تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 116 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!
    به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
    قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!

العان مودم دارم بازم نیاز هست مودم ازشون بخرم یا مودم خودمو میتونم استفاده کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

العان مودم دارم بازم نیاز هست مودم ازشون بخرم یا مودم خودمو میتونم استفاده کنم؟
    خیر نیاز به خرید مودم نیست همون مودمی که با آسیاتک کار میکرده هر شرکت دیگه هم برید مشکلی نداره و کار میکنه! فقط تنظیمات مودم رفتین شاتل ریست کنید و بر اساس شاتل تنظیم کنید.

3. 3 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سرعت آپلود همه ی سرویس دهنده های ADSL برای سرویس 16 مگ همون حدود 1 مگ هست؟ هیچ کدوم سرعت آپلود بالا نمیدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام پرند فاز 6 اینترنت میدن؟شنیدم مخابرات میدن اما تا حالا نداشتم مخابرات خواستم بدونم چه جوریه؟ مرسی

داره خودمونی میشه mobin.habibpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

،،،،،،،،،،
    Last edited by mobin.habibpour; 15-03-2018 at 02:55.

داره خودمونی میشه mobin.habibpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!
    به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
    قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!
    سلام این سرویس کجاست من ندیدم تو سایت؟ :/// قیمت ماهیانش چنده؟ فقط واسه جدیداست یا مشتری های قدیمی هم میتونن بگیرن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روزی مسافر هستم و اینترنت adsl ندارم اما یه مودم 4G دارم.به نظرتون کدوم سیمکارت رو بخرم که اینترنت رایگان یا حجم بالایی رو در بدو خرید ارائه بده؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام من تا بحال اینترنت ای دی اس ال مخابرات مشهد داشتم و فیبر نوری هستم و تا سرعت 8 برام باز بود و یه سرویس هر شب سه گیگ رایگان داشتم و ازش راضی بودم و الان تموم شده .
    حالا ظاهرا با این طرح جدید شبانه رایگان مخابرات حذف شده
    سوالم اینجاست من که فیبر نوری هستم میتونم از شرکت دیگه ای دی اس ال بگیرم؟
    و اینکه شبانه رایگان داشته باشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    سرویس اینترنت برای فاز دو شهرک اکباتان تهران به غیر از Bitanet چیز دیگه ای هم هست؟
    پیشنهاد بدین.
    ممنونم

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من از کدوم شرکت نتی بگیرم که بتونم اسکایپ رو توی تلویزیون hd با کیفیت خوب و بدون قطعی ببینم؟(ممنون میشم راجع به حداقل سرعت و تایم اوت مورد نیاز بگید)
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •