نسخه PC PES ۲۰۱۶ ویدئوی بررسی تخصصی گیم پلی و گرافیک
رزولوشن ۱۲۸۰.۷۲۰p
سیستم : ۴ گیگ رم
گرافیک انویدیا ۴۳۰ gt گیگ ۲
پردازنده :
core i ۵ quad core ۷۶۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه PC PES ۲۰۱۶ ویدئوی بررسی تخصصی گیم پلی و گرافیک
رزولوشن ۱۲۸۰.۷۲۰p
سیستم : ۴ گیگ رم
گرافیک انویدیا ۴۳۰ gt گیگ ۲
پردازنده :
core i ۵ quad core ۷۶۰
تریلر انتشار بازی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
با آپدیت گرافیک درست شد.
ممنون از پاسخ هاتون
دوستان هنگام پنالتی هم مث فیفا میشه با دکمه های شوت و پاس و ...حرکات موزون انجام داد![]()
چه جوری یعنی؟ چی کار میشه کرد؟
قسمتی از نقد بازی .
AMAZINGIt’s hard to pick fault with what Konami has achieved. I think it’s still too early to say with absolute confidence that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is the best football game ever. Historically, it’s in the weeks and months after release that a football game can really establish its place in the hearts and minds of its community.
Small but crucial improvements make PES 2016 a thrilling game of football.
بعد 8 9 تا بازی، احساس می کنم نقاط مثبت زیادی توی این نسخه هست.
اولا بر خلاف خیلی نسخه های قبلی، همه چیزو متحول نکردن طوری که آدم حس کنه کدهای قبلی رو کلا پاک کردن و از اول نوشتن.بازی همون مبنای 2015 رو داره که بازی قابل قبولی بود، و یه سری بهبودهای خیلی خوب داشته:
- وضع فجیع تکل زدن که اگر بادت می گرفت به بازیکنی طوری می افتاد انگار تیر خورده، کمی تلطیف شده، اگرچه هنوز خیلی جای کار داره. همین طور واکنشهای افراطی داور تو کارت دادن به خطاها کمی بهبود پیدا کرده.
- بازیکنا اون سنگینی اولیه رو موقع گرفتن توپ ندارن. تو نسخه های قبلی حرکت بازیکن مثل حرکت تریلی کند و ایستا بود و هرگز نمی شد پاس رو بدی به مسی و باش یه حرکت انفجاری راه بندازی. اما الان تاحدود زیادی بهتر شده و میشه تو فضای خالی پا به توپ شد، بدون اینکه انقدر کند استارت بزنه که فضا و زمان از دست بره.
- به طور کل احساس آزادی و کنترل بیشتری روی بازیکنام دارم. یه جورایی به فیفا نزدیکتر شده از این نظر. میشه بازیکنا رو اونطوری که دوست داری بازی بدی و محدودیت ها خیلی کمتر از نسخه های قبل شده.
- ضربه کاشته ها بهتر و قابل کنترل تر شدن.
- استیل بازیکنا موقع شوت کمی بهتر شده. یه مشکل بزرگ 2015 این بود که بازیکن محکمترین شوت رو می زد اما استیل بدنش اصلا حس وارد کردن چنین نیرویی رو به بیننده منتقل نمی کرد. تو 2016 یه مقداری بهتر شده، اگرچه شخصا به خصوص تو ضربه های آروم تر هنوز توازنی بین حالت بازیکن (حتی حالت پاش و مقدار دنبال کردن توپ توسط پا) و شدت ضربه زده شده نمی بینم.
اما نکات منفی:
- پنالتی همچنان در وضعیت فاجعه قرار داره! هم سیستم زدنش که خیلی مسخره است، هم استیل ضربه زدن بازیکنا، هم استیل پرش دروازبان، و هم شکلی که توپ میره توی دروازه. واقعا این بخش نیاز به باز طراحی داره. مدل فیفا به یه تکامل خوبی رسیده.
- ضربه فنی یا کات دار واقعا شورش در اومده! من تو فیفا خیلی سعی می کنم فضا بسازم و با مسی ضربه فنی بزنم اما تو PES فضا هم باشه نمی زنم، چون چنان تخیلی کات می گیره و میره گوشه دروازه که حس و حال بازی واقعی رو از آدم می گیره! امیدوار بودم این مورد هم نسبت به 2015 بهبود پیدا کنه که نکرده متاسفانه.
در مجموع به نظرم کونامی یه گام بزرگ دیگه به سمت نزدیک شدن به یه بازی کامل برداشته. نسخه 2015 PES تنها نسخه از نسل جدیدش بود که من تونستم تا همین آخرا گاه به گاه بهش سر بزنم و بازی کنم و منزجرم نکنه. نسخه 2016 حتی بهتر و پر دوام تر از نظر کلافه نکردن بازیکن - بر خلاف فاجعه ای مثل 2014 - به نظر می رسه. امیدوارم گذر زمان هم اثبات کنه که درست فکر می کردم.
اگه بازیکن های جلوی محوطه ش رو پرس کرده باشی بلند می زنه. اتفاقا خیلی هم هدفمند می زنه و کمتر بی هدف می کشه زیرش. گاهی زیاد از حد هدفمند می زنه.همه دروازبانا بازی با پایی در حد تراشتگن ارائه میدن.
![]()
من دیشب بازی رو نصب و انجام دادم که باید بگم گیم پلی بازی از 2015 خیلی بهتر و روان تر شده دریبلا خیلی بهتر شده گزارشگر خیلی بهتر از قبلی فقط توپ سبکه یکمی و حال گیری میکنه لباس بازیکنا هم خیلی آزاد نیست تو بدنشون در کل خوبه ولی جای پیشرفت خیلی داره
به امید نسخه های بهتر
دوستان این بازی روی سیتم من اجرا میشه
Cpu :E5200
(2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB)
9400 gt : geforgt
Ram:2gb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)