دمت گرم ولی اینو دانلود کردم هر جا کپی یا نصب کردم باز no language data error میده .
چیکارش باید بکنم؟
دمت گرم ولی اینو دانلود کردم هر جا کپی یا نصب کردم باز no language data error میده .
چیکارش باید بکنم؟
سلام میتونی یه جا آپلود کنی داداشم من نمیتونم از اسکیدرو دانلود کنم
دقیقاً پوشه Football Manager 2015 Editor را بذارید کنار پوشه بازی نه داخل پوشه بازی.اون ارور را من هم داشتم اینطوری درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by وین رونی; 11-04-2015 at 18:13.
ایول بلاخره کار کرد. بازی رو که اینستال کرده بودم اسم فولدر Football.Manager.2015.v15.1.3 بود...تغییرش دادم به Football Manager 2015 و مشکل حل شد.
دستت دارد نکنه.
فقط من اینو که باز میکنم هیچ دیتا بیس پیدا نمیکنم....![]()
ادیتور را که باز کردی بعد فایل بعد Load Database
بعد مثلاً از منو Clubs می تونی دنبال تیم ها باشی یا از منو People دنبال بازیکن یا مربی
همینکارو میکنم والی صفحه خالیه!
![]()
اگه مثلاً در بخش Club هستی داخل جعبه فیلتر اسم باشگاه یا قسمتی از اسم باشگاه را بنویس و کلید Enter را بزن.مثلاً برای منچستر یونایتد بنویس manch و Enter را بزن
ممنون داداش..الان افتاد !
برای من باز متاسفانه ادیتور کار نکرد ...
یه فصل با زنیت رفتم جلو ولی نمیدونم چرا سیوم مشکل پیدا کرد دیگه باز نشد :(((
آخرین سیو دیگم هم مربوط به لحظه ای بود که مربی زنیت شده بودم و یه سیو از اون تاریخ نگه داشته بودم
حالا برگشتم سر همون سیو ولی این بار چندتا از بازیکنای کلیدی که اون دفعه تونستم بخرم رو نتونستم بگیرم
به جاش با تلاش فراوان تونستم تو رقابت با چلسی دنی آلوز را با قیمت خیلی پایین از بارسا بخرم ولی هر کار میکنم نه ممفیس رو میتونم بگیرم نه باربوسا را (هر دوشون از عوامل اصلی قهرمانیم تو سیو اصلیم بودن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)