردن خودش به مسیر قهرمانی برگردد. اما اگر این بازی را واگذار کند، باید به دیدار الهلال برود و آن وقت کار سخت می شود. پرسپولیسی ها هرچه دارند باید بگذارند تا روز پنجشنبه سپاهان را ببرند.
    -راستی در مورد جدال کی روش و برانکو چه نظری داری؟
    خوب شد این سوال را پرسیدید. من تردید ندارم که کی روش خوشحال ترین مرد فوتبال ایران است.
    -چطور؟
    با توجه به درگیری هایی که با برانکو داشت، شک نکنید که او از همه خوشحال تر است. سرمربی تیم ملی و دستیارانش حتی این زحمت را به خود ندادند تا برای تماشای بزرگترین بازی فصل به ورزشگاه بروند. کی روش آنقدر خوشحال است که بعید می دانم حتی استقلالی ها هم به اندازه او خوشحال باشند. اما من یک پیشنهاد دارم.
    -چه پیشنهادی؟
    مگر آقای کی روش 9 بازیکن از پرسپولیس به تیم ملی دعوت نکرد؟ حالا که استقلال دربی را برده و منصوریان هم رفیق فابریک آقای کی روش است، پس باید 8، 9 بازیکن استقلال را به تیم ملی دعوت کند. چرا دعوت نمی کند؟ چرا کی روش از استقلال بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کند؟ پاسخ دادن به این سوال و ارتباط نزدیک کی روش و منصوریان خیلی از مسایل را مشخص می کند.
    -یعنی معتقدید که منصوریان از کی روش برای دربی مشورت گرفته؟
    شک نکنید که این طور است. درحالی که سرمربی تیم ملی باید فارغ از علایقش عمل کند، من تردید ندارم که کی روش به دنبال پیروزی منصوریان و استقلال مقابل برانکو و پرسپولیس بوده است.

4. 9 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

-راستی در مورد جدال کی روش و برانکو چه نظری داری؟
    خوب شد این سوال را پرسیدید. من تردید ندارم که کی روش خوشحال ترین مرد فوتبال ایران است.
    -چطور؟
    با توجه به درگیری هایی که با برانکو داشت، شک نکنید که او از همه خوشحال تر است. سرمربی تیم ملی و دستیارانش حتی این زحمت را به خود ندادند تا برای تماشای بزرگترین بازی فصل به ورزشگاه بروند. کی روش آنقدر خوشحال است که بعید می دانم حتی استقلالی ها هم به اندازه او خوشحال باشند. اما من یک پیشنهاد دارم.
    -چه پیشنهادی؟
    مگر آقای کی روش 9 بازیکن از پرسپولیس به تیم ملی دعوت نکرد؟ حالا که استقلال دربی را برده و منصوریان هم رفیق فابریک آقای کی روش است، پس باید 8، 9 بازیکن استقلال را به تیم ملی دعوت کند. چرا دعوت نمی کند؟ چرا کی روش از استقلال بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کند؟ پاسخ دادن به این سوال و ارتباط نزدیک کی روش و منصوریان خیلی از مسایل را مشخص می کند.
    -یعنی معتقدید که منصوریان از کی روش برای دربی مشورت گرفته؟
    شک نکنید که این طور است. درحالی که سرمربی تیم ملی باید فارغ از علایقش عمل کند، من تردید ندارم که کی روش به دنبال پیروزی منصوریان و استقلال مقابل برانکو و پرسپولیس بوده است.
    با باقی قسمت های نظر بهروز کاری ندارم ولی این قسمت رو مطمئنم درسته...من همون روز بازی هم حس می کردم چقد نوع بازی استقلال و چیدمانش شبیه بازی های تیم ملی مقابل تیمای قدرتمند تر از خودش شده...شک نکنین کیروش و دستیارانش بازی پرسپولیس رو برای منصوریان تحلیل کردن...منصوریان مربی بدی نیس ولی بعد از یه سرگیجه تاکتیکی چطور یهو به همچین نظمی رسید؟! البته شاید خودش هم باورش نمی شد که 3 تا توپ بیاره رو دروازه و هر 3 تا گل بشه!!! بازی ایران-ارژانتین یادتون باشه ما کلا از نیمه رد نمی شدیم و کلا 2 تا توپ اوردیم رو دروازه ارژانتین و جفتش هم با بدشانسی از دست رفت!
    کلا مجموعه عواملی دست داد تا این نتیجه رقم بخوره...باور کنین خود استقلالی ها هم باور نمی کردن ما رو بردن! غرور و عدم تمرکز تو کارهای دفاعی...

