من دو مگابایت دارم سرعت 180 تا 200 هست ...
من دو مگابایت دارم سرعت 180 تا 200 هست ...
جساراتا، 2 مگابیت...
این همه بحثو منحرف کردی که مدارکتو بگی !!!!
دوست با سواد و آگاه من
به جملات من نااگاه گوش کن
من گفتم وقت خریدن اینترنت 512 از مبین نت گفتم یکی از آپشن های ما 1 به 4 کردنه یکیشم هم دانلود شبانه رایگان بود که بعدا متوجه شدم که حجم گذاشتن براش که با شکایت و استفاده از صدای ضبط شده فروشنده مبین نت حقمو گرفتم از شرکت و رایگان شد برام البته فقط تو خرید اولیم
خوب شمایی جایی رو میبینید که من گفته باشم سرویس منو رو 512 بستن ؟؟؟؟ من گفتم اینترنت 512 دارم
من گفتم به قول شما فلان شرکت اینترنت 512 رو 16 مگ میبنده و سرعت دان 2 میده و کاملا قانونیه و مخابرات هم داره همین سرویس رو میده البته مخابرات همون 16 مگ رو بهت میفروشه ولی اون شرکت 512 رو 16 مگ میبنده چون سود این شرکتا تو میزان حجم مصرفی هستش و این شرکت دانلود شبانه ی رایگان هم جم کرده به همین خاطر
حالا حتما این مبین نت هم همینکارو میکنه دیگه یعنی منو رو سرویس بالاتر میبنده مشخصه دیگه
من کاری با اسم 512 ندارم وقتی شرکت میگه 512 رو 1 به 4 میکنه یعنی سرعت دانلود 128 باید بده یه مثال هم مثل مثال خودت وقتی ماشین بخری و سرعت نهایی زده باشه 128 و تا 100 هم نره یعنی کلاه برداری کرده
جمله اخره منم دقیقا مربوط به همین قضیه اقتصادی هست این دست اپراتوره که سرعت 512 شما رو رو چه سرویسی ببنده رو 1 یا 16 مگ وقتی فلان شرکت زیرساخت قوی داره سرعت دان رو میبره بالا تا حجم مصرفی هم بره بالا اینترنت 512 رو سرعت دان 512 میده یعنی رو سرویس 4 مگ میبنده
بعد الان همه دنبال سرعت دانلود هستن نه اصطلاحاتی که شما میگید
البته نظر شما هم درسته شما تحصیل کرده این رشته هستید و من نه
در کل اینقدر طرفداری مبین نتو نکن
منم اکثر isp رو داشتم الانم مجبورم از مبین نت استفاده کنم
جددا از اون همه مطلب، فقط خط اخرش رو خوندی!؟
برای چندمین بار:
۵۱۲ رو بین ۴ نفر تقسیم کنن، سرعت ۱۶KBps میشه نه ۱۲۸KBps
یعنی وقتی ۱۰۰KBps سرعت دارید، نمیتونید و حق هم ندارید شمایت کنید.
تو کیلومتر ماشین نوشته ۱۶۰۰۰ متر در ساعت، ولی شما اعتراض میکنید سرعت ماشین من کمه و فقط ۱۰۰ کیلومتر در ساعت هست بجای ۱۶۰۰۰ متر در ساعت!
این مشکل از درک شما درمورد سرعت هست نه ماشین.
تو این شرایط هم شما نباید سرویس ۵۱۲ بگیرید و بعد از سرعت شکایت کنید...
Sent from my ASUS ZenFone 2 ZE551ML using tapatalk
بله مگابایت 2
من حدود 5 سال میشه وایمکس مبین نت دارم با مودم داخلی. یه مشکلی که جدیداً برای من پیش اومده قطع و وصل شدن مودم هست، یعنی وقتی با لپ تاپ به صورت وایرلس وصل هستم، شبکه ی وایرلس قطع میشه و بعد از یک ثانیه دوباره وصل میشه. البته این اتفاق با قطعی اینترنت همراه هست. یعنی وقتی دارم پینگ می گیرم، بعد از اینکه وصل میشه حداقل یکی دو ثانیه timeout میده. ولی مثلاً کانکشن ssh قطع نمیشه.
کسی به این مشکل برخورد کرده تا حالا؟
Last edited by pazis; 13-12-2015 at 23:09.
تماشا کنید: دلجویی از مشتریان قدیمی تا راه اندازی TD-LTE در مبین نت
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/26941-mobinnet-td-lte
به نظرت وقتی بیاد قیمتش چند میشه؟
بعد این مودم هامون رو چند میخرن
اگه بیاد مودم های که داری شاید نخرن ازت و فقط روی اون مودم های جدید بهت تخفیف از 30 تا 90 درصد بستگی به طرحی که میگیری هست . مثلا یک ساله بگیری مودم 90 درصد تخفیف داره. مودهاشونم معمولا گرونه 300-400 هزار تومن . البته ایرانسل تا قبل عید شاید توی چندتا شهر راه اندازی کنه همین رو
سلام
مبین نتی ها اعلام وضعیت کنند شبکه بهتر شده یا نه وضعیت پینگ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)