تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 181 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از دو هفته آخرم با ترابرد من موافقت نشد!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

2. این کاربر از hes_luckey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نه من نسل 2 رو میگم . رومینگه که ربطی به نسل 3 نداره
    روی نسل دوم اگه مشکل فرکانسی بود که با سیم کارت اون دوتا اپراتور هم ناسازگاری پیدا میکرد، که اینطوری نیست.
    بعدم موقع رم شدن مشکلی نداره، موقع برگشتن روی رایتل تاخیر داره.
    GSM 850 - 900 - 1800 - 1900
    ایناست

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    Last edited by FLiKS3R; 21-08-2016 at 09:00.

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

روی نسل دوم اگه مشکل فرکانسی بود که با سیم کارت اون دوتا اپراتور هم ناسازگاری پیدا میکرد، که اینطوری نیست.
    بعدم موقع رم شدن مشکلی نداره، موقع برگشتن روی رایتل تاخیر داره.
    GSM 850 - 900 - 1800 - 1900
    ایناست

خب گوشی شما هم 900 رو داره و هم 1800 ..

الان 1 گوشی قدیمی دیگه دارم رایتل روش کار نمی کرد ... از این سری جدید سیمکارت های جدید 922 رایتل که اومده گرفته بودم انداختم روش درست شد . .. سیکارت قدیمی رایتل مشکل داشت روش .. ( علت رو نمی دونم ) شاید علت این باشه
    اون سیمکارت قدیمی ها بدون پانچ هست . این جدید ها پانچ شده هستن .
    هر دو سیمکارت هم Usim هست

بعد چرا رایتل بی سرو صدا سیمکارت هاش رو عوض کرده ؟؟؟

گوشیم مدل قدیم n90 نوکیا بود که 3g هم داره و الان با سیمکارت های جدید 922 روی باند 2100 رایتل 3g کار می کنه + رومینگ 2g خیلی سریع !

بعدش من می گم چرا آدم باید روزه شک دار بگیره و یه گوشی بگیره که کسی تست نکرده توی ایران و مشکل داره با اپراتور های ایران .. مثلا همین گلکسی s5 دوسیمکارت با همراه اول پرش آنتن داره ... کسی هم نمی دونه چرا
    !! البته به خاطر کاهش هزینه آشغالتری تجهیزات رو می خره همراه اول و در این شکی نیست . کلا دکل هاشون تا اون اتاق تجیزاتش زیر دکل ( اگه داشه باشه و توی هوا وصل نکرده باشن ) گریه آدم رو راه می اندازه اگه دیده باشد . رایتل بیچاره هم رومینگ می کنه روی همراه اول که بیشتر !!!! همراه اول خودشو داره به زور میکشه ... دیگه ظرفیت رایتل رو نداره و اگه مجبور نبود رومینگ رایتل رو خاموش می کرد . که قرار بود رومیگ برای ایرانسل و همراه اول هم باشه که کلا غیر قانونی خاموشش کردن برای هم چونگه ظرفیت نداره شبکه همراه اول و ایرانسل هم لج کرده در پاسخ
    Last edited by جیوه; 21-08-2016 at 10:43.

5. این کاربر از جیوه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

من توی منطقه ای زندگی می کنم که حداقد 50 درصد اون پارک و جنگل مصنوعی و فضای خالی هست .

بعد ایرانسل قشنگ اومده توی یکی از این جنگل ها دکل نصب کرده مرتب و تمیز
    که عکسش رو گرفتم و این دکل 4g و 3g هست سرعت حدود 40 مگابیت در ثانیه میده روی 2 تا باند 1800 و 2600 اما باند 3g اون سرعتش کمه .

خب اما همراه اول توی این منطقه ای که هستم چی کار کرده ؟؟؟

اومده با اینکه خیلی زمین خالی و جنگل هست رفته توی مدرسه غیر دولتی دکل زده و حتما کلی هزینه اجاره می ده . کلا اصلا مغز متفکر همین جوری ریخته توی همراه اول . بعد جاش هم کلا اشتباه هست و کنار منطقه ماست .
    و کلی فضای بدون پوشش هست ..

نمی خام بگم این همه هزینه کردی چرا دکل 3g زدی . ققط این دکل اصلا تزئینی هست و خاموش هست کلا مدت خیلی زیاد .
    فقط می خام بگم همراه اول همه برنامه هاش الکیه و چرته . درگیریش با یوزر های ترابرد کرده هم یکی از این کاراست که باید حداقل 50 سال فحش بخوره به خاطر نبوغش در آزار دادن .
    کلا به هم ریخته هست فکر کنم !
    Last edited by EDWARD WHITE; 21-08-2016 at 13:53.