خدا رو شکر حاجی به بازی سپاهان خواهد رسید:
    در پایان دیدار تیم‌هایاستقلال و پرسپولیس بود که از سوی سکوی تماشاگران استقلال سنگی به سمت محمد انصاری مدافع پرسپولیس پرتاب شد که با اصابت به سر او، وی را دچار جراحاتی کرد به طوری که تا روز گذشته قادر نبود در تمرینات پرسپولیس حاضر شود. به گزارش فارس، با این همه قرار است وی در تمرین امروز حضور پیدا کند و توسط تیم پزشکی مورد معاینه قرار بگیرد. در صورت تشخیص پزشکان، این بازیکن نرم دوی در زمین چمن را آغاز می‌کند و در صورتی که مشکلی در دویدن نداشته باشد این احتمال وجود دارد که با تائید برانکو، انصاری فردا مقابل سپاهان بازی کند.
    از طرفی سیدجلال حسینی کاپیتان تیم پرسپولیس هم به دلیل انضباطی از بازی فردا محروم است و حضور انصاری در بازی فردا می‌تواند مشکلات زیادی را از خط دفاعی این تیم حل کند.
    Last edited by Amir faz; 15-02-2017 at 12:34.

6. 3 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب خدا رو شکر انصاری به بازی رسید
    ترکیب هم همونی شد که حدس می زدیم
    فقط باید دید ربیع خواه رو در دفاع چپ استفاده می کنه (که در اون صورت فرشاد باید هافبک دفاعی وایسه) یا نه، می بره هافبک دفاعی و همچنان احمدزاده دفاع چپ می مونه

ترکیب پرسپولیس برای مصاف با سپاهان

علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، حسین ماهینی ، محمد انصاری، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع خواه ، رامین رضاییان، محسن مسلمان، سروش رفیعی، وحید امیری و مهدی طارمی

8. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ترکیب پرسپولیس برای مصاف با سپاهان

علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، حسین ماهینی ، محمد انصاری، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع خواه ، رامین رضاییان، محسن مسلمان، سروش رفیعی، وحید امیری و مهدی طارمی
    تازه عادت کرده بودیم ربیع خواه رو نبینیم ، باز شروع شد حداقل آرام طبع رو یه امتحانی بکن دیگه هر چی باشه بدتر از ربیع خواه نیست که

رامین هم کارآیی که تو پست دفاع راست داره تو هافبک راست نداره

من که به این بازی اصلا خوشبین نیستم

10. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این سروش و مسلمان چرا با هم این قدر افت کردن:|
    بعد این بهزاد کریمی کی بود از کجا اومد؟ ۴ تا توپ اومد براش، ۴ تاش رو خراب کرد، از اون سمتی که بود، ۳ تا توپ از رو سرش رد شد که یکیش منجر به پنالتی شد و دیگری میتونست گل دوم سپاهان باشه :|

فردوسی پور بازی قبلی طرف رو مسخره میکرد که فامیل یکی از اعضای هیئت مدیرست...
    جدی جدی اعجوبه‌ست طرف :|

12. 6 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تاثیر گذار مثه رضائیان !

طارمی باز هم موقعیت میسازه و خراب میکنه ! #بنزما_استایلِ یکمی
    تبریک بابت برد سخت !

.

این بازی تلفات زیاد داشت !
    حسین ماهینی ، امیری ، حاجی انصاری سه کارته شدن ،
    و بازی مقابل نفت نیستن متاسفانه !
    کمال ، وحید ، انصاری و ماهینی بازی بعدی نیستن تا برانکو باز هم مجبور به تغییر ترکیب بشه !

14. 5 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بعد این بهزاد کریمی کی بود از کجا اومد؟ ۴ تا توپ اومد براش، ۴ تاش رو خراب کرد، از اون سمتی که بود، ۳ تا توپ از رو سرش رد شد که یکیش منجر به پنالتی شد و دیگری میتونست گل دوم سپاهان باشه :|

.
    داداش شهاب کرمی رو میگی !
    فردوسیپور
    دریشوند دروازه بان سوم رو میگفت نه کرمی رو !
    از کرمی هم نمیشه انتظار داشت چون تازه 2 هفته اس اومده !
    .
    در مورد مسلمان و سروش هم موافقم ، توپ زیاد لو دادن !

16. 7 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تبریک بابت برد این بازی حساس

من بازیو از نیمه دوم دیدم ، بازیکنایی مثل رفیعی ، مسلمان ، امیری مثل گذشته نیستند متاسفانه ، تیم هم جون حمله کردن نداره مثل سابق

دفاع هم به شدت آسیب پذیره ، هم رو پاس های در عمقی جا میمومن هم رو ارسال های هوایی نمیتونن ضربه سر اول رو بزنن

---

فرید بهزادی کریمی رو میگید ؟ یا منظورتون شهاب کرمیه ؟

اونم که فردوسی پور میگفت درویش وند دروازه بان سوم بود نه کرمی

18. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

.
    داداش شهاب کرمی رو میگی !
    فردوسیپور
    دریشوند دروازه بان سوم رو میگفت نه کرمی رو !
    از کرمی هم نمیشه انتظار داشت چون تازه 2 هفته اس اومده !
    .
    در مورد مسلمان و سروش هم موافقم ، توپ زیاد لو دادن !

خدا شاهده انقد حرص خوردم داشتم سکته میکردم:| عاره شهاب کرمی!

انقد سلام و صلوات فرستادم توپ سمت این بابا نره، اگر برا خودم دعا کرده بودم با ماهی ۱ میلیاردتومن درامدم موافقت کرده بود خدا :|
    لامصب یه پا بزن به توپ که درست باشه :|

20. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •