اون قسمت هم مشکل داره و میگه شماره و ایمیل برای ارسال کلمه عبور پیدا نشد، بعد یک چیزی من تهرانم آدرس استان دیگه رو بزنم برای ثبت نام میشه آدرس تهران رو برای تحویل داد؟ یا میشه رفت دفتر مرکزیش مستقیم گرفت؟
اون قسمت هم مشکل داره و میگه شماره و ایمیل برای ارسال کلمه عبور پیدا نشد، بعد یک چیزی من تهرانم آدرس استان دیگه رو بزنم برای ثبت نام میشه آدرس تهران رو برای تحویل داد؟ یا میشه رفت دفتر مرکزیش مستقیم گرفت؟
فکر نمی کنم فرقی داشته باشه
اون آدرس و منطقه روستایی که دادی تعهد برای برقراری دیتا داره
البته تو اکثر مناطق شهری پوشش داره
منتهی باید تست کنی
منطقه ای که هستی اگر مودم داری روی باند 20 تنظیم دستی شبکه رو بزن شبکه 43212 برای های وب هست
شما قبلا رفتی در های وب ثبت نام کردی و برا همین این مشکل رو داری باید اسم و رمز عبور خودت رو پیدا یا بازیابی کنی و نشد با پشتیبانی تماس بگیری . وقتی سیم کارت های وب میخری کدوم بخش یا منطقه یا روستا رو انتخاب کردی و تحت پوشش هم بوده اونجا برات ثبت میشه و اونجا رو برات فقط تضمین میدن و بعد خرید سرویس و سیم کارت و واریز مبلغ و تکمیل شدن نهایی خرید باهاتون تماس میگیرن و اونوقت باید بگی مثلا در اون ادرس الان نیستم و یه بهانه ای بیاری اونم موقتی و بگی به نمایندگی یا دفتر مرکزی های وب در شهری که زندگی میکنید یا به اداره پست شهری که زندگی میکنید بفرستن . راستی الان تهران هستی خب یکی از روستاهای اطراف تهران و یا شهرستان ها یا مناطق تحت پوشش رو رو از طریق دسترسی بدون کد پستی انتخاب و خرید رو انجام بده و سیم کارت رو هم در اداره پست مرکزی یا دفتر مرکزی های وب دریافت کن خیلی راحت .
سلام
وقتي هاي وب رو روي رومينگ ايرانسل تنظيم ميكنيم ، مصرف حجم ترافيكي به چه صورت هستش ؟ عادي حساب ميكنه يا .. ؟
شما وقتی 4 گیگ خریدی همون 4 گیگ میتونی استفاده کنی
چه رومینگ باشه و چه تو شبکه خود های وب
سلام دوستان خوبین؟ دوستان من از اول خرداد که قطعی های برق پیش اومده نتم قطعی وصلی لحظه ای داره.خطم نویز نداره و های وب میگه مشکل از ما نیست.خواستم بدونم شمام به مشکل خوردین؟و اینکه به نظرتون برای حل این قطعیا چیکار کنم
وقتی اینترنتم قطع میشه چراغ اینترنت و دی اس ال خاموش میشه بعد چراغ دی اس ال چشمک زن میشه و بعد از چند لحظه چراغ اینترنت میاد
سیم روکار کشیدم و تلفن هم ثابته
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینجا بخش 4g های وب هست نه adsl یا vdsl و باید در بخش مربوطه مطرح کنید . در ضمن برا حل مشکل میری از سیمی که مخابرات در خونه شما اورده مودم رو وصل میکنی و اونجا تست میکنی باز همین مشکل بود یک مودم دیگه تهیه و با اونم تست میکنی همچنان مشکل وجود داشت زنگ میزنی پشتیبانی و میگی با دو تا مودم الان به سیم اصلی مخابرات دم در خونه وصل هستم و مشکل هنوز وجود داره و اونها از سیستم خودشون بررسی میکنن مشکل حل نشد به مرکز مخابراتی شما ارجاع میدن و اونجا هم بررسی و مشکل 100 درصدی حل میشه
برا شما های وب رو ایرانسل رومینگ میکنه ؟
بله هم روي گوشي رومينگ ميشه رو ايرانسل و هم روي مودم LTE ییکام مدل P11
شبكه خود هاي وب رو منطقه ما سرعت ش يكم ناپايدار هست ولي وقتي رومينگ ميكنم رو شبكه ايرانسل خيلي پينگ و سرعت دانلود پايدار تر ي رو ميده
حواست باشه برای مشکل و چیزهای دیگه به های وب زنگ نزنی . وگرنه رومینگ میپره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)