تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 105 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان دیگری هستند که بهتر بدونند پس اگر اشتباه میگم تصحیح کنند.
    دیتا که همون فایل های بازی هست که باید باشه ، مساله اصلی اکانت هست . اکانت ۳ نوع هست یکی اکانت قانونی که خودتون میخرید (که هر اکانت تا ۳ ظرفیت دارد) ، یکی ظرفیت های خالی اکانت های دیگران ، یکی هم اکانت های هک شده دیگران (سونی جدیدا امنیت اکانت ها رو با روش ورود دو مرحله ای بالا برده)
    اکانت قانونی و رسمی که قیمتش مشخصه قیمت استور خود سونی
    اکانت ظرفیت هم بستگی به اینکه ظرفیت چندم باشید و جدید یا قدیم بودن بازی متغیره
    اکانت هکی ریسکش بالاست ولی توش اکانتهای پر و پیمون پیدا میشه مثلا من نزدیک ۱ میلیون و ۲۰۰ تومن بازی رو تو یه اکانت هکی گرفتم ۷۰ تومن !!
    ممنون

یعنی این اکانت 70 تومنی که گرفتید امکان داره بسته بشه درسته ؟ یا اگر افلاین بازی کنیم بسته نمیشه ؟

و اگر درست متوجه شده باشم این اکانت 70 تومنی یکی میلیون و دویست هزار تومن بازی خریده و تو اکانتش سینک کرده و اگر دیتا هاش رو داشته باشید میشه بازی به راحتی درسته ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون

یعنی این اکانت 70 تومنی که گرفتید امکان داره بسته بشه درسته ؟ یا اگر افلاین بازی کنیم بسته نمیشه ؟

و اگر درست متوجه شده باشم این اکانت 70 تومنی یکی میلیون و دویست هزار تومن بازی خریده و تو اکانتش سینک کرده و اگر دیتا هاش رو داشته باشید میشه بازی به راحتی درسته ؟
    امکان که داره ولی چندین بار هم انلاین شدم و بازی کردم خبری نشد! افلاین که کلا خبری نخواهد شد ایشالا.
    بله یعنی حساب میکردی ارزش بازی ها رو جداگانه تهیه میکردی حتی ظرفیتی قیمتش همون 1.2 همینقدر میشد ، دیتا بازی هم که اگه اینترنت رایگان داری فراوونه نداشتی هم گیم نت و بازی فروشا حدود ۱۰ تومن حساب میکنن .
    تازه اون اکانت هم من از گیم نت میگیریم که رفیقمه ولی مثلا به جا ۷۰ بگه ۱۰۰ تومن که ۳۰ هم خودش کار کنه رو اکانت منطقی هست باز هم. منظورم اینه که خودت اکانت های هکی رو بدست بیاری شاید ارزونتر هم برات اب بخوره این رفیقم میدونم از تلگرام میخره و اکثر هکرها هم روسی هستند ، هر چی بی واسطه تر از خود هکر بخری امنیتش هم بیشتره و قیمتش پایین تر.
    -------------
    برای اینکه از موضوع تاپیک دور نشیم ، من احساس میکنم بازی هنوز خام هست فعلا دمو فیفا رو بازی میکنم ، پس رو فعلا میزارم کنار تا دیتا پک ماه نوامبر از راه برسه تا اون موقع ترکیب ها و ترنسفرها که اوکی شده با اپدیتهای هفتگی که کونامی قولش رو داده فیس های جدید و ۲ ورزشگاه و یه سری مورد ریز دیگه هم اضافه میشه گروه های ادیت هم تا اون موقع دیگه بهترین چیزی که میتونستند رو عرضه کردن مطمعنا.
    Last edited by Captain_America; 20-09-2016 at 13:36.

3. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من سی دی کی رو توی استیم وارد میکنم ، شروع به شناسایی سی دی کی میکنه و تا نصف هم اون خط های آبی رنگ پُر میشن ، ولی وسطاش هی ارور میده ، متن ارور هم اینه "steam server is unavailable"
    چی کار کنم؟؟ مشکل از سی دی کی هست یا از استیم یا قندشکن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقا من سی دی کی رو توی استیم وارد میکنم ، شروع به شناسایی سی دی کی میکنه و تا نصف هم اون خط های آبی رنگ پُر میشن ، ولی وسطاش هی ارور میده ، متن ارور هم اینه "steam server is unavailable"
    چی کار کنم؟؟ مشکل از سی دی کی هست یا از استیم یا قندشکن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون
    باید قند شکن فعال باشه بعد وارد استیم بشید پیغام مشخص هستش که نمی تونه به سرور استیم وصل بشه .

تاريخ عضويت
    May 2013

7. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

زبان بازی من تو دمو چینی هست چیکار کنم !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این بازی خلاصه کرک شده ؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زبان بازی من تو دمو چینی هست چیکار کنم !!
    شاید اول که بازی بالا میاد شما زبون چینی با ژاپنی رو انتخاب کردی ! .

این بازی خلاصه کرک شده ؟
    نه هنوز .

11. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من تو لپ تاپ وقتی استیم رو نصب میکنم اپدیت استیم پر نمیشه از چی میتونه باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    من تو لپ تاپ وقتی استیم رو نصب میکنم اپدیت استیم پر نمیشه از چی میتونه باشه؟
    مشکل خاصی نیست . واسه من چند بار پیش اومده و استیم رو کلا بستم و دوباره باز کردم درست شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •