یحیی دینشو ادا کرد
یحیی دینشو ادا کرد
یحیی دینشو ادا کرد
دین چی حاجی؟؟؟؟؟
بازی تیم خودش بود! انتظار داشتید بیاد ببازه؟؟؟؟
این فصل فوتبالی ایران هم با فینال جام حذفی و قهرمانی به حق ذوب آهن تموم شد.
یاد یه سری صحبت ها بعد از قهرمانی خوزستان افتادم که خدا جای حق نشسته و حق رو به حق دار میده و .... .یاد تیکه اندازی ها به سوشا مکانی و تعریف و تمجید و بالا بردن بقیه ! فکر می کنم امروز هم خیلی چیزها ثابت شد.
نقل و انتقالات باشگاه یه کم گره خورده؛ به خصوص در خط دفاع. اومدن احتمالی سید جلال (که به شخصه فکر نمی کردم امکان برگشتش باشه) خبر خوبی هست، ولی رفتن بنگر یه کم سخته. هر چند صلاح تیم در اولویت هست. یه خبر مثبت دیگه ای که امروز منتشر شده بود جذب یه مهاجم گلزن خارجی در حد مهاجمان خطرناک تیم های عربی بود. به خصوص اینکه فصل دیگه در آسیا هم هستیم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شاید سفرم به ترکیه را چند روز عقب بیندازم تا تکلیفم با پرسپولیس مشخص شود.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، امید عالیشاه، در خصوص پیشنهادی که از یکی از تیمهای ترکیهای به دست وی رسیده،گفت: پیشنهادی برای من آمده و بلیت هم برایم فرستادند.
وی ادامه داد: قرار بود امشب به ترکیه بروم اما هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفتم. بلیت سفر به ترکیه در دست من است اما باید همه چیز را بسنجم.
عالیشاه تصریح کرد: من شاید سفرم را چند روز عقب بیندازم چرا که منتظر مسئولان باشگاه پرسپولیس هستم تا ببینم آنها چه میکنند. شاید به همین دلیل چند روز سفرم را عقب بیندازم تا تکلیفم با پرسپولیس مشخص شود.
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 30-05-2016 at 00:43.
یک خبر عجیب الآن تو یکی از پیجها خوندم اینه که مدیر برنامه پروپچیج مهاجم استقلال در باشگاه پرسپولیس حاضر شدند و با ترکاشوند مذاکره کرده اند.میگن پروپچیج رابطه خوبی با ماریچ داره به همین خاطر اومده!!!!به نظر من انتقال خوبی نیست خیلی تنبل بازی می کنه
طارمی: اسپانیا نروم هم در پرسپولیس نمیمانم!
مهاجم پرسپولیس اعلام کرده در صورت مننتفی شدن حضورش در اسپانیا هم از این تیم جدا خواهد شد.
به گزارش نود تی وی، مدتهاست که صحبت از جدایی مهدی طارمی از پرسپولیس شنیده میشود و این موضوع این روزها بیشتر از گذشته به گوش میرسد. طارمی اما عزم خود را جزم کرده که به هر طریقی که میشود از پرسپولیس جدا شده و راهی فوتبال اروپا شود.
طارمی در همین رابطه به یکی از دوستان خبرنگار خود گفته که دیگر در پرسپولیس نخواهد ماند. او حتی به شوخی گفت که اگر لیگ سریلانکا هم به عنوان گزینه آخر نرود شاید در پرسپولیس باقی بماند. طارمی البته این موضوع را به گوش مدیران پرسپولیس هم رسانده است.
با جدایی قطعی طارمی شاید راه برای بازگشت بنگستون به پرسپولیس باز شود هر چند که برانکو بازیکن تنبلی مثل او که در زمین زیاد نمیدود را نمی پسندد. حتی اگر بهترین گلزن خارجی لیگ باشد!
========
اگه این صحبت صحت داشته باشه باید به آقای طارمی خطاب کرد که آخه بدبخت تو برو دوسال پیش خودتو نگاه کن کسی نبودی،کسی تو رو نمیشناخت،خودتم یه ورزشگاه درست حسابی رو از نزدیک ندیده بودی حالا برا ما شاخ شونه میکشی،کسی نیستی بخوای اینطوری صحبت کنیآدم باید همیشه گذشته خودش رو ببینه و بفهمه کی بوده،کی شده و کی خواهد بود و اینو بدونه همون ادمیه که قبلا بوده فقط بقیه بهش عزت و احترام دادن.
امیدوارم پرسپولیس با امثال اینا قرار داد طولانی مدت ببنده که اینطوری سکوی پرتابشون نشه و حداقل یه سودی بکنه باشگاه
بعید میدونم طارمی همچین صحبتی کرده باشه زیاد نباید حرف این دوستان خبرنگار رو جدی گرفت.
مسعود حسن زاده و کاوه رضایی همراه با آذری اومدن تهران برای مذاکره
بابک حاتمی و کفشگری فسخ کردند
نور محمدی هم بره عالی میشه
سید جلال هم که میاد
فقط تحولات این یکی دو روزه باعث شده در مورد اومدن امیری تشکیک بشه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
تو بازی های اخیر ذوب آهن که رضایی چیز خاصی از خودش نشون نداد،فک کنم حسن زاده بهتر باشه
ولی در کل ، اکثریت مهرداد محمدی رو ترجیح میدن به این دوتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)