سلام
اینجا خیلی از دوستان میگن فلان آپدیت رو نصب کن بعد مثلا آپدیت پنج رو. مگه آپدیت ها نصب میشن؟ من فقط فایل هارو کپی میکنم محل نصب بازی
ضمنا هیچ هیچ آپدیتی پیشنیاز آپدیت دیگه نیست؟
سلام
اینجا خیلی از دوستان میگن فلان آپدیت رو نصب کن بعد مثلا آپدیت پنج رو. مگه آپدیت ها نصب میشن؟ من فقط فایل هارو کپی میکنم محل نصب بازی
ضمنا هیچ هیچ آپدیتی پیشنیاز آپدیت دیگه نیست؟
دوستان هنوز کسی راه حلی پیدا نکرده برای ارو 0cx000007b !!!
ویندوزم 8.1 enterprise هست
نت فریم ورک اپدیت کردم به 4.6 - دایرایکس اپدیت کردم - کارت گرافیک اپدیت کردم - استیم اپدیت کردم - از اپدیت 1 تا 5 و همینطور تا کرک 4 تست کردم
فقط اون چنتا فایل که باید بریزم در سیستم 32 نصفش ارور میده اجازه ی کپی نمیده !!!
لطفا راهنماییم کنید دوستان عزیز
راستی ویندوزم اخرین اپدیت سایت ----------- هست برای این نیست که مشکل داره احیانا ؟
برای رفع ارور 0xc00007b
فایل زیررو دانلود کنید و بذارید Runtime هارو نصب کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش جامع نصب و اجرای صحیح بازی GTA V1- حتما حتما انتی ویروس خودتون رو در طی تمامی مراحل غیر فعال کنید. تمامی کرک های بازید ( 3DM و کرک فیکس) رو به عنوان ویروس می شناسه. تمامی عملیات نصب و ... را با Run as ADMIN اجرا کنید.
2- نصب بازی: نسخه ی فول انلاک بهتره. ولی اگه Corerepack رو هم گرفتین میشه درستش کرد.
3- دانلود و نصب Social Club از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اگه نسخه Corerepack رو نصب کردین حتما این دو تا فایل رو دانلود و در مسیر مربوطه کپی کنید.(چون بعضی ماموریتها توی بازی نیست)
فایل اولی:یک خط اول مسیر ریختن فایل هست و خط دوم لینک دانلود
x:\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks\mppatchesng
فایل دومی:خط اول مسیر ریختن فایل هست و خط دوم لینک دانلود
x:\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks\mpchristmas2
- اگه آپدیت 5 رو دارید (کرک اپدیت رو کپی نکنید) کافیه کرک فیکس 5 رو از زیر دانلود و در پوشه ی بازی نصب کنید. یا میتونید از فایل AIO v5 استفاده کنید که هم آپدیت و کرک فیکس رو با هم دارد و باید در پوشه بازی نصب شود.(با run as admin)
لینک دانلود کرک فیکس 5 به تنهایی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود آپدیت 5 با کرک5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: به هیچ عنوان نیازی به نصب آپدیت های قبلی نیست. هر آپدیت برای خودش مستقل هست. شخصا آپدیت 5 رو تست کردم. بهتر از همشونه
6- میتونید فایل GTAVCRC.exe رو برای درست بودن کرک و فایل GTAVupdate5.sfv برای درست بودن فایلهای خوده بازی چک کنید.
7- به پوشه بازی برید و راست کلیک ---> Properties--> تب securityو به یوزرتون دسترسی رو به صورت Full Control بدین.
8- پیشنهاد میشه بازی رو روی هارد اکسترنال یا SSD اجرا کنید. فریم بازی بهتر از هارد اینترنال هست.
9- وقتی تمامی کارهای بالا رو انجام دادین بازی رو فقط و فقط با PlayGTAV.exe اجرا کنید.
10- تمامی این روش تست شده و مطمئن باشید که هیچوقت کرش نخواهید داشت. (حتی توی مرحله سوییچ بین کاراکترها)
راهنمایی برای خرید سهام:خرید سهام دو تا مشکل بزرگ داره. یکی اینکه که اسم هاشون جابجاست و دیگه اینکه بعضی مواقع پول کم میکنه ولی سهامی خریداری نمیشه.
برای مشکل اول یه لیست از کل سهام ها با اسم های درستشون رو میزارم اینجا: ( رنگ سبز سهام هست)
AnimalArc = AirEmu
(CoolBeans = FlyUS (FUS
(BeanMachine = BurgerShot (BGR
(Bilkinton (BIL
(BankOfLiberty = WorldwideFM (WFM
(BobMulet = CoolBeans (BAN
(CluckinBell = eCola (ECL
(Debonaire = GoldCoast (GCD
(DollarPills = GastroBand (GAS
(eCola (ECL) = GoPostal (GOP
(AirEmu = BobMulet (BOM
(Fleeca = RadioLosSantos (RLS
(FlyUS = GruppeSechs (GRU
(GasroBand = Krapea (KRP
(GoldCoast = CluckinBell (CLK
GoPostal = LifeInvader
(GruppeSechs = MaxRenda (MAX
(Krapea = PostOP (POP
(LifeInvader = ProLaps (PRO
(Logger = WorldwideFM (WFM
(MaxRenda = Redwood (RWC
(Merryweather = RadioLosSantos (RLS
(MorsMutualInsurance (MOR
(PostOP = RichardsMajestic (RIM
(ProLaps = TacoBomb (TBO
(Raine = BeanMachine (BEN
(RichardMajestic (RIM) = Vangelico (VAG
(Redwood = Up-n-Atom (UPA
(TacoBomb = VanillaUnicorn (UNI
(VanillaUnicorn (UNI) = Merryweather (MER
(Vangelico = Logger (LOG
AuguryInsurance
Bullhead
Hammerstein&Faust
Hijak
MazeBank
RadionLosSantos
Slauthter,Slaughter&Slaughter
Up-n-Atom
WorldwideFM
برای مشکل دوم برای خرید سهام، اول باید فقط یک سهام بخرید. اگه سیو نشد دوباره یک سهام بخرید. وقتی یک سهامتون ذخیره شد هر چقد دلتون خواست سهام رو بخرید.