7. 3 کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

از اینجا نقل کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ی سری مشکلات عظیم رخ میده که من میگم
    اول که برخی همراه بانک ها به طور کل غیر فعال میشه و پیغام میده که به علت تغییر شماره حساب در دسترس نیست
    دومین مورد اینه که پیامک های خدماتی تا مدتی دریافت نمیشه که واقعا من پدرم در اومد
    و نکته سوم و مهمترین بخش شارژ خطتونه که از هیچ بانکی نمیتونید شارژ مستقیم بگیرید و اگر هم بخواید کد شارژ بگیرید چون اولش شمارتونو میخواد شارژ مربوط به همون سیمکارتو میده
    نکته بعد در مورد پنل همراه من یا مای ایرانسله که تا مدتی نمیتونید واردش بشید مثلا من رفتم رو همراه اول و تا هفته پیش اجازه ورود به برنامه همراه من رو نداشتم برای مدریت حساب
    خلاصه ازین دست مشکلات ریز و درشت همچنان وجود داره و پابرجاست تا حتی پیامک های گوگل و فیسبوک هم در 80% حالات به دستتون نخواهد رسید

9. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خب گوشی شما هم 900 رو داره و هم 1800 ..

الان 1 گوشی قدیمی دیگه دارم رایتل روش کار نمی کرد ... از این سری جدید سیمکارت های جدید 922 رایتل که اومده گرفته بودم انداختم روش درست شد . .. سیکارت قدیمی رایتل مشکل داشت روش .. ( علت رو نمی دونم ) شاید علت این باشه
    اون سیمکارت قدیمی ها بدون پانچ هست . این جدید ها پانچ شده هستن .
    هر دو سیمکارت هم Usim هست

بعد چرا رایتل بی سرو صدا سیمکارت هاش رو عوض کرده ؟؟؟

گوشیم مدل قدیم n90 نوکیا بود که 3g هم داره و الان با سیمکارت های جدید 922 روی باند 2100 رایتل 3g کار می کنه + رومینگ 2g خیلی سریع !

بعدش من می گم چرا آدم باید روزه شک دار بگیره و یه گوشی بگیره که کسی تست نکرده توی ایران و مشکل داره با اپراتور های ایران .. مثلا همین گلکسی s5 دوسیمکارت با همراه اول پرش آنتن داره ... کسی هم نمی دونه چرا
    !! البته به خاطر کاهش هزینه آشغالتری تجهیزات رو می خره همراه اول و در این شکی نیست . کلا دکل هاشون تا اون اتاق تجیزاتش زیر دکل ( اگه داشه باشه و توی هوا وصل نکرده باشن ) گریه آدم رو راه می اندازه اگه دیده باشد . رایتل بیچاره هم رومینگ می کنه روی همراه اول که بیشتر !!!! همراه اول خودشو داره به زور میکشه ... دیگه ظرفیت رایتل رو نداره و اگه مجبور نبود رومینگ رایتل رو خاموش می کرد . که قرار بود رومیگ برای ایرانسل و همراه اول هم باشه که کلا غیر قانونی خاموشش کردن برای هم چونگه ظرفیت نداره شبکه همراه اول و ایرانسل هم لج کرده در پاسخ
    ممنون از وقتی که میذاری [emoji4]
    آهان شاید همینطوره
    البته من سیم کارت رایتل رو جدیدا گرفتم. ولی جالبه دائمی اش دو پانچ هست (میکرو و مینی) ولی هدیه اش که اعتباریه سه پانچه. شاید سیم من نوع قدیمی تره و این مشکلی رو داره که شما هم میگین.
    حالا منتظرم سه ماه از تاریخ فعال سازی بگذره و ترابرد کنم ایرانسل. یه بار اقدام کردم که رد شد. چون نمیدونستم باید حداقل 3 ماه مشترک این اپراتور بوده باشم.

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من ميخوام از سيمكارت اعتباري رايتل به اعتباري ايرانسل ترابرد كنم
    گفتم چون اينجا دوستان تجربه دارن،من اينجا بپرسم كه اگه ريزه كاري توي نحوه انجامش هست،بگيد
    اعتبار سيمكارت رايتلم،صفر هست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

یک کامنت جالب

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی وقت ها هم وقتی قبضتون مقداری بالاتر از همیشه میاد،تا اخر دیگه همون طور میمونه. یکی از دوستان من به خاطر کارش یک ماه مجبور بود با تلفن زیاد تر از حد معمولش حرف بزنه.هر ماه خرج سیم کارتش تقریبا 30 تومن میاد ولی اون ماه 200 تومن اومد.تا شش ماه بعدش با این که مصرفش معمولی شده بود،زیر 120 تومن براش قبض نیومد!اینی که میگم برای سال 89 هست. من فکر می کردم تا الان درست شده ولی همین هفته ی پیش از دوتا دیگه از اشناهام مورد های مشابه رو شنیدم.کاریه که همراه اول می تونه بکنه و خیلی راحت از زیرش در بره چون برای مشترک اثباتش غیرممکنه.
    جالب اینجاست که همون رفیق من از سال 90 ایرانسل داره و تا الان به چنین چیزی برنخورده
    م
    Last edited by EDWARD WHITE; 23-08-2016 at 11:44.

14. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همراه اول واقعا دزد شده دیگه.. یعنی چی که پیغام میزاره مشترک مورد نظر ترابرد کرده... اونم ۴۰ ثانیه !!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •