العان مودم دارم بازم نیاز هست مودم ازشون بخرم یا مودم خودمو میتونم استفاده کنم؟
العان مودم دارم بازم نیاز هست مودم ازشون بخرم یا مودم خودمو میتونم استفاده کنم؟
خیر نیاز به خرید مودم نیست همون مودمی که با آسیاتک کار میکرده هر شرکت دیگه هم برید مشکلی نداره و کار میکنه! فقط تنظیمات مودم رفتین شاتل ریست کنید و بر اساس شاتل تنظیم کنید.
سرعت آپلود همه ی سرویس دهنده های ADSL برای سرویس 16 مگ همون حدود 1 مگ هست؟ هیچ کدوم سرعت آپلود بالا نمیدن؟
سلام پرند فاز 6 اینترنت میدن؟شنیدم مخابرات میدن اما تا حالا نداشتم مخابرات خواستم بدونم چه جوریه؟ مرسی
،،،،،،،،،،
Last edited by mobin.habibpour; 15-03-2018 at 02:55.
سلام این سرویس کجاست من ندیدم تو سایت؟ :/// قیمت ماهیانش چنده؟ فقط واسه جدیداست یا مشتری های قدیمی هم میتونن بگیرن؟
سلام دوستان
چند روزی مسافر هستم و اینترنت adsl ندارم اما یه مودم 4G دارم.به نظرتون کدوم سیمکارت رو بخرم که اینترنت رایگان یا حجم بالایی رو در بدو خرید ارائه بده؟
ممنون
با سلام من تا بحال اینترنت ای دی اس ال مخابرات مشهد داشتم و فیبر نوری هستم و تا سرعت 8 برام باز بود و یه سرویس هر شب سه گیگ رایگان داشتم و ازش راضی بودم و الان تموم شده .
حالا ظاهرا با این طرح جدید شبانه رایگان مخابرات حذف شده
سوالم اینجاست من که فیبر نوری هستم میتونم از شرکت دیگه ای دی اس ال بگیرم؟
و اینکه شبانه رایگان داشته باشه
ممنون
سلام دوستان
سرویس اینترنت برای فاز دو شهرک اکباتان تهران به غیر از Bitanet چیز دیگه ای هم هست؟
پیشنهاد بدین.
ممنونم
سلام
بچه ها من از کدوم شرکت نتی بگیرم که بتونم اسکایپ رو توی تلویزیون hd با کیفیت خوب و بدون قطعی ببینم؟(ممنون میشم راجع به حداقل سرعت و تایم اوت مورد نیاز بگید)
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)