به دست آوردن پول از سهام: خواهشا همینجوری نرید سهام بخرید. چون بدجوری ضرر میکنید. برای اینکه بتونید پول خوبی از سهام به دست بیارید اگه با فرانکلین ماموریت های ترور Lester رو نرفتین، (مرحله پنجم اخرش که ساختمان سازیه) قبل از شروع ماموریت حتما برید و تا میتونید سهام Gold Coast رو بخرید بعد از ترور سهام شرکت تا 50 درضد زیاد میشه. یا میتونید روی یکی از شرکت های هواپیمایی (مثلا FlyUS) سرمایه گذاری کنید و برید هواپیماهای شرکت رقیب (AirEmu) رو منفجر کنید. این قاعده برای رستورانها هم صدق میکنه
نکته برای اورجینال داران: دوستانی که اوریجینال دارند به هیچ عنوان از مود ها استفاده نکنند حتی برای قسمت سینگل. سیاست راکستار عوض شده و به شدت با نصب مود مبارزه میکنه. یوزرهایی بودن که حتی با نصب کردن مودهای گرافیکی (SweetFX) توی قسمت سینگل تا 15 روز بن شدن. یکی از فایلهای exe به طور مرتب فایلهاتون رو چک و مونیتورینگ میکنه.
دوستانی هم که میگن بعداز کلیک روی لانچر هیچ اتفاقی نمیوفته کارهای زیررو کنن 100% تست شده:
اول این لانچر رو بریزن:
و بعد فایل های زیررو دان کنن:
فایل play gtav :
کرک 4:
کرک 4.1 :
کرک 5:
خیلی ممنون فقط اگه میشه لینک پست رو به پست اول اضافه کنید
کارهایی که گفتین انجام دادم نتیجه تست این بود یه چک کنید ببینید همه چی درسته یا نه :
GTAV Version Checker v1.5 @ 2015-05-09 1221 PM
3dmgame.dll CRC: FFF7257C RESULT: v4
RunIt.exe (Launcher.exe) CRC: 7C9D1E51 RESULT: v2-4
GTA5.exe CRC: B20FEC90 RESULT: Update 5 (350.2)
GTAVLauncher.exe CRC: CA1C15CC RESULT: Update 4-5 (350.1)
PlayGTAV.exe CRC: 8BAF2941 RESULT: v1.4
x64\metadata.dat CRC: 104DB57B RESULT: OK
update\update.rpf CRC: D5E949F2 RESULT: Update 4-5 (350.1)
update\x64\metadata.dat CRC: 841994AB RESULT: Update 3-5 (335.2-350.2)
ضمنا برای خرید سهام باید تو Social Club آنلاین باشیم؟ من تو اینترنت میرم قسمت خرید سهام ولی ارور میده دقیقا نمیدونم چی بود ولی وسط صفحه پیام میومد!
فقط آپدیت 5رو با کرک خودش نریز و کرک فیکس 5 رو دان کن و بریز و بازی رو با playgta v اجرا کنو هر لینکی خواستی توی قسمت مشخصاتم هست برو و لینک play gta v رو بردار و دانلودش کن
آقا من همه ی آپدیتا رو ریختم کرک آخرم ریختم ولی وسط بازی یهو stop working میده چیکار کنم؟؟؟
اون فایل نوت پد رو هم انجام دادم ولی درست نشد.
دوستانی که مشکل دارن یا حتی مشکل ندارن. کرک گروه RLD برای بازی منتشر شده و اینطور که من تو فروم همسایه می خوندم هیچ مشکلی نداره و میشه سیو ها رو هم منتقل کرد.
دیگه از شر این کرک های مسخره 3DM خلاص شدیم.
بالاخره گروه قدرتمند RELOADED با کرک قدرتمندش وارد میدان شد و گیمر ها رو از دست کرک های داغون و پر از مشکل 3dm نجات داد ...
همچنین نسخه اختصاصی این گروه با حجم 59 گیگ هم منتشر شده
ولی دوستانی هم که نسخه 62 گیگی را دانلود کردن میتونن با دانلود یه فایل 273 مگی بدون هیچ مشکلی از کرک RELOADED استفاده کنن ...
Last edited by EhsanCPU; 10-05-2015 at 03:07.
کرک ریلود رو گرفتم بدون مشکل اجرا شد فقط سیو هارو نمیدونم چیکارش کنم
کپی هم کردم نشد شایدم مسیرشو اشتباه رفتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)